Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی یوسفی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اتفاقات اخیر در کشور و هتک حرمت مقام رییس جمهوری و همچنین فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تقویت اتحاد و همدلی بین مقامات نظام، اظهار داشت: کشور اسلامی ما ادبیات و سبک جدیدی از حکومت داری مبتنی بر استقلال و آزادگی اسلامی را پس از انقلاب پایه گذاری کرد و همواره برای رفع مشکلات و ارائه برنامه‌های کلان باید صدای واحد از مسئولان این کشور اسلامی به گوش برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر خانواده را به عنوان یک بخش کوچکی از جامعه مورد نظر قرار دهیم، زمانی که هماهنگی بین اعضای یک خانواده به خصوص والدین وجود نداشته باشد، بی شک هدف متعالی محقق نشده و فرزندان با مشکلات متعددی وارد جامعه بزرگتر می شوند.

نماینده مردم اهواز، حمیدیه، باوی و کارون در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر این اختلافات و مشکلات را به جامعه تامیم دهیم بی‌شک سلایق، نظرات و دیدگاه های متفاوت بیشتری چه موافق و چه مخالف در این جامعه وجود دارد که اگر هم‌صدایی ،همدلی و اتحاد وجود نداشته باشد با چالش های جدی مواجه می شویم اما اگر از ظرفیت تنوع قومیتی و سلایق با صبر بیشتر و ادبیات مناسب تری استفاده کنیم، می توانیم این جامعه اسلامی را به خوبی مدیریت کنیم.

انتقاد با ارائه راهکار و ادبیات مناسب قابل پذیرش است

وی تصریح کرد: انتقاد همیشه جنبه تخریبی ندارد بلکه استفاده از دیدگاه های دیگران بعضا می تواند مسیر موفقیت را هموارتر کند اما این نقدها باید در چارچوب قانون و استفاده از ادبیات مناسب همراه با ارائه راهکارهای صحیح باشد.

یوسفی بیان کرد:  همچنین در حوزه اقتصاد برای کاهش تورم هر شخصی نظراتی دارد و این تنوع نظرات و تجربه ها با بی رشد و پویایی جامعه می شود و یکصدایی همواره پس از همفری به وجود می آید.

فضای رسانه ها برای نقد و صحبتهای کارشناسانه نیست

نماینده مردم اهواز ، حمیدیه، باوی و کارون در مجلس شورای اسلامی افزود: یکی از مسائلی که در حال حاضر مقامات و مسئولان باید با آن توجه داشته باشند این است که فضای رسانه ای جایی برای نقد و صحبت های کارشناسان نیست بلکه این سخنان باید در جلسات تخصصی و کارگروه ها مطرح شود؛ اکنون با توجه به اینکه مردم مشکلات اقتصادی فراوانی دارند، ارائه هرگونه نظری که اثرات منفی و مخربی بر جامعه داشته باشد، شایسته نیست.

وی تصریح کرد: متاسفانه بعضا در جلسات کارشناسانه به کلی گویی می پردازیم و ادبیات زیبایی بکار می بریم اما در فضای رسانه جزئیات را با ادبیات نامناسب مطرح می‌کنیم.

یوسفی گفت: اگر چه سیاست های دولت در حوزه اقتصادی تا اندازه ای اشتباه بوده و به نظرات کارشناسان به خوبی توجه نشد اما انتقادات در این زمینه باید در جلسات با حضور کارشناسان و دانشگاهیان مطرح شود نه اینکه در فضای رسانه و فضای مجازی با ادبیات نا مناسب منعکس شود.

نباید با نقدهای غیرکارشناسی خوراک مورد نیاز دشمن را فراهم کنیم 

وی بیان کرد: این نظام اسلامی همواره پس از انقلاب دشمنان قسم خورده خود را داشته و دارد اما نباید با اختلافات داخلی و استفاده از ادبیات نامناسب و زیر سوال بردن شان مقامات عالی کشور، خوراک مورد نیاز دشمن را فراهم کنیم.

