Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-06@19:09:50 GMT

آیا صید ترال ممنوع شده است؟

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۳۳۸۰۳

آیا صید ترال ممنوع شده است؟

با وجود اینکه دوتن از اعضای مجلس شورای اسلامی خبر از ممنوعیت صید ترال به مدت دوسال را داده اند، سازمان شیلات از ممنوعیت صید ترال تنها گونه ای ازماهیان(فانوس ماهی) آن هم برای تحقیقات پیرامون ذخایر آبزیان و به روز رسانی مطالعات از ابتدای آذرماه خبر داد.

  روزهای گذشته سمیه رفیعی- رئیس فراکسیون محیط زیست در صفحه رسمی توییترش اعلام کرد که  «پس از پیگیری‌های بی‌وقفه‌ی فراکسیون محیط زیست و حمایت‌های بی‌دریغ رئیس  مجلس، به لطف خداوند متعال ⁧‫صید ترال⁩ که ضررهای شدیدی به محیط زیست دریا و اقتصاد بومیان زده بود، از اول آذرماه به مدت ۲ سال ⁧‫ممنوع⁩ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عرض خدا قوت جانانه به همه‌ی همکاران متخصصم در این امر.»

پس از آن نیز محمد باق قالیباف  رئیس مجلس شورای اسلامی  در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت که «در نظارت میدانی ⁧سیستان و بلوچستان⁩ به صیادان زحمتکش و عزیز قول دادیم که موضوع ⁧صید ترال⁩ را پیگیری خواهیم کرد. ‌خدا ‌را شکر با پیگیری فراکسیون محیط زیست وکمک قوه قضائیه و نیروی دریایی در راستای وظیفه شرعی حفاظت از محیط زیست و برای صیانت ازمعیشت کارگر ایرانی، ممنوعیت صید ترال قطعی شد.»

این اظهارات در حالی مطرح شد که نبی الله خون میرزایی_ رئیس سازمان شیلات کشور از توقف ترالر های فانوس ماهیان خبر داد و اعلام کرد که این توقف به منظور به روز رسانی مطالعات و ارزیابی ذخایر آبزیان و اتخاذ تصمیم براساس مطالعات جدید است و ممنوعیت صید ترال فانوس ماهیان تا پایان زمان تحقیقات که حداکثر ۲ سال است، ادامه خواهد داشت.

وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می کرد با بیان اینکه ناوگان صید ترال شامل ۵ دسته ناوگان است، اظهار کرد: ناوگان فردوس در چابهار فعالیت می کند که فعالیت صید آن پایان شهریور به اتمام رسید و تا پایان سال نیز در استراحت هستند. بخشی از فعالیت ناوگان کیش و طبس در هرمزگان  و بوشهر هنوز باقی مانده است که ادامه می یابد. فعالیت ناوگان صید میگوی خوزستان و بوشهر به اتمام رسیده و فعالیت صیادان میگوی هرمزگان نیز آغاز شده است.

خون میرزایی ادامه داد: با سخت گیری هایی که امسال نسبت به صید فانوس ماهیان داشتیم  دریاروی این ناوگان ها کمتر شده است و در حال حاضر ۱۵ فروند از ناوگان صید فانوس ماهیان در دریا هستند.

رئیس سازمان شیلات ایران اضافه کرد: پیرو پیگیری ها، مطالبات، انتظارات جامعه و فعالان محیط زیستی با همراهی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی جلساتی را با فراکسیون محیط زیست مجلس برگزار کردیم و کارگروه مشترکی میان وزارت جهادکشاورزی و فراکسیون محیط زیست مجلس به وجود آمد و توافق شد تا در رابطه با صید فانوس ماهیان یک برنامه پایش و آیش همزمانی را به منظور به روز رسانی مطالعات ارزیابی ذخایر آبزیان و اتخاذ تصمیم بر اساس مطالعات جدید در دستور کار قرار دهیم. 

خون میرزایی تصریح کرد: همزمان با آغاز کار تحقیقاتی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، از ابتدای آذر ماه، فعالیت صید تجاری ناوگان فانوس ماهی تا پایان تحقیقات متوقف می‌شود، تا براساس مطالعات جدید بتوانیم با چشم باز و رفع دغدغه ها صید را برنامه ریزی کنیم. مدت زمان کار تحقیقاتی نیز حداکثر دو سال خواهد بود./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: فراکسیون محیط زیست ممنوعیت صید ترال فانوس ماهیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۳۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکر مجدد رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی

پیام تشکر رهبر معظم انقلاب از تلاش‌ها و نوآوری‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، به اطلاع اعضای این مجموعه رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، مسئولان این مجموعه در اسفندماه سال گذشته (۱۴۰۲)، گزارش مکتوبی از وضعیت و اقدامات دفتر مطالعات و نیز فهرستی از ایده‌هایی که در صورت پشتیبانی سازمان‌های فرهنگی حاکمیتی، امکان پیگیری و به ثمر رسیدن در «حسینیه هنر» را دارند، خدمت رهبر معظم انقلاب تقدیم کردند.

آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب در حاشیه این گزارش مرقوم فرموده‌اند: «از تلاش‌ها و نوآوری‌های این جوانان عزیز تشکر کنید»

پیام تشکر رهبر معظم انقلاب، هفته گذشته طی تماس تلفنی حسین محمدی، به اطلاع اعضای دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب رسید؛ محمدی سال گذشته نیز، پیام خشنودی و تشکر رهبر انقلاب از انتشار دو کتاب انتشارات راه‌یار با عناوین؛ «ایام سبزوار» و «شهیدآوردند…» را اطلاع رسانی کرده بود.

رونمایی از تقریظ رهبر معظم انقلاب بر کتاب «سرباز روز نهم» نیز یکی دیگر از رویدادهای فرهنگی مرتبط با آثار دفتر مطالعات در سال گذشته بوده است؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی در دی ماه ۱۴۰۱، در دیدار با مسئولان حوزه هنری، از جشنواره مردمی فیلم عمار به عنوان یک نمونه خوب در استفاده حداکثری از ظرفیت‌های مردمی یاد کردند.

دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی از سال ۱۳۸۶ با انتشار مجله راه، فعالیت خود را با هدف ایجاد هم افزایی میان چهار ضلع هنر، اندیشه، رسانه و فرهنگ انقلاب اسلامی آغاز کرد. اینک با گذشت پانزده سال از تأسیس این مجموعه فرهنگی، «جشنواره مردمی فیلم عمار»، «مدرسه سینمایی اندیشه هنر (ماه)»، سامانه «عماریار»، «واحد اکران مردمی عمار»، «خانه هم‌بازی»، «باشگاه طنز و کاریکاتور انقلاب اسلامی»، «مدرسه راه»، «واحد تاریخ شفاهی» و «انتشارات راه‌یار» ذیل این تشکل فرهنگی مشغول به فعالیت هستند.

کد خبر 751203

دیگر خبرها

  • قدردانی رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی‌انقلاب
  • تشکر مجدد رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
  • فعالیت دریایی در خزر فعلا ممنوع
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • سومین کارخانه سیمان «ویدر»، نگرانی ادامه‌دار اهالی و پاسخ یک مسئول
  • قدردانی از معلمان حامی محیط‌زیست چهارمحال و بختیاری
  • تجلیل از معلمان حامی محیط‌زیست در چهارمحال و بختیاری
  • ببینید | یک باتری می‌تواند جنگل را به آتش بکشد
  • پلمب یک واحد آلاینده غیر مجاز در ورامین
  • فعالیت پایلوت ۸ خانه محیط زیستی در گلستان