Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحیمدل گفت: در شرایط کرونایی نه تنها میزان کار کادر سازمان کاهش پیدا نکرده که بیشتر هم شده است تا سلامت و پاکیزگی شهر دچار چالش نشود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا رحیمدل رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری یزد در گفتگو با خبرنگار یزدرسا با تاکید بر اینکه مردم نباید پس از استفاده از ماسک و دسکتش ان ها را در معابر رها کنند اظهار کرد: ماسک استفاده شده و آلوده باید به صورت جدا گانه در کیسه های مشکی مخصوص زباله تر ریخته شود و ان ها از زباله خشک جدا کنند تا پرسنل سازمان دچار مشکل نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحیمدل پرسنل سازمان پسماند و خدمات شهری چیزی به نام دور کاری ندارند و شبانه روز در خدمت شهروندان یزدی هستند افزود: در شرایط کرونایی نه تنها میزان کار کادر سازمان کاهش پیدا نکرده که بیشتر هم شده است تا سلامت و پاکیزگی شهر دچار چالش نشود.

***حساسیت مدیریت پسماند یزد در موج سوم کرونا

وی با بیان اینکه مدیریت پسماند یزد در نیمه دوم سال با توجه به موج شوم کرونا با حساسیت بیشتر انجام می شود تصریح کرد: یکی از زیرساخت ها و برنامه های مهم سازمان مدیریت مدیریت پسماند در سال جاری هوشمند سازی سامانه خاک و نخاله است مه با همکاری فاوای شهرداری نرم افزار ویژه این کار خریداری شد و هم اکنون در مرحله تست پایانی قرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری یزد  اذعان کرد: با این کار علاوه بر جلوگیری از تخلیه خاک و نخاله های غیر مجاز در سطح شهر، کمکی به ساخت و ساز های غیر مجاز در شهر یزد خواهد شد که تاکنون 480 دستگاه اعم از نیسان، خاور، کمپرسی و بیل میکانیکی کد دار و تحت این سامانه قرار گرفته اند و امیدواریم تاماه آینده بتوانیم سامانه هوشمند خاک و نخاله را در یزد راه اندازی کنیم.

***همه خودروهای حامل نخاله کدگذاری می شوند

وی گفت: با کدگذاری همه خودروهای شخصی و دولتی که حامل نخاله و خاک هستند مبدا تا مقصد نخاله ها مدیریت می شود و از زمانی که شهوند پروانه ساختمانی را می گیرد و با براورد پیمانکار از میزان خاک برداری توسط پیمانکار همان میزان تحویل شهرداری می دهد.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری یزد  تاکید کرد: خودروهایی که مجوز فعالیت می گیرند دارای برچسب و کد هستند و از شهروندان یزدی می خواهیم برای حمل خاک و نخاله از خودروهایی استفاده کنند که کد سازماندهی را از سازمان پسماند دریافت کرده اند.

***کارخانه کمپوست یزد تجهیز می شود

رحیمدل ادامه داد: در بسیاری از خاک برداری ها خاک های زراعی مرغوبی وجود دارد که با این ساماندهی حتی می توان این خاک را با استفاده از این سامانه در اختیار شهروندان و یا ارگان درخواست کننده دیگر قرار دهیم در ضمن اینکه جداسازی نخاله هم با این سامانه صورت می گیرد.

وی در خصوص اخرین وضعیت کارخانه کمپوست یزد گفت: خوشبختانه با حمایت شهردار و اعضای شورای شهر یزد برای تجهیز کامل این کارخانه اعتباری در ردیف بودجه قرار گرفت و فراخوان عمومی آن برای خرید تجهیزات داده شد.

رحیمدل با بیان اینکه در کارخانه کمپوست با خط پردازش زباله، مواد عالی باقی مانده تبدیل به کود کمپوست خواهد شد ابراز کرد: یکی از نیازهای این کارخانه آب بود که با توجه به فاصله یازده کیلومتری چاه بالادستی با کارخانه خط انتقال آب اجرایی شده که تاکنون سه کیلومتر آن لوله گذاری شده است.