نماینده مردم اهواز ، حمیدیه، باوی و کارون در مجلس شورای اسلامی افزود: رئیس جمهوری، وزیران ، نمایندگان مجلس و استانداران، همگی کارگزاران این نظام اسلامی بوده و دارای شخصیت های حقیقی و حقوقی  هستند و ما می توانیم با ادله و مستندات نقد کنیم اما توهین کردن باعث حرمت شکنی می شود.

وی ادامه داد: نمایندگان و ریاست جمهوری با رای مردم انتخاب شده اند و در سالیان گذشته اگر هم کاندیدای مورد نظری به وعده های خود عمل نکرده، خود مردم با دید باز در انتخاب های بعدی، رای خود را اصلاح کرده اند اما توهین به نماینده یا رئیس جمهوری توهین به شخصیت حقوقی یک کشور است.

یوسفی اظهار داشت: تمامی کشورهایی که در حوزه اقتصادی به موفقیت های بزرگی دست پیدا کردند به ثبات اقتصادی رسیده اند اما کشورهایی نظیر سوریه ، لبنان، یمن، لیبی، نیجریه، ونزوئلا و اوکراین که تحت تاثیر سیاست های استکبار قرار گرفتند، نتوانستند به ثبات برسند و همین امر آن ها را به کشورهای بحران زده تبدیل کرد.

وی افزود: همواره فضای پرتنش هر کشوری باعث سوء استفاده دشمن و از دست رفتن ظرفیت های موجود می شود که امید است با تعامل، یکصدایی و همدلی این فضا را برای دسمنان ایجاد نکنیم.

مطالبه‌گری باید در فضایی مناسب و با استفاده‌ از ابزارهای نظارتی باشد

نماینده مردم اهواز، حمیدیه، باوی و کارون در مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان به عنوان منتخبان ملت همواره پیگیر مطالبات و رسیدگی به مشکلات مردم هستند اما این مطالبه‌گری باید در فضایی مناسب و با استفاده از ابزارهای نظارتی نظیر تذکر استفاده شود.

وی گفت: جا دارد از رسانه ها به عنوان رکن چهارم که همواره برای اعتلای این نظام اسلامی و انعکاس دغدغه های مردم تلاش می کنند، قدردانی کنیم و امید است این فضا برای انعکاس مطالبات به حق مردم همچنان فعال باشد اما نباید برخی ها از این فضا برای توهین به یکدیگر و شکستن حرمت ها استفاده کنند.

یوسفی اظهار داشت: با توجه به پیشرفت تکنولوژی و استفاده از فضای مجازی هنوز در برخی زمینه ها قانون مناسبی برای برخورد با متخلفین وجود ندارد و همین امر باعث شده خیلی‌ها از این فضا برای ورود به حریم شخصی دیگران استفاده کنند.

وی بیان کرد: یکی دیگر از مشکلات جدی فضای مجازی هدایت سرورهای آن ها از خارج کشور است که همین امر باعث شده دستگاه قضایی در زمینه برخورد جدی با سودجویان با مشکلاتی همراه باشد؛ شایعه سازی،حرمت شکنی و ورود به حریم شخصی این روزها در فضای مجازی بیشتر شده و نیاز است در زمینه توسعه زیرساخت پیام رسان های داخلی تلاش بیشتری صورت گیرد.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی خوزستان اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی خوزستان اهواز مجلس شورای اسلامی خوزستان اهواز اخبار کنکور باوی و کارون در مجلس شورای اسلامی نماینده مردم اهواز فضای مجازی فضای رسانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۴۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه ملی روایت در سمنان افتتاح شد

مدرسه ملی روایت سمنان با حضور محمدمهدی دادمان رییس حوزه هنری انقلاب اسلامی و دیگر مسوولان ملی و استانی افتتاح و حکم ریاست این مدرسه به حسینعلی جعفری از نویسندگان برجسته این استان تحویل شد.

