Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار قزوین گفت: تا بهبود اوضاع استان در زمینه شیوع کرونا هر نوع گردهمایی و مراسم بالای ۲۰ نفر در استان قزوین ممنوع است و حتماً با برپاکنندگان چنین گردهمایی‌ و مراسماتی برخورد می‌شود. - اخبار استانها -

هدایت‌الله جمالی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوینبا تاکید بر لزوم سخت‌گیرانه‌تر شدن محدودیت‌های کرونایی در استان اظهار داشت: تا بهبود اوضاع استان در زمینه شیوع کرونا هر نوع گردهمایی بالای 20 نفر از قبیل برپایی مراسم ختم، عروسی و جشن‌های دیگر در استان قزوین ممنوع است و حتماً با برپاکنندگان چنین گردهمایی‌هایی برخورد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: فرمانداران، بخشداران و دهیاران مسئولیت دارند که حتماً با برگزارکنندگان مراسم تدفین با جمعیت بیشتر از 20 نفر برخورد کنند. ضمن اینکه از از دادستان‌ها در کل استان می‌خواهیم با خانواده‌هایی که در مراسم ختم و عروسی پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کنند، به عنوان تهدیدکننده امنیت عمومی برخورد شود؛ چرا که اینجا دیگر مسئله آسیب جانی به مردم است.

رئیس ستاد مقابله با کرونای استان قزوین همچنین با اشاره به چرخشی شدن حضور کارمندان و کارکنان دولت در ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان گفت: کارمندان هر اداره و سازمانی به تشخیص مدیران می‌توانند تا سقف 50 درصد دورکاری کنند تا وضعیتمان در حوزه کرونا بهتر شود. البته با توجه به کم‌شدن کارشناسان اداری و امکان شلوغ شدن ادارات به دلیل اجتماع مردم، مدیران باید کاری کنند که تراکم جمعیت در سازمانشان ایجاد نشود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین: نیروهای مسلح قزوین ‌پایین‌ترین میزان ابتلا به کرونا را دارندمعاون استاندار قزوین: پلیس با تاکسی‌های متخلف در حوزه کرونا برخورد جدی کندرئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین: میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کل استان 81 درصد است

جمالی‌پور افزود: البته مسئله ما این است که کارمندانی که دورکاری می‌کنند، به بازار و خیابان‌ها سرازیر نشوند؛ چرا که اگر ببینیم کارمندان با خانواده‌هایشان به مسافرت می‌روند و یا بازار و اماکن عمومی به خاطر حضور کارمندان شلوغ شده، این مصوبه را دوباره حذف خواهیم کرد و شرایط را به حالت قبل برمی‌گردانیم.

وی ادامه داد: محدودیت‌های یادشده تا پایان هفته ادامه دارد تا وضعیت شیوع کرونا را دوباره بررسی کنیم. گر وضعیت بهتر شود، اجازه خواهیم داد که این شرایط تغییر پیدا کند و برخی از محدودیت‌ها برداشته شود.

انتهای پیام/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری قزوین ویروس کرونا استانداری قزوین ویروس کرونا استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۲۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتوبوس اخراجی‌های گوگل

خبرگزاری مهر؛ گروه مجله _ مبینا افراخته: سران گوگل فقط یک جمله می‌گویند: «پول و قدرت حرف اول را می‌زند؛ نه انسانیت». کارکنان گوگل اما هنوز آرام نگرفته‌اند و اعتراض‌ها به قرارداد یک میلیارد و دویست میلیون دلاری این شرکت با صهیونیست‌ها همچنان ادامه دارد. حدوداً یک ماه پیش بود که گوگل یکی از کارمندان خود را به دلیل حمایت از فلسطین اخراج کرد. این کارمند وسط یک کنفرانس با صدای بلند اعلام کرده بو «من از ساختن فناوری که نسل‌کشی را تقویت می‌کند خودداری می‌کنم.» ماجرایی پر سر و صدا که جزئیات آن در گزارش «موتور کودک‌کش گوگل» منتشر شده است. با این وجود کارمندان این غول قدرتمند و شناخته‌شده در صنعت فناوری کوتاه نیامدند و در دفاتر شهرهای مختلفی از جمله نیویورک، سانی ویل و کالیفرنیا اعتراضات خود را ادامه دادند. البته گوگل نیز روند اخراج حامیان فلسطین را ادامه داده و تا کنون بیش از ۵۰ نفر از کارمندان خود را به دلیل ابراز مخالفت با اسرائیل اخراج کرده است.

