Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، همزمان با  هفتمین روز از دهه وقف که به نام جایگاه وقف در حوزه آموزش و توسعه علم و فناوری نامگذاری شده است مدیرکل اوقاف وامور خیریه استان کهگیلویه وبویراحمد در نشست تخصصی وقف با فرهنگیان در هنرستان کشاورزی آیت‌الله ملک‌حسینی گفت: فرهنگیان و دانش‌آموزان نقش مهم و تاثیر گذاری در نهادینه کردن مقوله مهم فرهنگ وقف در جامعه دارند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام والمسلمین سید نورالله جنتی با اشاره به اینکه ترویج مقوله وقف برای انجام کارهای عام‌المنفعه و حل مشکلات جامعه است گفت: وقف اقدامی ماندگار و جاودانه و راهکاری برای زدودن فقر ومحرومیت از جامعه اسلامی است.

وی خاطرنشان کرد: به همت واقفین خیر اندیش 35 موقوفه درسطح استان داریم که با توجه به نوپا بودن استان ترویج این سنت حسنه درحال گسترش است.

 

جنتی‌پور افزود: وقف متناسب با مقتضیات زمان و نیازهای جامعه بشری کارکردهای مختلفی دارد که امروز نیازمند  توسعه موقوفات در حوزه بهداشت ،سلامت و کشاورزی جهت امنیت غذایی و توسعه هستیم.

وی افزود: وقف معامله انسان با خداست و روح انسان را به‌ سوی تعالی هدایت می‌کند و انسان را از صفات رذیله و بخل دور کرده و انسان را به نوع‌دوستی نزدیک می‌کند.

 مدیرکل اوقاف وامور خیریه استان کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه وقف چشمه‌ای جوشان و ذخیره‌ای تمام نشدنی در جامعه است گفت: فرهنگیان عزیز با تبیین مقوله وقف برای دانش آموزان و خانواده‌ها می‌توانند به ترویج این فرهنگ نبوی در جامعه کمک کنند .

 

وی با تاکید بر توسعه سرمایه‌گذاری از طریق ظرفیت‌های وقفی خاطرنشان کرد: باید از فرصت‌های سرمایه‌گذاری موقوفات برای جهش تولید و اشتغال پایدار استفاده کرد.

معاون فرهنگی اجتماعی اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد افزود: فرهنگ وقف همانند سایر موضوعات فرهنگی، دینی، اجتماعی و اقتصادی برای وارد شدن به قلمرو هنجاری جامعه و تبدیل شدن به فرهنگی فراگیر نیازمند تشریح، تبلیغ، بسترسازی، تمهید مقدمات و شرایط اجرایی مناسب و متناسب با نیازهای روز جامعه است.

حجت‌الاسلام قاسم مومنی به شرایط جامعه اشاره کرد و گفت: با توجه به وضعیت اقتصادی امروز شاید بصورت تکی نشود موقوفه‌ای ایجاد کرد اما اقشار مختلف مردم و طوایف با هم و به صورت گروهی وقفی را در جهت رفع نیازمندی های جامعه یا طایفه خود ایجاد کنند که این نوع وقف در استان قابل اجرا هست.

 

وی به هزینه‌های سرسام آور ازدواج که بعضا سودی جز به زحمت انداختن عروس و داماد ندارد اشاره کرد و گفت: ایلات، طوایف و اقشار مختلف مردم می‌توانند با ایجاد موقوفه جمعی به ازدواج جوانان طایفه خویش کمک کنند و گامی ارزشمند در جهت کمک به همنوعان خویش بردارند.

مومنی شاد با بیان اینکه وقف جمعی‌، امتیاز داشتن یک موقوفه را به میان تمام خانواده‌ها می‌برد، گفت: امروز به وسیله وقف جمعی همه می‌توانند واقف باشند و وقف نیز دیگر در خصوص متمکنین نیست و ثواب وقف می‌تواند در اختیار همه قرار گیرد که فرهنگیان نقش مهم وتاثیر گذاری در این زمینه دارند.

معاون آموزشی مرکز تحقیقات  آموزش کشاوری  و منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد  نیز در این جلسه  توجه به وقف در حوزه کشاورزی  را برای امنیت غذایی  جامعه  مهم دانست.

