Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خوزستان با بیان اینکه قدرت سرایت کرونا با ورود گونه جهش یافته اروپایی ویروس افزایش یافته است گفت: رعایت پروتکلهای بهداشتی صرفا با سفارش و توصیه امکانپذیر نیست و باید با جدیت مقررات را اعمال نماییم.

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، غلامرضا شریعتی امروز سوم آبان ماه در نشست ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا که در محل استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: ستاد ملی در رابطه با ۴۶ شهرستان پر خطر تصمیم گیری می کند که از دوشنبه ابلاغ می شود و آنچه که تصمیم‌گیری شود ما اعمال می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: البته مسوولان بهداشت و درمان مسجدسلیمان به من اعلام کردند که تعداد بیماران ما شامل لالی و اندیکا نیز می‌شود اما تعداد مبتلایان بر جمعیت مسجدسلیمان تقسیم می‌شود و در صورتی که بر مجموع جمعیت این سه شهرستان تقسیم شود مسجدسلیمان از زمره شهرهای آلوده خارج می شود که قرار شد دانشگاه علوم پزشکی این موضوع را بررسی نماید.

استاندار خوزستان افزود: در عین حال دستورالعمل های شهرهای پرخطر را برای شهرستان مسجدسلیمان اعمال می کنیم تا دانشگاه علوم پزشکی بررسی خود را انجام دهد.

نماینده عالی دولت در خوزستان بیان کرد: در خصوص سایر موارد تصمیم گیری شد که با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری فرمانداران به صورت ویژه تر مراقبت نمایند و تیم های بازرسی تشکیل دهند و نظارت جدی داشته باشند.

رییس شورای تامین خوزستان با بیان اینکه بسیج نیروهای جوان هم برای انجام امور مورد نیاز در دستور کار قرار گیرد، تصریح کرد: مقرر شد با جدیت از تشییع جنازه و مراسم عروسی جلوگیری شود و زیارت اهل قبور تا جایی که امکان دارد بسته باشد تشییع جنازه ها خیلی محدود برگزار شود که این بر عهده فرمانداران و نیروی انتظامی و دادستان هاست است و هر کس غیر از این عمل کند، تخلف کرده است.

رییس ستاد استانی مقابله با کرونا خوزستان اضافه کرد: باید ضوابط و مقررات را برای این بیماری اپیدمی با جدیت دنبال کنیم و رعایت دستورالعمل های بهداشتی صرفا با سفارش و توصیه امکان‌پذیر نیست و باید محکم مطابق مقررات عمل کنیم تا این ویروس را کنترل و مدیریت کنیم و شرایط را برای پیشبرد امور در آینده فراهم کنیم.

رییس شورای سلامت خوزستان گفت: ویروس قدرت انتقال بیشتری یافته است و نوع جهش یافته اروپایی آن وارد شده است که مراقبت بیشتر ما را می‌طلبد.

شریعتی افزود: تاکید شد تصمیمات خلق الساعه گرفته نشود و دانشگاه در این مسیر باشد و کار کارشناسی بکند تا ما در کمیسیون اجتماعی امنیتی و ستاد استانی تصمیم گیری کنیم.

استاندار خوزستان در پایان اضافه کرد: شهرستان های ایذه و آبادان هم تجربه های موفقی داشتند و بنا شد سایر شهرستان‌ها هم بررسی کنند و در صورت امکان این تجربیات را اعمال نمایند.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزارت بهداشت اروپا استانداری خوزستان برنا خوزستان کرونا ویروس ستاد ملی مقابله با کرونا کووید 19 ستاد مقابله با کرونا خوزستان مسجدسیلمان جهش بیماری تصمیم گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۹۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش شورای رقابت به افزایش ۱۵۰ میلیونی قیمت پرشیا

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، عباس علی آبادی، وزیر صمت دیروز درکمیسیون اصل ۹۰ مجلس در خصوص افزایش قیمت پژو پارس گفت: در مورد قیمت پژو پارس هم شورای رقابت مسؤول است و قانونا ما سیاست گذار نیستیم و ما فقط مجری سیاست‌های ابلاغی هستیم.

در حقیقت علی آبادی عملا شورای رقابت را مسئول شرایط ایجاد شده برای متقاضیان پژو پارس در سامانه یکپارچه خودرو عنوان دانست.

این در حالی است که سپهر دادجوی توکلی، سخنگوی مرکزی ملی رقابت به مهر گفت: شورای رقابت هیچ وقت قیمت گذار خودرو نبوده. بلکه شورای رقابت صرفاً دستورالعمل را طراحی و آن را ابلاغ می‌کند. نهادهایی هم که تنظیم گر فنی هستند بر اساس دستورالعمل و فرمولی که شورای رقابت داده قیمت خودرو را محاسبه و ابلاغ می‌کنند.

وی افزود: اکنون طبق همین روالی که از انتهای سال ۱۴۰۱ وجود داشت، همچنان طبق دستورالعمل شورای رقابت، وزارت صمت قیمت خودرو را محاسبه می‌کند که قیمت تمام شده در سازمان حمایت به عنوان متولی متخصص انجام و ابلاغ می‌شود.

ان فروشی خودروسازان گفت: ۲ هزار شکایت از خودروسازان بررسی و نتایج آن اعلام شده که بخشی از آنها مربوط به گران فروشی است. شورای رقابت باید به عنوان ناظر بر دستورالعمل به این موضوع ورود کند. نهادهای دیگر مانند سازمان حمایت، سامانه ۱۲۴ و تعزیرات هم به موضوع ورود و بررسی کرده اند.

وی تاکید کرد: به اکثر این شکایات رسیدگی و حکم صادر شده. در مراجع قضائی هم همچنان در حال پیگیری است.

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • صعود مسجدسلیمان و حفاری به فینال لیگ برتر گلف
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • تشکر از داوطلبان آزمون سراسری برای رعایت دستورالعمل‌ها
  • نظم درساعت فعالیت نانوایی ها‌ی بهاباد رعایت شود
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • واکنش شورای‌رقابت به افزایش ۱۵۰میلیونی قیمت پرشیا
  • واکنش شورای رقابت به افزایش ۱۵۰ میلیونی قیمت پرشیا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • معاون گردشگری وزارت میراث وارد خوزستان شد