Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علیرضا احمدی روز پنجشنبه در بیست و هفتمین جلسه شورای اسلامی کردستان اظهار داشت: در قالب این طرح مشکلاتی در حوزه زیرساختی با شرکت‌های خدماتی وجود نخواهد داشت و تمام امور زیر نظر شهرداری و با از بین رفتن بروکراسی اداری انجام می‌گیرد.

وی با بیان اینکه امروز شورای عالی استان‌ها در جایگاهی قرار گرفته است که باید از ظرفیت آن استفاده بیشتری شود، افزود: این شورا در اجلاس‌های گوناگون با حضور مسوولان دستگاه‌های حاکمیتی برگزار شده و امور کشور در این شوراها به بحث گذاشته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس شورای عالی استان‌ها یادآور شد: این که می‌گویند شوراها در کشور نمی‌توانند کاری انجام دهند دروغ بزرگی است و تنها مشکل اساسی کشور بروکراسی اداری و تکرار یک چرخه در ادارات است که باید با کمک دستگاه‌های اجرایی به حل این معضل کمک کنیم.

احمدی با بیان اینکه شورای عالی به عنوان شورایی فرادستی در تمامی شوراهای مختلف کشور مشارکت دارد، افزود: فضای خوبی ایجاد شده که باید از آن حداکثر استفاده را کرد.

وی اظهار داشت: شوراهای اسلامی به جای گیر دادن به مسوولان و استانداران، کمی هم به رفتار خود فکر کنند، چرا که مردم شوراها را هم مسوول رفع گرانی، فقر و مشکلاتی می‌دانند که در کشور وجود دارد.

رییس شورای عالی استان‌ها، انسجام و یکدلی را ضرورت امروز کشور برای گذر از مشکلات دانست و گفت: با کوبیدن یکدیگر مشکلی حل نخواهد شد.

احمدی یکی از دلایل بها ندادن به شوراها را خود شوراها دانست و از آن به عنوان پدری پولدار با لباس مندرس یاد کرد و افزود: پیگیر هستیم تا ردیفی در بودجه سالانه به شوراها هم اختصاص یابد، چرا که شوراها دیرتر از دیگر نهادهای عمومی کشور تشکیل شده‌اند و در ردیف بودجه کشور جایی ندارند.

 وی با بیان اینکه با ۱۵ دستگاه اجرایی تفاهم نامه همکاری داریم یادآور شد: ۱۱ شورای راهبردی در شورای عالی استان‌ها تشکیل شده است که گام مهمی در پیشبرد اهداف شوراها به شمار می‌رود.

رییس شورای عالی استان‌ها تاکید کرد: امروز شخص رییس جمهور و وزرا به نامه های شوراهای اسلامی جواب می‌دهند و این نشان از تقویت جایگاه شوراها دارد و در حال حاضر به دنبال تثبیت این جایگاه در کشور هستیم.

احمدی به فعالیت ۱۲۵ هزار و ۹۹۲ عضو شورای شهر و روستا در کشور اشاره کرد و افزود: در حال حاضر یک هزار و ۳۴۸ شهرداری در کشور داریم که شهرداران آن با انتخاب شوراها فعالیت دارند و  ۳۷ هزار و ۸۰۰ دهیار هم روستاها را اداره می‌کنند.

وی با بیان اینکه ماهانه ۶۰۰ میلیون تومان به حساب شورای استان‌ها برای پرداخت به کارکنان دبیرخانه شورای اسلامی واریز می‌شود، اظهار داشت: تفاهمنامه‌ای بین شورای عالی استان‌ها و سازمان برنامه و بودجه تدوین شده است تا نقش کلیدی شوراها در تدوین برنامه و بودجه سالانه ایفا شود و با آن موافقت هم شده است.

 احمدی اضافه کرد: در حال حاضر نمایندگانی در هیات‌های عمومی دیوان عدالت اداری داریم که به واسطه حضور آنان در ابطال بخشنامه های دولتی و مصوبات شورا ها نفوذ داریم.

رییس شورای عالی استان‌ها با اشاره به اینکه تفاهم نامه‌ای هم با سازمان ثبت اسناد و املاک کشور داشته‌ایم و بر اساس آن مشکلات قولنامه‌ای حل خواهد شد، گفت: مشکلات فرهنگی را هم از طریق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیگیر هستیم.

رییس شورای عالی استان‌ها از کردستان به عنوان دریچه مهم امنیت کشور نام برد و افزود: همه مردم ایران و شورای عالی استان‌ها عاشق کردستان هستند.

رییس شورای عالی استان‌ها و مدیرکل امور شوراها و شهرداری‌های وزارت کشور روز پنجشنبه در سفری یک روزه به کردستان وارد سنندج شدند. آنان در بدو ورود به سنندج، بعد از حضور در مزار شهدای گمنام، با نماینده ولی فقیه در کردستان دیدار کردند.

شرکت در بیستمین جلسه شورای اسلامی کردستان، شرکت در جلسه شورای شهر سنندج و نشست خبری با اصحاب رسانه‌، از دیگر برنامه های علیرضا احمدی و محمدرضا صمیمی به این استان است.

برچسب‌ها شورای عالی استان ها کردستان علیرضا احمدی مدیریت شهری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای عالی استان ها کردستان علیرضا احمدی مدیریت شهری شورای عالی استان ها کردستان علیرضا احمدی مدیریت شهری اخبار کنکور رییس شورای عالی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۶۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری ویژه جهت تصویب نخستین طرح هادی شهری پیربازار

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر پورعلی بعد از ظهر پنج شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه و خبرنگاران اظهار کرد: در مدت ۱۰ ماهه کاری ام در مدیریت شهری پیربازار اتفاقات خوبی در این شهر صورت گرفت که با همدلی و مشارکت اعضای شورا و شهروندان توأم بوده است.

شهردار پیربازار از استقرار مرکز اورژانس ۱۱۵ در این شهر خبر داد و اضافه کرد: مرکز اورژانس پیربازار از چند سال پیش به تصویب رسیده بود اما نسبت به راه اندازی و استقرار آن اقدام مؤثری صورت نگرفت که با تلاش مجموعه مدیریت شهری و پیگیری‌های شبانه روزی به ثمر نشست.

پورعلی به تشریح جذب امکانات و تجهیزات برای شهرداری پیربازار در سال گذشته پرداخت و بیان کرد: خودروی آتش نشانی برای شهر پیربازار تهیه و مستقر شده و تا راه اندازی کامل سامانه ۱۲۵، شهروندان برای ارتباط با آتش نشانی می‌توانند با شماره ۳۰ - ۳۳۷۱۲۶۲۹ تماس حاصل نمایند.

وی با اشاره به وضعیت نامطلوب ساختمان شهرداری تازه تأسیس پیربازار افزود: خرید یک دستگاه خودروی سواری و همچنین توسعه ساختمان شهرداری پیربازار با تلاش مجموعه مدیریت شهری انجام شده است.

شهردار پیربازار، تخریب پاسگاه انتظامی قدیم و آزادسازی عرصه آن را برگ برنده مدیریت شهری پیربازار برشمرد و بیان کرد: ساختمان رها شده پاسگاه انتظامی پیربازار پس از سال‌ها بلاتکلیفی و بلا استفاده بودن در مجاورت میدان اصلی شهر با پیگیری مدیریت شهری، مجموعه فرماندهی انتظامی تخریب و عرصه آن آزادسازی شد.

پورعلی از بهسازی معابر و محورهای اصلی پیربازار خبر داد و اضافه کرد: ساماندهی و بهسازی محور رشت به پیربازار، پیربازار به چوکام در دستور کار قرار گرفته است.

وی از احداث میدان در مرکز شهر پیربازار خبر داد و افزود: میدان مناسب، استاندارد با اصول ترافیکی در مرکز شهر پس از تخریب پاسگاه قدیم جانمایی و احداث می‌شود.

شهردار پیربازار با بیان اینکه قرارگیری خط ۲۰ کیلوولت فشار متوسط خیابان شهید قربانی نژاد مانع از اجرای پروژه بهسازی و ساماندهی محور پیربازار به چوکام می‌شد، گفت: با هماهنگی و همراهی شرکت توزیع برق گیلان این خط برکنار و جابجا شد تا ساماندهی محور پیربازار به چوکام پس از تکمیل عملیات زیرسازی بدون معارض انجام شود.

پورعلی، استقرار ادارات و نمایندگی‌های دستگاه‌های خدمات رسان را مطالبه جدی شهروندان برشمرد و بیان کرد: راه اندازی نمایندگی ادارات آب و برق و گاز و دیگر دستگاه‌های خدمات رسان در پیربازار از ضروریات است.

وی با بیان اینکه «پُست» دوباره به پیربازار برگشت، افزود: پیگیری مداوم مجموعه مدیریت شهری از طریق اداره کل پست استان سبب شد تا «دفتر پُست» مجدد در این شهر آغاز به کار کرده و راه اندازی گردد.

ارتقای کیفیت خدمات رسانی شهری در پیربازار

شهردار پیربازار با اشاره به اینکه فقر و کمبود و تجهیزات و امکانات در این شهرداری خدمات را دچار چالش می‌کرد، گفت: تقویت و تجیهز ماشین آلات برای شهرداری پیربازار جان دوباره ای به مدیریت شهری در راستای خدمات رسانی به شهروندان بخشید.

پورعلی از ساماندهی و تعیین تکلیف وضعیت آب شرب شهر پیربازار خبر داد و اضافه کرد: شهرداری پیربازار بهمراه شورای اسلامی شهر تا زمان استقرار ادارات و نمایندگی‌های دستگاه‌های خدمات رسان و نه بر حسب وظیفه پیگیر بخشی از مطالبات مهم شهروندان از جمله آب شرب شد.

به گفته وی مساله آب شرب پیربازار با پیگیری مجموعه مدیریت شهری و از طریق بسیج سازندگی سپاه قدس و شرکت آب و فاضلاب گیلان در حال انجام است.

شهردار پیربازار به تشریح بخشی از اقدامات صورت گرفته در این شهر پرداخت و بیان کرد: ساماندهی آرامستان واقع در ورودی شهر، خط کشی معابر. زیباسازی سطح شهر، کاشت گلهای فصلی، تعویض سطل‌های زباله و جایگزینی با سطل‌های گالوانیزه و رنگ آمیزی جداول و … نیز بخش دیگری از اقدامات مدیریت شهری در سال گذشته بوده است که بصورت مستمر در حال اجرا خواهد بود.

پورعلی با بیان اینکه ارتقای کیفیت خدمات رسانی شهری در پیربازار در اولویت قرار دارد، گفت: مدیریت شهری پیربازار به خدمات رسانی شهری نگاه کیفی سازی دارد، رویکردی که به رضایتمندی عمومی ختم شود.

وی با تاکید بر لزوم ساماندهی مدیریت پسماند پیربازار افزود: بر اساس قراردادی پسماند شهر پیربازار به کارخانه کود آلی منتقل می‌شود.

شهرداری پیربازار در سال گذشته برای اولین بار دارای کد اعتباری شده است

شهردار پیربازار با اشاره به اینکه شهروندان پیربازار شایسته بهترین امکانات و خدمات هستند، گفت: بهبود کیفیت زندگی شهری در پیربازار مورد توجه و تاکید مدیریت شهری است.

پورعلی با بیان اینکه شهرداری پیربازار در سال گذشته با پیگیری‌های به عمل آمده از طریق اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان و بانک مرکزی کد دار شده است، اضافه کرد: بعد از گذشته سه سال از عمر شهرداری پیربازار، با پیگیری مجموعه مدیریت شهری و اعضای شورا این شهرداری برای اولین بار دارای کد اعتباری برای دریافت اعتبارات دولتی شد.

وی با اشاره به نقش مهم شهروندان در توسعه و عمران شهری افزود: مشارکت مردم در همه امور کارساز و رهگشاست و این مهم در حوزه مدیریت شهری دو چندان است.

کد خبر 6088450

دیگر خبرها

  • اعضای شورا از بطن مردم انتخاب شده و همیشه و در تمام سختی‌ها در کنار مردم هستند
  • اعضای شورا در سختی‌ها کنار مردم است
  • مطالبات برجای مانده حوزه شهری حاجی‌آباد نیازمند تدابیر شوراها است
  • رئیس شورای عالی استان ها: تلاش برای تکمیل مدیریت یکپارچه شهری
  • پیگیری ویژه جهت تصویب نخستین طرح هادی شهری پیربازار
  • توجه به ظرفیت‌های مناطق روستایی گامی بلند در تحقق شعار سال است
  • تصویب تشکیل استان تهران شرقی
  • اجازه تصمیم‌گیری نادرست در حوزه طرح جامع شهر قم را نمی‌دهیم
  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود/ ضرورت یکپارچه‌­سازی سامانه­‌های فرهنگی آموزش عالی کشور
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است