Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده کرمانشاه، در قرآن و احادیث بر توسعه بخش تعاون تاکید شده است
نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: توسع بخش تعاون یک امر پسندیده و زیبا و مورد تایید و تاکید قرآن و احادیث بوده و راه نجات اقتصاد ما در شرایط فعلی توجه به بخش تعاونی ها است


به گزارش فارس از کرمانشاه، محمد رشیدی عصر امروز با حضور در اتاق تعاون استان کرمانشاه و دیدار با برخی از صنوف، اظهار داشت: ایجاد و توسعه تعاونی‌ها مورد تاکید قرآن و از اقدامات جدی اول انقلاب بوده است؛ از این رو اتاق تعاون و اعضای آن باید به اهمیت این نهاد توجه کرده و با کشف توانایی‌های خود آرام آرام از زیر سایه اتاق بازرگانی خارج شده و نقش خود را درحوزه اقتصادی ایفا کند چرا که آنچه از بخش تعاونی‌های کشاورزی باقی مانده است تعداد اندکی از تعاونی‌های تخصصی مانند مرغداری و امثال آن بوده و بخش قابل توجی از تعاونی ما هم اکنون راکد شده و از بین رفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: مسائل بسیار زیاد در حوزه تولید نهاده‌های دام و طیور مطرح شد که بخش عمده آن به علت عدم نرخ گذاری مناسب و عدم تامین نهاده‌های دامی کافی برای مرغداران است این موضوع از اهمیت بسیار بالای برخوردار بوده و چندین جلسه در کمسیون در این خصوص تشکیل و موضوع برسی شده است و نتیجه جلسات این است که نهاده‌های دامی با ارز دولتی وارد اما در اختیار مرغداران قرار نمی‌گیرد.

عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه ادامه داد: پیشنهاد من برای این حوزه این بود که دلار دولتی را از بازار نهادهای دامی حذف کرده و مبالتفاوت آن با دلار بازار را به صورت یارانه کمک معیشتی در اختیار اقشار کم درآمد قرار دهیم تا نسبت به خرید مرغ و گوشت اقدام کنند، بدین شکل یارانه اعطا شده در اختیار جامعه هدف واقعی قرار گرفته ازبازارهای سیاه نهاده‌های دامی از بین خواهد رفت.

رشیدی با گله از وضعیت فعلی جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: وزارت جهاد کشاورزی از لحاظ تعداد نیرو و معاونت یکی از بزرگترین وزارت‌خانه‌های ما بوده اما از لحاظ خروجی و قدرت تاثیرگذاری در حوزه اقتصاد از همه وزارت خانه‌ها ضعیف تر است، این وزارت خانه باید نقش خود را به خوبی تعریف و به آن عمل کند تا بتواند در وضعیت کنونی دامدان و کشاورزان موثر باشد.

وی با مطرح کردن طرح خرید تضمینی محصولات کشاورزی یادآور شد: یکی از مسائلی که در دوره مجلس تاکید بود که حتما انجام دهم یک تغییر ماندگار در وضعیت خرید تضمینی محصولات کشاورزی بود که منجر به ارتقای وضعیت معیشتی کشاورزان و کمک حال تولید کشاورزی باشد.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در این راستا شورای خرید تضمنی محصولات کشاورزی متشکل از ۳ نفر از اعضای هیات دولت، سه نفر منتخب‌های بخش کشاورزی و رئیس نظام مهندسی کشاورزی، رئیس اتحادیه تعاونی‌های روستای و رئیس سازمان تشکیل و در خصوص قیمت خرید محصولات کشاورزی تصمیم گیری می‌کنند.

وی یادآور شد: این شورا برای تعیین قیمت خرید محصولات کشاورزی باید مولفه‌های فراوانی همچون هزینه تولید، نرخ تورم، قیمت جهانی و قیمت تمام شده را در نظر بگیرد و یک نرخ معقول و منطقی در این خصوص اعلام نماید.

نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: یکی از طرح‌های که هم اکنون در دست بررسی قرار دارد حمایت از سرمایه گذاری‌های محدود تا یک سقف مشخص است به نحوی که تا سقف مشخصی از سرمایه گذاری در بخش تولید نیاز به اخذ مجوز نداشته و تنها اطلاع رسانی صورت بگیرد.

