Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، وضعیت آب پنج روستای بخش مرکزی در نشست هم اندیشی مدیرعامل آبفا با احمد مرادی، نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی و نمایندگان شورای اسلامی این روستاها بررسی شد.

در این نشست نماینده مردم حوزه مرکزی استان در مجلس شورای اسلامی یکی از مشکلات اساسی در حوزه تأمین آب هرمزگان را مشکلات تأمین اعتبار و منابع مالی خواند و گفت: در این حوزه هرمزگان نسبت به دیگر استان‌های کشور از چالش بیشتری مواجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد مرادی تاکید کرد: در صورت ضرورت و امکان کمک به رفع مشکلات این حوزه از سوی نمایندگان مردم در مجلس، انتظار می‌رود کماکان آبفا این مطالبه را از نمایندگان مردم در مجلس داشته باشد تا ما نیز برحسب وظیفه از اختیارات قانونی خود برای رفع این چالش‌ها استفاده کنیم.

وی با تاکید بر وجود حساسیت لازم در بخش تأمین آب روستایی، بر وجود نگاه مشترک بین آبفا و شوراها در راستای تسریع در اجرای پروژه‌های آبرسانی و رفع مشکلات روستاها تصریح کرد.

وجود حساسیت لازم در بخش تأمین آب روستاها

در ادامه این نشست، مدیرعامل آبفا هرمزگان نیز بهره مندی برابر جمعیت شهری و روستایی از آب شرب را انتظاری بجا از سوی شوراهای روستایی خواند و گفت: از اینکه کماکان به دلیل مشکلات اعتباری برخی از روستاها از دسترسی کافی به آب شرب برخوردار نیستند، عذرخواهی می‌کنم.

امین قصمی با تاکید بر وجود حساسیت لازم در بخش تأمین آب روستاها، افزود: دغدغه تأمین آب از سوی مردم، دغدغه‌ی به‌جایی است که آبفا به طور جدی و با تمام توان و امکانات موجود، در راستای رفع آن تلاش می‌کند.

وی گفت: در یک‌سال گذشته طرح تأمین آب حدود یک‌صد هزار نفر از جمعیت روستایی شهرستان بندرعباس را تدوین و در حال اجرا داریم که تاکنون عملیات اجرایی بخشی از خطوط انتقال اصلی، ایستگاه پمپاژ آب چهچکور و شبکه برق به سمت شهرک نامجو اجرا شده است.

به گفته قصمی، اعتبار این طرح با برآورد سال ۹۶ حدود ۳۰ میلیارد تومان بوده که تاکنون بخشی از آن هزینه شده است و با توجه به رشد هزینه‌ها؛ ادامه این طرح نیاز به تأمین اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان دارد.

مدیرعامل آبفا استان اظهار کرد: برای تأمین آب شرب مورد نیاز روستاهای حومه شهرستان بندرعباس نیاز به ایجاد زیرساخت‌های لازم می‌باشد به طوری که به منظور تأمین آب روستاهای ای سین اقداماتی صورت گرفته و تلاش داریم برای رفع کامل مشکلات این بخش در قالب یک طرح مشارکتی، از توان و امکانات نیروگاه برق حرارتی ای سین بهره ببریم.

وی هدف از اجرای این طرح مشارکتی را تحقق گامی اساسی در راستای محرومیت زدایی و تأمین آب پایدار منطقه بیان کرد.

قصمی در خصوص بحث نوبت بندی آب در برخی روستاهای بخش مرکزی تصریح کرد: اطمینان می‌دهیم نظارت بیشتری در بخش توزیع منصفانه آب در این روستاها داشته باشیم.

وی افزود: علاوه بر مشکل تأمین اعتبار پروژه‌های در حال اجرا، اتفاقات و حوادث پیش بینی نشده بر روی خطوط انتقال آب، از دیگر دلایل عمده ایجاد اختلال در توزیع آب شبکه روستایی است.

وی اظهار امیدواری کرد: وضعیت توزیع آب در شبکه روستایی در سال آینده بهبود یافته و براساس توزیع عادلانه آب خواهد بود.

کد خبر 5055670

منبع: مهر

کلیدواژه: آب و فاضلاب شهری هرمزگان احمد مرادی مجلس شورای اسلامی آبرسانی روستایی ویروس کرونا شیراز آمار کرونا بوشهر شهرکرد شیوع کرونا گرگان شهدای مدافع حرم شهادت امام رضا ع نیروی انتظامی کرمانشاه مجلس شورای اسلامی هفته ناجا سیستان و بلوچستان مدیرعامل آبفا تأمین آب آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۹۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان+ فیلم

به گزارش خبرگزاری مهر، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که مهم‌ترین مولدسازی تاریخ حوزه مسکن در حال روی دادن است، گفت: ۱۲۸ هزار و ۵۰۰ واحد مسکن مهر در حال ساخت است که برای این پروژه‌ها یک ریال متقاضی واریز نکرده و هیچ وام بانکی ندارند. هیچ ریالی در بودجه به این پروژه‌ها تخصیص داده نشده اما تمامی آنها به پایان رسیده است.

وی افزود: عملیات آماده سازی پروژه‌های واحدهای مسکونی در حال انجام است و در اراضی شهری و روستایی بیش از ۱۰۰ هزار هکتار زمین در مدار آمده است.

وی با بیان این‌که هزینه‌های عملیات آماده سازی اراضی باید از افراد گرفته شود، گفت: ۸۰ تا ۹۰ درصد از این هزینه‌ها از افراد گرفته نمی‌شود و آن را به سال‌های آتی انتقال می‌دهیم.

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: گلوگاه اصلی ما در حال حاضر تأمین منابع مالی است که بخشی از آن شبکه مالی و بانکی کشور است. سال گذشته نسبت به سال قبل عملکرد بانک‌ها بهتر بود اما فاصله هزینه‌ها با پرداختی‌ها بسیار است و امسال نیاز است که بانک‌ها همکاری بیشتری داشته باشند.

بذرپاش با اعلام این‌که در حوزه صنعت شهرها تفاهم نامه ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی امضا شده است از هدف‌گذاری تأمین یک میلیون زمین روستایی خبر داد و اضافه کرد: تاکنون ۶۷۰ هزار قطعه زمین تأمین شده و امیدواریم تا تابستان یک میلیون زمین روستایی را تأمین کنیم.

کد خبر 6097610 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • برخورداری ۸۷ درصدی خانوارهای روستایی شهرستان پیرانشهر از راه آسفالت
  • ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان+ فیلم
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • خسارت طوفان و تند باد به زیر ساخت و شبکه برق هرمزگان
  • آغاز عملیات آبرسانی به روستای کم رضوان بندر لنگه
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • سیل بخشی از تأسیسات آب آشامیدنی مناطق روستایی خوی را تخریب کرد