Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-06@20:57:38 GMT

تنها راه کاهش آمار فوتی‌های کرونا چیست؟

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۱۴۳۶۱

تنها راه کاهش آمار فوتی‌های کرونا چیست؟

خبرگزاری فارس: ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت با بیان اینکه ورود به موج سوم با موج دوم و اول تفاوت اساسی دارد اظهار داشت: جامعه پزشکی و پرستاری ما خسته و فرسوده هستند، فقط دو نفر از نیرو‌های خدماتی شهید شدند، پزشک متخصص طب اورژانس ما جان خود را از دست دادند، چند روز قبل عزادار شدیم که رئیس بیمارستان ما به شهادت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: عدد ۲.۵ مولد نسلی ابتلا و شیوع کرونا در اردیبهشت به دلیل رعایت کردن اصول بهداشتی به ۹ صدم رسید، ولی متاسفانه به دلیل رعایت نکردن این عدد در حال افزایش است.

معاون وزیر بهداشت درخصوص اخبار منتشر شده درباره واکسن کرونا توضیح داد: محققان کشور ما درحال تلاش برای ساخت واکسن هستند و آزمایشات انسانی آن به زودی آغاز خواهد شد که امیدواریم نتایج موثری دریافت کنیم، اما از سویی باید دید که بشریت چند دهه است که با ایدز درگیر است و چندین دهه است که با ویروس مالاریا درگیر هستیم و واکسنی برای آن‌ها کشف نشده است، تنها راه برای برای کاهش شیوع بیماری تغییر رفتار اجتماعی بیماری است. متاسفانه ترس مردم ریخته است و شاهد ورود آن‌ها به اجتماع بدون رعایت کردن پروتکل‌های بهداشتی هستیم.

حریرچی با بیان اینکه از نیمه دوم تیر، شاهد افزایش مرگ و میر‌ها بودیم گفت: با رعایت کردن یا نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی، معمولاً پس از ۵ تا ۷ روز، موارد سرپایی کاهش یا افزایش می‌یابد و حدود ۲ تا ۳ هفته بعد، موارد بستری و ۴ تا ۶ هفته بعد، موارد مرگ، کاهش یا افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه برای کاهش موارد فوتی و ابتلا به کرونا همه مردم باید ماسک بزنند افزود: باید ۹۵ درصد مردم ماسک بزنند تا بتوانیم شیوع کرونا را کاهش دهیم، مردم باید از هنگام ورود از خانه تا خروج از خانه ماسک بزنند. افرادی که مبتلا شده و درمان شده‌اند باید از ماسک استفاده کنند.

منبع: فردا

کلیدواژه: حریرچی کرونا آمار فوتی های کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۴۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد رئیسی، رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در یک  گفتگوی رادیویی درباره خبر افزایش آمار مالاریا اظهار كرد: افزایش موارد قابل توجهی طی دو سال اخیر داشتیم كه به ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بازمی‌گردد و نسبت به سال‌های قبل به‌شدت دچار افزایش موارد شدیم. این مسئله متأثر از وضعیت نابسامان مرز‌های شرقی است و اگر فكر اساسی و كمك به دانشگاه‌های علوم پزشكی نكنیم ممكن است ما هم به مشكل كشورهای همسایه شرقی دچار شویم.

رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در این خصوص افزود: در بدترین شرایط طی ۱۰ سال اخیر حدود ۱۰ هزار و ۳۰۰ مورد داشتیم كه قابل قیاس با شرایط آن سوی مرز نیست.

رئیسی ادامه داد: در این باره می‌بایست فكری اندیشیده شود چون كشوری هستیم كه راه توسعه را به‌شدت می‌پیماییم و وضعیت ما باید نسبت به بلوچستان پاكستان متفاوت باشد.

او لزوم اختصاص منابع و بودجه به سیستان و بلوچستان و سه دانشگاه علوم پزشكی این منطقه را متذكر شد و افزود: اگر این كار صورت گیرد در برابر وبا، سل، مالاریا و بیماری تب كنگو مقاومت صورت می‌گیرد.

رئیسی از ۱۰ هزار كیس مبتلا خبر داد و تصریح كرد: كووید هم بحثی مهم بوده است چون مشكل ما نبوده است و به دنیا بازمی‌گردد ولی همه توجه بخش سلامت را به خود اختصاص داده است كه در برابر كاهش منابع به نظر می‌رسد ما نیز کم‌توجهی كردیم.

وی اضافه كرد: در سه الی چهار سال موارد مالاریا به صفر رسیده بود ولی منابع كافی و لازم را اختصاص ندادیم و پیش‌بینی نكردیم كه ممكن است شرایط پاكستان بدتر شود.

رئیسی همچنین به مشكلات تردد و حركت آزادانه انتقاد كرد و گفت: حمل سوخت در شهرستان‌های مرزی سیستان و بلوچستان افزایش‌یافته و فشار بسیاری به برنامه‌های سلامت‌محور ما وارد می‌كند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حق تفکیک برای زمین‌های امامزاده ابراهیم شفت کاهش پیدا می‌کند
  • خط و نشان فدراسیون برای باشگاه‌ها/ الزامات حرفه‌ای رعایت نشود لیگ آینده به تعویق می‌افتد+ فیلم
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • شناسایی 22 نقطه حادثه خیز شهری در کردستان
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • کاهش آمار جرایم مختلف در بوکان
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است