Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا پس از قول و وعده شهرداری و مدیریت پسماند اهواز به کارگران سایت پسماند صفیره برای بازگشت به کار، روزی که قرار بود آنها به محل کار برگردند ، این سایت البته نه در سلول‌های دفن زباله و داستان تگراری گرما و متصاعد شدن گاز متان،  بلکه این بار در در همان جایی که قرار بود ۱۲۰ کارگر این سایت دوباره مشغول کار شوند، آتش سوزی رخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از کارگران این سایت به خبرنگار ایرنا گفت: هفت ماه است خانه نشین شده‌ایم و حقوق و بیمه به ما تعلق نگرفته است و تنها بیمه خرداد امسال را برای ما پرداخت شده است.

فریبا خدادادی با بیان اینکه در این مدت هر ماه ۱۰ روز سرکار می‌رفتیم و دوباره مرخصی اجباری و بدون حقوق به ما می‌دادند. افزود: جایی که به تازگی آتش گرفت محل دفن زباله ها نیست بلکه محل استراحت کارگران این سایت و غرفه ، کمدها و وسایل آنان است. 

وی گفت: برای این که حق و حقوق ما را نپردازند سایت را راه‌اندازی نمی‌کنند و تنها هر روز وعده می‌دهند که به زودی به کار بر می‌گردید.

این کارگر اضافه کرد: در آخرین وعده به ما گفتند که دوشنبه ۲۸ مهر به کار بر می‌گردید و همان روز آتش سوزی رخ داد و وسایل ما در غرفه‌ها سوخت که این آتش سوزی به نظر عمدی بوده است.

وی گفت: پس از خبردار شدن کارگران از این آتش سوزی، ۹۲ نفر از کارگران در مقابل ساختمان مرکزی شهرداری اهواز تجمع کردیم و نمایندگان شورای اسلامی شهر اهواز قول مساعد برای بازگشت به کار به ما دادند البته بیشتر صحبت‌های آنها برای تغییر پیمانکار بود اما ما خواستار پرداخت حقوق و بیمه خود هستیم زیرا هر پیمانکاری سرکار آید همین مشکل را داریم. باید برای حقوق و بیمه کارگران سایت چاره ای اندیشیده شود.

یک عضو شورای اسلامی شهر اهواز در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: متاسفانه شرایط در سایت پسماند صفیره شبه بحرانی شده و ریشه مشکلات آن ناشی از سوء مدیریت است.

محمد جعفر فلسفی با بیان اینکه از نخستین روزهای فعالیت این دوره شورا در سال ۹۶ ، درگیر بحث سایت صفیره بودیم و همچنان این مشکل پابرجاست افزود: ابتدا حدود هشت ماه درگیر موضوع پیمانکار بودیم که با انتخاب پیمانکار سایت از حالت تعطیل خارج ، و فعالیت خود را از سر گرفت  اما طبق دستورالعمل، پیمانکار آن هر ساله بر اساس مزایده انتخاب می‌شود.

وی گفت:مشکل پیمانکاران در این سایت نداشتن درآمد حاصل از بازیافت زباله است که به دلیل فعالیت زباله‌گردها و برداشتن مواد بازیافتی از مبدا ( جلو منازل) ، درآمدی که باید برای پیمانکار حاصل نمی‌شود؛ در نهایت پیمانکاری آمد اما مشکلات را تجدید کرد.

وی در خصوص تفکیک زباله از مبدا و فعالیت زباله‌گردها ادامه داد: بیش از ۲ سال است که دنبال موضوع تفکیک زیاله از مبدا هستیم و مناقصه برگزار و افرادی نیز برنده شدند که مسوولان مربوطه به جای اجرای اصل مساله به دنبال ساماندهی زباله‌گردها شدند و این امر با طرح تفکیک از مبدا منافات داشت.

فلسفی افزود: طرح تفکیک زباله از مبدا در اهواز اجرا نشده و موضوع زباله‌گردها نیز این موضوع را تشدید کرده است که با اهداف ما در شورای شهر و مصوبات این طرح منافات دارد.

رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری اهواز نیز با اذعان به احتمال عمدی بودن آتش‌سوزی دوشنبه هفته گذشته در سایت صفیره اهواز گفت: این آتش سوزی در کانکس استراحت کارگران این سایت رخ داد که به سرعت خاموش شد.

رضاعلیجانی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه سایت صفیره به دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل شده ، افزود: این کارخانه در دست بهره بردار است و هم اکنون با پیمانکار فسخ قرارداد کردیم و با تنظیم صورتجلسه‌ای، پیمانکار موظف شده حق و حقوق کامل کارگران را بپردازد؛ همچنین مناقصه برای پیمانکار جدید نیز بزودی انجام می شود.

