Web Analytics Made Easy - Statcounter

"شهروندان رایش" یکی از گروه های مخالف در آلمان است اما شبیه دیگر گروه های مخالف در جهان نیست.

به گزارش عصرایران به نقل از دویچه وله، "شهروندان رایش" در آلمان، افرادی هستند که دولت آلمان و قانون اساسی این کشور را قبول ندارند و آنها را نامشروع می دانند.

اعضای این گروه همچنین مرزهای کشور آلمان را نیز به رسمیت نمی شناسند بلکه معتقدند دولت رایش آلمان (دولت نازی ها) همچنان ادامه دارد و تمام نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها در اعتراضات علیه محدودیت های کرونا نیز حضوری فعال دارند.

به چه چیزهایی اعتقاد دارند؟

این گروه به نام "جنبش شهروندان رایش" چیزی به نام دولت فعلی آلمان را نمی پذیرند. آنها اصرار دارند امپراطوری آلمان همچنان با مرزهای سال 1937 و حتی با مرزهای 1871 وجود دارد.

اعضای این گروه همچنین می گویند آلمان هم اکنون از سوی کشورهای خارجی تحت اشغال است و پارلمان و دولت و دستگاه های امنیتی در آلمان هم چیزی نیستند جز عروسک هایی در دست این قدرت های خارجی اشغالگر.

اشاره آنها به شکست آلمان نازی در جنگ جهانی دوم در سال 1945 و اشغال این کشور توسط کشورهای بریتانیا، شوروی و آمریکا و سرنگونی حکومت نازی هاست.

شرح عکس: تجمع حامیان و اعضای گروه "شهروندان رایش" در آلمان

اعضای این گروه چه می کنند؟

اعضا و هواداران این گروه از پرداخت عوارض و مالیات و جریمه به دولت آلمان خودداری می کنند زیرا آنها اصلا دولت فعلی آلمان را قبول ندارند. 

این افراد از پذیرش قانون اساسی و دیگر قوانین آلمان خودداری می کنند اما همزمان علیه دولت شکایت های متعددی انجام می دهند. علاوه بر این، آنها دارای اوراق و اسناد هویتی خاص خود هستند که خودشان آنها را ساخته اند مثل پاسپورت (گذرنامه) و گواهینامه رانندگی.

این گروه چند عضو دارد؟

این جنبش در دهه 80 میلادی متولد شد. درآن زمان، گروه کوچک و بدون رهبری بود اما به تدریج گسترش یافت و هم اکنون حدود 19 هزار عضو دارد (آمار سازمان های اطلاعاتی آلمان). حدود 950 نفر از اعضای این گروه به عنوان "افراط گرایان راست" توصیف شده اند.

حداقل یک هزار نفر از اعضای این گروه، مجوز حمل سلاح دارند و تعداد زیادی از آنها نیز افکار یهودستیزانه و خارجی ستیزانه دارند.

ویژگی اعضا

میانگین سنی اعضای این گروه 50 سال است. اکثر اعضا، مرد هستند و افراد دارای مشکلات مالی و اجتماعی جذب این مجموعه می شوند.

اکثریت اعضا در جنوب و شرق آلمان زندگی می کنند. یکی از مهمترین اعضای این گروه، "ادرین ارساخی" است که هم اکنون در حال گذراندن 7 سال زندان است. او در سال 2019 به دنبال تیراندازی و زخمی کردن یک پلیس، بازداشت و محاکمه شد.

در سال 2017 هم ماجرای یکی از اعضای این گروه به نام فولفگانگ زنگ خطر را درباره این گروه و راست های افراطی در آلمان ایجاد کرد. او به سمت نیروهای پلیس شلیک کرد و یکی از آنها را به قتل رساند. پلیس قصد داشت برای یافتن اسلحه، خانه اش را بازرسی کند. او محاکمه و به زندان ابد محکوم شد.

 

بیشتر بخوانید: هشدار دیزنی به تماشاگران: این برنامه حاوی تصاویر بدرفتاری با مردم یا فرهنگ‌هاست آمریکا؛ خنثی شدن طرح ربودن فرماندار ایالت و ایجاد جنگی داخلی / بازداشت 13 نفر رسوایی در پلیس ایالتی آلمان/ کشف گروه‌های نژادپرستی لینک کوتاه: asriran.com/0039nY

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: آلمان رایش اعضای این گروه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۴۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از دویچه‌وله، این پیشنهاد را اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی آلمان دادند. فراکسیون پارلمانی این دو حزب خواستار اتخاذ رویکرد سخت‌گیرانه‌تر و بازنگری در سیاست نسبت به ایران است. اما دو پیشنهاد این فراکسیون، در پارلمان آلمان رای نیاورد و سایر احزاب با آن مخالفت کردند. طرح آنها قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی و تحریم‌های جامع‌تر در سطح اتحادیه اروپا بود.

یوهان دیوید وادفول، یکی از نمایندگان این فراکسیون از این که آلمان همچنان بزرگ‌ترین شریک تجاری اتحادیه اروپا با ایران است، انتقاد کرد و آن را «بن‌بست سیاست آلمان در قبال ایران» خواند. نیلس اشمیت، نماینده حزب سوسیال دموکرات در واکنش به انتقادهای این فراکسیون گفت: «بقای ایران به تجارت با آلمان بستگی دارد.» او تاکید کرد که دیپلماسی همچنان مسیر درست «برای جلوگیری از برنامه هسته‌ای ایران» است و پرسید که جایگزین احزاب یادشده «برای جلوگیری از بمب هسته‌ای ایران چیست؟»
لامیا کادور از حزب‌سبزها هم اتهام مماشات با ایران را رد کرد و از ۱۰ بسته تحریمی علیه ایران از سال ۲۰۲۲، احضار سفیر ایران و ارجاع پرونده ایران به شورای حقوق بشر سخن گفت.

رناتا آلت از حزب دموکرات‌های آزاد هم حملات موشکی ایران به اسرائیل را یک نقطه عطف دانست. او به تحریم‌های متعدد اتحادیه اروپا از سال ۲۰۱۱ اشاره کرد و گفت: «مشکل این است که ایران، این تحریم‌ها را دور می‌زند. بیش از نیمی از صادرات ایران به چین و ترکیه است. باید اقدام قوی‌تری علیه تجاوزات ایران و برنامه موشکی آن انجام دهیم».

گروه پارلمانی اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی از دولت آلمان خواست تا پیش‌نویس بسته تحریمی جامعی علیه ایران را در چارچوب اتحادیه اروپا ارائه کند. نمایندگان این فراکسیون تاکید کردند که اروپا تا رسیدن به این هدف هنوز راه طولانی در پیش دارد و دولت آلمان به جای انتقاد کردن از ایران در پلتفرم ایکس (توئیتر سابق) باید پیشتاز اقداماتی تاثیرگذار علیه آن در اتحادیه اروپا باشد.

تحریم گروه‌های مورد حمایت ایران، تحریم‌های تجاری بیشتر، دشوارتر کردن تأمین مالی سپاه پاسداران و رویکرد سخت‌گیرانه‌تر به انتقال فناوری و همچنین تعطیلی مرکز اسلامی هامبورگ به‌عنوان مرکزی برای عملیات سپاه پاسداران در آلمان، موارد دیگری است که در این پیشنهاد آمده است.

گفتنی است که نمایندگان پارلمان اروپا اخیرا با تصویب قطعنامه‌ای، حمله موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل را شدیداً محکوم کردند و خواستار قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌ها و گروه‌های تروریستی شدند. این در حالی است که دولت‌های اروپایی و پارلمان اروپا ظرف هفت ماه گذشته نسبت به نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه و همچنین اقدامات تروریستی اسرائیل در سوریه از جمله علیه سفارت ایران، سکوت اختیار کرده‌اند. نمایندگان پارلمان اروپا همچنین خواستار گسترش تحریم‌ها
علیه رژیم اسلامی به ویژه در عرصه‌های نفت و بانک شدند. آنان همچنین از اتحادیه اروپا خواستند که نقض توافق هسته‌ای از سوی ایران و نقش آن در بی‌ثبات کردن خاورمیانه به ویژه از خلال حمایت از گروه حماس را تأیید کند. یادآور می‌شود طرف اروپایی پس از خروج آمریکا از برجام، خود را در حد پادوی بی‌اختیار آمریکا پایین آورد و به ایران اعلام کرد که قادر به انجام تعهدات ضد تحریمی و خرید نفت ایران یا تجارت متقابل حتی در حد فروش دارو نیست. بنابراین ایران پس از دو سال خویشتنداری اقدام به توقف اجرای تعهدات برجامی کرد.

کد خبر 847328 منبع: کیهان برچسب‌ها خبر ویژه تحریم ایران و آلمان

دیگر خبرها

  • ابقای اعضای فعلی هیات‌مدیره به‌پرداخت ملت
  • حمله پهپادی مقاومت عراق به حیفا
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات
  • مقام ارشد حماس : انحلال شاخه نظامی به شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین / مرزهای 67 را قبول می کنیم
  • هوای ۲ شهر خوزستان ناسالم برای گروه های حساس
  • گلایه شهروندان از اختلال در سامانه آموزش و پرورش
  • شرط حماس برای خلع سلاح : تشکیل کشور فلسطین در مرزهای 67 و پایان اشغال
  • کیفیت هوای تهران در ششمین روز از اردیبهشت
  • دولت سیزدهم انتصاب یک چهره دولت قبل در پست پایین دولت فعلی را تحمل نکرد