Web Analytics Made Easy - Statcounter

 با بیان اینکه نمایندگان تشکل‌های فرهنگیان باید به موضوعات آموزش وپرورش دقیق‌تر ورود کنند، گفت: به اذعان متخصصان فناوری اطلاعات، شبکه آموزشی دانش آموز (شاد)، بزرگترین خدمت مبتنی بر IT در کشور است.

به گزارش ایسنا، محسن حاجی میرزایی در نشست مشترک با اعضای تشکل‌های فرهنگیان که صبح امروز در اردوگاه شهید باهنر برگزار شد، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این نشست، اظهار کرد: به عنوان مسئول در حوزه آموزش و پرورش، هر لحظه آماده دریافت نظرات تشکل‌ها هستم و از نظرات خلاقانه و کارآمد آنها در جهت ارتقا فعالیت‌های آموزشی و رفاه حال همکاران فرهنگی استقبال می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نظر داریم این جلسات را به طور منظم در هر فصل تشکیل دهیم تا بتوانیم مسائل را بهتر از قبل بررسی و حل کنیم.

حاجی میرزایی افزود: ضروری است که شما به عنوان نمایندگان تشکل‌های فرهنگیان، به موضوعات این حوزه دقیق‌تر فکر کنید و در خصوص بهبود عملکرد نظام تعلیم و تربیت، ایده پردازی کنید و مطمئن باشید که ما منتظر ایده‌ها و نظرات شما هستیم و از انها استفاده خواهیم کرد در صورتی که پشت آنها فکر وجود داشته باشد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به مشکلات موجود در آموزش و پرورش تصریح کرد: آموزش و پرورش سرشار از مسائل مختلفی است که در طی دهه‌های قبل برای حل آنها مجموعه تدابیری درنظر گرفته شده است و در زمان‌هایی این تدابیر به نتیجه مطلوبی نرسیده، بنابراین باید در این مورد تدابیر ویژه‌ای داشته باشیم.

وی با توجه به بهبود عملکرد صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: عملکرد صندوق ذخیره در طی سال گذشته و امسال قابل دفاع است. خوشبختانه امسال ۳۵۰۰ میلیارد تومان در این صندوق سود داشته‌ایم که نشان دهنده عملکرد موفق صندوق بوده است همچنین در صدد احیای بانک سرمایه هستیم و در این مسیر از طرف دولت حمایت‌های خوبی داشتیم.

حاجی میرزایی گفت: در برنامه و چشم انداز سالیانه صندوق ذخیره فرهنگیان آمده است تا پایان امسال هلدینگ سرمایه گذاری و تا سال آینده هلدینگ انرژی به عنوان دو رکن اصلی سرمایه صندوق ذخیره فرهنگیان در بورس عرضه شود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه طبق نظر اساتید حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، شبکه آموزشی دانش آموز (شاد)، بزرگترین خدمت مبتنی بر IT در کشور ایران است، اظهار کرد: شاد اپلیکیشنی است که در مدت ۶ ماه تبدیل به یک رسانه بزرگ شده و فایل‌های بارگذاری شده درآن بیش از ۲۰ میلیون بازدیدکننده دارد. شاد توانسته ارتباط ما را با لایه‌های مختلف، از بالاترین سطح ستاد تا سطح مدرسه و خانواده برقرار کند.

وی گفت: شاد یک نقطه عزیمت به دنیای مجازی است. گزارش‌هایی که از کشورهای مختلف دنیا داریم نشان دهنده این است که ۶۷ درصد معلمان در دنیا برای اولین بار با شیوع بیماری کرونا مجبور به عزیمت و استفاده از فضای مجازی شدند.

حاجی میرزایی ادامه داد: زیر ساخت شبکه شاد برای ۱۵ سال از طرف همراه اول به طور رایگان در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته و اینترنت استفاده از این اپلیکیشن هم رایگان است. شاد ظرفیتی است که از باب مسئولیت‌های اجتماعی در اختیار معلمان، دانش آموزان و خانواده‌ها قرار گرفته است.

وی با اشاره به امن بودن فضای شاد گفت: در زیست بوم جدید باید تلاش کنیم تا خود را پیدا کنیم. خوشبختانه بیش از ۱۰ روز است که شبکه شاد به عنوان پرکاربردترین اپلیکیشن در کشور مطرح شده است و این نشان می‌دهد که موفق شدیم دانش آموزان را به فضایی پاک هدایت کنیم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به برخی مشکلات زیرساختی شاد، تصریح کرد: بخشی از این مشکلات در زیرساخت این اپلیکیشن است که همراه اول، در تلاش است آن را حل کند و وزارت ارتباطات هم اعلام کرده که حمایت حداکثری خواهد داشت بخش دوم مشکلات توزیع ترافیک شبکه شاد است که ساعات استفاده دانش آموزان را در این شبکه ساماندهی کردیم تا ترافیک آن کم شود. تنها کسانی که دارای گوشی‌های اپل هستند، به دلیل وجود تحریم‌ها امکان استفاده از نسخه گوشی‌های همراه شبکه آموزشی شاد را ندارند که برای حل این مشکل می‌توانند از نسخه تحت وب اپلیکیشن شاد استفاده کنند.