وی در خصوص شهرک بازیافت نیز گفت: امیدواریم بتوانیم این شهرک را هم در کنار کارخانه کمپوست با زمینی که واگذار می شود راه اندازی کنیم و همین آب چاه بالادستی را در شهرک بازیافت هم استفاده کنیم در ضمن اینکه با این آب فضای سبزی هم برای بادبند در اطراف این شهرک و مرکز دفن ایجاد خواهد شد.

***تولید 220 تن چیبس چوب از بازیافت سرشاخه درختان

رحیمدل با اشاره به مشکلات زیست محیطی و منظر شهری فعالیت کارگاه های ضایعاتی غیر مجاز در حریم و مناطق مسکونی یزد ابراز کرد: با ایجاد شهرک بازیافت تمام این کارگاه ها در این شهرک مستقر خواهند شد و اقطعا مدیریت بهتری در این زمینه انجام می شود.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری یزد خاطرنشان کرد: در کارخانه کمپوست سرشاخ های درختان و لاستیک از زباله های تفکیک می شود که در فعالیت سه ماهه 220تن سرشاخه درختان از زباله ها تفکیک و با تبدیل به چیبس چوب به عنوان مواد اولیه به کارخانه های تئوپان فرستاده شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کارخانه کمپوست خاک و نخاله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۲۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس ؛ رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در جزیره قشم گفت: این طرح در اجرای دستور رئیس جمهور در مسیر هوشمندسازی دستگاه هاست.
محمد حسن نامی افزود: با هوشمندسازی فرآیند‌ها و زیرساخت‌های مدیریت بحران به دنبال این هستیم که کمترین تلفات انسانی و حادثه دیده را در اثر وقوع حوادث طبیعی و در زمان بحران‌ها داشته باشیم.

بیشتر بخوانید؛ توزیع ۱۲۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت زلزله در هرمزگان
معاون اجرایی مرکز لرزه نگاری کشوری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران هم گفت: با راه اندازی نخستین ایستگاه لرزه نگاری قشم، هوشمندسازی زیرساخت‌های مدیریت بحران در استان هرمزگان و جزیره قشم اجرایی می‌شود.
بهزاد پورمحمد افزود: تجهیزات دائمی لرزه نگاری پیش رفته با استاندارد‌های روز دنیا با توجه به اهمیت استراتژیک جزیره جهانی قشم در شش ماه آینده نصب و راه اندازی می‌شود.
وی گفت: برای تجهیز این ایستگاه سی میلیارد ریال هزینه شده است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم هم در این مراسم گفت: سالانه بیش از ۴ میلیون گردشگر وارد جزیره قشم می‌شوند و میلیارد‌ها دلار سرمایه‌گذاری از سوی فعالان اقتصادی در این منطقه آزاد انجام می‌شود که با ارتقای مسائل ایمنی می‌توانیم قشم را به یک جزیره پیشرفته و نوآور در کشور تبدیل کنیم.
پیغامی افزود: ایجاد ایستگاه لرزه نگاری قشم که جنوبی‌ترین نقطه برخورد دو پهنه حجاز و ایران به لحظ زمین شناختی است کمک شایانی به پایش مسائل و مخاطرات منطقه، هرمزگان و کل کشور می‌کند.

دیگر خبرها

  • جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری برخط کشور در قشم
  • جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش «مسیرسبز- ایران پاک»
  • به‌روزرسانی نقشه راه هوشمندسازی شهرداری اصفهان
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش مسیر سبز ایران پاک
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • ۹۰ تُن پسماند و نخاله ساختمانی در استان مرکزی جمع‌آوری شد
  • انتصابات جدید در مناطق یک و چهار همچنین سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه
  • چگونه سرمایه‌گذاری ۲هزار میلیارد تومانی در حوزه پسماند شکل گرفت؟
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز