Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین سجاد رفیع؛ بحرین در آخرین رتبه‌بندی صورت گرفته در مورد برترین زیست‌بوم‌های استارتاپی جهان در رده 75 قرار گرفت. بنا بر گزارش موسسه StartupBlink، حوزه‌های فین‌تک، سرگرمی و نرم‌افزار در زمره پرطرفدارترین فعالیت‌های استارتاپی در این کشور هستند. در همین رابطه، منامه نیز با 66 پله صعود نسبت به سال 2019، در جایگاه 440 برترین شهرهای استارتاپی جهان قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین زمینه، موسسه تحقیقاتی Milken در مطالعه‌ای به بررسی وضعیت بحرین در حوزه نوآوری و فعالیت‌های استارتاپی پرداخته است. بر اساس گزارش این موسسه، این کشور دارای پتانسیل لازم برای تبدیل شدن به یکی از قطب‌های منطقه و جهان اسلام در حوزه‌های علم و فناوری است. با این حال، دولتمردان بحرین همچنان تا رسیدن به اهداف مندرج در سند چشم‌انداز 2030 این کشور در عرصه اقتصاد دانش‌بنیان، مسیری طولانی را در پیش دارند.

به اعتقاد کلاود لوپز مدیر محققان Milken در این پروژه، اقدامات مقامات بحرین در راستای بهبود فضای کسب و کار، اصلاح قوانین مرتبط با فعالیت‌های نوآورانه و همچنین ارائه انواع مشوق‌ها به شرکت‌ها و استارتاپ‌های مختلف منجر به افزایش جذابیت این کشور در میان سرمایه‌گذاران داخلی و بین‌المللی، به ویژه طی سالیان اخیر شده است. لوپز در جهت اثبات دیدگاه خود به افزایش شش برابری میزان سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی در بحرین بین سال‌های 2018-2016 اشاره می‌کند. وی در بخشی از این گزارش از مهارت بالای نیروی کار، هزینه‌های پایین زندگی و همچنین افزایش سرمایه‌گذاری‌های دولت بر روی زیرساخت‌های اطلاعاتی و ارتباطاتی به عنوان نشانه‌های استمرار روند رو به رشد بحرینی‌ها در این زمینه یاد می‌کند. مدیر تیم تحقیقاتی Milken در بخشی از گزارش خود همچنین به تشریح اقدامات دولت بحرین در جهت افزایش شفافیت اقتصادی، حمایت از سرمایه‌گذاران (حمایت‌های قانونی و مالی) و تسهیل دسترسی به بازارهای سرمایه این کشور، به عنوان سیاست‌هایی منطقی و کارآمد می‌پردازد.

مقیاس کوچک استارتاپ‌ها و تعداد اندک نیروهای متخصص

علیرغم پیشرفت‌های ذکر شده در این گزارش، همچنان چالش‌های بسیاری بر سر راه تبدیل بحرین به یکی از قطب‌های نوآوری و فعالیت‌های استارتاپی در منطقه و جهان اسلام وجود دارد که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به مقیاس کوچک بسیاری از استارتاپ‌های این کشور و همچنین عدم وجود نیروی کار متخصص به تعداد کافی اشاره کرد. موسسه Milken در واکنش به این مساله، به ارائه برخی پیشنهادات سیاستی پرداخته است که عبارتند از: ارائه انواع مشوق‌های مالی به منظور تشویق استارتاپ‌های موجود به افزایش گستره فعالیت آن‌ها، تسهیل دسترسی و استفاده شرکت‌ها از نیروی کار متخصص خارجی و همچنین افزایش سطح دستمزد در میان استارتاپ‌های بحرینی.

پربیننده ترین انواع موبایل شیائومی چند؟ +جدول تبلت لنوو چند؟ +جدول ارزش بیت کوین از ۱۲هزار دلار گذشت تماس صوتی و تصویری با واتس‌آپ روی کامپیوتر محبوب‌ترین اپلیکیشن‌ها برای آمریکایی‌ها/ وابستگی مردم آمریکا به شبکه‌های اجتماعی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: فعالیت های استارتاپی بحرین کسب و کار کارآفرینی استارت آپ اقتصاد دانش بنیان نوآوری قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت استارتاپ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۳۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از نشان صادراتی GTS Plus سمنان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ صادقی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان در قالب این نشان صادراتی ، دو شرکت خودروسازی استان سمنان با پارک علم و فناوری این استان تفاهم نامه امضا کردند که تحقیقات تولید محصول سنسورهای اکسیژن را انجام دهند .  در استان سمنان سالانه یک و نیم میلیون دلار واردات سنسورهای اکسیژن انجام می شود .

سمنان با شعار «استان امن برای سرمایه گذاری، قطب فناوری و بهشت گردشگری» در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ حضور  داشت.
این استان در سالن ۴۱ با ۴ کانتر و حضور ۵ شرکت صادراتی در نمایشگاه بین المللی ایران اکسپو ۲۰۲۴ حضور داشت.
کانتر شماره یک، اقتصاد خودرو با حضور ۵ خودروساز استان، کانتر شماره ۲، اقتصاد دیجیتال با بهره گیری از تمامی ظرقیت‌های موجود، کانتر شماره ۳، سرمایه گذاری خارجی با بهره گیری از ظرفیت‌های خارجی استان و کانتر شماره ۴ نیز با عنوان کانتر آزاد با بهره گیری از سایر ظرفیت‌های موجود در حوزه‌های مختلف صنعت، تولید، اقتصادی و سرمایه گذاری فعالیت می کرد.
از ۲۷ سال پیش تا سال ۱۴۰۰ در استان سمنان در مجموع ۱۹۹ میلیون دلار قرارداد جذب سرمایه گذاری خارجی صورت گرفته و از سال ۱۴۰۰ تا کنون و طی ۲ سال، ۱۹۵ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی آن هم در شرایط تحریم و تنش‌های منطقه‌ای و بین المللی به ثبت رسیده که می‌توان از آن به عنوان یک جهش نام برد.
استان سمنان پنجمین رتبه حجم صادرات محصولات دانش بنیان را در سطح کشور به خود اختصاص داده و بر اساس گزارش‌ها یک ششم فروش محصولات دانش بنیان کشور مختص استان سمنان است.
نمایشگاه بین المللی ایران اکسپو ۲۰۲۴ از ۸ تا ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با مشارکت ۶۸ کشور دنیا در تهران برگزار شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تداوم افزایش ترانزیت خارجی از مسیر ایران
  • حمله پهپادی گروه بحرینی به اسرائیل
  • رونمایی از نشان صادراتی GTS Plus سمنان
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • کشورهایی با ماهرترین نیروی کار
  • چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟
  • امروزه غزه به مساله اول جهان اسلام تبدیل شده است
  • سرمایه‌گذاری در زنجیره ارزش مازندران افزایش پیدا کند
  • نسخه برزیلی برای خودروسازی ایران