Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون گردشگری کشور نتیجه وبینار با رئیس‌دفتر منطقه‌ای یونسکو در تهران را تغییر مشاور ارشد و آغاز رسمی فاز دوم تدوین برنامه ملی توسعه گردشگری با استقرار تیم مشاوره جدید در تهران اعلام کرد.

به گزارش ایمنا و به نقل از مرکز روابط‌عمومی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، ولی تیموری در دیدار با سوتان سوتکوفسکی رئیس دفتر منطقه‌ای یونسکو در تهران که روز سه‌شنبه ۲۹ مهرماه ۹۹ در محل معاونت گردشگری برگزار شد، به تشریح نتایج برگزاری وبینار پرداخت و گفت: از یک سال و نیم پیش تا کنون پروژه تدوین برنامه ملی توسعه گردشگری کشور در معاونت گردشگری در حال پیگیری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق توافق صورت گرفته با سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) در سال ۱۳۹۷ تصمیم گرفته شد تا دبیرخانه سازمان جهانی گردشگری نیز مشاوران با تجربه بین‌المللی را برای کمک به مشاوران داخلی معرفی کند و از آنجایی که آن سازمان در ایران دفتری ندارد، پیگیری اجرای این توافقات به دفتر منطقه‌ای یونسکو در تهران واگذار شد.

او خاطرنشان کرد: علاوه بر این موضوع، به‌دلیل وجه غالب گردشگری تاریخی‌فرهنگی در جمهوری اسلامی ایران و مذاکرات به‌عمل آمده، دفتر منطقه‌ای یونسکو نیز در پروژه تدوین برنامه ملی توسعه گردشگری به طور مستقیم وارد همکاری فنی شد.

معاون گردشگری با بیان اینکه در آذرماه گذشته مشاور مورد نظر با معرفی از سوی سازمان جهانی گردشگری و تأیید توسط وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و با هماهنگی دفتر منطقه‌ای یونسکو به ایران آمد، گفت: مشاور موردنظر ضمن برگزاری جلسات و نشست‌های متعدد با مدیران و ذی‌نفعان این حوزه از جمله وزیر محترم وزارتخانه متبوع، چندین بازدید از استان‌های کشور نیز انجام داد تا در پی این فعالیت‌ها، شرح خدمات مورد نظر نهایی و مورد موافقت قرار گرفت.

او افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا وقفه‌ای در این همکاری‌ها پیش آمد، اما مجدداً با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی معاونت گردشگری بودجه‌ای که توسط اتحادیه اروپا در قالب پروژه جاده ابریشم برای این موضوع اختصاص پیدا کرده بود، دوباره در کمیسیون‌های تخصصی مربوطه تصویب و تمدید شد.

به گفته تیموری وبینار برگزار شده با رئیس دفتر منطقه‌ای یونسکو، آغاز فاز جدید تدوین برنامه توسعه گردشگری یعنی شروع اجرای شرح خدمات قبلی بوده است که قبلاً آماده و تأیید شده است.

او با اشاره به اینکه در این نشست مجازی با تغییر مشاور ارشد برنامه ملی و کیفیت حضور نام‌برده در جمهوری اسلامی ایران به توافق رسیدیم و مشاور پیشنهادی معاونت گردشگری نیز مورد تأیید قرار گرفت، اظهار کرد: در همین راستا فهرستی از مشاوران به‌صورت مشترک توسط معاونت گردشگری، سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) و یونسکو آماده و نهایی شده است، لذا انتظار می‌رود به‌زودی کار تدوین پروژه با حضور تیم مشاوره جدید و استقرار آن‌ها در معاونت گردشگری آغاز شود.

معاون گردشگری یادآور شد: در حال حاضر وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی همکاری بسیار خوبی با سازمان جهانی گردشگری دارد و عضویت در چندین ارگان و کمیته تخصصی این سازمان بیانگر تعامل کاملاً تخصصی کشورمان با این سازمان (UNWTO) است که می‌توان به مواردی از جمله عضویت در شورای اجرایی سازمان به‌عنوان دومین رکن مهم تصمیم‌گیری سازمان جهانی گردشگری، عضویت در کمیته آموزش سازمان جهانی گردشگری، عضویت در کمیته مربوط به اعضای وابسته سازمان جهانی گردشگری و عضویت در کارگروه تدوین حقوق و مقررات مربوط به گردشگران و ذی‌نفعان گردشگری اشاره کرد.

کد خبر 451078

منبع: ایمنا

کلیدواژه: گردشگری وزارت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری معاون گردشگری برنامه ملی توسعه گردشگری ولی تیموری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق تدوین برنامه ملی توسعه گردشگری سازمان جهانی گردشگری دفتر منطقه ای یونسکو معاونت گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۵۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد

ایسنا/اردبیل اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها با پذیرش ۱۲۵ مقاله در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

جبرائیل رزمجو معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی و رئیس اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها ۵ اردیبهشت در این کنفرانس با اشاره به جایگاه منحصربفرد موزه‌ها در توسعه کشور، گفت: نسل جوان اطلاع چندانی از سیر تحول و پیشینه خود ندارد و در همین راستا وظیفه پیشکسوتان و یکی از مهم‌ترین کارکردهای موزه‌ها افزایش اعتماد به نفس و خودباوری نسل جدید با شناساندن گذشته و سیرتحول تاریخی است.

وی همچنین موزه‌ها را از منظر تفریحی حائز اهمیت دانست و افزود: کشورهای توسعه‌یافته به موزه‌ها بها می‌دهند؛ به گونه‌ای که یکی از اهداف گردشگران بازدید از موزه‌های این کشورهاست.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: هدف دانشگاه محقق اردبیلی از همکاری با اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان و برگزاری این کنفرانس افزایش معلومات فرهنگی است و امیدواریم این کنفرانس تلنگری برای تفکر و افزایش خودباوری بوده و منتج به پیشرفت و توسعه شود.

حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا مصلح‌نیا مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی نیز گفت: انسانی که شان ندارد خدا به او رحم نمی‌کند، خدا به کسی رحم می‌کند که قدر و شان خود را بداند. شان انسان در این است که با یک چشم به گذشته نگاه کند و با چشم دیگر به حال و آینده.

وی افزود: موزه‌داران گذشته را مقابل چشم می‌آورند و شان ما را تقویت می‌کنند.

در این کنفرانس، ارنستو اتوون معاون مدیرکل سازمان یونسکو و لایشون آن رئیس کمیته بین‌المللی موزه‌های آسیا و اقیانوسیه(آسپک) به صورت مجازی به سخنرانی پرداختند و پیام علی اکبر متکان دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو ایران نیز معاون مطالعات کمیسیون ملی یونسکو قرائت شد.

همچنین بازدید از موزه تاریخ علوم اردبیل، مجموعه جهانی شیخ صفی الدین اردبیلی، رونمایی از طرح‌های موزه تاریخ علوم اردبیل، نشست‌های تخصصی و ارائه مقالات توسط پژوهشگران ایرانی و خارجی از دیگر بخش‌های این کنفرانس بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم
  • برنامه‌های گردشگری باید با پیوست‌های فرهنگی و دینی تدوین شود
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج پارسال در کشور
  • تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه
  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی
  • منتظر ثبت چند اثر جهانی دیگر در قزوین
  • اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد
  • هویت ملی در هر حوزه‌ای ثبت جهانی شود
  • قرآن کریم؛ در فهرست پرفروش‌ترین کتاب‌های جهان
  • محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود