Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-27@00:38:50 GMT

جزئیات واردات ۱۱۳ میلیون دلاری انسولین

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۳۱۳۶۰

آفتاب‌‌نیوز :

مهرداد جمال ارونقی جزئیات واردات انسولین در سال جاری را تشریح کرد و گفت که در این رابطه از ابتدای امسال تا ۳۰ مهرماه ۱۹۴ اظهارنامه با ردیف تعرفه داروی انسولین به گمرک اظهار و ترخیص فوری صورت گرفته است.

او ادامه داد: در دوره مورد بررسی در مجموع ۱۱۳میلیون و ۷۴ هزار و ۵۸۸ دلار داروی دارای انسولین وارد شده است که تولید داخل ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که داروی انسولین وارداتی، در سال جاری نسبت به سال گذشته از نظر ارزش تا ۱۳ درصد افزایش دارد.

ارونقی با بیان این که در هفت ماه اول سال قبل ۱۴۹ اظهارنامه برای ترخیص انسولین به گمرک ارائه شده است، گفت: در این مدت ۱۰۰ میلیون و ۱۷۵ هزار و۷۸۲ دلار انسولین وارد شده است.

به گفته این مقام مسئول داروهای متشکل از محصولات مخلوط شده یا نشده برای مصارف درمانی یا پیشگیری از بیماری، عرضه شده به شکل مقادیر معین یا به صورت بسته‌بندی برای خرده‌فروشی در ردیف تعرفه ۳۰۰۴ جدول تعرفه طبقه‌بندی می‌شوند که ردیف تعرفه فرعی ۳۰۰۴۳۱ برای داروهای دارای انسولین در نظر گرفته شده که همین ردیف تعرفه در جدول تعرفه کشورمان به دو ردیف تعرفه فرعی‌تر ۳۰۰۴۳۱۱۰ (دارای تولید داخلی مشابه) با مأخذ حقوق ورودی ۳۲ درصد و ۳۰۰۴۳۱۹۰ (سایر ) با مأخذ ۵ درصد تقسیم شده است.

شرط ترخیص دارو

ارونقی خاطرنشان کرد: همه محصولات دارویی موعددار (که مدت معین تأثیر درمانی دارد) در صورتی قابل ترخیص از گمرک برای مصرف در کشور خواهد بود که حداقل ۶۵ درصد از مدت قابل مصرف بودن آن در حین ترخیص از گمرک باقی مانده باشد.

معاون گمرک ایران این را هم گفت که با توجه به حساسیت ویژه‌ای که برای ترخیص داروها از سوی گمرک وجود دارد، تسهیلات حداقل اسناد با مجوز وزارت بهداشت برای این اقلام مورد پذیرش گمرک قرار می‌گیرد و با توجه به این که از یک سو ترخیص کلیه کالاها از گمرک در هر رویه‌ای منوط به اخذ و ارائه کد رهگیری بانک مرکزی است و از سوی دیگر ممکن است صدور این کد جهت ترخیص کالا فرآیند زمانبری باشد، گمرک با احراز مالکیت کالا در مورد داروها، حداقل اسناد را برای انجام تشریفات گمرکی کافی قلمداد کرده و نسبت به ترخیص فوری داروها به صورت حمل یکسره و در صورت نیاز از پای پرواز و به صورت شبانه‌روزی اقدام می‌کند تا هیچ گونه تأخیری در این رابطه پیش نیاید.

ارونقی با بیان این که باید توجه داشت کلیه مجوزهای قانونی لازم برای ترخیص کالاها به ویژه دارو و مواد اولیه دارویی توسط گمرک به صورت سیستمی اخذ و قبل از ترخیص کالا کنترل می شود، گفت: همچنین در خصوص داروهایی که با حداقل اسناد از گمرک ترخیص شده‌اند گمرک فرصت دو ماهه‌ای جهت ارائه کد رهگیری بانک به واردکنندگان می دهد تا در این فرصت نسبت به رفع تعهدات خود در گمرک اقدام کنند. البته ممکن است نیاز به تمدید این مهلت باشد. به هر صورت گمرک اجازه نمی‌دهد وقفه‌ای در انجام تشریفات گمرکی و ترخیص داروها ایجاد شود.

معاون گمرک ایران یادآورد شد: مطابق پیشنهادهای ارائه شده، در حال حاضر حقوق پایه و سود بازرگانی اکثر داروهایی که در کشور تولید داخل مشابه ندارند، به ترتیب برابر با چهار درصد و یک درصد است که این حقوق ورودی نیز توسط گمرک به صورت ضمانت‌نامه بانکی یا در مواردی که دارو و مواد اولیه دارویی توسط مراجع دولتی وارد می‌شود، با تعهد ذیحسابی با سررسید مشخص قابل ترخیص است.

به گزارش ایسنا، از مدتی پیش تامین انسولین از داروخانه‌ها با مشکلاتی برای متقاضیان مواجه شد که در این رابط بحث کمبود آن از لحاظ واردات مطرح بوده است. این در حالی است که گزارش گمرک نشان‌دهنده افزایش واردات انسولین نسبت به سال گذشته بوده ولی واردات سرسوزن انسولین با کاهش ۵۲ درصدی واردات همراه بوده است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: انسولین گمرک ردیف تعرفه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۱۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیست قیمت اتحادیه لوله کشی گاز تعرفه نظام مهندسی، دستمزد و قیمت لوله گاز ۱۴۰۳ (

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، در زمان لوله کشی گاز ساختمان، قیمت هر متر لوله کشی گاز خانگی جهت کاهش هزینه نهایی، بسیار حائز اهمیت است. در واقع بسیاری از مشتریان مایلند بدانند لوله کشی گاز متری چقدر می‌شود؟ هر ساله تعرفه لوله کشی گاز توسط سازمان نظام مهندسی تعیین می‌گردد. بنابراین در نگاه اول باید دستمزد لوله کشی گاز 1403 بر اساس مصوبات نظام مهندسی اخذ گردد. اما اصلا اینطور نیست، چرا که هر پیمانکار بر اساس سلیقه قیمت اجرای لوله کشی گاز را تعیین می‌نماید.
به طور کلی می‌توان گفت هزینه لوله کشی گاز به عواملی نظیر قیمت لوله گاز خانگی، متراژ گازکشی، نقشه لوله کشی، نحوه گازکشی (روکار، توکار)، لوکیشن اجرای پروژه و سایر پارامترهای کوچک و بزرگ دیگر بستگی دارد. اگر مایل به کسب اطلاعات جامع‌تر درباره قیمت لوله کشی گاز خانگی هستید، این مقاله را با ما همراه باشید.

لیست قیمت لوله کشی گاز در سال 1403 (تعرفه نظام مهندسی)

باید بدانید هزینه گاز کشی ساختمان بیشتر بر اساس پروژه تعیین می‌شود نه متراژ! منتهی در اجرای لوله کشی ساختمان می‌توان هزینه لوله کشی گاز ساختمان را به صورت متری محاسبه کرد. از طرفی معمولا قیمت لوله کشی گاز با مصالح بیان می‌گردد.

جهت آشنایی هرچه بهتر با نحوه محاسبه هزینه لوله کشی گاز خانگی، جدول لوله کشی گاز را که شامل هزینه لوله گاز، اجرت لوله کشی گاز خانگی و سایر خدمات است، برای شما آماده کرده‌ایم:

لیست قیمت لوله کشی گاز (متری)

میزان هزینه

قیمت لوله گاز خانگی (بر اساس ضخامت لوله)

7 هزار تومان الی 1 میلیون تومان

اجرت لوله کشی گاز

100 هزار تومان الی 200 هزار تومان

کور کردن لوله کشی گاز

300 هزار تومان الی 350 هزار تومان

تغییر مسیر لوله کشی گاز

400 هزار تومان الی 500 هزار تومان

افزودن انشعاب به لوله گاز (تا 3 متر)

350 هزار تومان الی 450 هزار تومان

 

با توجه به تفاوت بارز میان تعرفه خدمات مصوب نظام مهندسی و البته عدم پیروی اکثر لوله کش‌ها از این تعرفه‌ها می‌توان گفت دادن یک پاسخ جامع و واضح به سوال لوله کشی گاز خانگی متری چند است، کار سختی می‌باشد.

عوامل موثر بر روی قیمت لوله کشی گاز ساختمان یا خانگی

معیارهای متعددی روی قیمت لوله کشی گاز دخیل هستند. از مهمترین عوامل موثر بر گاز کشی ساختمان می‌توان به قیمت لوله گاز خانگی، متراژ گازکشی، نقشه لوله کشی، نحوه گازکشی (روکار، توکار)، لوکیشن اجرای پروژه اشاره کرد.

در ادامه هر یک از این موارد را بیشتر توضیح خواهیم داد:

قیمت لوله گاز خانگی: طبیعتا هرچه ابعاد لوله گاز بیشتر شود، قیمت متری لوله کشی گاز افزایش پیدا می‌کند. متراژ گازکشی: معمولا کارفرمایان با کاهش متراژ لوله کشی، هزینه بیشتری از مشتری دریافت می‌کنند. نقشه لوله کشی: با افزایش پیچیدگی یا سختی نقشه لوله کشی گاز، باید قیمت بالاتری جهت لوله کشی پرداخت کنید. نحوه گازکشی (روکار، توکار): به طور کلی قیمت لوله کشی گاز توکار از قیمت لوله کشی گاز روکار بیشتر است. لوکیشن اجرای پروژه: هزینه اجرای لوله کشی گاز در شهرهای سرشناس از سایر شهرها بیشتر است. لیست قیمت الزامات مورد نیاز در گاز کشی (طبق تعرفه نظام مهندسی)

علاوه بر موارد گفته شده، سازمان نظام مهندسی یکسری از الزامات را جهت پروژه لوله کشی گاز اجباری کرده است. نصب کنتور گاز، رگلاتور گاز، شیر گاز و ... در مسیر لوله کشی گاز بسیار مهم است، به طوری که در صورت عدم نصب آنها در محل مناسب، گازکشی تایید نخواهد شد.
جدول زیر قیمت الزامات گازکشی را طبق لیست قیمت اتحادیه لوله کشی گاز ارائه کرده است:

تعرفه الزامات لوله کشی گاز

قیمت (تومان)

کنتور گاز

1 میلیون تومان الی 20 میلیون تومان

رگلاتور گاز

1 میلیون تومان الی 7 میلیون تومان

شیر گاز

50 هزار تومان الی 3 میلیون تومان

 

اگرچه این الزامات نسبت به کل لوله کشی گاز هزینه ناچیزی دارند، اما به هر حال بودجه شما را در زمان اجرا خرج می‌کنند.

محاسبه قیمت اتحادیه لوله کشی گاز متری، واحدی، روکار و توکار

دستمزد لوله کشی گاز 1403 به روش‌های مختلف تعیین می‌شود. بسته به اینکه متراژ لوله کشی گاز واحد مدنظر چقدر است، می‌توان هزینه لوله کشی را به صورت متری یا واحدی برآورد کرد. همچنین تعرفه لوله کشی گاز به صورت روکار با لوله کشی گاز به صورت توکار متفاوت می‌باشد.

قیمت اجرای لوله کشی یک واحد

اغلب اوقات هزینه گازکشی ساختمان یا واحد به صورت کنتراتی بیان می‌شود. طبق بررسی‌ها، قیمت لوله کشی گاز یک واحد 100 متری حدود 4 الی 7 میلیون، لوله کشی گاز یک واحد 150 متری بین 5 تا 8 میلیون و لوله کشی گاز یک واحد 200 متری مابین 6 الی 9 میلیون می‌باشد.

قیمت هر متر لوله کشی گاز

اگرچه کمتر پیمانکاری قیمت لوله کشی را به صورت متری محاسبه می‌کند، اما این کار در متراژهای پایین گازکشی ناچاراً انجام می‌شود. قیمت هر متر لوله کشی گاز 1 میلیون تومان به بالا است. البته این عدد تحت تاثیر بسیاری از عوامل دیگر قرار دارد. این مهم با مرور جدول ابتدای مقاله قابل لمس خواهد بود.

قیمت لوله کشی گاز روکار و توکار

با توجه به آنکه لوله کشی توکار از پیچیدگی بیشتری برخوردار بوده و در طول مدت زمان بیشتری انجام می‌شود، بنابراین واضح است لوله کشی گاز به صورت توکار از لوله کشی گاز به صورت روکار بیشتر باشد.

مراحل لوله کشی گاز خانگی یا ساختمانی؛ دریافت مجوز تا تست نهایی

اگر در شرف گاز کشی ساختمان هستید، شاید بد نباشد بدانید لوله کشی گاز داخل ساختمان نیازمند طی کردن پروسه خاص خود است.

در ادامه به صورت کلی صفر تا صد مراحل اجرای لوله کشی گاز ساختمان را بررسی می‌کنیم:

جمع آوری مدارک و ارائه آن به شرکت گاز تشکیل پرونده در سازمان نظام مهندسی انتخاب مهندس ناظر انتخاب مهندس پیمانکار یا اجرا کننده طرح اجرای لوله کشی ساختمان طبق اصول کسب تاییدیه مهندس ناظر درخواست بازدید از شرکت گاز و جمع اوری گزارش نصب علم و کنتور پس از دریافت مجوز تست گاز جهت اطمینان از عدم وجود نشتی

البته هر یک از مراحل بالا ممکن است فوت و فن های خاص خود را داشته باشد که مرور آن از عهده این مقاله خارج است.

نکات مهم در خرید لوله گاز و مصالح گاز کشی

بدون شک یکی از تاثیرگذارترین فاکتورها در تعیین هزینه لوله کشی گاز ساختمان، قیمت لوله گاز است. از همین رو شما می‌توانید با پیدا کردن یک مرجع مناسب و البته معتبر، قیمت خرید لوله گاز و در نتیجه قیمت گازکشی خانه را کاهش دهید.
به عنوان مثال اگر به سایت معتبر و باکیفیت فولاد توفیقی سر بزنید، متوجه می‌شوید که قیمت لوله گاز و مصالح گازکشی در این صنایع تولیدی بسیار مقرون به صرفه است. این شاید مهمترین اصل در زمان تهیه لوله گاز مناسب گازکشی باشد. اصلی که می‌تواند تا حد زیادی باعث کاهش هزینه لوله کشی گاز شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲
  • سهم ۱۹ درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • سهم۱۹درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • افزایش غیر منطقی تعرفه برق با شعار سال هم‌ خوانی ندارد
  • اعلام جزئیات جدید درباره واردات خودرو جانبازان؛ اول جانبازان بالای ۷۰ درصد، بعد جانبازان ۵۰ درصد
  • ترخیص کالا از گمرک؛ مراحل ترخیص + هزینه ها
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • لیست قیمت اتحادیه لوله کشی گاز تعرفه نظام مهندسی، دستمزد و قیمت لوله گاز ۱۴۰۳ (
  • رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی
  • رشد ۲۰۰ درصدی در صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی