Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌‌ای و صنایع غذایی کشور گفت: موفق به امضای تفاهم نامه‌‌ای با همکاری وزارت آموزش و پرورش شده‌‌ایم و می‌‌توانیم دانش‌‌آموزان، معلمان و خانواده‌‌های آن‌‌ها را تحت پوشش آموزش تغذیه‌‌ای قرار دهیم
به گزارش شمانیوز: دکتر جلال الدین میرزای رزاز در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری معاونت تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش و انستیتو تحقیقات تغذیه‌‌ای و صنایع غذایی کشور با رویکرد سبک زندگی سالم دانش آموزان گفت: بعد از سه سال مکاتبه با وزارت آموزش و پرورش موفق به امضای تفاهم نامه همکاری شده‌‌ایم و می‌‌توانیم با توجه به جمعیت 14 میلیونی دانش آموز و یک میلیون معلم و خانواده‌‌های آن‌‌ها، نیمی از جمعیت کشور را تحت پوشش آموزش تغذیه‌‌ای قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه با تاکید بر اینکه باید مهم‌‌ترین هدف دستگاه‌‌هایی مانند وزارت بهداشت، جهادکشاورزی و سازمانها و نهادهای دیگر که تامین مایحتاج اولیه را به عهده دارند ترویج تغذیه سالم باشد، گفت: وقتی که آمار بیماری‌‌های غیر واگیر بالای 65 درصد است یعنی سلامت عمومی جامعه خوب نیست.
دکتر میرزای رزاز گفت: با مطالعات صورت گرفته 55 تا 60 درصد عامل مرگ ومیر بیماری های غیر واگیر مسائل تغذیه‌‌ای هستند اگر ما در این بخش ورود پیدا کنیم و سواد تغذیه مردم را بالا ببریم مطمئناً در دو دهه آینده با کاهش بار بیماری‌‌ها مواجه خواهیم شد و کاهش 50 درصدی بار بیماری غیر واگیر را خواهیم داشت.
وی افزود: در همین راستا کمپین تغذیه سالم(360درجه) را سال گذشته تدوین کردیم که مورد تایید وزارت بهداشت قرار گرفت و بعد از کمپین بسیج فشار خون این کمپین قرار بود اجرا شود اما متاسفانه به دلیل بحران کرونا این کمپین اجرایی نشد؛ بعداز اینکه هم زیستی مسالمت آمیز با کرونا را یاد بگیریم این طرح اجرا می‌‌شود.
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه‌‌ای و صنایع غذایی کشور ادامه داد: دوماه گذشته مقدمات اجرای این طرح را فراهم کرده‌‌ایم و باتوجه به کمبود اعتبارات و تامین بودجه‌‌ای ادارات این منابع را از محل اعتبارات بخش خصوصی تامین و در دستور کار قرار داده ایم.
دکتر میرزای رزاز گفت: کمپین 360 درجه شامل آموزش به کلیه مسئولین مرتبط و فعالان تغذیه است که پکیج آن آماده شده و کاملاً قابل اجرا است و دراین رابطه هم کمیته هم اندیشی در انستیتو متشکل از صاحب نظران غذا و تغذیه، رؤسای اسبق انستیتو مدیران کل نظارت بر غذا و دارو تشکیل شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۲۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز کمپین واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان

وزارت صحت افغانستان اعلام کرد از امروز کارزار واکسیناسیون فلج کودکان را در سراسر این کشور آغاز می‌کند.

شرافت زمان، سخنگوی این وزارتخانه گفت طی چهار روز قرار است بیش از ۱۰ میلیون کودک زیر پنج سال این واکسن را دریافت کنند و همراه با قطره خوراکی فلج کودکان، ویتامین آ نیز به کودکان داده شود.

در خبرنامه آمده است که به دلیل بارش باران و سردی هوا این کمپین در ولایات غور، دایکندی و بامیان به تعویق افتاده است.

افغانستان و پاکستان تنها کشورهایی هستند که هنوز فلج کودکان در آنها ریشه‌کن نشده است. سال گذشته پنج مورد فلج اطفال در ولایت «ننگرهار» افغانستان ثبت شد.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • هشتصد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی برگزار شد
  • ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد
  • برگزاری هشتصد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی
  • آغاز کمپین واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • نیمی از پرونده‌های قضایی گرمسار الکترونیکی شد
  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد
  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