Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، «گفتگوی نی و دل» عنوان یکی از تازه‌ترین آثار موسیقایی منتشر شده در کشورمان است که در روزهای اخیر پیش روی شنوندگان قرار گرفت. در این اثر داود آزاد به‌عنوان نوازنده نی حضور دارد.

«گفتگوی نی و دل – شور و دشتی»، «خلسه – ابوعطا»، «فریاد – دشتی»، «التماس – شور»، «گذر از هفت شهر- مرکب نوازی»، «عشق- نوا»، «یادمان- افشاری»، «درخود- اصفهان»، «سوز وگداز- همایون»، «محزون – شور عرب» قطعاتی هستند که در این آلبوم گنجانده شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمید منفرد صدابردار (استودیو هیراب)، حمید منفرد و امیرحسین طایی میکس و مسترینگ، مجتبی رستمی نقاش، یگانه عظیمی طرح سیاه قلم، آرمان معظمی گرافیک و لوکو تایپ و علی سلطانیان عکس دیگر عوامل اجرایی این آلبوم را تشکیل می‌دهند.

در توضیح این آلبوم آمده است: «نی ساز عاشق است، نی گیاهی است که در نیستان به صورت خودجوش وحشی در مناطق کویری می‌روید. ابتدا رنگ و رخسارش سبز و به مرور رنگ آن همچون رخ عاشقان زرد رنگ می‌شود. مدتی در محلی در زیر زمین تنها به گوشه‌ای وانهاده می‌شود تا که به دست نی‌ساز جان تازه کند. نی انسانی تنهاست که صدای آن از درون پرسوز است. ذات نی بسیار تنها، دلگیر و دل تنگ است تا آرام است، خاموش. نی‌نواز از درون جان می‌دمد به گفته مولانا جان که از نفیرم مرد و زن نالیده‌اند.»

امیرآزاد درباره آلبوم «گفت و گوی نی و دل» نوشته است: «مجموعه‌ای از بداهه‌پردازی‌ها در دستگاه‌های مختلف موسیقی ایرانی است و به صورت تک نوازی در کوک‌های مختلف نواخته شده است. در این آلبوم سعی کرده‌ام که حالات و احساسات خود را به ساز القا کنم و بنوازم. با تشکر از اساتید عزیزم استاد داود ورزیده، استاد پاشا هنجنی و آقای محسن بیگلری که راهنمایی در خصوص جملات و کوک‌ها داشتند.

از آقایان محسن معظمی، حمید منفرد، امیرحسین طایی و دیگر دوستان عزیزم که در نشر این آلبوم مرا یاری نمودند. و جناب آقای هانی گلپایگانی رییس شرکت آوای گل آهنگ و از سازندگان ساز نی استاد علی سلطانیان و استاد امیر سیاوش‌پور. امیدوارم این مجموعه مورد پسند دوستداران و علاقه مندان ساز نی واقع شوند»

امیر آزاد از جمله هنرمندان جوان عرصه موسیقی است که تحصیلات خود را در رشته مهندسی مکانیک به پایان رسانده است. او موسیقی را از کودکی آغاز و ساز نی را به عنوان ساز تخصصی خود انتخاب کرد. او طی این دوران بود که فراگیری نوازندگی را در کنار هنرمندانی داود ورزیده، پاشا هنجنی و فردین لاهورپور تکمیل کرد.

این هنرمند طی سال‌های اخیر با هنرمندان، گروه و آلبوم‌های مختلفی چون «حجاز»، «گل ریز»، «ماداروستان»، «راز ساز»، «دف و نی» و «نی‌نوازان» همکاری‌هایی داشته است.

آلبوم «گفتگوی نی و دل» با شماره مجوز ۳۶۶۵-۱۳۹۸ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شماره ثبت ۲۶۷۷۸ کتابخانه ملی ر دسترس مخاطبان قرار گرفته است.

کد خبر 5055075 علیرضا سعیدی

منبع: مهر

کلیدواژه: آلبوم موسیقی موسیقی ایرانی امیر آزاد فیلم کوتاه فیلم سینمایی تئاتر ایران حضور هنر ایران در جهان برنامه تلویزیونی سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان ویروس کرونا اکبر عالمی شبکه پنج سیما موسیقی ایرانی فیلم مستند برنامه رادیویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شبکه سه سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۰۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد.

به گزارش ایسنا، حسین تاریخی در مراسم اختتامیه رویداد روایت دختران ایران گفت: رسانه‌های دشمن همواره به دنبال ایجاد یاس، ناامیدی و ترس در دل مردم ایران هستند؛  شاید برای برخی از افراد عجیب باشد اما در حوادث یک ماه اخیر و به دنبال شرارت‌های رژیم صهیونیستی در منطقه، برخی از دانش آموزان اعلام کردند که در مدرسه با فضای ترس مواجه بودیم؛ آنها به شدت ترسیده بودند که نکند اسرائیل حمله کند و جنگ بشود؛ حتی تعدادی از دانش‌آموزان هم به مدرسه نیامده بودند.

دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد و هر کس که در ایران زندگی می کند را مایوس و ناامید کند. 

وی با اشاره به حوادث تلخ سال ۱۴۰۱ و تلاش‌های دشمن در تشویش و گمراهی اذهان عمومی گفت: آینده نوجوانان و جوانان ما به شدت مورد حمله ناجوانمردانه قرار گرفته است؛ اگر لطف الهی نبود؛ ممکن بود ما هم مورد حمله رسانه‌های دشمن قرار بگیریم؛ فکر ما آشفته شود؛ برای جلوگیری از این حوادث ما نیازمند تبیین اهداف و برنامه برای مردم هستیم؛  تبیین هم نیاز به کمک و روایت کردن دارد.

دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گفت: ما باید در جایی که امکان رو در رو شدن با دانش‌آموزان را داشته باشیم روایتگری کنیم. جایی که می‌توانیم با او به تبادل نظر و گفتگو بپردازیم؛ حتما این کار را بکنیم  و این فرصت را غنیمت بشماریم. شاید نتوانیم در فضای مجازی به خوبی دشمن عمل کنیم اما مدرسه جایی است که در دست ماست. جایی که می‌توانیم به صورت هنرمندانه با مخاطبان نوجوان خود ارتباط برقرار کنیم. مدرسه یکی از جدی‌ترین فرصت‌های ماست که می‌تواند تعیین کننده باشد.

به گزارش روابط عمومی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، وی با اشاره به اینکه  گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاوردهایی رسیدیم؛ افزود: اسرائیل از ابتدای طوفان الاقصی تاکید می کند همه کاره ایران است؛ آمریکا و اروپا دائما بر قدرت ایران تاکید کردند؛ اما باز هم کسانی هستند که قدرت دفاعی و نظامی ایران را دست کم می گیرند؛ این ندیدن قدرت داخلی آفتی بوده که صدها سال است در ایران وجود داشته است. دشمن هم بر این نقطه ضعف تمرکز دارد.

دبیر کل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان خاطر نشان کرد: دشمن دائماً به فکر این است که از تفرقه‌های بین ما استفاده کند و ما باید هشیار باشیم و بهانه‌های واهی برای تفرقه افکنی را به دشمن ندهیم. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پشت پرده محبوبیت تیلور سوئیفت در ایران | وقتی او در مورد پایان رابطه عاطفی خود حرف می‌زند...
  • یک درگذشت، خبرهایی از حج و پخش ۳ سریال جدید از تلویزیون
  • رسانه پردازی جلوی حکومت دیکتاتورها را می گیرد
  • ببینید | گفتگوی بامزه محیط‌بان مازندرانی با خرس قهوه‌ای در ارتفاعات چالوس
  • استاد مجتهدی هم معلم و هم مولف بود
  • «نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» مجددا مرور می‌شود
  • گفتگوی وحید سلیمانی با استاد ناصر صالح بعد از برد تیم ملی فوتسال برابر قزاقستان
  • مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان
  • ویژه‌برنامه استاد مجتهدی با عنوان «یک‌عمر معلم» برگزار می‌شود
  • « نئوتنالیتی » شنیدنی شد/ انتشار مجموعه «قاوال مکتبی»