Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@21:18:26 GMT

تعداد پارک‌های جدید تبریز به ۶۰ پارک می‌رسد

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۴۹۷۹۳

تعداد پارک‌های جدید تبریز به ۶۰ پارک می‌رسد

ایسنا/آذربایجان شرقی شهردار تبریز گفت: پیش بینی می‌شود تا پایان این دوره از شورای شهر، تعداد پارک‌های جدید تبریز به ۶۰ پارک برسد.

ایرج شهین باهر در آیین افتتاح و بهره برداری پارک یاسمن با بیان این‌که توزیع عادلانه امکانات و توجه ویژه به خدمات محله‌ای مهم‌ترین رویکرد شهرداری تبریز در دوره فعلی است، اظهار کرد: این پارک، سی و هشتمین پارکی است که از آغاز دوره پنجم شورای شهر در تبریز افتتاح می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: اگرچه تغییرات کاربری بهترین راه درآمدزایی برای شهرداری‌ها محسوب می‌شود اما در این دوره از مدیریت شهری با تغییر کاربری فضای سبز مقابله شد و این رویه تغییر یافت.

وی با اشاره به این‌که این تغییر رویه در بدترین شرایط اقتصادی کشور و شهرداری‌ها رقم خورد، اظهار کرد: با وجود فشار اقتصادی که تمامی شهرداری‌های کشور با آن مواجه هستند، شهرداری تبریز با هدف توسعه سرانه فضای سبز و توزیع امکانات در تمامی مناطق، شهرفروشی و تغییرات کاربری فضای سبز را متوقف کرده و در بعضی مواقع حتی کاربری‌های مسکونی را به کاربری فضای سبز تغییر داده است.

وی، حفظ کاربری فضای سبز و احداث پارک‌ها را دو هدف اساسی عنوان کرد و افزود: احداث پارک‌های محله‌ای از یک سو فرصت بهره مندی از فضاهای شهری را برای تمامی شهروندان فراهم کرده و تمرکز امکانات رفاهی و خدماتی بر مناطق خاص شهر را می‌کاهد؛ از سوی دیگر با توجه به زلزله خیز بودن تبریز، پارک‌های محله ای مهمترین زیرساخت و امکان در مدیریت بحران محسوب می‌شود.

شهردار تبریز از تلاش و اقدامات شهرداری منطقه هفت و همکاران این منطقه قدردانی کرد.

احداث ۳۵پارک در یک سال؛ از آرمان تا واقعیت

دبیر شورای شهر تبریز نیزدر این آیین یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مدیریت شهری را محله محوری بودن اقدامات عنوان کرد و گفت: رویکرد توسعه پایدار در تمامی ابعاد مدیریتی و تصمیم گیری‌های شهری وجود دارد.

سعید نیکوخصلت اظهار کرد: در ابتدای شورای پنجم شاید تصور احداث ۳۵ پارک طی یکسال امکان پذیر نبود، اما با تلاش تمام مدیران شهری و همکاران، این مهم عملیاتی شد و شاهد افتتاح سی و هشتمین پارک محله‌ای در تبریز هستیم.

وی با بیان این‌که زیست پذیری کردن محلات مورد توجه شورای شهر است، افزود: برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار، زیست پذیری محلات یکی از مهم‌ترین اهدافی بود که در اولویت قرار گرفته و این مهم زمینه تحقق احداث ۳۸ پارک را در تبریز موثر کرد.

وی گفت: رویکرد توسعه پایدار در تمامی ابعاد مدیریتی و تصمیم گیری‌های شهری وجود داشته و در حوزه توسعه سرانه فضای سبز، ترافیک و اقدامات عمرانی وجود داشته و تصمیم بر مدیریت به صورت محله محور بوده است.

این عضو شورای شهر تبریز تاکید کرد: توزیع امکانات به صورت محله محور، بسیاری از مشکلات و نارسایی زیرساخت را رفع کرده و زمینه توزیع عادلانه امکانات را برای تمامی مناطق شهری فراهم می‌آورد.

به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، وی همچنین از تلاش‌ها و اقدامات شهرداری منطقه ۷ و عوامل و همکاران این منطقه در تحقق اهداف کلان شورا و شهرداری تبریز قدردانی کرد.

پارک یاسمن در کوی مختاروند با اختصاص نزدیک به ۱۷۰ میلیارد ریال اعتبار با حضور شهردار کلانشهر تبریز، جمعی از اعضای شورای شهر و مدیران شهری افتتاح و تقدیم شهروندان منطقه شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شهرداری تبریز پارك شهردار تبریز ایرج شهین باهر شهر تبریز کاربری فضای سبز شهرداری تبریز شورای شهر محله ای پارک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۹۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد مجدد از حصارکشی پارک لاله/ «توضیحات ارائه شده شهرداری مبهم بود»

به گزارش خبرآنلاین، عضو شورای شهر تهران با انتقاد از حصارکشی پارک لاله گفت: شهرداری اگر بخواهد ساخت و سازهایی انجام دهد می‌تواند با استفاده از املاکی که در اختیار دارد و از مسیر تهاتر در جوار پارک‌ها تجهیزات مورد نیاز را ایجاد کند یا می‌تواند با پایش مجدد از فضاهای خالی و غیر قابل استفاده یا فضاهایی که کاربری لازم را ندارد، استفاده کند.

مهدی اقراریان نیز در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح بررسی روند حصارکشی در بوستان‌های تهران به ویژه بوستان لاله افزود: به صورت مستقیم از بوستان لاله بازدید نکردم، ولی هنگامی که متوجه خبر شدیم یکی از اعضای شورا مرتبط با حوزه محیط زیست و حوزه خدمات شهری از بوستان لاله بازدید داشتند و فیلمی از داخل مجموعه حصار کشی شده تهیه و برای بخشی از اعضای شورا ارسال کردند.

وی ادامه داد: فیلم دیگری هم توسط یکی از اساتید دانشگاه منتشر شد که در مورد حصارکشی بوستان لاله صحبت کرده بودند؛ لذا از طریق فضای مجازی این فیلم به دست ما رسید که بر اساس آن پیامی را در فضای مجازی منتشر کردم و اطمینان خاطر به همشهریان دادم که به عنوان نمایندگان آنها موضوع را دنبال می‌کنیم.

عضو شورای شهر تهران افزود: شهرداری تهران در پی این اقداماتی که در بوستان لاله انجام شده توضیحاتی را ارائه کرد که البته توضیحات ارائه شده برای ما مبهم بود و هنوز توضیح مشخصی را دریافت نکردیم. البته ممکن است مجبور باشیم اتوبان یا بزرگراهی احداث کنیم و از مسیری عبور کند که دارای تعدادی درخت باشد، طبیعی است که باید این درختان جابجا و جایگزین شوند.

اقراریان تأکید کرد: چنین موضوعی در طرح‌های بزرگ منطقی و معقول است و در ادوار گذشته هم اتفاق افتاده است که به دلیل توسعه شهر چنین اتفاقی روی داده البته در آنجا هم باید حتماً نکات زیست محیطی مورد توجه قرار گیرد و مطابق دستورالعمل‌ها و پس از سیر مراحل قانونی این کار انجام شود.

حفظ درختان در پارک‌ها ارجح است

این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: امروز با فضاهای سبزی مواجه هستیم که در آنها ‌طرحهایی مقرر شده تا اجرا شود که از جنس پروژه‌های کلان و بزرگ شهری نیست. به نظر من در اولویت بین ایجاد سازه و حفظ درخت، حتماً حفظ درختان در پارک‌ها ارجح است. شهرداری تهران اگر بخواهد ساخت و سازهایی انجام دهد می‌تواند با استفاده از املاکی که در اختیار دارد و از مسیر تهاتر در جوار پارک‌ها تجهیزات مورد نیاز را ایجاد کند یا می‌تواند با پایش مجدد از فضاهای خالی و غیر قابل استفاده یا فضاهایی که کاربری لازم را ندارد، استفاده کند.

چیزی که موجب کوچک شدن فضای سبز شهر تهران شود، اشتباه است

کمتر فضای مناسب برای استراحت و آرامش کودکان مادران و بازنشستگان وجود دارد

وی با تأکید بر اینکه هر چیزی که موجب کوچک شدن فضای سبز شهر تهران شود از نظر من اشتباه است، گفت: شرایط زندگی در تهران قابل قبول نیست و آسایش و آرامش مورد نیاز شهروندان با مسائلی همچون افزایش هزینه‌های مسکن در سبد خانوار و تغییر الگوی مصرف دچار مخاطره شده است. امروز زندگی به سمت آپارتمان نشینی رفته و کمتر فضای مناسب برای استراحت و آرامش کودکان مادران و بازنشستگان وجود دارد.

اقراریان اظهار کرد: اگر بخواهیم پارک‌ها را با سازه‌های متنوع و گوناگون بپوشانیم کمتر فضای مناسبی برای این دسته از افراد باقی می‌ماند .اتفاق دیگر نیز ایجاد شهرهای بازی یا مجموعه‌های بازی درون پارک‌هاست که یکی از این موارد را در منطقه ۴ شاهد بودیم که باعث ایجاد نارضایتی شهروندانی است که در محیط پیرامونی پارک‌ها در حال زندگی هستند، چرا که این موارد ایجاد سر و صدا و مزاحمت‌های صوتی را به همراه دارد.

وی در خاتمه افزود: باید حقوق شهروندی را رعایت کنیم؛ این دسته اقدامات باعث نگرانی شهروندان و اعضای شورای شهر تهران می‌شود و حتماً جلوی این دست از اقدامات با ابزارهایی که در اختیار اعضاء است، گرفته خواهد شد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903386

دیگر خبرها

  • شهرداری قزوین قدمی برای مناسب‌سازی شهر برنداشت
  • انتقاد مجدد از حصارکشی پارک لاله/ «توضیحات ارائه شده شهرداری مبهم بود»
  • تکلیف‌نامه شهرداری تهران برای پارک‌های پایتخت چه می‌گوید؟
  • ماجرای کاشت ساختمان در پارک‌های تهران
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • آیین‌نامه ممنوعیت سگ‌گردانی در پارک‌ها اجرایی شود
  • درخت کشی در تهران؛ چرا شهرداری به دنبال قطع درختان است؟
  • چمران: قرارداد با چینی‌ها محرمانه است! / از طرح شهرداری برای پارک لاله اطلاعی نداریم!
  • شهرداری طرح‌ها را به جای پارک لاله به اطراف دانشگاه تهران منتقل کند
  • کاشت ساختمان در پارک‌های تهران؛ ممنوع یا مجاز؟