فرامرز روزبهی گفت: با توجه به پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های استان در بخش کشاورزی و لزوم توجه به تربیت نیروی انسانی هنرستان  کشاورزی در دو رشته به صورت شبانه روزی راه‌اندازی  شد که برای توسعه  آن نیازمند همکاری و مشارکت  سایر دستگاه‌ها هستیم.

وی از مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان خواست از زمین‌های وقفی در اراضی برای کمک به مهارت آموزشی  دانش اموزان  با مرکز تحقیقات همکاری کند.

مدیر هنرستان‌ کشاورزی حضرت آیت‌اللّه ملک حسینی  نیز در این جلسه  نگاه به مقوله وقف در عصر امروزی  را در کمک به حل مشکلات مردم مهم دانست .

سید ولی موسوی از آمادگی همکاران فرهنگی برای ترویج فرهنگ وقف  این سمت زیبای الهی خبر داد.
وی از اهتمام مدیرکل اوقاف و امور خیریه‌ استان در پیگیری  این مقوله مهم در استان  تشکر و قدردانی کرد.

 

در پایان این نشست مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان به سوالات فرهنگیان در زمینه وقف پاسخ دادند.

انتهای پیام/۸۲۰۲۴

منبع: فارس

کلیدواژه: وقف دانش آموزان توسعه جامعه اوقاف و امور خیریه امور خیریه استان مدیرکل اوقاف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۹۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عباسی: تضارب آرا در مجلس، طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است / وحدت در حل مشکلات و اقتدار نظام اولویت اصلی + فیلم

نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : تنوع افکار و تضارب آرا، ایرادات قوانین را به حداقل می‌رساند و کارایی آن‌ها را افزایش می‌دهد و مشکل زمانی به وجود می‌آید که اختلاف نظر به بن‌بست و عدم پیشرفت کار منجر شود.

علیرضا عباسی، نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجوگفت : اختلاف نظر در مجلس تا زمانی که به پیشرفت قانون‌گذاری و حل مشکلات مردم کمک کند، مثبت است.

وی افزود: تنوع افکار و تضارب آرا، ایرادات قوانین را به حداقل می‌رساند و کارایی آن‌ها را افزایش می‌دهد و مشکل زمانی به وجود می‌آید که اختلاف نظر به بن‌بست و عدم پیشرفت کار منجر شود.

عباسی اظهار داشت : وظیفه اصلی مجلس، قانون‌گذاری و نظارت بر عملکرد دولت است، نه پرداختن به حاشیه‌ها و مسائل فرعی است و باید وحدت و انسجام در مجلس برای حل مشکلات مردم وجود داشته باشد.

وی افزود : تغییر در هیئت رئیسه مجلس امری طبیعی است و نمایندگان جدید با دیدگاه‌های تازه می‌توانند در راس مجلس قرار بگیرند.

نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : احتمال اینکه یک گروه به تنهایی ریاست مجلس را تعیین کند بعید است و اتحاد گروه‌ها برای این کار لازم است.

دیگر خبرها

  • باید با روحیه جهادی، پیوسته دغدغه رفع مشکلات مردم را داشته باشیم
  • باید پیوسته دغدغه رفع مشکلات مردم را داشته باشیم
  • از ظرفیت شوراها برای پیشرفت چهارمحال و بختیاری استفاده شود
  • دریادار سیاری: تزریق فرهنگ استکباری برای جلوگیری از پیشرفت است
  • عباسی: تضارب آرا در مجلس، طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است / وحدت در حل مشکلات و اقتدار نظام اولویت اصلی + فیلم
  • فعالیت‌های فرهنگی با پیوست هنری تاثیرگذاری بیشتری بر جامعه دارد
  • مسئولان مشکلات کارگران را مورد توجه قرار دهند
  • کارگران عامل حرکت چرخ‌های توسعه و پیشرفت جامعه هستند
  • تقویت مرزبانی سبب گستردگی توسعه و پیشرفت همه جانبه جامعه می‌شود
  • تقویت مرزبانی سبب گستردگی توسعه جامعه می‌شود