Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-26@11:26:19 GMT

علت رکوردزنی پیاپی فوتی‌های کرونا در مهر ماه چیست؟

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۲۵۱۸۸

علت رکوردزنی پیاپی فوتی‌های کرونا در مهر ماه چیست؟

آمار فوتی‌های کرونا برای سومین روز متوالی از 300 نفر در روز عبور کرد و رکورد جدیدی و فاجعه‌باری را در این خصوص به ثب رساند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهاشت گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، روز بیست و هشتم مهرماه بود که آمار کشته‌های کرونایی اعلام شد و با ثبت ۳۳۷ کشته رکوردشکنی کرد.

این آمار درحالی اعلام شد که روز بیست و هفتم مهرماه آمار کشته‌های کرونایی 252 نفر بود ولی با افزایش 85 نفری کشته‌ها آن هم به فاصله یک روز این آمار در روز بعد از آن 337 نفر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته در روز گذشته (بیست و نهم مهرماه) آمار کشته‌های کرونایی 322 نفر و امروز هم این میزان فوتی 312 نفر گزارش شد بنابر این باید همچنان منتظر افزایش فوتی‌های کرونا بود.

این افزایش نرخ فوتی‌های کرونایی در مهرماه را باید در اتفاقاتی دید که روزهای گذشته وزیر بهداشت بارها نسبت به عدم اجرای دقیق پروتکل‌های بهداشتی و یا اعمال نشدن محدودیت سفر در ایام تعطیلات گلایه کرده و ادامه این روند را افزایش آمار مبتلایان و فوتی‌های ناشی از آن عنوان کرد.

اگر نگاهی به آمار 177 کشته کرونایی در آخرین روز تابستان و افزایش تقریباً 2 برابری کشته‌ها تا به امروز که یک ماه می‌گذرد بندازیم دلایل چنین افزایشی را باید بیشتر در سفرهای غیرضروری بسیاری از مردم به استان‌های شمالی و همچنین رعایت نشدن دقیق پروتکل‌های بهداشتی در بسیاری از صنوف و بخش‌های جامعه جستجو کرد؛ ادعایی که بارها هم وزیر بهداشت و هم مسئولان کشوری به دلایل افزایش آمار کرونایی‌ها و افراد فوت شده کرونایی از سفرهای تفریحی و رعایت نشدن پروتکل‌ها یاد کردند.

چندی قبل سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت در خصوص علل افزایش آمار فوتی‌ها در ایران اظهار کرده بود که وضعیت کنونی بیماری در کشورمان نتیجه سهل انگاری در رعایت شیوه نامه ‌های بهداشتی، کاهش میزان استفاده از ماسک و همچنین بروز رفتارهای اجتماعی خطر آفرین در هفته‌های گذشته بوده است.

همچنین وی معتقد بود که شکست این بیماری، مستلزم تقویت وفاق و همدلی و به طور کلی همکاری مردم و مسئولان همه دستگاه‌های اجرایی کشور با پرسنل نظام سلامت است.

با این‌حال باید مقصر رکوردزنی پیاپی فوتی‌های کرونا در مهر ماه را هم ستاد ملی مقابله با کرونا دانست که کمتر نظارتی بر اجرای پروتکل‌های مصوب‌شده در این ستاد دارند و هم به عدم رعایت بسیاری از پروتکل‌ها توسط صنوف و همچنین انجام سفرها دانست.

انتهای پیام/4076/

منبع: آنا

کلیدواژه: آمار کرونا کووید 19 فوتی کرونا فوتی های کرونا پروتکل ها کشته ها فوتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۵۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آن‌ها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند استخدام شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آن‌ها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده اند.

وی از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و ... در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن‌ها در مجلس بتوان اقدمات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، گفت: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آن‌ها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چندسال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

وی تصریح کرد: اکنون ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از همکاران پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تامین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول به خدمت هستند، و نسبت پرستار به تخت، ۹ دهم و نسبت گروه پرستاری به تخت، ۱.۲ است که امیدواریم با افزایش جذب و تربیت نیروی انسانی، فاصله ۱.۲ تا ۱.۸ در سال‌های آتی برطرف شود.

عبادی اظهار داشت: از اقدامات خوب دولت سیزدهم اجرایی شدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری است، زیرا این قانون پس از ۱۵ سال مسکوت ماندن و در دوره طرح تحول سلامت که زمان طلایی اجرای این طرح بود و اتفاقاً برخی افراد که امروز منتقد اجرای این طرح هستند در آن دوران مسوولیت داشتند، می‌توانست اجرایی شود، اما نشد.

وی افزود: ارزش نسبی خدمات پرستاری در بخش‌هایی که سختی کار بیشتر است، بالاتر است. در سال جاری، مثلا در بخش‌های عمومی و داخلی جراحی ارزش نسبی معادل ۸ کا و در بخش‌های مراقبت‌های ویژه تا ۳۳.۴ کا هم افزایش پیدا می‌کند. البته، چون تعداد بیماران بخش‌های عمومی نسبت به بخش‌های ویژه بیشتر است، نوعی تعادل در پرداختی‌ها صورت می‌گیرد؛ در آیین نامه هم پیش بینی شده که نباید بین همکاران پرستار هم رده تفاوت کارانه بیشتر از ۲.۵ برابر باشد.

دیگر خبرها

  • ۴ کشته و مصدوم در تصادف محور مرگنلر-چایپاره
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های تصادفات آذربایجان شرقی
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی های تصادفات آذربایجان شرقی
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات در آذربایجان شرقی
  • آمار نهایی فوتی‌ها و مصدومان تصادفات در نوروز ۱۴۰۳ اعلام شد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • کاهش آمار مجروحان و مصدومان حوادث در طرح سلامت نوروزی
  • آمار فوتی‌های تصادفات بسیار شدید در ایران نصف کشورهای دنیاست
  • آخرین آمار فوتی‌ تصادفات در تعطیلات نوروزی