خبری که دیروز منتشر شد نشان از آن داشت که گوگل، تیغ دیکتاتوری و نفی آزادی بیان را برای کارکنان خود از رو بسته است. خبر حاکی از آن بود که در پی مخالفت با پروژه همکاری که بین شرکت گوگل و اسرائیل در حال اجرایی شدن است بخش دیگری از کارمندان گوگل به تحصن پرداختند؛ چیزی نگذشت که روزنامه واشنگتن‌پست آمریکا اعلام کرد که این شرکت ۲۰ نفر دیگر از کارمندان خود را به دلیل اعتراض به همکاری با رژیم صهیونیستی اخراج کرده است.

همانطور که از اعلانات حامیان فلسطین مشخص است، آنها به پروژه‌ای تحت عنوان «نیمبوس» اعتراض دارند. پروژه‌ای با قرارداد ۱.۲ میلیارد دلاری که در ۲۰۲۱ میلادی بسته شده و گوگل به موجب آن قرار است از ابزارهای نظامی رژیم صهیونیستی پشتیبانی کند و سرویس‌های ابر رایانشی را برای رژیم اسراییل‌ها فراهم آورد.

نکته مهم دیگر که در انعقاد این توافق بین گوگل و رژیم صهیونیستی در قالب پروژه «نیمبوس» وجود دارد، دسترسی این رژیم و عوامل آن در شرکت گوگل، به حجم قابل توجهی از داده‌ها و اطلاعات انسان‌ها در اقصی نقاط جهان است. به بیان دیگر از طریق پیوند نزدیکی که رژیم اسرائیل با شرکت‌هایی نظیر گوگل پیدا می‌کند، عملاً می‌تواند به داده‌های کلان این شرکت‌ها دست پیدا کند و از آنها در راستای اقدامات سرکوب‌گرانه و جاسوسی‌اش به ویژه علیه ملت فلسطین استفاده کند.

هیچ فناوری برای نسل‌کشی نیست

یکی از کارمندان معترض به پروژه «نیمبوس» در شرح روز اعتراض می‌گوید: «همراه با سایر معترضان در دفتر گوگل نیویورک، با بنری بزرگ که روی آن نوشته شده بود هیچ فناوری برای نسل کشی نیست تجمعی راه انداخته بودیم تا اینکه امنیت گوگل به ما نزدیک شد و تذکری داد که محل را ترک کنیم. حدود هشت ساعت بعد از تذکر امنیت گوگل و هشدار دستگیری به معترضان پلیس به آن محل اعزام شد.»

او در ادامه می‌گوید: «وقتی پلیس در محل حاضر شد شب بود و بیشتر کارمندان از دفتر رفته بودند. آن‌ها چهار معترض را که حاضر به ترک ساختمان نبودند، دستبند زده و آن‌ها را به یک آسانسور حمل و نقل و به داخل گاراژی که ون پلیس در آن منتظر بود، بردند. این گروه سه ساعت و نیم را در زندان گذراندند.» همه اینها در حالی است که آرامش محیط کار و شیوه‌های تعاملی گوگل با کارمندانش همواره به عنوان یکی از خصیصه‌های این شرکت در افکار عمومی جهان زبانزد بوده است اما این بار به خاطر اسرائیل تا مرحله دستگیری به جان کارمندان خود افتاده است. گویا این ابر قدرت فناوری بر خلاف شعارهای تبلیغاتی‌اش کارکنان خود را در مقابل رأی قرارداد خود با صهیونیست‌ها زیر پا گذاشته است.

بنا بر اخبار در پی اعتراضات کارکنان این شرکت در مجموع ۹ معترض در کالیفرنیا و نیویورک دستگیر شدند. تا اینکه عصر روز بعد گوگل شروع به اخراج کارمندانش کرد. این شرکت ابتدا این شرایط را تحت عنوان مرخصی اداری عنوان کرد اما مدتی بعد برای کارکنان یادشده ایمیلی مبنی بر اخراجشان دریافت ارسال کرد.

گوگل مدعی شد تعدادی از کارمندان معترض وارد برخی دفاتر این شرکت شدند و کار را مختل کردند؛ پس باید اخراج شوند. یکی از سخنگویان گوگل گفت: «تعداد کمی از معترضان کارمند وارد شدند و تعدادی از مکان‌های ما را مختل کردند ممانعت فیزیکی در کار سایر کارکنان و جلوگیری از دسترسی آنها به امکانات ما، نقض آشکار سیاست‌های ما و رفتار کاملاً غیرقابل قبول است.»

حصر آزادی

یک ماه پیش هم مهندس نرم‌افزار گوگل به دلیل اعتراض به پروژه «نیمبوس»، اخراج شده بود؛ سخنگوی گوگل درباره علت اخراج او بدون اشاره به ماجرای اصلی یعنی فلسطین، گفت: «این شخص به خاطر دخالت در یک رویداد رسمی اخراج شده است.» به نظر می‌رسد بعد از آنکه اسرائیل برای سالیان متمادی آزادی فلسطینیان را گرفته است حالا در کشورهایی که از این رژیم حمایت می‌کنند نیز همین سیاست را در پیش گرفته است و جلوی آزادی بیان در کشورهای مدعی آزادی بیان را می‌گیرد.

شاید روزی که مجسمه ۹۳ متری آزادی از سمت فرانسه به آمریکایی‌ها اهدا شد و جایی در نزدیکی ساحل نیویورک آرام گرفت کسی فکرش را هم نمی‌کرد که تشت رسوایی آزادی بیان در این کشور بعد از ۷ اکتبر و «طوفان الاقصی» با صدایی بلندتر از همیشه به زمین بخورد. بعد از این تاریخ و وقتی رژیم صهیونیستی بیش از همیشه با بحران موجودیت مواجه شد، کشورهای حامی این رژیم تمام شعارهای خود در مورد آزادی بیان را نادیده گرفته و حداکثر تلاش خود را برای تقابل با حامیان فلسطین و منتقدان اسرائیل اجرایی کردند. حالا دامنه تقابل با آزادی بیان تا جایی پیش رفته که علاوه بر دولت‌ها و نیروهای پلیس، شرکت‌های مهم و غول‌های فناوری نیز در بر گرفته است.

نباید فرامش کرد گوگل کارنامه سیاهی در زمینه همکاری با جنایت‌کاران دارد. سال ۲۰۱۸ گوگل و وزارت دفاع ایالات متحده در پروژه «ماون» که یک پروژه هوش مصنوعی برای افزایش دقت حملات پهپادی بود با یکدیگر همکاری کردند اما فعالان حقوق بشر همان سال تاکید کردند که این فناوری در اصل به نیروهای نظامی اسرائیل و برای آسیب رساندن به فلسطینیان است. حالا و در جریان پروژه نیمبوس نیز کارشناسان معتقدند سرویس‌های گوگل در اختیار ارتش صهیونیستی قرار خواهند گرفت و اسرائیلی‌ها به دنبال برقراری لجستیک نظامی برتر هستند.

در کنار همه اینها برخی معتقدند گوگل اگر این قرارداد را پیش ببرد به زودی با یک بحران در زمینه کارمندان معترض مواجه خواهد شد. کارمندان این شرکت یک شعار برای اعتراضات خود انتخاب کرده‌اند و روی تی‌شرت‌ها و پلاکاردها آن را نوشته‌اند. «Googlers Against Genocide». تصاویر زیادی از این شعار منتشر شده که کلمه آخرش به معنای «نسل‌کشی» با مدل رنگ‌آمیزی لوگوی گوگل طراحی شده است. معنی این عبارت این است: «گوگلی‌ها علیه نسل‌کشی!»

کد خبر 6087521

دیگر خبرها

  • ممنوعیت افزایش کرایه تاکسی‌های ابهر تا تعیین‌تکلیف نرخ مصوب
  • اعتصاب بی‌سابقه کارکنان فرودگاه‌های فرانسه/ صدها پرواز زمینگیر شدند
  • افزایش حقوقها مطابق قانون و هزینه‌های سبد خانوار نیست
  • همکاری های دوجانبه کانونهای خدمت رضوی استان و سازمان جهادکشاورزی استان یزد
  • تداوم پنجشنبه‌های مهربانی با کمک یکی از کارمندان زندان یزد
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • اتوبوس اخراجی‌های گوگل
  • آلمان کمک‌رسانی به آنروا را از سر گرفت
  • گردهمایی طلاب و روحانیون شهرستان چرام