Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@04:40:22 GMT

قدرت دفاعی را با رشد تهدید افزایش می دهیم

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۲۲۶۵۸

قدرت دفاعی را با رشد تهدید افزایش می دهیم

امیر سرتیپ علیرضا الهامی جانشین فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۹۹ با تاکید بر اینکه برای احراز آمادگی در همه حوزه‌های دفاعی، پدافند هوایی ارتش هم در اجرای مأموریت صیانت از مرزهای کشور، آخرین تاکتیک‌های پدافند هوایی را در این میدان تمرین خواهد کرد، گفت: در این رزمایش برای اولین بار هیچ تجهیز و سامانه خارجی را به میدان نیاوردیم و در حقیقت در سازمان رزم، آنجا که حوزه‌های مختلف راداری، موشکی، ارتباطی، اطلاعاتی و فرماندهی و کنترل را در بر می‌گیرد، تمام تجهیزاتمان داخلی است که یا به صورت صددرصدی تولید نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است و یا به صورت کار مشترک توسط فرزندان ملت در پدافند هوایی ارتش و وزارت دفاع تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ویژگی دیگر این رزمایش بهینه سازی‌های ارزشمندی است که در تجهیزات موجود انجام دادیم و در این رزمایش آنها را تست کرده و خواهیم کرد.

امیر الهامی یکی از ویژگی‌های برترساز در حوزه پدافند هوایی را موضوع فرماندهی و کنترل برشمرد و اظهار داشت: در این حوزه هم بحمدالله چند سال پیش سامانه کاملاً ایرانی پیامبر اعظم را رونمایی کردیم و چندسالی است که از آن استفاده می‌کنیم؛ یک نوآوری که در این سامانه اخیراً ایجاد شده و در رزمایش آن را محک خواهیم زد، امکان تلفیق و ترکیب حساسه‌های مختلف در طیف‌های متنوع است؛ به ویژه تلفیق سامانه‌های راداری با سامانه‌های اپتیکی که در حقیقت سامانه‌های راداری به عنوان سامانه فعال با سامانه غیرفعال اپتیکی دوربرد تلفیق شده که ان‌شاالله عملکرد آن هم ارزیابی خواهد شد.

جانشین نیروی پدافند هوایی ارتش ادامه داد: انتقال تجربه به کارکنان جوان، استفاده از تجهیزات بهینه شده مانند سامانه راداری سروش که برای اولین بار در این رزمایش بهره‌برداری می‌شود از ویژگی‌های دیگر این رزمایش است.

وی با بیان اینکه ما در این رزمایش نسل جدیدی از تجهیزات و تسلیحات بومی را در طیف‌های مختلف مورد بهره‌برداری و ارزیابی قرار خواهیم داد، تاکید کرد: به عنوان مثال در حوزه موشکی، ما ان‌شاالله سامانه موشکی پرافتخار باور ۳۷۳ را در این رزمایش مورد استفاده قرار خواهیم داد که برای نخستین بار است در رزمایش استفاده می‌شود.

جانشین نیروی پدافند هوایی ارتش ادامه داد: همچنین برای اولین بار ما از سامانه ۱۵ خرداد با یک سناریوی مقابله‌ای سختگیرانه نسبت به گذشته استفاده کردیم و این سامانه را به عنوان نسل جدید از تجهیزات موشکی زمین به هوا در این رزمایش با موفقیت محک زدیم.

امیر الهامی تصریح کرد: در حوزه تجهیزات راداری ما از رادار «مراقب» استفاده می‌کنیم که با افتخار حتی یک قطعه آن از خارج آورده نشده و این رادار یک رادار سه بعدی دقیق و کاملاً تاکتیکی است که می‌تواند نیازهای ما را در صحنه نبرد برآورده کند.

جانشین نیروی پدافند هوایی ارتش در پایان تاکید کرد: وقتی تهدید رشد کرده، قطعاً ما هم برای حراست از مرزهای مقدس جمهوری اسلامی ایران دفاع را رشد می‌دهیم.

کد خبر 5053443 هادی رضایی

منبع: مهر

کلیدواژه: ارتش جمهوری اسلامی ایران نیروی پدافند هوایی ارتش وزارت دفاع سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مجلس شورای اسلامی صحن مجلس ایالات متحده امریکا محمد باقر قالیباف سعید خطیب زاده حجت الاسلام حسن روحانی حسن روحانی محمدجواد ظریف برجام اسحاق جهانگیری ویروس کرونا مجلس ایران هیئت دولت نیروی پدافند هوایی ارتش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۲۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رژیم صهیونیستی استفاده از سامانه «پاتریوت» آمریکا را کنار می‌گذارد

ارتش رژیم اشغالگر روز سه‌شنبه اعلام کرد: «نیروی هوایی در ماه‌های آینده به طور کامل سامانه دفاع موشکی پاتریوت آمریکایی را کنار گذاشته و سامانه‌های پیشرفته‌تری را جایگزین آن خواهد کرد.»

به گزارش ایسنا، روزنامه «تایمز رژیم صهیونیستی» به نقل از بیانیه‌ای در وبگاه ارتش اشغالگر نوشت: «سیستم پاتریوت که در نیروی هوایی اسرائیل با نام "یاهالوم" (کلمه عبری به معنای «الماس») شناخته می‌شود، ظرف ۲ ماه برای همیشه از رده خارج می‌شود.»

فرمانده تیپ ۱۳۸ نیروی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی که سیستم پاتریوت را اداره می‌کند، گفت: «در حال حاضر در حال کاهش تعداد آتشبارها تا زمان خاموش کردن کل سامانه هستیم.»

در فوریه گذشته، فرماندهی نیروی هوایی اشغالگران گزارش داد که در حال توقف فعالیت چندین آتشبار پاتریوت است و اعضای نیروی هوایی به جای آن آموزش کار با سیستم «گنبد آهنین» را می‌گذرانند.

سامانه پاتریوت ساخت آمریکا برای اولین بار در سال ۱۹۹۱ در جنگ اول خلیج فارس برای رهگیری موشک‌های «اسکاد» در اراضی اشغالی مستقر شد، اما اولین استفاده واقعی از آن در سال ۲۰۱۴ برای رهگیری پهپاد حماس بود.

در طول دهه گذشته، طبق گفته ارتش اشغالگر، این سامانه تنها ۱۰ هدف را رهگیری کرده و موشک رهگیر همیشه در برابر چالش نبوده است، به طوریکه در طول سال‌ها نتوانست اهداف زیادی را ساقط کند.

رژیم صهیونیستی چندین سامانه موشکی دفاع هوایی از جمله «گنبد آهنین» و «فلاخن داوود» دارد.

این بیانیه ارتش اشغالگر ۲ هفته پس از آن منتشر شد که سیستم دفاع هوایی اسرائیل در معرض بزرگترین آزمایش تاریخ خود یعنی حملات مستقیم ایران به اراضی اشغالی با صدها موشک و پهپاد قرار گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رژیم صهیونیستی استفاده از سامانه «پاتریوت» آمریکا را کنار می‌گذارد
  • امیر الهامی: پدافند هوایی ارتش در آمادگی بالای رزمی قرار دارد
  • پدافند هوایی ارتش در آمادگی بالای رزمی قرار دارد
  • بازدید امیر الهامی از سایت پدافند هوایی شهید علایی گناباد
  • هشدار جدی فرمانده ارشد ارتش به دشمنان: جواب هر تجاوز و نگاه نامناسبی را با قدرت می دهیم /پدافند هوایی در اوج آمادگی است
  • پدافند هوایی در اوج آمادگی است
  • امروز پدافند هوایی در اوج آمادگی است
  • امروز ارتش و به‌ویژه پدافند هوایی در اوج آمادگی است
  • همدلی نیروهای مسلح مثال‌زدنی است
  • افزایش قدرت در حوزه نظامی عملیات «وعده صادق» را رقم زد