وی در خصوص طرح تفکیک زباله از مبدا نیز گفت: تاکنون تنها اپلیکیشن این طرح، طراحی شده ولی کار خاصی صورت نگرفته است؛ قرار است کار به صورت پایلوت در ۲ منطقه شهرداری اهواز شروع، و سپس به کل اهواز تعمیم یابد.

علیجانی بیان کرد: قرار بود زباله‌گردهای اهواز ساماندهی شوند و حتی در این راستا پلاک‌گذاری شدند اما ساماندهی آنها به دلیل شیوع کرونا متوقف شد.

اکنون زباله گردها در اهواز به روال گذشته و خارج از مدیریت پسماند درحال فعالیت هستند که با ساماندهی آنها، طرح تفکیک زباله از مبدا در اهواز به صورت اصولی اجرا خواهد شد.

کارگران زن مشغول به کار در این سایت پسماند به گفته آنها، در بدترین شرایط مشغول به کار هستند و اگر شرایط اقتصادی ایجاب نمی‌کرد هیچ زنی حاضر به کار در اینگونه شرایط نبود.

این زنان سرپرست خانوار، از روی ناچاری مجبور به کار و امرار معاش در میان زباله‌ها شده‌اند و کوتاهی در حق آنها و نپرداختن حقوق و بیمه آنان ظلم بزرگی از سوی مسوولان مربوطه است.

گزارش از هنا نیسی

برچسب‌ها آتش سوزی مدیریت پسماند دفع زباله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آتش سوزی مدیریت پسماند دفع زباله آتش سوزی مدیریت پسماند دفع زباله اخبار کنکور تفکیک زباله زباله گردها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۷۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران نساجی بروجرد در انتظار حل مسائل کارخانه

به گزارش سرویس شهروند خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، شهروند خبرنگاری در پیامی از بیکار شدن کارگران نساجی بروجرد خبر داده و خواستار رسیدگی مسئولان شده است.  
چند سالی است که نساجی بروجرد در مشکلاتی گرفتار شده است، کارخانه‌ای که بیش از ۳۰ سال با نشان تجاری معروفش  توانسته نه تنها تولیدات خود را در داخل بلکه به خارج از کشور هم  عرضه نماید.
در دی‌ماه سال گذشته،   تعدیل ۵۰۰ نفر از کارگران نساجی بروجرد خبر ساز شد.
مسئولان نساجی بروجرد  اعلام کردند که ۵۰۰ کارگر اخراج نشده بلکه قراردادشان تمام شده است و دیگر نیازی به حضور آن‌ها در کارخانه نیست.
گفته می‌شود بعد از گذشت بیش از یک ماه از سال جدید و  پایان یافتن تعطیلات هنوز این کارخانه فعالیت خود را آغاز نکرده است.
این در حالیست که هرساله ۱۵ فروردین این کارخانه خط‌های تولید را راه‌اندازی می‌کرد و کارگران مشغول به کار می‌شوند.
معاون برنامه ریزی فرمانداری ویژه شهرستان بروجرد گفته: مدیریت نساجی بروجرد اعلام کرده که با کمبود نقدینگی روبروست.
به گفته مهدی سراب‌نشین: نساجی بروجرد هم اکنون یک‌هزار و ۵۰۰ کارگر دارد که سه ماه حقوق معوقه دارند و بیمه آنان حدود سه ماه است که پرداخت نشده است.

متن پیام شهروندخبرنگار ما:
نساجی بروجرد، یکی از بزرگ‌ترین نساجی‌های پارچه ایران است که چندین وقت است کارگران آن با مشکل اخراج و حقوق نگرفتن مواجه هستند. خواهشمندیم رسانه ملی این موضوع را پیگیری کند.

 

 

دیگر خبرها

  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه
  • عدم وجود سایت مدیریت پسماند ویژه در شهرک‌های صنعتی
  • کارگران نساجی بروجرد در انتظار حل مشکلات کارخانه
  • کارگران نساجی بروجرد در انتظار حل مسائل کارخانه
  • تحقق مطالبه کارگران شرکت کاغذپارس با حذف پیمانکار و افزایش مدت قرارداد کار
  • کاهش ۵ تنی پسماند روزانه اسالم با تفکیک از مبدا
  • هشدار به پیمانکاران پسماند پایتخت درمورد بکارگیری کارگران زیر ۱۸ سال
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • انتصابات جدید در مناطق یک و چهار همچنین سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه