Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز جمعه ایرنا، آخرین مناظره بین دونالد ترامپ و جو بایدن دو رقیب اصلی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در نشویل ایالت تنسی برگزار شد. بنابر نظرسنجی شبکه سی ان ان، ۵۳درصد بایدن را برنده آخرین مناظره دانسته اند، درحالی که تنها ۳۹ درصد دونالد ترامپ را برنده آن دانستند.

این شبکه خبری در ادامه اعلام نتایج این نظرسنجی افزود: بایدن در موضوعات مهمی همچون سیاست خارجی یا مقابله با شیوع ویروس کرونا نسبت به رقیب جمهوریخواه خود پیشتاز بود، اما در موضوع اقتصاد ترامپ با ۵۶ درصد در برابر ۴۴درصد بایدن، از وی پیشی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مناظره که در مقایسه با مناظره پیشین «متمندانه‌تر» برگزار شد دو طرف به بیان نظرات خود در خصوص مسائل مهم داخلی و خارجی پرداختند. 

۱. دونالد ترامپ ، رئیس جمهوری آمریکا و جو بایدن ، رقیب وی برای شرکت در دومین مناظره تلویزیونی خود در ۲۲ اکتبر در نشویل ، تنسی حضور یافتند و شهروندان آمریکایی با علاقه ای نه چندان زیاد این آخرین راند مبارزه انتخاباتی دو نامزد پیش از انتخابات ریاست جمهوری در ۳ نوامبر (۱۳ آبان) را تماشا کردند.

۲. مناظره آخر در دانشگاه بلمونت توسط «کریستن ولکر» مجری شبکه ان بی سی (NBC News) هدایت شد که به اعتقاد کارشناسان این موضوع، یک برتری بزرگ نسبت به مناظره پیشین به حساب می آمد.

۳. این بار مجری یک دکمه قطع میکروفون در اختیار داشت که می توانست با آن زمان صحبت دو دقیقه برای هر نامزد را تنظیم کند. به همین دلیل ، مناظره نظم بیشتری نسبت به سه هفته قبل داشت. در عین حال هر دو نامزد این بار نیز کار سختی در پیش رو داشتند.

۴. بایدن در نخستین حمله خود با اشاره به رفتار ترامپ در بیماری همه گیر کووید-۱۹ و افزایش تعداد آلودگی ها در ایالات متحده گفت: 'کسی که مسئول این تعداد مرگ و میر باشد نمی تواند رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا باشد.'

۵. بایدن از قول ترامپ افرود: «او می گوید ما یاد می گیریم که با آن زندگی کنیم. اما مردم یاد می گیرند با آن بمیرند. ما باید یک زمستان تاریک را پشت سر بگذاریم و او هیچ برنامه ای ندارد.» در این بین بایدن ماسک خود را برداشت و آن را تکان داد.

۶. ترامپ در دفاع از خود تأکید کرد: 'ما باید فضای کشور را باز کنیم. می دانید ، من بارها گفته ام ، راهکارهای درمان نباید از خود مشکل بزرگتر نشان داده شود. کشور را نمی توان به دلیل همه گیری بسته نگه داشت.

۷. در اینجا رئیس جمهوری ایالات متحده با لحنی تقریباً آشتی آمیز نسبت به رقیب خود گفت: من مسئولیت کامل را می پذیرم. اما تقصیر من نیست که کار به اینجا کشیده است. تقصیر جو هم نیست این تقصیر چین است.

۸. رئیس جمهوری آمریکا سپس تلاش کرد تا تصویر مثبتی از اقدامات دولتش به نمایش بگذارد و افزود: «ما علیه آن می جنگیم و به شدت می جنگیم.مردم بیشتر از گذشته بهتر عمل می کنند.» بر اساس اعلام دانشگاه جان هاپکینز ، ایالات متحده با بیش از ۸.۴ میلیون آلودگی و بیش از ۲۲۳۰۰۰ مرگ و میر ناشی از کرونا در ردیف نخست کشورهای مبتلا به همه گیری قرار دارد.

۹. بایدن در ادامه با اظهارات ترامپ مبنی بر اینکه او رابطه خوبی با «کیم جونگ اون» دارد مخالفت کرد و این احتمالاً تحریک کننده ترین جمله شب مناظره بود: «ما قبل از حمله هیتلر به اروپا نیز رابطه خوبی با او داشتیم.» ترامپ چندین بار با رهبر کره شمالی دیدار کرده تا این کشور را ترغیب کند برنامه تسلیحات هسته ای خود را کنار بگذارد. اما این ژست ها تاکنون بی نتیجه بوده است.

۱۰. بایدن با موضع گیری خود در مورد نژادپرستی سعی در امتیازی گیری بیشتر داشت. وی تأکید کرد: «این یک واقعیت است که نژادپرستی سیستمی در ایالات متحده وجود دارد». و با اشاره مستقیم به ترامپ رو به حضار گفت: «او در هر آتش ناشی از اختلافات نژادپرستانه نفت می ریزد.»

۱۱. رئیس جمهوری آمریکا در مقابل این اتهام زنی گفت: «کمترین میزان نژادپرستی را در اینجا من دارم».

۱۲. ترامپ در اقدامی متقابل رقیب خود را به فساد مالی متهم کرد: «من با چین هیچ مراوده ای ندارم اما تو این کار را می کنی. من هیچ درآمدی از رابطه با اوکراین ندارم، اما تو داری.»

۱۳. بایدن در پاسخ گفت «من در زندگی هرگز یک پنی از منبع خارجی قبول نکرده ام» و در ضد حمله ادامه داد: «تو حتی یک سال هم اظهارنامه مالیاتی خود را منتشر نکرده ای. چه چیزی را می خواهی پنهان کنی؟»

۱۴. ترامپ در برابر ادعای اجتناب از مالیات از خود دفاع کرد: «من تا کنون میلیاردها دلار بابت مالیات پرداخت کرده ام.»

۱۵. رئیس جمهوری ایالات متحده همچنین به ساخت دیوار مرزی با مکزیک اشاره کرد که در سال ۲۰۱۶ به رأی دهندگان خود قول داده بود. ترامپ ادعا کرد: «ما اکنون موضع قوی تری نسبت به گذشته داریم.» بنا بر اعلام مرزبانی آمریکا، کار حدود ۴۰۰ کیلومتر دیوار به اتمام رسیده است و بیشتر آن بازسازی شده است و این دیوار اکنون ۲۶ کیلومتر بیشتر از ابتدای دوره ترامپ است. این در حالی است که در مرز بین ایالات متحده و مکزیک ۳،۱۴۵ کیلومتر است.

۱۶. ترامپ درآمدهای هنگفت اهدایی دموکرات ها را به باد انتقاد گرفت و با تمسخر گفت: «من می توانم رکورد شما را به گونه ای بشکنم که هیچ کس فکرش را هم نمی کند. ما به پول احتیاج نداریم، چون پول زیادی داریم.» در ماه سپتامبر بایدن ۳۸۳ میلیون دلار کمک انتخاباتی جمع کرد که برای حزبش یک رکورد محسوب می شود.

۱۷. بایدن در مورد سیاست های سلامت ایالات متحده گفت: «همه باید حق مراقبت های بهداشتی ارزان را داشته باشند. ترامپ پس از انتخاب خود سعی کرد بیمه درمانی سراسری (اوباماکر) را لغو کند». اما این اقدام نیز تاکنون بدون موفقیت بوده و پس از انتخابات باید دادگاه عالی در این مورد نظر بدهد.

۱۸. بایدن در مورد تلاش برای دخالت خارجی در انتخابات ایالات متحده اظهار داشت: «هر کشوری که دخالت کند بهای نقض حاکمیت ما را می پردازد.» ترامپ نیز در پاسخ گفت: «هیچ کس موضع سخت تری از روسیه نسبت به دونالد ترامپ ندارد.»

۱۹. ترامپ در مورد وعده انتخاباتی بایدن برای گذر از سوخت های فسیلی به انرژی های تجدیدپذیر گفت: «من بیشتر از شما در مورد باد می دانم. آنها (توربین های بادی) بسیار گران هستند ، همه پرندگان را می کشند، همچنین بسیار پراکنده هستند و مشکلات زیادی برای استفاده از آنها وجود دارد.

۲۰. وقتی از بایدن سوال شد که او به آمریکایی هایی که در مراسم تحلیف به او رأی ندادند چه می گوید، پاسخ داد: «من می گویم ، من رئیس جمهوری آمریکا هستم ، من نماینده همه شما هستم ، خواه به من رأی دهید یا رأی ندهید. »

۲۱. از ترامپ نیز همین سوال پرسیده شد و او گفت: «من در حال کاهش میزان مالیات هستم و او (بایدن) می خواهد مالیات را برای همه افزایش دهد و می خواهد قانون جدیدی را وضع کند. هنگامی که او برسر کار بیاید، افسردگی ای را تجربه خواهید کرد که قبلاً هرگز ندیده اید. برنامه های بازنشستگی شما به فنا می رود و روزی بسیار ناراحت کننده برای این کشور خواهد بود.»

برچسب‌ها انتخابات ۲۰۲۰ دونالد ترامپ مناظره جو بایدن پروندهٔ خبری آمریکا ۲۰۲۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۲۰۲۰ دونالد ترامپ مناظره جو بایدن انتخابات ۲۰۲۰ دونالد ترامپ مناظره جو بایدن اخبار کنکور رئیس جمهوری آمریکا دونالد ترامپ ایالات متحده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۵۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینجا «ایالات متحده اسرائیل» است!

خبرگزاری مهر، گروه مجله _ فاطمه برزویی: «ایالات متحده اسرائیل» عبارتی است که این روزها در فضای مجازی توسط شهروندان آمریکایی استفاده می‌شود؛ شهروندانی که می‌خواهند به اعمال قدرت و نفوذ اسرائیل در مناسبات سیاسی، اقتصادی و ایالات متحده آمریکا کنایه بزنند. لابی اسرائیل در آمریکا به جایی رسیده که مجلس نمایندگان آمریکا روز چهارشنبه (۱۲ اردیبهشت) با پیش نویس قانونی موافقت کردند که بنا بر آن، تعریف «یهودی ستیزی» تغییر خواهد کرد و در دستور کار وزارت آموزش، مقامات و دستگاه‌های مجری قانون و همچنین قوانین مبارزه با تبعیض نژادی قرار می‌گیرد.

نکته اساسی این قانون آن است که باعث می‌شود انتقاد از رژیم صهیونیستی دلیل کافی برای «یهودستیز» شناخته شدن فرد یا گروه باشد، در حالی که بسیاری از مردم دنیا و به ویژه پیروان دین یهود تاکید دارند که صهیونیست‌ها، فرقه‌ای سیاسی هستند که جزو پیروان این دین به شمار نمی‌روند. هر چند منتقدین و برخی از نمایندگان و سناتورهای آمریکایی با این قانون مخالف هستند و آن را نوعی گمراهی در نژادپرستی می‌دانند. اما با این وجود به نظر می‌رسد دولت آمریکا به شدت به دنبال تصویب کامل این قانون است.

اگر این قانون اجرایی شود احتمالاً رهبران جنبش دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا به اتهام یهود ستیزی تحت پیگرد قرار می‌گیرند و ممکن است این آغازی برای مقابله با هر گونه جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین در آینده باشد. این در صورتی است که بر اساس اعلام سی‌ان‌ان در این ۱۵ روز ۱۷۰۰ دانشجوی آمریکایی بازداشت شده‌اند.

اینجا ایالات متحده اسرائیل است

اعمال قدرت و سیاست اسرائیل در آمریکا باعث دهن کجی کاربران مجازی شده و آنها شروع به تمسخر دولت خود در شبکه‌های مجازی کرده‌اند تا جایی که در چند روز اخیر هشتگ «ایالات متحده اسرائیل» در فضای مجازی پربازدید شده است؛ هشتگی که به حمایت بی‌اندازه ایالات متحده از اسرائیل کنایه می‌زند. کاربران از این طریق به نفوذ و لابی صهیونیست‌ها در کشور خود اعتراض کرده و به نوعی می‌گویند آمریکا توسط اسرائیل اشغال شده است.

یک کاربر با انتشار فیلمی از خود در شبکه مجازی «تیک تاک» باعث شکل‌گیری موج گسترده‌تری از این هشتگ شد. او در این ویدئو شروع به شمردن خدماتی که آمریکا به اسرائیل می‌دهد می‌دهد می‌کند و می‌گوید: «به ایالات متحده اسرائیل خوش آمدید. ما بیش از ۳۰۰ میلیارد دلار از زمان جنگ جهانی دوم به اسرائیل داده‌ایم؛ به ایالات متحده اسرائیل خوش آمدید. ما به آیپک (کمیته روابط عمومی آمریکا-اسرائیل) اجازه دادیم تصمیم بگیرد که چه کسی و چه نوع فردی را می‌تواند در قدرت سیاسی کشور ما نگه دارد. به ایالات متحده اسرائیل خوش آمدید، جایی که وقتی اسرائیل غیرنظامیان فلسطینی را قتل عام و هدف قرار می‌دهد، ما می‌گوئیم که آنها حق دارند از خود دفاع کنند. به ایالات متحده اسرائیل خوش آمدید، جایی که ما به قوانین و قطعنامه‌هایی رأی خواهیم داد که می‌گویند مخالفت با اسرائیل ضدیهودی است. به ایالات متحده اسرائیل خوش آمدید؛ ۳۷ ایالت ما قوانین ضد BDS (قوانینی با هدف تحریم رژیم صهیونیستی) را تصویب کرده‌اند یعنی کسانی که می‌خواهند به دولت اسرائیل اعتراض یا بایکوت کنند را مجازات می‌کند. به ایالات متحده اسرائیل خوش آمدید، جایی که سیاستمداران و شرکت‌های خبری ما برای پر نگه داشتن جیب خود چشم بر قتل عام می‌بندند. به ایالات متحده اسرائیل خوش آمدید؛ آیندگان ما را به خاطر نقش ما در نسل کشی و محو مردم فلسطین سرزنش خواهد کرد.»

کاربر دیگری قدرت نفوذ اسرائیل بر آمریکا را یک «تهدید بزرگ» برای مردم این کشور می‌شمارد و می‌نویسد: «شرم آور است. به نظر می‌رسد که اسرائیل کنترل بسیاری از جهان از جمله آمریکا را در دست دارد. این یک تهدید واقعی برای مردم ایالات متحده است.»

«جک» به این موضوع اشاره می‌کند که دیگر انتقاد از اسرائیل هم در آمریکا غیرقانونی است و می‌نویسد: «لابی اسرائیل به تازگی قانونی را تصویب کرده است که انتقاد از اسرائیل را غیرقانونی می‌داند. اعتراض به اسرائیل را غیرقانونی اعلام کردند، تحریم اسرائیل را غیرقانونی اعلام کردند. ما در ایالات متحده اسرائیل هستیم!»

یک فعال شبکه اجتماعی نیز از دستگیری به دلیل اعتراض به اسرائیل در خاک آمریکا نوشت: «به ایالات متحده اسرائیل خوش آمدید. به خاطر اعتراض به اسرائیل دستگیر خواهید شد! شما نمی‌توانید اسرائیل را تحریم کنید. سیاستمداران آمریکایی در شرف تصویب قانون آگاهی ضد یهودی هستند تا یهودی‌ستیزی را به عنوان انتقاد از اسرائیل باز تعریف کنند.»

یک کاربر دیگر با انتشار فیلمی از رئیس‌جمهور فعلی آمریکا که می‌گوید اینجا سرزمین «آزادی بیان» است گفت: «با سرزمین آزادگان ایالات متحده اسرائیل آشنا شوید! جایی که دموکراسی و آزادی بیان با ریاکاری و استانداردهای دوگانه روبرو می‌شوند.»

یک فعال اجتماعی دیگر از خشونت اعمال شده به اساتید دانشگاه توسط نیرو امنیتی می‌گوید: ««ایالات متحده اسرائیل» آمریکا با خشونت یک استاد دانشگاه را در حالی که از معترضان فلسطینی محافظت می‌کند دستگیر کرد. در جریان تظاهرات فلسطین در غزه زنی فریاد میزند من یک پروفسور هستم در حالی که پلیس ایالات متحده به او دستبند می‌زند.»

کاربری دیگری هم بدون هیچ گونه تعارفی می‌نویسد: «شاید بتوانید نام کشورها را به ایالات متحده اسرائیل تغییر دهید!»

کاربری با انتشار چند فیلم از برخورد نیروی امنیتی در طول این دو هفته نوشت: «نحوه برخورد، مقامات رسانه‌ها و پلیس آمریکا با اعتراضات دانشگاهی این اطمینان را می‌دهد که ایالات متحده در واقع ایالات متحده اسرائیل است. صهیونیست‌ها تمام کشور را تصرف کردند ذهنیت غیرانسانی در حال انتشار است.»

یکی دیگر از کاربران با کنایه به دستگیری صدها نفر توسط پلیس آمریکا مدعی دموکراسی گفت: «گسترش اردوگاه‌های حامی فلسطین که منجر به دستگیری صدها نفر شد. ایالات متحده اسرائیل ایالات متحده گارد ملی را برای دانشجویان معترض اعزام می‌کند. آیا این دموکراسی است؟»

آمریکا کشوری است که قبل از شروع عملیات «طوفان الاقصی» نیز از رژیم صهیونیستی بارها حمایت کرده و بعد از ۱۵ اکتبر شدت آن بیشتر شده است. اگر تا قبل از آن این حمایت بیشتر به شکل غیررسمی مانند مشارکت گسترده یهودیان در انتخابات و حضور یهودیان در پست‌های حساس آمریکا بود بعد از طوفان الاقصی بیشتر جنبه رسمی پیدا کرده است. برای مثال قدرت سازمان‌ها و گروه‌های سازمان‌یافتهٔ یهودی و صهیونیستی که در تصمیم‌گیری‌های مجلس قانون‌گذاری آمریکا و دستگاه حاکمه آمریکا، به طور مستقیم، اعمال فشار می‌کنند بیشتر شده است.

کشور بلژیک کنایه سنگینی به آمریکا برای جرأت نداشتن مقابل رژیم صهیونیستی زد و گفت: «ایران را تروریست می‌خوانید اما آیا می‌توانید اسرائیل را که ۱۵ هزار کودک را به قتل رسانده تحریم کرده و تروریست بخوانید؟»

محال است تن به ذلت بدهیم

«هیهات من الذله» صدایی که شاید انتظار داشته باشید از کشورهای اسلامی به گوش‌تان برسد اما این روزها گوشه و کنار کشوری به اسم ایالات متحده آمریکا پر کرده و از قلب دانشگاه‌های نیویورک و لس آنجلس به گوش می‌رسد. شماری از دانشجویان آمریکایی در جنبش پر سر و صدای خود برای حمایت از فلسطین، این جمله معروف از امام حسین (ع) در روز عاشورا را فریاد می‌زنند؛ یعنی «محال است تَن به ذلّت دهیم». همان دانشجویانی که شاید در میانشان مسلمان، مسیحی، یهودی یا حتی آتئیست دیده شود، همان‌ها که از هر رنگ پوست و نژادی میان‌شان دیده می‌شود اما اکنون مسئله فلسطین و انسانیت برای‌شان حرف اول را می‌زند و با هر دین و مذهبی که باشند، سکوت مقابل ظلم را شایسته خود نمی‌دانند.

همان‌هایی که از خشم مقامات ابایی ندارند، کتک می‌خورند، بازداشت می‌شوند یا حتی از دانشگاه محروم، اما باز هم در مسیر دفاع از انسانیت، کوتاه نمی‌آیند.

دانشجویان آمریکایی در جنبش خود کار می‌کنند که اسرائیل کیلومترها دورتر از آنها می‌ترسد و تهدیدشان می‌کند. اکانت وابسته به موساد در توئیتر خود نوشت: «تکنولوژی شناسایی صورت می‌تواند تشخیص دهد که آیا در تجمّعات طرفدار فلسطین در دانشگاه‌ها شرکت کرده‌اید یا نه. موقعیت‌های شغلی و مدارک تحصیلی‌تان بی‌ارزش خواهند بود و موقعیت‌های استخدامی‌تان هم محدود خواهد شد.» آنچه این جنبش رقم زده باعث شده رسانه‌های دنیا و شبکه‌های اجتماعی مدعی‌ترین کشور در زمینه آزادی بیان را زیر سوال ببرند و ایالات متحده چیزی جز یک طبل تو خالی ندانند.

بیداری دانشجویان از دو هفته گذشته به طور جدی شروع می‌شود. زمانی که گروهی از دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا چادر می‌زنند و با سرکوب شدید نیروهای امنیتی مواجهه می‌شوند؛ گروه دیگری هم در دفاع از این جنبش و برای حمایت از غزه برخاستند؛ از دانشجویان معمولی تا پروفسورها و کادر دانشگاه.

قدرت جنبش دانشجویی را دست کم نگیرید

ماهیت جنبش دانشجویی همین است. ایده‌ها و فعالیت‌های گروهی که در اعتراض‌های اجتماعی دخالت می‌کنند و سرنوشت گروهی از جامعه را رقم می‌زنند یا در آن تغییر ایجاد می‌کنند. تاریخ جنبش‌های دانشجویی به بلندای سابقه تأسیس دانشگاه‌هاست و کسی از مبدا آن خبر ندارد. اما اگر بخواهیم به یکی از اولین‌هایش رجوع کنیم می‌توانیم تحصن «گرینزبورو» در آمریکا را مثال بزنیم.

روز اول فوریه ۱۹۶۰ چهار دانشجوی سیاه‌پوست آمریکایی در اعتراض به سیاست تفکیک نژادی در اماکن عمومی، وارد سالن غذاخوری یکی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای «وولورث» در شهر «گرینزبورو» ایالت کارولینای شمالی شده و یک قهوه سفارش دادند که اما وقتی از پذیرش سفارش آنها خودداری شد، این ۴ دانشجو تحصن خود را شروع کردند.

سه روز بعد، ۳۰۰ نفر دیگر به جمع آنها اضافه شدند و بعد از چند ماه، این تحصن‌ها به بیش از ۵۰ شهر گسترش یافت و مورد توجه گسترده رسانه‌ها و روزنامه‌ها قرار گرفت. تجربه تحصن دانشجویی ۴ نفره که ۶۴ سال پیش رقم خورد حالا در سال ۲۰۲۴ به واسطه تحصن دانشجویان آمریکایی بار دیگر قدرت این جنبش‌های دانشگاهی را به رخ همه کشیده است تا جایی که خروش دانشجویان آمریکایی پس از کلمبیا و چند ایالت دیگر، نه تنها در خود این کشور شیوع پیدا کرد بلکه سایر کشورها را نیز در بر گرفت و همچنان نیز ادامه دارد.

کد خبر 6096896

دیگر خبرها

  • تعلیق تحویل مهمات به رژیم صهیونیستی توسط آمریکا
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • بلینکن خطاب به نتانیاهو: عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • آکسیوس : تعویق ارسال محموله سلاح از آمریکا به اسرائیل
  • آکسیوس : آمریکا تحویل یک محموله مهمات به اسرائیل را به تعویق انداخت
  • اینجا «ایالات متحده اسرائیل» است!
  • توضیح سالیوان درباره کمک‌های جدید آمریکا به اوکراین
  • سالیوان: کمک‌های جدید آمریکا شرایط جنگ اوکراین را تغییر نمی‌دهد