Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمشید نور شرق رئیس کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال در گفت و گو با خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با این که چرا بازیکنان می‌توانند قرارداد‌های خود را یک طرفه فسخ کرده و راهی لیگ‌های خارجی شوند، بیان کرد: بار‌ها در این خصوص صحبت شده و موضوع اصلی به مفاد قرارداد مربوط نمی‌شود، زیرا در بسیاری از موارد اجازه فسخ در مفاد قرارداد وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از یک طرف پیشنهاد‌های وسوسه انگیز برای بازیکنان پیش می‌آید که آن‌ها تصمیم بر فسخ قرارداد‌های خود می‌گیرند، بنابراین اگر باشگاه مبدا در کمیته وضعیت بازیکنان، طرح دعوا کند، بررسی‌هایی در این مورد قرارداد آن بازیکن انجام می‌شود که اگر ما به این نتیجه برسیم فسخ قرارداد توسط بازیکن غیر قانونی بوده، از آن لغو قرارداد حمایت نمی‌کنیم و می‌توانیم برای بازیکن خاطی اعمال محرومیت ورزشی کنیم.

باتوجه به آخرین مقررات نقل و انتقالات فیفا، ماده ۱۴ مکرری به قوانین اضافه شد که به شرح زیر است:

شرط اول؛ اگر باشگاه ۲ ماه حقوق بازیکن را پرداخت نکند. شرط دوم؛ هنگامی که بازیکن یک اخطار ۱۵ روزه به باشگاه دهد.

با جمع این دو شرط بازیکن می‌تواند اقدام به فسخ یک طرفه قرارداد خود کند.

او در رابطه با جدایی ۲ بازیکن تیم‌های استقلال و پرسپولیس گفت: این موضوع باید آسیب شناسی شود، که از نظر من بخشی از این عدم ادامه به همکاری با باشگاه ها، دلایل و وسوسه‌های اقتصادی است که سراغ بازیکنان می‌آید، اما باید بدانیم که وقتی قراردادی ما بین باشگاه و بازیکن امضا می‌شود، صرف نظر از شرایط حقوقی، آن قرارداد بایستی برمبنای قوانین اخلاقی باشد.

نورشرق ادامه داد: باید راهکاری برای باشگاه‌ها پیدا شود تا ما هم بتوانیم مانند تیم‌های خارجی قرارداد‌هایی قرص و محکم با بازیکنان داخلی و خارجی خود امضا کنیم.

باشگاه‌ها باید پیش بینی شرایط را داشته باشند، یعنی به طور مثال اگر شرایط مالی و مطالباتی باشگاهی نا به سامان است، اگر می‌خواهد با یک بازیکن یا مربی خارجی قراردادی انجام دهد، حتما باید توجه ویژه‌ای به مفاد آن قرارداد داشته باشد. نمونه‌ای از این مفاد این است که اگر باشگاه نتوانست حقوق بازیکن یا مربی خود را پرداخت کند، وی حق فسخ یک طرفه قرارداد را نداشته باشد. باشگاه‌ها باید تشریفات عقد قرارداد را رعایت کنند. یعنی اگر مدیران به کمبود بودجه در باشگاه آگاه هستند هنگام امضای قرارداد بازیکن به او بگویند که اگر ما نتوانستیم برای ۱ ماه حقوق را پرداخت کنیم، حق فسخ و ابطال را ندارید.

وقتی توانایی پرداخت ندارید چرا قرارداد میلیاردی با بازیکن امضا می‌کنید؟

او ادامه داد: متاسفانه گاهی مشاهده می‌شود که بعد از کناره گیری یک مدیر عامل از سمت خود بسیاری از بازیکنان خواهان پول‌های خود می‌شوند که در این جا آن مدیر باید پاسخگو باشد، با توجه به این که می‌دانسته بودجه باشگاه کم است، چرا با آن بازیکن قرارداد هنگفتی امضا کرده است؟

جمشید نور شرق در رابطه با بسته بودن پنجره نقل و انتقالات برخی باشگاه‌های کشورمان بیان کرد: مربی‌ها می‌گویند پولی به حساب ما از طرف باشگاه واریز نشده است، اما این در حالی است که با توجه به پرینت‌های بانکی، پول از حساب باشگاه‌ها خارج شده، اما به حساب مربی در خارج از کشور پولی نیامده است. پس تا این اوضاع برقرار باشد پنجره نقل و انتقالات باشگاه‌های ما همچنان بسته می‌ماند. تنها راه حل برای روش‌های پرداخت بدهی مربیان و بازیکنان بستن قرارداد‌های ریالی و داشتن حساب بانکی در داخل ایران توسط مربیان خارجی است.

تا زمانی که باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس تعهدات خود را پرداخت نکنند، فیفا به آن‌ها اجازه نقل و انتقال نمی‌دهد

نورشر ق افزود: متاسفانه به دلیل شرایط اقتصادی که کشورمان دارد، در پرداخت مطالبات مربیان به مشکل خورده ایم و باز هم می‌گویم که تنها راه حل این است که مربیان دارای یک حساب بانکی در بانک‌های داخلی ایران باشند.

او گفت: همانطور که فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی چندی پیش اعلام کرد تا جایی که ممکن است با بازیکنان و مربیان قرارداد‌های ریالی ببندید، این را هم باید به بازیکنان و مربیان گفت که ما در صورتی قادر به جذب شما هستیم که حاضر به عقد قرارداد به صورت ریالی با ما باشید نه دلاری؛ و در آخر می‌گویم هنگامی که یک باشگاه از یک سو و بازیکن از سوی دیگر می‌خواهند با چهره‌ای خندان یک قرارداد ببندند، به فکر پایان قرارداد نیز باشند و برای خود این را ترسیم کنند که قرارداد در چه شرایطی می‌تواند پایان بپذیرد و به قراردادشان احترام بگذارند.

بیشتر بخوانید

واکنش فدراسیون فوتبال به ادعای برخی از مربیان لیگ برتری مبنی بر تعویق شروع لیگ به نفع استقلال و پرسپولیس

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: لیگ برتر فوتبال فوتبال ایران باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۰۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتفاقی تلخ برای والیبال ایران

از المپیک توکیو به این سو ژاپنی‌ها خودشان را به عنوان قدرت اول والیبال آسیا معرفی کردند، اما والیبال ایران همچنان جایگاه ویژه‌ای در قاره کهن و حتی دنیا دارد و با وجود اینکه دوران افول خود را طی می‌کند با این حال بسیاری از والیبالیست‌های کشورمان در لیگ‌های خارجی توپ می‌زنند. این حضور آن‌ها در لیگ‌های خارجی و به خصوص لیگ‌های معتبر اروپایی می‌تواند آورده‌های زیادی برای والیبال ایران به همراه داشته باشد، اما نباید بازیکن به هر شکل ممکن به دنبال لژیونر شدن باشد.

طبق آخرین خبر‌های دریافتی ۲۵ بازیکن والیبال ایران که در بین آن‌ها بازیکنان اسم و رسم‌داری هم حضور دارند جهت دادن تست فنی و بازی در لیگ کره جنوبی ثبت‌نام کردند. این اتفاق تلخ در شرایطی رخ داده که لیگ کره جنوبی به لحاظ فنی حتی در آسیا هم جایگاه قابل توجهی ندارد. بدتر اینکه تیم‌های کره‌ای تنها می‌توانند در مجموع ۷ بازیکن آسیایی جذب کنند؛ یعنی اینکه حتی اگر همه آن ۷ سهمیه آسیایی را بازیکنان ایرانی تشکیل دهند باز هم ۱۸ بازیکن کشورمان در تست فنی لیگ کره مردود خواهند شد.

شاید اگر از سال‌های گذشته لیگ برتر والیبال ایران به سمت حرفه‌ای شدن پیش می‌رفت نه تنها بازیکنی به دنبال بازی در لیگ‌های درجه چندم آسیایی نبود شاهد حضور بازیکنان نامی والیبال دنیا در لیگ ایران هم بودیم؛ لیگی که به لحاظ ساختاری و برنامه‌ریزی در حد محلات است و هر سال بر معضلات و مشکلات آن افزوده می‌شود.

میلاد تقوی در گفت‌وگویی که داشت عنوان کرد در حال بررسی شرایط ایجاد ساختار جداگانه سازمان لیگ است. اینکه چنین برنامه‌ای تا چه حد عملیاتی شود مشخص نیست، اما می‌توان امیدوار بود نگاهی جدی به لیگ برتر شود تا برخی اتفاقات ناخوشایند همچون تست دادن بازیکنان نامی والیبال ایران برای بازی در لیگ‌های خارجی نباشیم.

دیگر خبرها

  • مافیا از هر اتوبوس داخلی چند هزار یورو به جیب می‌زند!  | «یک فرد خاص مانع ورود اتوبوس برقی به ایران شده ...»
  • حجم تجارت خارجی ایران در سال قبل ١۴٠ میلیارد دلار بود
  • افزایش حجم تجارت خارجی ایران نسبت به سال گذشته
  • آغاز رسمی مذاکرات پرسپولیس با 10 بازیکن
  • درویش: عالیشاه نباید آن اشتباه را می کرد/ نام پرسپولیس تغییر نمی کند
  • درویش: عالیشاه نباید آن حرکت را انجام می‌داد/اوسمار خودش خواست بعد از فضای بازی با سپاهان برنامه بدهد+فیلم
  • حاشیه بازی تراکتور و استقلال| حضور مربیان تیم ملی و شعار هواداران تراکتور علیه مربی و بازیکن استقلال
  • دستگیری کلاهبردار اینترنتی در چناران
  • بهره‌مندی هرچه بیشتر از علم و پژوهش با برجسته‌سازی معنویت، نیاز پیش‌ِ روی ما به حساب می‌آید
  • اتفاقی تلخ برای والیبال ایران