Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@11:16:07 GMT

امضای تفاهمنامه بسیج سازندگی و بنیاد روایت فتح

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۴۶۸۱۴

امضای تفاهمنامه بسیج سازندگی و بنیاد روایت فتح

در آئین امضای این تفاهم نامه، سردار زهرایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی با خیر مقدم به حاضران و گرامی داشت یاد و خاطره شهدای انقلاب و دفاع مقدس گفت: بین بنیاد روایت فتح و سازمان بسیج سازندگی؛ هم افزایی و همدلی بسیار خوبی انشالله برقرار خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بسیج سازندگی، تفاهم نامه ای فی مابین بنیاد روایت فتح و سازمان بسیج سازندگی کشور در راستای عمومی شدن گفتمان جهادی با حضور سردار زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور و دکتر محمد نادری مدیرعامل بنیاد روایت فتح به امضاء رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آئین امضای این تفاهم نامه، سردار زهرایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی با خیر مقدم به حاضران و گرامی داشت یاد و خاطره شهدای انقلاب و دفاع مقدس گفت: بین بنیاد روایت فتح و سازمان بسیج سازندگی؛ هم افزایی و همدلی بسیار خوبی انشالله برقرار خواهد شد.   وی، در خصوص گفتمان جهادی افزود: باید هایی در عمل جهادی وجود دارد که باید به منصه ظهور برسد. امروز رویکردهای جهادی، مثل کربلای اقتصادی و عاشوراهای محرومیت زدایی داریم و اینکه چه کسی می تواند پرچم دار این عرصه باشد مسئله بسیار مهمی است. ازینروی نیاز به خط شکن هایی داریم، مثل گروه های جهادی که در کمک مومنانه، ضدعفونی معابر و تغسیل اموات کرونایی و غیره در خط مقدم بودند. به نقل از سخنان مقام معظم رهبری که فرمودند رزمایش کمک مومنانه همانند نهضت کمک مومنانه بود.   ایشان افزود: در حوزه هنر نیز، نیاز به خط شکن های فرهنگی، هنری و رسانه ای اثر بخش داریم. لذا در این موضوع برای ما موضوعات، شیوه ها و تاکتیک های جنگ (مثلا در عرصه هنر) تغییر کرده است اما ماهیت همان تقابل حق و باطل (در هنر و فرهنگ) می باشد.     دکتر زهرایی خطاب به اهمیت اثرها و تولیدات بنیاد روایت فتح، گفت: حرکت تاریخی، هنری و تولیدی شهید آوینی نمونه ای از اثرهای ماندگار از خاطرات هشت سال دفاع مقدس می باشد که این نوع از روایت گری مثل اینست که در زمان جنگ داریم زیست می کنیم و اثر این تولیدات در ذهن هایمان هنوز باقی مانده و حک شده است.   زهرایی افزود: بعد از سی سال تولیدات روایت گری روایت فتح هنوز  می توان همان برانگیختگی اجتماعی را در وجودمان حس کنیم، که ازینروی نیز می توان به توصیه 9 بندی مقام معظم رهبری به اعضای گروه‌های جهادی و بسیج سازندگی که فرمودند: «کارهای خود، پیشرفت های خود، موفّقیّت های خود، توانایی‌های روزافزون خود را به‌ شکل هنرمندانه به اطّلاع همگان برسانید. نشان دهید که جهادِ موفّق شما که فقط بر گوشه‌‌ای از ظرفیّت های انسانی کشور متّکی است، چقدر زیبا و شوق‌انگیز است»، اشاره کرد.     دکتر نادری مدیرعامل بنیاد روایت فتح در ادامه گفت: کنار هم قرار گرفتن ظرفیت هایی مثل گروه های جهادی، سازمان بسیج سازندگی و روایت فتح می تواند برای رسالت عمومی شدن گفتمان جهادی موثر باشند. در این خصوص می توان به بسیاری از توانایی ها مثل رفتار و شخصیت جهادی پرداخت و نیاز به کار اساسی هنری، فرهنگی و رسانه ای دارد و حلقه مفقوده آن بین این جلسات می باشد. ایشان افزود: یک سری سوژه ها و موضوعاتی هست که از بنیاد روایت فتح بر نمی آید و یک سری تولیدات هنری وجود دارد که از سازمان بسیج سازندگی نمی توان انتظاری داشت که انشالله با همکاری فی مابین می توان این خلاء های رسانه ای و فرهنگی را جبران نمود.   دکتر زهرایی در راستای موفقیت در عمومی شدن گفتمان جهادی افزودند: بنیاد روایت فتح با سابقه خوب و بسیار درخشانی که در حوزه تولید فیلم مقاومت و دفاع مقدس دارد، می تواند با کمک شبکه ها و هسته های گروه جهادی و مدیریت روابط عمومی و فرهنگی (با ادبیات منهای نفت) سازمان بسیج سازندگی به یک ظرفیت سازی و هم افزایی هنری، فرهنگی و رسانه ای برسد.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سازمان بسیج سازندگی بنیاد روایت فتح گفتمان جهادی رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۶۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/ اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها

یاسین کیخا، معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان، درخصوص جزئیات فراخوان‌های منتشرشده از سوی بنیاد برای جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: طرح جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی (خصوصی و دولتی)، طی سه مرحله فراخوان انجام و در هر مرحله تعدادی کد شغل از سوی سازمان‌ها، اعلام شد.

وی ادامه داد: در آخرین فراخوان، حدود ۳ هزار کد شغل، براساس اعلام نیاز سازمان‌ها و ارگان‌ها اعلام شد.

کیخا گفت: سال گذشته، طی یک فراخوان نیمه متمرکز برای بخش خصوصی، حدود ۵۰۰ کد شغل با اعلام نیاز از ۹۰ شرکت خصوصی، اطلاع‌رسانی شد و حدود ۸۰۰ نفر ثبت‌نام کردند.

وی به ارگان‌هایی که بیشترین استقبال برای ورود به آنها در فراخوان‌ها، وجود داشت اشاره کرد و گفت: از میان دستگاه‌های دولتی، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان بنادر بیشترین آمار جذب نخبگان را داشته است که حدود ۱۴۰ نفر، به این ارگان معرفی شدند.

معاون سرآمدان بنیادملی نخبگان، به چگونگی تعیین کد شغل‌ها در فراخوان‌های استخدامی نخبگان اشاره کرد و ادامه داد: اغلب ارگان‌ها و نهاد‌های مرتبط براساس نیاز سازمانی خود، کد شغل‌هایی را اعلام می‌کنند. 

وی ادامه داد: ابتدا، کد شغل‌ها توسط سازمان‌ها به سازمان اداره استخدامی ارائه می‌شود و سپس این سازمان باید کد‌های اعلام‌شده را تایید کند.

کیخا درخصوص جایگاه‌های شغلی که در فراخوان‌ها برای نخبگان درنظر گرفته می‌شود، گفت: جایگاه‌های شغلی، اغلب نخبگانی است و براساس تخصص نخبگان درنظر گرفته می‌شود، اما ممکن است در یک سازمان، نخبه به‌عنوان کارشناس اداری هم استخدام شود.

وی به «سامانه دانا» اشاره کرد و توضیح داد: بعد از اینکه فراخوان‌ها توسط بنیاد ملی نخبگان منتشر شد، افراد می‌توانند از طریق سامانه دانا، مدارک موردنیاز را ارسال کرده و از شرایط استخدامی برای نخبگان، اطلاعات جامعی را به‌دست آورند.

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان در پایان از ورود بنیاد ملی نخبگان به حوزه علوم انسانی و اجتماعی برای فراخوان‌های استخدامی خبر داد و گفت: در ارگان‌هایی مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت کشور، ظرفیت‌های مختص نخبگان علوم انسانی را برای جذب، در فراخوان‎ها اعلام کرده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • «طرح نفس» جان ۱۴ نوزاد کرمانشاهی را نجات داد
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/ اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها
  • نهاد کتابخانه‌ها با کمیته امداد تفاهمنامه امضا می‌کند
  • دیدار روسای سازمان ورزش بسیج و فدراسیون ورزش‌های همگانی
  • برگزاری نخستین همایش خوشنویسی «کاتبان وحی» + تصویر
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • تجلیل از خانواده‌های شهدای ورزشکار در رشت