Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه شرکت های هواپیمایی بین‌المللی که اپراتور شرکت بریتیش ایرویز نیز هست در پاسخ به بی‌ثباتی بالا در شرایط فعلی اعلام کرد در سه ماهه چهارم سال جاری میلادی تنها ۳۰ درصد از پروازهای خود قبل از بحران کرونا را خواهد داشت. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشا تودی، گروه شرکت های هواپیمایی بین‌المللی (IAG) که اپراتور شرکت بریتیش ایرویز نیز هست مجبور شده به خاطر محدود شدن سفرها در نتیجه بحران کرونا، برنامه پروازهای خود را در ادامه سال جاری میلادی کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 جدیدترین خبر ها و تحلیل های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید.

 این گروه در گزارشی در روز پنج شنبه اعلام کرد ضرر و زیان ناشی از همه‌گیری ویروس‌کرونا به 1.3 میلیارد یورو (1.5 میلیارد دلار) رسیده است. همه‌گیری ویروس کرونا همچنان ادامه دارد و دولت‌ها را مجبور کرده محدودیت‌های رفت و آمد را شدیدتر کنند. این رقم اعلام شده تقریباً برابر با سود 1.4 میلیارد یورویی این گروه در همین دوره در سال گذشته میلادی است و بسیار بدتر از انتظار بازار بوده است.

بریتیش ایرویز ناوگان هواپیماهای بوئینگ 747 را بازنشسته می‌کندبریتیش ایرویز 350 خلبان را اخراج می‌کند

گروه شرکت های هواپیمایی بین‌المللی در پاسخ به بی‌ثباتی بالا در شرایط فعلی اعلام کرد در سه ماهه چهارم سال جاری میلادی تنها 30 درصد از پروازهای خود قبل از بحران کرونا را خواهد داشت. این در حالی است که فصل پاییز همواره یک فصل پر رفت و آمد به خاطر تعطیلات کریسمس بوده است.

این گروه از شرکت های هواپیمایی وضع دوباره قرنطینه در بسیاری از کشورهای اروپایی را مقصر این ضرر و زیان می‌داند و اعلام کرد این اقدامات باعث شده رزرو بلیط در حد انتظار آنها نباشد. این گروه معترض است که دولت ها نتوانسته اند اقدامات لازم جهت جایگزینی دوره های قرنطینه و افزایش اطمینان مشتریان به سفر را انجام دهند، اقداماتی مانند تست کرونا قبل از سفر.

 انتهای پیام/100

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت های هواپیمایی بریتیش ایرویز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۲۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان

به گزارش خبرنگار مهر، سیروس ابراهیمی امروز یکشنبه در حاشیه ستاد تنظیم بازار لرستان، کارگروه تنظیم بازار را یکی از کارگروه‌های مهم عنوان کرد و اظهار داشت: در این کارگروه معمولاً مسائل بازار، تولید، عرضه، مصرف، قیمت و نظارت مطرح می‌شود.

وی با بیان اینکه طبق آمار و مستندات سال گذشته در حوزه تولید محصولات کشاورزی در همه زیر بخش‌ها رشد خوبی داشته‌ایم، گفت: تولید مرغ، تخم‌مرغ، گندم و دیگر محصولات کشاورزی در استان رشد خوبی داشته است و امیدواریم این روند امسال هم ادامه داشته باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان، عنوان کرد: یکی از مسائلی که با آن مواجه هستیم تولید گوشت مرغ بیش از نیاز استان است که باید به دیگر استان‌ها صادر شود، چالش بعدی ۱۰ درصد ارزش‌افزوده است که محل اختلاف سازمان جهاد کشاورزی و امور مالیاتی است که باید بررسی شود.

ابراهیمی با اشاره به اینکه یکی از مصوبات امروز جلسه تنظیم بازار تحویل سبوس گندم به دامداران بود، گفت: کارخانجاتی که به تعهد خود در خصوص تحویل سبوس گندم به دامداران عمل نکنند سهمیه گندم آنها قطع می‌شود.

کد خبر 6097582

دیگر خبرها

  • خروج شرکت ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده 141 قانون تجارت
  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی
  • ۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند
  • پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایر تهران-ایلام -تهران لغو شد
  • لغو دو پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی
  • لغو ۲ پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی
  • روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان
  • تمدید زمان ارسال درخواست تسهیلات حمایتی شرکت های دانش بنیان
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • اولین زیان غول گاز روسیه در ربع قرن گذشته