Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، جمهوری آذربایجان از «آزادسازی» مناطق جدیدی در منطقه قره‌باغ کوهستانی طی عملیات‌های اخیر ارتش این کشور خبر داد.

«الهام علی‌اف»، رئیس جمهور آذربایجان پنجشنبه در توییتی نوشت که نیروهای این کشور در منطقه «فضولی»، روستاهای «ملا ولی»، «یوخاری رفیدین‌لی» و «آشاغی رفیدین‌لی»، و در منطقه «جبرائیل»، روستاهای «سیریک»، «شیخلار»، «مست‌علی‌ بیلی» و «درزیلی» را آزاد کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در توییت‌ دیگر از «آزادی» چندر روستا و منطقه در «زنگیلان» خبر داد و نوشت که ارتش آذربایجان روستاهای «کُلّو قشلاق»، «مالات کشین»، «کند زنگیلان»، «گِنلیک»، «ولیقلی بیلو»، «قارا دره»، «چوپه دره»، «تاتار»، «امیر خانلی»، «قاراقولو»، «بارتاز» و «دلّک‌لی» و بخش «آغ‌بند» را به تصرف خود درآورده‌اند.

او همچنین گفت که با آزادسازی منطقه آغ‌‌بند، نیروهای جمهوری آذربایجان کنترل نوار مرزی با ایران را برعهده گرفته‌اند. علی‌اف همچنین این پیروزی را به مردم دو کشور تبریک گفت.

رئیس جمهور آذربایجان دیروز نیز از تصرف ۲۱ روستا و ناحیه در مناطق فضولی، زنگیلان و جبرائیل خبر داده بود.

درگیری نظامی بین جمهوری آذربایجان وارد بیست و ششمین روز خود شده و نیروهای دو طرف مواضع خود را به شدت هدف قرار داده‌اند. طی آن مدت دو طرف دو بار با وساطت روسیه آتش‌بس انسانی با هدف انتقال اجساد و تبادل اسرا اعلام کرده‌اند.

وزیران خارجه جمهوری آذربایجان و ارمنستان امروز راهی واشنگتن خواهند شد تا در آنجا با مقامات آمریکایی در باره توقف درگیری و بازگشت آرامش به منطقه گفت‌وگو کنند.

با این  «حکمت حاجی‌اف»، معاون الهام علی‌اف گفته است به این گونه دیدارها امیدوار نیست و ایروان باید دست از اشغال خاک جمهوری آذربایجان بردارد و قطعنامه‌های شورای امنیت را اجرا کند.

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: جمهوری آذربایجان ارمنستان آذربایجان الهام علی اف قره باغ جمهوری آذربایجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۹۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و تاجیکستان باید از ظرفیت‌های سازمان‌های منطقه‌ای بهره برند

به گزارش خبرگزاری مهر، دومین دور رایزنی‌های سیاسی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان به ریاست مشترک علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان و فرخ شریف زاده معاون وزیر امورخارجه تاجیکستان امروز چهارشنبه در تهران برگزار شد.

در جریان این گفتگوها طرفین در خصوص طیفی از موضوعات دوجانبه از جمله تقویت روابط اقتصادی، ارتقای روابط فرهنگی و علمی، تقویت همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی و نیز افزایش تعاملات پارلمانی تبادل نظر کردند.

باقری در این ملاقات با اشاره به تفاهمات خوب صورت گرفته در دور اول رایزنی‌های سیاسی در تاجیکستان، بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای توسعه مناسبات با جمهوری تاجیکستان تاکید کرد.

معاون وزیر خارجه کشورمان، با اشاره به اهمیت و اولویت سیاست همسایگی در روابط خارجی ایران، تقویت همکاری با کشور هم‌کیش هم‌زبان، تاجیکستان را از مصادیق مهم اجرای سیاست همسایگی دانست.

وی با اشاره به تهدیدات امنیتی منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای، خاطرنشان کرد ایجاد ناامنی و حمایت از جریان‌های افراطی و تروریستی در منطقه یک واقعیت است که با حمایت‌های آمریکا، رژیم صهیونسیتی و برخی کشورهای اروپایی شکل گرفته است.

باقری تصریح کرد: امروزه همگرایی تمامی کشورهای منطقه برای مقابله همه‌جانبه و فراگیر با پدیده شوم تروریسم، امری لازم است که همکاری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان برای تحقق آن ضروری است.

بر همین اساس دو کشور می‌بایست بیش از پیش از ظرفیت‌های سازمان‌های منطقه‌ای نظیر شانگهای، سازمان همکاری اسلامی، اکو و عدم تعهد بهره برند.

باقری همچنین با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و ضمن محکومیت ارتکاب نسل کشی از سوی این رژیم، کلید برقراری صلح و ثبات منطقه را مقابله با اشغالگری و تجاوزات رژیم اشغالگر دانست.

معاون وزیر خارجه تاجیکستان نیز با اشاره به همکاری‌های رو به توسعه دو کشور آمادگی کشورش برای توسعه مناسبات و تقویت همکاری‌ها میان دو کشور را اعلام نمود.

وی تا با اشاره به وجود نزدیک به ۲۰۰ سند همکاری میان دو کشور، اجرای کامل و موثر این تفاهمات را زمینه مناسبی جهت تقویت همکاری‌ها دانست و خواستار افزایش حجم مبادلات اقتصادی میان دو کشور شد.

وی همچنین با اشاره به سابقه همکاری‌های خوب دو کشور در سازمان‌ها و مجامع بین‌المللی و منطقه‌ای، بر تداوم و تقویت مناسبات میان دو کشور همزبان با پیشینه تاریخی مشترک تاکید کرد.

در پایان این نشست طرفین، بر برگزاری منظم رایزنی‌های سیاسی با هدف تسریع همکاری‌ها در حوزه‌های گوناگون تأکید کردند.

کد خبر 6100853 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • وعده صادق امنیت ملی ایران را به صورت جهشی ارتقا داد
  • ایران و تاجیکستان باید از ظرفیت‌های سازمان‌های منطقه‌ای بهره برند
  • پیامدهای تسلط رژیم صهیونیستی بر محور فیلادلفیا در پی تجاوز به رفح
  • تأکید بارزانی بر اجرای توافقنامه امنیتی ایران و عراق
  • بارزانی: با جدیت تمام، اجرای کامل توافق‌نامه امنیتی با تهران را دنبال خواهیم کرد
  • بارش برف بهاری در روستاهای شهرستان اسکو + فیلم
  • فهرست کامل کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات منتشر شد
  • اربیل: در روزهای سخت اولین تماس ما با جمهوری اسلامی ایران است
  • اقلیم کردستان: روابط تاریخی ما را به ایران پیوند داده است
  • افتتاح سد قیز قلعه‌سی با حضور رؤسای جمهور ایران و آذربایجان