Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین گفت: برای حمایت از رونق تولید و جهش اقتصادی باید سودهای بانکی به کمتر از 10 درصد کاهش یابد.

به گزارش برنا از قزوین، لطف الله سیاهکلی در نشست تخصصی با رئیس و کارشناسان بانک توسعه تعاون استان قزوین ضرورت حمایت بانکها از تولید را یادآورشد.

نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی در این نشست اظهارداشت: اگر بتوانیم کار، گروهی و فعالیت تعاونی را در کشور و استان نهادینه کنیم  به دستاوردهای ارزشمندی دست خواهیم یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: سود بیش از 18 درصدی در بخش تولید هرگز نمی تواند مقرون به صرفه باشد و موجب رونق تولید شود لذا باید سیستم  بانک ها اصلاح شده و تسهیلات در مسیر تولید پرداخت شود.

سیاهکلی یادآورشد: سود بالای ۱۰ درصد در بانک برای تولید کننده مقرون به صرفه نیست و اگر بتوانیم سود تولید را بین ۵ تا ۱۲ درصد تنظیم کنیم می توان به رونق تولید امیدوار شد.

وی گفت: اگر ناظر بر تولید عمل نکنیم آسیب می بینیم و بانک ها باید شرایط تولید را درک کنند و منطقی نیست به بهانه دریافت مطالبات خود یک واحد را تعطیل کنیم.

نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همه باید به تولید محصول فکر کنیم و سود بانک نباید بالاتر از تولید باشد زیرا در این صورت اتفاقات دیگری رخ می دهد زیرا در واقع از تولید واقعی نمی توان بیش از ۱۰ درصد سود دریافت کرد اما برای دلالی  مقرون به صرفه است.

وی اظهارداشت: ما باید سرمایه گذار را راهنمایی کنیم تا در مسیر درست گام بردارد و با تقویت بازار بورس از دلال بازی ارز و طلا و سکه جلوگیری کنیم تا تولید رونق گیرد.

سیاهکلی بیان کرد: به بازار بورس اعتقاد دارم تا تولید و صاحبان صنعت حمایت شود و امروز نوسان بورس به این دلیل است که سرمایه مردم را از بورس به بانک سرازیر می کنیم و به تولید آسیب می زنیم.

وی گفت: بانک باید از اشتغال روستایی حمایت کند و اگر بتوانیم کار گروهی را آموزش دهیم و با ظرفیت های خوبی که در روستاها  وجود دارد تسهیلات مناسبی به متقاضیان طرح های شیلات، کشاورزی و صنایع تبدیلی اختصاص دهیم می توانیم جوانان را مشعول کار کنیم.

سیاهکلی اضافه کرد: با اطلاع رسانی مناسب باید فرهنگ تعاون را توسعه دهید تا افراد بیشتری در این امور وارد شده و با دریافت تسهیلات کم بهره به تولید کمک کنند زیرا امروز بهترین نوع سرمایه گداری در کار گروهی و جمعی است. 

نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید بتوانیم فرهنگ‌ کار تعاونی را در کشور ترویج کنیم زیرا کشورهای موفق  روستاهای آبادی دارند و تولید کننده را حمایت کرده اند و ما هم می توانیم کاری کنیم تا بخش روستا به عنوان مولد بتواند رونق بگیرد.

وی اظهارداشت: باید تولید در واحدهای کوچک و کارگاهی را حمایت کنیم تا خانواده ها وارد تولید شوند و مردم را تشویق کنیم تا از مسیر تعاونی ها صاحب شغل شده و زندگی خوبی داشته باشند.

رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین اظهارداشت: باید مدل تعاونی در روستاها ترویج شود و فارغ التحصیلان دانشگاهی به جای پشت میز نشینی دنبال تولید باشند زیرا راه نجات کشور و کاهش تورم و تحقق زندگی شرافتمندانه تنها از راه تولید محقق می شود و در این راه بانکها نقش آفرین هستند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: لطف الله سیاهکلی نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی رونق تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۰۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از نیمه‌تمام بودن ۲۷۰ واحد مسکونی خسارت دیده از زلزله سال ۱۳۹۹ در سی‌سخت خبر داد و گفت: پیگیر اختصاص اعتبار یه این واحدها هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی‌محمد روستا، امروز_ پنجشنبه، سیزدهم اردیبهشت_ در نشست با مدیران بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم‌سازی واحدهای روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی با تاکید بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن به متقاضیان افزود: بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه پنج هزار و ۳۰۰و احد روستایی برای مقاوم‌سازی به بانک‌های عامل استان معرفی شد که انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. گفت: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد و چنانچه تسهیلات در جای درست خود هزینه شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود.

وی تصریح کرد: در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرح‌های گردشگری مصوب می‌شوند و اعتبار دریافت می‌کنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید این‌گونه باشد.

روستا خاطرنشان کرد: تسهیلات مسکن روستایی توسط بانک‌ها از جمله بانک مسکن و بنیاد مسکن به خوبی رصد می‌شود و انحرافی در این خصوص وجود ندارد.

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحدهای خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت، گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحدها هستیم.

کد خبر 750009

دیگر خبرها

  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • پایان رژیم صهیونیستی اجتناب‌ناپذیر است
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