Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

وزیر انرژی روسیه گفت بحث کردن در مورد آینده کاهش تولید جهانی نفت ، پیش از ماه دسامبر زود است.

اوپک و هم پیمانانش موسوم به اوپک پلاس در ماه آوریل توافق کردند تا به تدریج از میران کاهش تولیدشان کم کنند.

این گروه پس از اینکه شیوع کرونا، تقاضا برای نفت را در بازارهای جهانی کاهش داد، به منظور تقویت قیمت نفت، تولیدش را کم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرحله نخست کم کردن از میزان این کاهش داوطلبانه، برای اول ژانویه برنامه ریزی شده است.

با این حال، موج دوم کرونا، در مورد این زمان بندی سوال ایجاد کرده است.

الکساندر نوآک، وزیر انرژی روسیه در اظهارتی گفت: «بسیار زود است تا در مورد آینده توافق اوپک پلاس پیش از ماه دسامبر صحبت کنیم.»

وی در پاسخ به سوال رویترز مبنی بر اینکه آیا روسیه از عدم تغییر میزان کاهش تولید پس از سال 2020 همانطور که برخی از منابع صنعتی می گویند، حمایت می کند، گفت: «ما پیش از هرگونه تصمیم گیری باید متوجه شویم که تحولات در ماه آینده چگونه پیش می رود.»

تنها یک هفته پیش، نوآک گفته بود علی رغم افزایش شمار مبتلایان کووید 19، اوپک و هم پیمانانش، میزان کاهش تولید را همانند برنامه قبلی کم خواهند کرد.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان، هفته گذشته درحالی که به نشست وزارتی اوپک پلاس نزدیک می شدیم، دو تماس تلفنی داشتند که یک تماس پی در پی غیرمعمول میان آنها بود.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در این رابطه گفت تماس های پی در چی لازم بود زیرا بازارها ناپایدار بودند.

یک منبع آگاه گفت: «روس ها علی رغم بیانیه نوآک در مورد ادامه توافق، در نظر دارند تا از این روند تا پیش از دسامبر 2020 حمایت کنند. تمام تماس های اخیر پوتین و بن سلمان برای هیچی نبوده است و آنها فعالانه در مورد روند احتمالی در حال مذاکره هستند.»

اوپک پلاس میزان تولید خود را از ژانویه 2017 با هدف ایجاد توازن در بازار و تقویت قیمت ها و کاهش ذخایر کاهش دادند. آنها در حال حاضر میزان تولید خود 7.7 میلیون بشکه در روز کاهش داده‌اند.

در آغاز این رقم 9.7 میلیون بشکه در روز بود و قرار است در ماه ژانویه میزان تولید خود را با کم کردن 2 میلیون بشکه در روز به 5.7 میلیون بشکه در روز برسانند.

با این حال، آژانس بین المللی انرژی اعلام کرد موج دوم کووید 19 در حال کند کردن تقاضاست و تلاش ها توسط تولیدکنندگان برای متوازن سازی بازار را پیچیده خواهد کرد.

نوآک روز دوشنبه گفت بهبود تقاضا در بازار، توسط موج دوم کرونا کند شده است در عین حال زمستان با توجه به کاهش مرسوم در تقاضا برای سوخت ماشین، ممکن است بی ثباتی بیشتری با خود همراه داشته باشد.

یک منبع دولتی گفت روسیه برنامه اش برای ادامه یا عدم ادامه کاهش تولید کنونی نفت را به منظور جلوگیری از واکنش شدید بازار فاش نخواهد کرد.

این منبع افزود: «پیش بینی های چشم انداز افزایش تقاضا در سال 2021، بیشتر ناامیدکننده است. به نظر می رسد، ما مجبور خواهیم بود تا کاهش ها را ادامه دهیم.»

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کاهش تولید جهانی نفت اوپک اوپک کرونا وزیر انرژی روسیه اوپک پلاس کاهش تولید جهانی نفت میلیون بشکه در روز کاهش تولید اوپک پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۸۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۱۹ درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته

به گزارش قدس آنلاین، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

براساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند ،۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق ۵ کشور مذکور انجام گرفته است. در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

همچنین، تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند. در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است. تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند.

لازم به ذکر است؛ سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • میزان افزایش حق‌الزحمه مهندسان هفته آینده اعلام می‌شود
  • پیش‌بینی بارندگی در کرمان/ بارش باران در رفسنجان به ۱۶ میلی‌متر می‌رسد
  • سهم ۱۹ درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • کاهش ۱۰ درصدی میزان حوادث ناشی از کار در سیستان و بلوچستان
  • تا ۲۴ ساعت آینده میزان خسارت‌ها برآورد می‌شود
  • هشدار سرمازدگی تا ۲ روز آینده در استان همدان
  • فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد
  • افتتاح شبکه بازچرخانی آب یک شرکت خودرویی
  • ازسرگیری صادرات نفت کردستان
  • افزایش تورم خوراکی‌ها در آغاز سال