Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - سرپرست اداره بیمه سلامت شهرستان اردستان ضمن اشاره به سردرگمی ۱۴ هزار بیمه شده سلامت اردستانی از نبود امکانات گفت: یک نفر به عنوان سرپرست بدون مکان مشخص اداری باید پاسخگوی ۱۴ هزار نفر باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردستان، وحید قاسمی  بعد از ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران ضمن گرامیداشت بیست و ششمین سالروز تاسیس قانون بیمه همگانی اظهار داشت: بیمه همگانی در سوم آبان ماه سال یک هزار و 373 از سوی مجلس شورای اسلامی تصویب شد و در 22 مردادماه سال 91 بخش‌های مختلف سازمان بیمه خدمات درمانی و صندوق‌های آن تجمیع شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سازمان بیمه سلامت از مهرماه سال 90 شروع به فعالیت کرده است و سازمان بیمه سلامت با 41 میلیون بیمه شده بزرگ‌ترین سازمان‌های بیمه‌گر کشور محسوب می‌شود و آمار بیمه شدگان شهرستان اردستان 14 هزار و 266 بیمه شده است که سه هزار و 830 نفر کارکنان دولت، 9 هزار و 700 نفر روستایی و 736 نفر سایر اقشار مختلف مردم هستند.

سرپرست اداره بیمه سلامت شهرستان اردستان گفت: 85 درصد بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت به صورت رایگان بیمه شده‌اند و بدون پرداخت هزینه از بیمه استفاده می‌کنند؛ بیمه سلامت با تعداد دو هزار و 400 قلم دارو و پنج هزار و 100 خدمت و همچنین 50 هزار قلم تجهیزات که در تعهدات خود دارد به بیمه شدگان سلامت خدمت می‌کند.

امام جمعه بیرجند: مردم نباید در امور بیمه دچار سردرگمی شوندوزارت رفاه اعتراض تعیین وسع بیمه‌شدگان سلامت را ظرف 20 روز بررسی می‌کندامام جمعه کرمان: بیمه‌ها برای پیشگیری از بیمارشدن مردم برنامه داشته باشند

قاسمی بیان کرد: با توجه به نظر سنجی کشوری که انجام شده است 83 درصد مردم از بیمه سلامت رضایت داشته‌اند و اقدامات سال جاری سازمان هم ایجاد سامانه پاسخگویی شبانه‌روز 1666 است که با اتصال به درگاه سازمان تامین اجتماعی و ثبت احوال  موضوع استحقاق‌یابی با اهداف دولت الکترونیک و خدمات همپوشانی بیمه انجام می‌شود.

سرپرست اداره بیمه سلامت شهرستان اردستان تاکید کرد: بیماران با برنامه استحقاق‌سنجی درمان در بیمارستان بستری می‌شوند و در صورت نداشتن دفترچه در زمان بستری با ارائه کد ملی و ثبت در سامانه از مزایای بیمه سلامت استفاده می‌کنند.

وی تصریح کرد: طرح اجرای نسخه‌نویسی الکترونیک در اردستان یکی از شهرستان‌های پایلوت استان اصفهان بود که  از نیمه دوم سال 98 اجرا شده است و تقریباً همه پزشکان و داروخانه‌های خصوصی شهرستان اردستان از سامانه نسخه الکترونیک استفاده می‌کنند.

قاسمی ضمن اشاره به اجرای طرح بیمه روستایی در مناطق محروم گفت: طرح بیمه روستایی در مناطق محروم و آن‌هایی که مناطق آسیب‌پذیرهستنداز خدمات درمانی و مراقبتی توسط پزشک خانواده و تیم مربوطه بنام 10 گردشی در روستاها حضور پیدا می‌کنند و کار درمان و پزشکی را برای آن‌ها انجام می‌دهند.

سرپرست اداره بیمه سلامت شهرستان اردستان افزود: بیمه سلامت شهرستان اردستان با بیش از 14 هزار نفر بیمه شده فاقد ساختمان اداری و کارمند بوده و فقط یک نفر کارمند به عنوان سرپرست پاسخگوی نیازمندی‌های بیمه شدگان است و در دو سال گذشته دو نفر بازنشسته شده و هیچ گونه جایگزینی برای آن در نظر گرفته نشده است.

وی بیان کرد: بیمه سلامت در بیماری‌های سرپایی 70 درصد و در بستری دائم 90 درصد هزینه‌های بیمارستانی را پرداخت می‌کندو بیمه روستاییان به صورت رایگان انجام می‌شود و موضوع پزشک خانواده باید در اردستان 11 مورد باشد که با توجه به کمبود پزشک در حال حاضر 9 مورد در این زمینه فعالیت دارند.

انتهای پیام/802/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان بیمه بیمه شدگان بیمه شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۸۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشان‌دار شدن ۱۳۹۱ زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد

سرپرست بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد از نشان‌دار یک هزار و ۳۹۱ زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت استان و استفاده از خدمات درمانی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، فروغ شباهنگ، امروز_ چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یک هزار و ۳۹۱ زوج نابارور در سامانه‌های بیمه سلامت جهت دریافت خدمات درمان ناباروری نشان‌دار شده‌اند و ۳۰۴ مادر باردار از پوشش بیمه خدمات تخصصی درمان ناباروری استفاده کرد.

وی افزود: خدمات درمان ناباروری شامل ۶۶ قلم دارو، ۲۹ قلم لوازم و تجهیزات پزشکی، ۵۷ خدمت آزمایشگاهی و هفت خدمت تصویربرداری در تعهد سازمان بیمه سلامت است.

سرپرست بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد گفت: محدودیت تعداد در یکسال برای بسته‌های خدمتی IUI, IVF, ICSI ,FET برداشته شده و آزمایش‌های تشخیص ژنتیک برای مادران دارای سقط مکرر در تعهد بیمه پایه قرار گرفت.

وی نداشتن قرارداد پزشکان متخصص نازایی با بیمه‌های پایه را مشکل زوجین دانست و تصریح کرد: در راستای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و با ابلاغ مصوبه هیئت وزیران در اسفند ۱۴۰۲ همه خدمات درمانی کودکان زیر هفت سال (به استثنای داروی سرپایی) در بخش دولتی دانشگاهی رایگان شد و ۱۰۰ درصد هزینه توسط سازمان بیمه سلامت قابل محاسبه و پرداخت است‌.

کد خبر 747490

دیگر خبرها

  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها
  • امکانات حوزه سلامت خوشاب فقط برای ۲۵ درصد جمعیت کفایت می‌کند
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • پوشش بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و پنج دهک درآمدی به صورت سیستمی تمدید می‌شود
  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ سخت درمان از خدمات بیمه سلامت
  • نشان‌دار شدن ۱۳۹۱ زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد