Web Analytics Made Easy - Statcounter

طالبان در واکنش به درخواست برخی از اعضای پارلمان افغانستان برای توقف مذاکرات اظهارداشت که با این اقدام جنگ متوقف نمی‌شود و دولت را به عدم حمایت از آتش‌بس دائمی متهم کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، برخی اعضای پارلمان افغانستان در نشستی از مقامات این کشور خواستند تا در پی تشدید حملات طالبان روند مذاکره با این گروه بطور کامل متوقف شود و تیم مذاکره کننده نیز به کابل فراخوانده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمایندگان با تاکید بر اینکه طالبان خواستار برقراری صلح نیست تا پذیرش آتش‌بس توسط این گروه، خواستار توقف مذاکرات شدند.

طالبان با انتشار مطلبی در وبسایت این گروه تاکید کرد: «تیم مذاکره کننده اعزام شده از کابل هنوز بطور رسمی وارد روند مذاکرات نشده است و هنوز به‌جای آتش‌بس و دیگر موضوعات اساسی، بر سر فرمایشات دیگر چانه‌زنی می‌کنند».

مطلب می‌افزاید: کابل و بیش‌تر مقامات آن، هرگز حامی آتش بس دائمی نیستند و به همین دلیل همواره برای آتش‌بس موقت سروصدا می‌کنند و برای پایان اساسی جنگ آمادگی ندارند.

طالبان ادامه داد: «پارلمان و مقامات کابل به‌جای آتش‌بس موقت باید در فکر آتش‌بس دائمی باشند؛ جنگ با متوقف ساختن روند مذاکرات پایان نمی‌یابد، بلکه با تقویت این روند و راهنمایی درست تیم مذاکراتی خود می‌توان آتش جنگ را خاموش ساخت».

مذاکرات بین‌الافغانی 22 شهریور آغاز شد اما تیم‌های مذاکراتی دولت افغانستان و طالبان هنوز بر سر دستورکار مذاکرات به توافق نرسیده‌اند.

نشست عمومی تیم مذاکره‌کننده دولت افغانستان و طالبان/ اختلافات پابرجاستتغییرات تازه در گروه تماس دولت افغانستان و طالبان برای خروج از بن‌بستتشدید درگیری‌ها در افغانستان؛ دستکم 43 نیروی امنیتی در تخار کشته شدند

براساس گزارش‌ها مانع اصلی آغاز مذاکرات، پافشاری طالبان بر مبنا قرار گرفتن فقه حنفی و نیز توافقنامه قطر در مذاکرات بین‌الافغانی و مخالفت دولت با این مواضع است.

انتهای پیام/.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طالبان اخبار افغانستان طالبان اخبار افغانستان آتش بس دائمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۷۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیو‌ها عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 

 

گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید

دولت تروریست پرور آمریکا با ایجاد و حمایت از گروه های تروریستی، باعث و بانی بحران‌های چند ده اخیر در خاورمیانه بوده است؛ بحران هایی که دامن مردم بیگناه کشورهای غربی را نیز گرفته است. در این ویدیو به گروگان‌های ناشناخته ای که توسط طالبان به گروگان گرفته شده اند، پرداخته می‌شود که می‌توانند هدف مبادله قرار گیرند. درباره سابقه گروه های تروریستی، تفاوت در عملکردشان و گروگان های آنها را با زیرنویس فارسی در تابناک ویدیو ببینید.

 

 

چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟

آمریکا با ۸۰۰ پایگاه نظامی، بیشترین پایگاه نظامی را در سرتاسر جهان دارد. با توجه به هزینه های سرسام آور این پایگاه ها و ناموفق بودن سلطه استکباری آمریکا در هفتاد سال گذشته، داشتن این پایگاه ها با چه هدف و چه هزینه کردی صورت می‌گیرد؟ باز نگه داشتن این تعداد پایگاه نظامی در جهان چه هزینه ای برای مالیات دهندگان آمریکایی دارد؟

 

 

چرا کشورها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟

چه چیزی باعث جنگ می‌شود و چرا دو کشور فکر می‌کنند راه رسیدن به خواسته‌شان می‌تواند جنگ باشد. جنگ یک اتفاق کاملا سیاسی است، ولی می‌توان با استراتژی‌هایی از آن جلوگیری کرد.

 

 

چگونه داعش به وجود آمد؟

دولت اسلامی عراق و شام، گروه تروریستی که در دنیا وحشت ایجاد کرد، شروعی رمزآلود داشت. در این ویدیو تاریخچه‌ای از به وجود آمدن داعش با زیرنویس فارسی شرح داده می‌شود که نقش بسزای محور مقاومت نادیده انگاشته می‌شود و از تامین مالی آن توسط کشورهای حوزه خلیج فارس و طرح کلینتون برای سرنگونی دولت اسد توسط آن حرفی به میان نمی‌آید. با این حال، این روایت غربی از این ماجر می‌تواند مورد توجه واقع شود.

دیگر خبرها

  • صدایی که از ایران شنیده می‌شود/آیا معمای طالبان حل خواهد شد؟ / فاصله خاورمیانه تا توافق
  • روسیه: به نظرات طالبان در نشست‌های بین‌المللی اهمیت می‌دهیم
  • روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان مشغول پاکسازی قومی و شیعه‌کشی است؛ ایران هم سکوت می‌کند
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟
  • طالبان خواستار سرمایه‌گذاری تاجران روسی در افغانستان شد
  • وقوع انفجار در کابل
  • آغاز مذاکرات پرسپولیس برای تمدید قرارداد بازیکنان
  • واکنش طالبان به تحریم تجاری رژیم صهیونیستی توسط ترکیه
  • قدردانی طالبان از تحریم تجاری رژیم صهیونیستی توسط ترکیه
  • رایزنی طالبان با ترکیه در کابل