انتهای پیام/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی کرمانشاه قرآن یارانه مجلس شورای اسلامی محصولات کشاورزی نهاده های دامی بخش تعاون یادآور شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۰۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند

مدیر کل سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به وارد آمدن خساراتی نظیر،‌ آبگرفتگی، خوابیدگی، ریزش خوشه و‌ شکستن دانه بر اثر بارش تگرک به ۱۴۵ هزار هکتار از محصولات کشاورزی، گفت: با این حال آسیبی به گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز وارد نشده است. - اخبار استانها -

 مجید نبی پور  در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در اهواز، با اشاره به خسارات وارد شده به محصولات کشاورزی در پی بارندگی‌های اخیر، بیان کرد: پیرو کشت پاییزی گندم که 754 هزار هکتار بود تاکنون 864 هزار تن گندم خریداری شده و موج دوم برداشت نیز از اواسط هفته آینده شروع خواهد شد.

وی افزود: از 864 هزار تن گندم خریداری شده فقط 43 هزار تن در مراکز‌ روباز باقی مانده بود که دارای پوشش پلاستیکی و کاور برزنتی هستند و آسیبی به آنها وارد نشده و طی روزهای آینده نیز به سیلوها منتقل خواهند شد.

مدیرکل جهاد کشاورزی خوزستان میزان بارندگی در دزفول و اندیمشک را بیش 100 میلیمتر و سایر شهرها را بیش 40 میلیمتر اعلام کرد و گفت: به دلیل شدت بالای بارندگی دچار خساراتی از جمله آبگرفتگی و خوابیدگی مزارع گندم شدیم و بارش‌های تگرگ باعث شکستگی ساقه گیاهان شده است.

نبی‌پور ادامه داد: به 145 هزار هکتار از محصولات کشاورزی خساراتی نظیر،‌ آبگرفتگی، خوابیدگی، ریزش خوشه و‌ شکستن دانه بر اثر تگرک وارد شده است.

وی بیان کرد: از سطح گندم آبی 194 هزار هکتار، سطح گندم دیم 172 هزار هکتار و سایر محصولات 25 هزار هکتار بیمه شده که در مجموع 392 هزار هکتار از محصولات کشاورزی دارای بیمه هستند.

مدیر کل جهاد کشاورزی خوزستان با بیان اینکه 49 درصد از سطح گندم آبی دارای بیمه است، عنوان کرد: ارزیابی خسارت ها بع‌صورت کلی شروع شده و در روزهای آینده خسارت ها دقیق‌تر برآورد خواهند شد.

آفتاب بیاید، برداشت محصولات دوباره آغاز می‌شود

معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان نیز در این خصوص به خبرنگار تسنیم گفت: با توجه به شرایط جوی پیش رو و در صورت آفتابی بودن هوا، شروع مجدد برداشت‌ها آغاز خواهد شد. همچنین 2 هزار و 750 دستگاه کمباین در سطح استان، فعال و آماده به کار هستند و با توجه به این تعداد، سرعت برداشت گندم نیز بیشتر از سال زراعی گذشته بوده است.

عبدالرضا سید احمدی با بیان اینکه با توجه به برداشت 95 درصدی کلزا تاکنون خسارات بارندگی های اخیر برای محصول کلزا ناچیز بوده است، افزود: تاکنون 54 هزار تن کلزا از کشاورزان خریداری شده و فقط مقدار کمی از برداشت کلزا در سطح استان باقی مانده که این میزان در مقایسه با سال زراعی گذشته افزایش دو  برابری داشته است.

افزایش 20درصدی تولید گندم

مدیر بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان  درخصوص محصول چغدر قند نیز گفت: با توجه به اینکه رشد این محصول کامل بوده، در بارندگی اخیر خسارتی را متحمل نشده و تاکنون 3 هزار و 200 هکتار از مزارع چغندر قند برادشت شده و 17 هزار هکتار از آن باقی مانده است.

سید احمدی در خصوص محصول گندم نیز بیان کرد: باوجود بارندگی‌های  اخیر، میزان تولید گندم در سال زراعی جاری در مقایسه با سال گذشته افزایشی 20 درصدی داشته است.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • صادرات ۷۴ تُن محصولات کشاورزی از استان قزوین
  • صادرات ۷۴ تن محصولات زراعی، دامی و آبزیان در استان قزوین
  • توزیع بیش از ۳۳ هزار تن سبوس یارانه‌ای در کردستان
  • وارد آمدن خسارت بیش از ۲۵۳ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی
  • خسارت ۲۵۳ میلیارد تومانی بارش‌های اخیر به کشاورزی کرمانشاه
  • ثبات قیمت مرغ در بازار همدان 
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • یک هزار تن کلزا با نرخ تضمینی خریداری شد