حاجی میرزایی افزود: در جلسه‌ای که با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با عنوان گفتگوی هفته در آموزش و پرورش برگزار شد، مصوب شد که تیمی متشکل از نمایندگان وزارت آموزش و پرورش، ارتباطات و فناوری اطلاعات و شورای عالی فضای مجازی در ساختمان آموزش و پرورش مستقر شوند که به طور مستمر مشکلات شاد را بررسی و حل کنند، من اطمینان دارم آیندگان در مورد شاد حتما بهتر اظهار نظر خواهند کرد.

عضو کابینه دولت تدبیر و امید گفت: آموزش و پرورش بزرگترین ظرفیت ارتباطی را دارد و شبکه شاد فضایی برای توسعه و تعمیق ارتباطات در اختیار ما قرار داده است.

وی در خصوص اجرای قانون تعارض منافع تصریح کرد: قانون تعارض منافع هنوز در مجلس تصویب نشده ولی ما آن را در داخل آموزش و پرورش اجرا کردیم و در این مورد جدی هستیم.

وزیر آموزش و پرورش گفت: در مورد سیاست سال تحصیلی باتوجه به بررسی‌های انجام شده و مطالعه سیاست کشورهای دیگر در بازگشایی و استمرار آموزش در دوران کرونا به جرات می‌توان گفت که سیاست ما جامعیت و انعطاف پذیری بالایی دارد. ما توانستیم یک هفته پس از شروع کرونا برنامه‌های آموزشی را از تلویزیون پخش کنیم.

وی افزود: حضور دانش آموزان در مدارس در ایام کرونا یک اصل در تمام دنیا است، بر اساس مطالعات سازمان بهداشت جهانی، دوری دانش آموزان از فضای مدارس برای آنان بسیار خطرناک است و در رشد روانی و اجتماعی و حتی بلوغ آنها مشکلاتی بوجود می آورد. خانواده‌ها اگر به علت نگرانی تشخیص دهند که نیاز به حضور دانش آموز در مدارس نیست می‌توانند از شبکه آموزشی شاد استفاده کنند و اگر دانش آموزی به اینترنت دست ندارد می‌تواند از آموزش‌های تلویزیونی استفاده کند. شبکه‌های تلویزیونی بیش از ۹۸ درصد در کشور پوشش دارند و دانش آموزان می‌توانند برای رفع اشکال در این حالت به مدارس مراجعه کنند. در نهایت دانش آموزانی که به هیچ روشی امکان آموزش ندارند بسته‌های آموزشی را از رهبران آموزشی تحویل می‌گیرند.

وزیر آموزش و پرورش گفت: از تشکل‌ها انتظار دارم عملکرد ما را با دقت نظر بررسی و نقد کنند از نقدهای متفکرانه استقبال خواهیم کرد تا بتوانیم انشالله کاستی‌های نظام تعلیم و تربیت را با توجه به نظارت دقیق شما نمایندگان و اعضای تشکل‌های مختلف حل کنیم.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش پرورش، عضو کابینه دولت تدبیر و امید در مورد ارائه خدمات رفاهی به فرهنگیان گفت: در مورد مسکن فرهنگیان فراخوان دادیم۳۱۰ هزار ثبت نام کردند و ۷۵ هزار نفر تا کنون تایید شدند که حدود ۴۴ هزار مسکن تا الان خشت گذاری انجام شده است . همچنان توانستیم تاکنون ۴ هزار میلیارد تومان از تسهیلات بانک برای ساخت این مسکن‌ها استفاده کنیم.

حاجی میرزایی گفت: بیمه فرهنگیان را هم در خدمات و هم در محل ارائه خدمات توسعه دادیم و زمان پرداخت مالی را به یک هفته کاهش دادیم. در مورد پاداش پایان خدمت معلمان، هم موفق شدیم پاداش بازنشستگان فرهنگیان را قبل از مهرماه و به طور یکجا و کامل در اختیار آنها قرار دهیم.

وزیر آموزش و پرورش، برقراری عدالت آموزشی را از مهمترین مسائل حوزه آموزش و پرورش دانست و گفت: شبکه شاد امکانی را برای ما پیش آورده که بتوانیم به تحقق در عدالت آموزشی برسیم. شاد این امکان را فراهم کرده که محتواهای درسی را با آموزش بهترین معلمان به نقاط دوردست کشور برسانیم .

حاجی میرزایی تاکید کرد: از آنجایی که ضروری است آموزش کشور در فضای مجازی تحت نظارت آموزش و پرورش باشد. آموزش رسمی کشور باید در شبکه شاد انجام شود.

لینک کوتاه: asriran.com/0039mk

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بانک سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۶۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: باید برای ۹۹ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار اینترنت سیار تأمین کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، میثم عابدی در نشست تخصصی اقتصاد دیجیتال که در استانداری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: بحث مهم اقتصاد کشور توانمندی نیروی انسانی در حوزه اقتصاد دیجتال است، اصل و اساس توسعه این صنعت فردی است که تولید محتوا و ایده داشته باشد.

وی با تأکید بر اینکه ما نباید مصرف‌کننده باشیم، نوآوری‌ در حوزه‌های مختلف با سرمایه‌گذاری بر روی نیروی انسانی را بسیار مهم دانست و گفت: امسال طرح رایگان دیجیتال در حوزه آموزش برای 300 هزار نفر دانش‌آموز موسطه اول و دوم کشور در آموزشی اجرا می‌شود.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: پس از برگزاری این طرح، دانش‌آموزان مستعد و توانمند شناسایی و وارد پروژه کار خواهند شد، پیش‌بینی می‌شود بیش از هزار نفر دانش‌آموز در این قالب وارد اشتغال شوند.

وی با بیان اینکه باید معلمان توانمند و طبق محتوای وزارتخانه آموزش داده شوند، تصریح کرد: در استان کردستان نیز متولیان امر طبق فرم محلی آموزش داده می‌شوند.

عابدی به ضعف بسیار بزرگ مدارس استان اشاره و عنوان کرد: نبود تجهیزات لازم در مدارس کردستان در روند آموزش خلل ایجاد کرده است، مهارت‌های دیجیتالی در قالب تئوری بدون تمرین عملی کار، به جایی نخواهد رسید.

وی تأکید کرد: مدارس کردستان باید به تجهیزات دیجیتالی مجهز و مسئولان استانی پیگیر این موضوع از وزارتخانه باشند، آموزش مهارت‌های منجر به اشتغال با تکلیف 5 ساله هفتم ایجاد شده و در این بخش 500 هزار نفر آموزش تخصصی داده می‌شوند.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با ذکر اینکه شرکت‌های نوآوری و خلاق در استان کردستان ظرفیت بسیار بزرگ و باید حمایت شوند، عنوان کرد: انتظار می‌رود در کارگروه اقتصاد دیجیتال به افراد خلاق و صنایع استان کمک شود.

وی به اجرای طرح فیبرنوری در کشور اشاره کرد و افزود: این پروژه در عمده استان‌های کشور حدود 40 تا 50 درصد پیشرفت داشته و قرار است این پروژه زیرساختی مهم، امسال به طور کامل انجام شود.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: پروژه فیبر نوری زیرساختی 7 کاناله بوده که یک کانال برای اینترنت پرسرعت و مابقی توسعه صنعتی به‌کار می‌رود که در استان کردستان متأسفانه مجوزات لازم به شهرداری داده نشده است. باید برای 99 درصد روستاهای بالای 20 خانوار نیز اینترنت سیار تأمین کنیم.

عابدی با تأکید بر اینکه ضعف آنتن‌دهی در کردستان باید حل و فصل شود، یادآور شد: تمامی موضوعات گردشگری و آموزشی که در کردستان در حال توسعه است بر پایه ارتباطات بوده و اگر این مهم در استان نادیده گرفته شود، گردشگری گسترش نخواهد یافت.

توسعه مهارت‌های دیجیتال در کردستان

علی نوری، سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کردستان نیز در این نشست بر ضرورت ایجاد تحول در حوزه آموزش تأکید کرد و با اشاره به ظرفیت‌های متعدد در حوزه‌های مختلف کردستان گفت: مدیران و کارشناسان کردستان معمولاً کلمه کردستان مظلوم را در جلسات تکرار می‌کنند در حالی اینگونه نیست.

وی افزود: کردستان یکی از 10 استان ثروتمند ایران است ولی کم برخوردار، لذا تلاش داریم رویکرد و نگاه مسئولان عالی کشور به کردستان را تغییر دهیم. خوشبختانه بعداز 8 ماه اکثر وزرا در سطح عالی در کردستان حضور پیدا کرده و از مصوبات سفر دور دوم رئیس جمهور، استان کردستان اولین رتبه را در میزان تخصیص اعتبار داشت.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کردستان با تأکید بر اینکه در حوزه اقتصادی تفکر اصلی مسئولان اقتصادی را باید متوجه بحث زیر ساخت حوزه‌های مختلف به ویژه صنعت، معدن، گردشگری، کشاورزی و تجارت کرد، گفت: خوشبختانه اقدامات خوبی در حل مشکلات حوزه گردشگری و کشاورزی استان که بیش از بیست سال در حد آرزو مانده، اجرایی شده است.

وی خاطرنشان کرد: در برنامه هفتم توسعه ما پیگیر حضور میدانی دانش‌آموزان و دانشجویان و حتی فارغ‌التحصیلان در چرخه تولید در استان هستیم و در هفته آینده نمایشگاهی در همین راستا برگزار خواهد شد.

نوری تصریح کرد: توسعه مهارت‌های دیجیتال حقیقتاً یکی از حلقه‌های تولید و اقتصاد و توسعه در استان بوده، پیگیر ایجاد مراکز دیجیتال در استان هستیم و در این راستا اقدامات اساسی شکل گرفته می‌شود، قطعاً مسئولان باید از مدل‌های توسعه یافته دیجیتال در استان‌های دیگر کشور بازید و الگوبرداری شود.

به گفته وی، توسعه کسب و کار روستایی یکی از مهمترین مسائلی است که امسال به آن خواهیم پرداخت، از روستاها در بحث توسعه اقتصاد و کسب و کار را شروع خواهیم کرد.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کردستان یادآور شد: ایجاد و عملیاتی نمودن پلتفرم عمومی و کردی محوریت فعالیت در کشورهای منطقه است، باید بازار و منطقه را بشناسیم نیازمندی‌ها را درک کنیم هرچند خودم معتقد هستم که کار برای انجام دادن در این حوزه بسیار زیاد است، ورود به بازار بدون تجربه امری است که نتیجه مطلوب را در بر نخواهد داشت.

فعالیت 1260 کسب و کار دارای نماد الکترونیکی در کردستان

آرام حیدری، مدیرکل امور ارتباطات و فناوری استان کردستان نیز در این نشست، اظهار داشت: مجموعه وزارت ارتباطات در کنار تأمین زیرساخت‌های ارتباطی؛ توسعه کسب و کارها، افزایش مهارت‌های دیجتالی در میان عامه مردم و قشر دانش‌آموزان و دانشجویان را از وظایف اصلی خود می‌داند.

وی افزود: پارامتر سنجش استان‌ها در حوزه ارتباطات شاخص توسعه فاوا است که طبق آخرین آمار رسمی سازمان فناوری اطلاعات، جایگاه استان کردستان در رتبه 25 و طبق آمار غیر رسمی در چند ماه گذشته به رتبه 23 ارتقا یافته است.

مدیرکل امور ارتباطات و فناوری استان کردستان با تأکید بر اینکه دسترسی مردم به ارتباطات و زیرساخت‌های ارتباطات باید فراهم شود، بیان کرد: دو زیر شاخصی که رتبه 25 را ایجاد کرده، میزان استفاده از ایجاد زیرساخت‌ها در رتبه 29 و طبق آخرین آمار پهنای باند ورودی استان گیگ برثانیه است که بیشتر از میزان استفاده از زیر ساخت ورودی استان است.

وی با بیان به اینکه در زیرشاخص و بحث مهارت رتبه 28 کشور را داریم، گفت: برای حل مشکل مهارت در سطح استان، طرح ملی ایران دیجیتال در سطح ارتباطات با همکاری وزارت آموزش و پرورش ویژه دانش‌آموزان و ویژه فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اجرا می‌شود و در این راستا هدف‌گذاری برای آموزش 300 هزار دانش‌آموز در سطح کشور و در استان کردستان سهمیه 10 هزار نفری برنامه‌ریزی شده است.

حیدری عنوان کرد: مهارت آموزش مبتنی بر ارتباطات برای نسل جدید در بخش برنامه‌ریزی توسعه و آموزش هوش مصنوعی ارائه می‌شود تا با این آموزش‌ها، دانش‌آموزان مسیر شغلی خود را تعیین و جذب بازار شوند.

مدیرکل امور ارتباطات و فناوری استان کردستان اعلام کرد: وضعیت اکوسیستم فناوری اطلاعات کردستان از لحاظ نیروی کار نسبت به میانگین کشور در حوزه اشتغال و حوزه فناوری اطلاعات و کسب و کارهای دارای نماد اعتماد الکترونیکی یکی از شاخص‌های کسب و کار بوده که از 2 هزار و 367 مورد، هزار و 260 مورد فعال است.

انتهای پیام/484/

دیگر خبرها

  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور
  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • لزوم آمادگی بسیج فرهنگیان برای حل مسائل آموزش و پرورش
  • ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد
  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • هیچ منع قانونی برای ثبت‌ نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • آئین نامه مدرسه تراز سند تحول نهایی شد
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد + فیلم
  • تشکیل قرارگاه هفته معلم در لرستان