Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-26@04:56:15 GMT

تقویت جان نشین پروری در حوزه کسب و کار ضروری است

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۱۵۹۰۰

تقویت جان نشین پروری در حوزه کسب و کار ضروری است

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، پرهام رضایی، رئیس اتاق بازرگانی استان البرز، در حاشیه انعقاد تفاهمنامه میان اتاق بازرگانی و آموزش و پرورش استان البرز که در سالن جلسات اداره آموزش و پرورش برگزار شد، گفت: اتاق البرز تاکنون تفاهم نامه‌های زیادی را با نهادهای مختلف اجرایی منعقد کرده است و اینک دراین زمینه قرار است همکاری و تعامل بیشتری در راستای امضای تفاهم نامه ای با آموزش و پرورش البرز داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتاق بازرگانی استان البرز در ادامه، ضمن تاکید بر اهمیت مشارکت هر چه بیشتر بخش خصوصی با حوزه‌های آموزشی، از اقدامات انجام شده  توسط اتاق بازرگانی در راستای تعامل حوزه صنعت با دانشگاه سخن گفت و افزود: دانشجویان زیادی از رشته ها و در مقاطع مختلف تحصیلی هر ساله از دانشگاه های ایران فارغ التحصیل شوند؛ اما متاسفانه در ادامه با بازار کاری مواجهه می‌شوند که در آن فرصت اشتغال کمی وجود دارد. 

این مقام مسؤول با اشاره بر اینکه باید تعامل با حوزه‌های آموزشی از سطوح تحصیلی پایین تر از دانشگاه و درمدارس آغاز شود، گفت: در این راستا آموزش پایه ای برای مقاطع تحصیلی از جمله هنرستان‌ها و یا دیگر مقاطع تحصیلی دوره متوسطه باید مدنظر قرار داده شود.

رضایی با اشاره به اینکه عدم توجه به آموزش پایه از سطوح پایین تر دوره‌های آموزش موجب بروز مشکل در آینده برای کسب و کارهای گسترده و جامع است، عنوان کرد: عدم داشتن علم کافی و بررسی نکردن زیرساخت های کار موجب بروز مواردی از جمله ورشکستگی کسب و کارها  و یا عدم سودهی تجارت از دل این مجموعه‌ها است.

به گفته وی باید زیرساخت‌های لازم برای آموزش دانش آموزان فراهم شود تا به عنوان آینده سازان مملکت از اکنون بدانند که قرار است در آینده وارد چه فضای کاری شوند و این همان توجه به بحث جانشین پروری در حوزه کسب و کار است که اتاق در راستای تعامل با آموزش و پرورش به دنبال تحقق این مهم است.

رضایی بیان کرد: دانش آموزان باید با مواردی که در راستای ورود به صنعت و دیگر کسب و کارها لازم است از نزدیک آشنا شوند و این یکی از رسالت های اتاق بازرگانی است.

رئیس اتاق البرز با این توضیح که این مجموعه قدرت اجرایی ندارد اما از توان مشاوره ای بالایی برخوردار است، افزود: اتاق بازرگانی با فعالان حوزه صنعت و مجموعه داران کسب و کارهای کوچک و بزرگ در ارتباط است و می تواند از ظرفیت این بخش ها برای آموزش دانش آموزان استفاده کرده و به نوعی به جوانان کمک کند که آینده خود را به درستی رقم بزنند.

وی ضمن اشاره به اینکه فضای کسب و کار در ایران در حال تغییر است، گفت: اتاق بازرگانی نیز از تمامی ظرفیت ها و امکانات استفاده خواهد کرد تا در البرز که استانی صنعتی است از پتانسیل های بالای این حوزه برای آموزش دانش اموزان به عنوان آینده سازان جامعه استفاده شود.

رضایی توضیح داد: حوزه صنعت در استان به دنبال استفاده هرچه بیشتراز نیروهای بومی استان است؛ زیرا با پرورش نیروی متخصص در البرز ضمن ساختن آینده ای مناسب برای فضای کسب و کار استان مواردی از جمله کاهش نرخ بیکاری و رشد تولید ناخالص داخلی محقق می‌شود.

