Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-26@03:45:45 GMT

انسولین سهمیه‌بندی می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۴۰۰۵۶

انسولین سهمیه‌بندی می‌شود؟

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه سامانه‌هایی راه‌اندازی شده که افرادی که نیاز به انسولین دارند این نیاز خود را از داروخانه‌های منتخب دریافت کنند، گفت: با این روش، هرکس براساس نیاز خود انسولین دریافت می‌کند.

از اسفند ۹۸ تاکنون، انسولین قلمی برای بیماران دیابتی به سختی پیدا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیماران مبتلا به دیابت در برابر ویروس کرونا آسیب‌پذیرتر هستند و کمبود انسولین، می‌تواند آسیب‌های مرگباری برای این افراد به دنبال داشته باشد.

سازمان غذا و دارو می‌گوید این افراد می‌توانند از نمونه‌های دیگر انسولین استفاده کنند و این کمبود به‌زودی برطرف می‌شود.

حال که این کمبود رسانه‌ای شده، رسانه‌های معاند در آتش این مشکل می‌دمند و به گونه‌ای جریان‌سازی کرده‌اند که بسیاری از بیماران نیازمند انسولین را نگران کرده‌اند.

غلامرضا آهنی، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: میزان انسولین در دسترس به دلیل مسائل ارزی و تحریم مانند قبل نبوده و به وفور پیدا نمی‌شود.

وی با بیان اینکه با تدابیر انجام شده اکنون این موضوع در حال هدفمند شدن است، افزود: انسولین از جمله داروهای وارداتی است که واردکنندگانی که مجوز واردات گرفته آن را تحویل شرکت‌های پخش که عمدتا در تهران است، می‌دهند و سپس در استان‌ها توزیع می‌شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه سامانه‌هایی راه‌اندازی شده که افرادی که نیاز به انسولین دارند این نیاز خود را از داروخانه‌های منتخب دریافت کنند، تصریح کرد: این گونه و با این روش، هرکس براساس نیاز خود انسولین دریافت می‌کند.

آهنی با بیان اینکه اگر شرایط به گونه‌ای شود که نیاز به سهمیه‌بندی شود، براساس نیاز بیماران انسولین توزیع خواهد شد، افزود: واقعیت این است که در برهه‌ای که سایر استان‌ها در تامین انسولین دچار مشکل شده بودند، خراسان جنوبی از این حیث مشکلی نداشت، اما اکنون دچار مشکلاتی شده‌ایم.

وی یادآور شد: تمام تلاش‌ها بر هدفمند شدن توزیع انسولین است و سعی خواهیم کرد حتما انسولین مورد نیاز بیماران تامین شود.

جلیل میرمحمدی، رییس کمیته اقتصادی سلامت و تجهیزات پزشکی کمیسیون بهداشت نیز چندی پیش گفت: بخشی از کمبود انسولین قلمی در کشور به دلیل تحریم‌هاست که نمی‌توان ارز به آن اختصاص داد، یعنی هم کمبود ارز داریم و هم در نوع تخصیص ارز هم دچار مشکل هستیم. انسولین‌های‌ وارداتی تحت پوشش بیمه هستند و نسبت به خارج از کشور با قیمت مناسب توزیع می‌شود همین قیمت پایین نسبت به کشورهای همجوار باعث قاچاق معکوس انسولین قلمی شده است، یعنی این نوع انسولین وارد کشور می‌شود و بعد به خاطر قیمت کم آن به کشورهای دیگر قاچاق می‌شود؛ اینها بخشی از علت کمبود انسولین در کشور است.

وی ادامه داد: در حال حاضر یک پارت از انسولین قلمی وارد کشور شده و قرار است از طریق داروخانه‌های معتبر به مردم با ارائه‌ی کارت ملی یا شرایط دیگر انسولین بدهند. ان‌شاءالله پارت دوم و سوم آن نیز در راه است. کارهای آن صورت گرفته و در حال ورود به کشور است. با وارد شدن این دو پارت بخش قابل توجهی از مشکل انسولین در کشور حل خواهد شد.

رییس کمیته اقتصادی سلامت و تجهیزات پزشکی کمیسیون بهداشت ابراز امیدواری کرد که با توزیع مناسب انسولین قلمی به دست افراد اهل و راه‌اندازی خطوط جدید تولید انسولین داخلی در کشور بتوان در آینده نزدیک به خودکفایی در تولید انسولین قلمی برسیم، فکر می‌کنم با توجه به قول‌ها، تسهیلات و حمایت‌ها این اتفاق خواهد افتاد. در این شرایط ضمن تامین نیاز کشور حتی می‌توان بخشی از آن را صادر کرد و درآمدهای ارزی به دست آورد.

حیدر محمدی، مدیر کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو از توزیع ۶۰۰هزار انسولین قلمی در داروخانه‌ها از امروز(شنبه) خبر داد.

لینک کوتاه: asriran.com/0039pg

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: انسولین انسولین قلمی داروخانه ها نیاز خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۰۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ردپای خانم بازیگر در پرونده تتلو

  به گزارش خبرنگار جام‌جم،دومین جلسه رسیدگی به اتهامات امیرحسین مقصودلو،معروف به تتلو دیروزبه ریاست قاضی حجت‌الاسلام افشاری درشعبه۲۶ دادگاه انقلاب برگزار شد.براساس اعلام قوه قضائیه، دراین جلسه علاوه بر وکیل متهم، خانواده‌اش نیز مانند جلسه نخست حضور داشتند. 
ابتدای جلسه نماینده دادستان تهران که برای دفاع از کیفرخواست در دادگاه حاضر شده بود، به تفهیم اتهامات تتلو پرداخت. بر اساس کیفرخواست، تشویق نسل جوان به فساد و فحشا و فراهم کردن شرایط آن، فعالیت تبلیغی علیه نظام، دایر کردن سایت شرط‌بندی برای قمار و تشویق دیگران به آن، انتشار محتویات مستهجن در قالب تولید کلیپ و آهنگ، تحریک و دعوت مخاطبان‌ به ارتکاب جرائم منافی عفت، مصرف مواد مخدر، اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور با توصیه به هواداران و فعالیت آموزشی و تبلیغی مغایر شرع‌اسلام، هشت اتهام امیرحسین مقصودلو در این پرونده است که رئیس دادگاه با اشاره به آنها از تتلو خواست از خود دفاع‌کند.
وقتی متهم در جایگاه قرار گرفت، قاضی خطاب به او گفت: قبول دارید رفتار‌هایی داشتید که خلاف ادب و شأن انسانی بوده است؟ 
متهم گفت: بله در خیلی از موارد این‌طور بوده است.
متهم درپاسخ به اتهامش درباره تبلیغ قمار و شرط‌بندی مدعی شد: صاحب سایت شرط‌بندی نبودم. صاحبان سایت شرط‌بندی مشخص هستند. من فقط تبلیغش می‌کردم. در آن زمان برای بنده اعلان پلیس اینترپل صادر شده بود و دستگیرم کردند. پس از دستگیری در ترکیه با کمک گردانندگان اصلی سایت شرط‌بندی و قمار آزاد شدم و برایم ویلایی خریداری کردند.‌
متهم درباره اقداماتش درفضای مجازی در اغتشاشات سال۱۴۰۱ گفت: درآن بازه یکی ازبازیگران زن کشور که اکنون ساکن ترکیه است؛ مرا تحریک کرد تا آهنگی درست کنم. البته بعد‌ها متوجه اشتباهم شدم و این آهنگ را پاک کردم.
در بخش دیگری از جلسه دادگاه به اقدامات متهم در تولید و انتشار کلیپ‌های مستهجن و غیر اخلاقی پرداخته شد.متهم مقصودلو در پایان این جلسه دادگاه گفت: بابت همه اشتباهاتم عذرخواهی‌می‌کنم.‌پس از پایان دفاعیات متهم قاضی افشاری گفت: در جلسه بعدی متهم اگر مطالب دیگری داشت، بیان کند و همچنین نماینده دادستان نیز موارد خود را شرح‌دهد. 
براساس محتویات پرونده، تتلو چندبار درسال‌های۸۶، ۹۲ و۹۵درداخل کشور دستگیرشده بود.متهم سال۹۷ کشوررا به مقصد گرجستان ترک و سال ۹۸ ‌به کشور ترکیه مهاجرت کرد. وی درآذرماه پارسال توسط پلیس ترکیه به مرز ایران منتقل و با هماهنگی صورت گرفته و حکم قضایی دستگیر شد.

دیگر خبرها

  • شبکه‌های توزیع آب ایلام فرسوده است
  • ازبکستان امید سه کشور را ناامید نکرد!
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • ردپای خانم بازیگر در پرونده تتلو
  • زون‌بندی شبکه آبرسانی شهرکرد در راستای توزیع عادلانه آب
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان
  • ‌توزیع بیش از یک میلیون مکمل آهن در مدارس دخترانه فارس
  • شروع عملیات زون بندی شبکه آب شهرکرد
  • آغاز عملیات زون بندی شبکه آب شهرکرد
  • آغاز عملیات زون‌بندی شبکه آب در غرب و شرق شهرکرد