Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاست فردا: اختلافات بین دولت و وزارت بهداشت هر روز بیشتر بالا می‌گیرد. دیگر کار آقای وزیر از گلایه و انتشار دل نوشته گذشته و رسما تهدید به بیان ناگفته‌ها می‌کند! در این شرایط که همزمان است با شیوع هرچه بیشتر کرونا و بحرانی‌تر شدن وضعیت این رویه قابل تداوم نیست و هر چه زودتر فکر کرد. حال برخی معتقدند که وزیر بهداشت به جای اصرار و التماس و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. باید استعفا داده و کار را تمام کند، اما روشن است که بی‌وزیر شدن وزارت بهداشت در این اوضاع و احوال چه تبعات و هزینه‌هایی دارد. از همین رو برخی کارشناسان بر ضرورت حل کردن مشکلات و اختلافات تأکید دارند.
بیژن مقدم، فعال سیاسی اصولگرا از جمله افرادی است که سعی دارد به پروسه مقابله با کرونا در کشور و اقدامات دولت، منصفانه و منطقی نگاه کند. او همه تقصیر را متوجه دولت نمی‌داند و از ضرورت استعفای وزیر هم دم نمی‌زند. او دولت را متهم به کوتاهی حداقل از نوع عامدانه نکرده و یا همه تقصیر را هم گردن مردم نمی‌اندازد. مقدم معتقد است که باید به همه پیچیدگی‌های این مقوله دقت داشت.
وی در گفت‌وگو با خبرنگار «فردا» گفت: مساله مقابله با کرونا قدری پیچیده شده است. از این جهت که دولت می‌گوید من همه توان خود را صرف کرده و به همه وظایف خود عمل می‌کنم و آنچه که اتفاق نمی‌افتد از سوی مردم است. یعنی مردم پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کنند، فشار به دولت وارد می‌شود و دولت هم توان پاسخگویی را ندارد. واقعیت این است که امکانات پزشکی ما نیز در حد یک شیوع گسترده نیست. نه دستگاه‌های لازم تنفسی و نه اتاق‌های ویژه را داریم. الان به نحوی شده که بیمارستان‌ها همه ظرفیت‌های خود را صرف مقابله با کرونا می‌کنند. بر اساس این تحلیل همه مشکلات موجود ناشی از رویه مردم است.»
مقدم افزود: «مردم هم دو گروه هستند. یک گروهی که واقعا کرونا را جدی نگرفته و با رعایت نکردن پروتکل‌ها حق سایر مردم و دولت را ضایع می‌کنند. گروهی هم که رعایت می‌کنند و معتقدند که دولت کوتاهی می‌کند و باید قاطعیت بیشتری به خرج دهد.»
این فعال سیاسی و رسانه‌ای اصولگرا در شرح خواسته‌های مردم نیز گفت: «خواسته‌های مردم در این زمینه مواردی از جمله قرنطینه‌های کامل، تعطیلی کامل، تعیین مجازات‌های سخت و ... است. دولت می‌گوید که همه این موارد ناممکن است. به دلایلی از جمله استفاده از تجربیات کشور‌های دیگر و ... معتقدند که این کار‌های امکان پذیر نیست و یا خسارت آن بیش از منفعت است. دولت می‌گوید من نمی‌توانم کسب و کار‌ها را تعطیل کرده و جوابگوی هزینه‌های آن باشم. حرف دولت این است که اگر بگویم همچنان ورزشگاه، ارایشگاه و ... تعطیل باشند باید پاسخگوی نیاز‌های مالی این مجموعه‌ها و نیروهایشان باشد که در حد توانم نیست؛ لذا پروتکل‌هایی را اعلام کرده و از این جا به بعد وظیفه را روی دوش مردم می‌اندازد.»
وی تاکید کرد: «دولت الان در این دوگانگی گیر افتاده است. البته‌کار‌هایی انجام می‌شود و برای برخی کار‌ها نیز زیرساخت لازم را نداریم. مثلا حرف از جریمه افرادی که ماسک نمی‌زنند، به میان می‌آید، اما توان اجرای آن را نداریم.»
مقدم خاطرنشان کرد: «اختلاف نظر بین دولت و وزارت بهداشت خودش یکی از مشکلات این روز‌ها است. اوایل می‌گفتیم که وزارت بهداشت بخشی‌نگری دارد و فقط مشکلات خود را در نظر دارد، اما روز به روز مشخص شد که مساله جدی‌تر است و شکاف بین این دو هر روز بیشتر شد. این دیگر اختلاف دو فرد با هم نیست. این یک اختلاف کارشناسی است.»
به گفته وی، «وزارت بهداشت خط مقدم این مبارزه و شاید کارشناس‌ترین بخش برای اظهارنظر باشد، اما از روز اول خطا‌هایی داشت. نبود یافته‌های دقیق موجب شد که این وزارتخانه خطا‌های متعددی داشته باشد. زیرا از خودش حرفی برای زدن نداشت و نگاهش به سازمان بهداشت جهانی بود و بر این اساس یک روز می‌گفت ماسک لازم است و روز دیگر میگفت لازم نیست. آقای حریرچی آن اوایل در جلسه‌ای می‌گفت که نهایتا ۲۰۰، ۳۰۰ نفر کشته خواهند شد. این یعنی اصلا پدیده را نمی‌شناختند.»
مقدم با تاکید بر اینکه «الان یک اختلاف کارشناسی جدی بین وزارت بهداشت و دولت خصوصا رئیس جمهور وجود دارد» گفت: «این اختلاف را باید حتما حل کنند. نمی‌شود که وزیر یک حرفی بزند و رئیس جمهور حرف دیگری. در این شرایط مردم راه سوم را رفته به همه پروتکل‌های اعلامی بی‌اعتنایی می‌کنند. یعنی مردم خسته می‌شوند.»
وی همچنین گفت: «نکته دیگر این است که نباید از حق گذشت. بخش بسیاری از مسئولیت به دوش مردم است. مردم الان تقریبا تمام اطلاعات لازم را برای مقابل با کرونا دارند، اما هنوز بسیاری از افراد رعایت نمی‌کنند. فرقی ندارد که خسته شده باشند یا بی‌مبالاتی کنند، نتیجه یکی است. برای همین هم مردم خواهان سخت‌گیری بیشتر دولت هستند. همین الان شاهدیم که اعمال جریمه و کنترل ورود و خروج به شهر‌ها تاثیرگذار است. ما می‌دانیم که قرنطینه کردن امکان‌پذیر نیست، اما باید سختگیری بیشتری کرد.»
مقدم در پایان گفت: «این را نیز در نظر داشته باشید که برای برخی کار‌ها مثل جریمه افرادی که در خیابان ماسک نمی‌زنند، زیرساخت لازم را نداریم. البته معتقدم که الان فرصتی است برای ایجاد این زیرساخت.»

منبع: فردا

کلیدواژه: بیژن مقدم کرونا وزیر بهداشت دولت وزارت بهداشت پروتکل ها کار ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۵۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند

مصطفی مطورزاده منتخب مردم خرمشهر در گفتگو با خبرنگار استانی ایسکانیوز از خرمشهر با انتقاد از کمبود شدید امکانات اورژانسی در این شهرستان اظهار کرد: کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند و شهری مثل خرمشهر با این‌همه مراجعات زائر و میهمان در طول سال بمناسبت‌های مختلف، اربعین حسینی و راهیان نور تنها دو آمبولانس سالم دارد.

وی خاطرنشان کرد: گر چه تامین آمبولانس وظیفه وزارت بهداشت است اما دستگاه‌های مختلف و شرکت‌های فعال با حجم بالای تردد و نیروی انسانی همچون نفت‌وگاز اروندان و نیشکر نیز بایستی برای تامین آمبولانس به شهر کمک کنند.

مطورزاده تصریح کرد: طبق استاندارد بایستی بعد از تماس شهروند ۸ و نیم دقیقه بعد آمبولانس در محل حضور پیدا کند اما الان به دلیل کمبود آمبولانس مردم مدتها منتظر می‌مانند که غیر قابل قبول است.

وی از تماس کنفرانسی با معاون وزیر بهداشت و همچنین مدیرعامل اورژانس کشور برای رفع این مشکل خبر داد و گفت: خوشبختانه علاوه بر قول تامین چند دستگاه آمبولانس در آینده، مقرر شد فعلا برای رفع موقت این مشکل دو آمبولانس بصورت امانی به خرمشهر منتقل شود تا مشکل کمبود آمبولانس در اورژانس این شهر تا حدودی مرتفع شود.

خبرنگار: سیده صدیقه موسوی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228403 برچسب‌ها سازمان اورژانس کشور وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دیگر خبرها

  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری
  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند
  • بیژن زنگنه متهم ناترازی بنزین/ احیای پالایشگاه‌سازی در دولت سیزدهم
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • مقصر ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران چه کسانی هستند
  • انتقاد مگوایر از آنتونی: لازم نبود ذوق کنیم!
  • مسئولان قضائی عهده دار مسئولیت خطیری هستند
  • معاون رییسی: دیدگاه دولت به تعطیلی پنج‌شنبه‌ها نزدیک‌تر است
  • دیدگاه دولت به تعطیلی پنج‌شنبه‌ها نزدیک‌تر است یا شنبه ها؟ | پاسخ معاون رئیسی
  • تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا مشکلات دارویی برطرف شود