وی در ادامه از ایجاد انجمن شرکت‌های دانش بنیان در استان سخن گفت و افزود: اتاق بازرگانی به دنبال روشن کردن مسیر جوانان جویای کار است تا با کسب مهارت کافی آینده خوبی را برای کشور رقم بزنند، در کنار این مسائل برگزاری همایش‌ها با حضور صاحبان صنایع نیز می‌تواند در جوانان ایجاد انگیزه کند؛ چرا که البرز دارای حدود 150 برند ملی است که استفاده از تجربیات هر کدام ازاین صنعتگران چراغ راه آینده سازان مملکت است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اتاق البرز با تاکید بر اینکه فراهم کردن تسهیلات بیمه ای و یا بانکی برای صاحبان صنایع در راستای برگزاری دوره‌های آموزشی برای دانشجویان یک راهکار مناسب است، گفت: این مهم به رشد هرچه بیشتر فارغ  التحصیلان دانشگاهی در زمینه کسب و کار می انجامد؛ چرا که  در محیط کسب و کار آموزش‌ها را از پایه می‌آموزند و در این زمینه به خوبی رشد می‌کنند، به یقین چنین فضایی می‌تواند برای دانش آموزان نیز فراهم شود.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس اتاق بازرگانی استان البرز تفاهم نامه آموزش و پرورش اتاق بازرگانی آموزش و پرورش دانش آموزان رئیس اتاق کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۵۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان دهم اردیبهشت میزبان اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD)

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رییس اتاق بازرگانی استان اصفهان گفت: این اجلاس با حضور نمایندگان حدود ۳۰ کشور عضو در اتاق بازرگانی اصفهان از دهم تا دوازدهم اردیبهشت برگزار خواهد شد.
امیرکشانی، این اجلاس را میزبان رؤسای ۲۵ اتاق بازرگانی و اعضای هیأت رئیسه اتاق کشور‌های آسیایی دانست وافزود:هیات‌های مهمی از اتاق‌های مجمع آسیایی در این اجلاس ۲ روزه مهمان اصفهان خواهند بود و فضای تجاری، اقتصادی و بین المللی شهر را تغییر خواهند داد.
وی با اشاره به اینکه تلاش می‌کنیم در این اجلاس اصفهان را به عنوان یک شهر مهم آسیایی نشان دهیم، گفت: کشاورزی و امنیت غذایی، سرمایه گذاری، توسعه پایدار، گردشگری و فناوری و دانش بنیان از موضوعات مورد بحث در کمیسیون‌های مجمع ACD است.
رئیس اتاق بازرگانی استان اصفهان توسعه پایدار را یکی از موضوعاتی اجلاس اصفهان دانست و افزود: اصفهان رشد صنعتی خوبی داشته، اما از لحاظ محیط زیستی بسیار آسیب دیده و سعی می‌کنیم این اجلاس بر محیط زیست اصفهان هم تأثیر گذار باشد هر چند نمی‌توان مشکلات محیط زیستی را در مدت ۲ روز برطرف کرد.
وی ادامه داد: با قوت و قدرت تلاش می‌کنیم که این اجلاس بین‌المللی در شهر اصفهان به طور مطلوب برگزار شود، چرا که این میزبانی یک امتیاز جهانی برای معرفی ایران و اصفهان به جهان خواهد بود.
قائم مقام دبیر دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا گفت: هدف از این اجلاس گفتگو بین کشور‌های آسیا است که از ۴۶ کشور در این قاره، ۳۵ کشور عضو مجمع ACD هستند.
سعید ابراهیمی ادامه داد: از بین ۳۵ کشور عضو مجمع برای ۳۲ کشور دعوتنامه رسمی ارسال شده و پیگیری‌ها از طریق دفاتر وزارت‌خارجه و سفارتخانه‌ها در دست بررسی است.
مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia cooperation dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد.
ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد و در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.
کشور‌های بحرین، بنگلادش، بروئنی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.
استانبول نخستین میزبان این اجلاس در سال ۲۰۲۱ بود.

دیگر خبرها

  • شناخت توانمندی‌ها در حوزه آی‌تی در استان زنجان ضروری است
  • رونمایی از طرح مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج
  • فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود
  • اصفهان دهم اردیبهشت میزبان اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD)
  • نشست خبری اتاق بازرگانی اصفهان
  • کنفرانس ویدویی میان تولیدکنندگان ازبکستان و اصفهان برگزار می‌شود
  • اصفهان میزبان « دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD» است
  • اعلام آمادگی چین برای ساخت بندر خشک ریلی در قرقیزستان
  • کارآفرینان با همکاری اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه‌سازی کنند
  • برگزاری سومین نشست معاون اول رئیس جمهور با فعالان اقتصادی و اعضای اتاق بازرگانی و تعاون