روایت موثر در جهت‌گیری افکار و جریان‌سازی

مدیر دفتر ادبیات داستانی حوزه هنری انقلاب اسلامی گفت: روایت چیزی است که با آن می‌فهمیم چطور و چگونه عمل کنیم، درک ما را از زندگی بهبود می‌بخشد و در جهت‌گیری افکار موثر است.

بهزاد دانشگر با اشاره به تحقق وعده صادق، افزود: در آستانه تحقق این دستاورد ۲ روایت شکل گرفت یک روایت باید پاسخ داده شود و روایت دیگر در برابر ظلم باید ایستاد.

وی با بیان اینکه روایت اهمیت زیادی دارد، تصریح کرد: روایت می‌تواند عامل پویایی، ایستادگی و مقاومت باشد.

مدیر دفتر ادبیات داستانی حوزه هنری انقلاب اسلامی در توصیف ارزشمندی و جایگاه روایت اظهار کرد: از عواملی که فلسطین همچنان ایستادگی و مقاومت می‌کند دلگرمی آنان به روایت پایداری است.

ادبیات پایداری سرمایه یک ملت است

پیشکسوت حوزه ادبیات پایداری گفت: روایت یا داستان معماری دارد که در ذهن می‌ماند، این ماندگاری زمینه‌ساز اشاعه آن روایت یا داستان است.

مرتضی سرهنگی در این آیین افزود: ادبیات پایداری از دارایی ملی هر کشوری محسوب می‌شود و باید این ادبیات حفظ و به نسل آینده منتقل شود، زیرا گردآوری و حفظ روایت‌ها با هدف اطلاع‌رسانی به نسل آینده جامعه تلاش برای حفظ نظام جمهوری اسلامی است.

وی با بیان اینکه روایت رشادت‌ها و جانفشانی‌ها برای حفظ کشور در حدانتظار نیست، اضافه کرد: وقتی که جامعه بداند کشور با چه سختی و قیمتی حفظ شد، بدون شک آحاد جامعه به ویژه نسل جوان در حفظ آن بیش از پیش تلاش می‌کنند و قدر می‌دانند.

پیشکسوت حوزه ادبیات پایداری گفت: مدرسه ملی روایت بستری برای بیان روایت‌ها و جانفشانی‌هاست، شاید بتوان با کتاب‌ها قیمت تمام شده جنگ را در آورد، این قیمت هنوز درنیامده است.

رمز ماندگاری روایت انقلاب اسلامی استفاده از زبان هنر است

معاون راهبری استان‌های حوزه هنری انقلاب اسلامی گفت: اگر در جنگ روایت‌ها، روایت درست ارائه نشود، روایت‌ها تحریف خواهد شد.

سعید لشکری در این آیین افزود: روایت انقلاب اسلامی با زبان هنر رمز ماندگاری آن است و مدرسه ملی روایت این راهبرد را دنبال می‌کند.

وی ادامه داد: مدرسه ملی روایت خلاصه در انقلاب و دفاع مقدس نیست و رویکرد بوم‌گرایانه نیز در این مدرسه مورد توجه است و سمنان میراث‌دار بزرگانی، چون شیخ علاءالدوله سمنانی، بایزید بسطامی، شیخ ابوالحسن خرقانی است و با تکیه بر میراث‌داری و ظرفیت‌ها و توانمندی‌های نیروی انسانی، این دیار برای راه‌اندازی مدرسه ملی روایت انتخاب شد.

معاون راهبری استان‌های حوزه هنری انقلاب اسلامی گفت: پیش‌بینی می‌شود طی پنج ساله آینده کتاب‌های زیادی در روایت بزرگان و شهدای استان سمنان نوشته شود.

حفظ هویت و اصالت ملی در سایه روایت درست

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان گفت: مدرسه ملی روایت یک ظرفیت ذهنی ارزشمند برای معرفی اصالت و پیشینه این دیار است.

فرج‌الله شوشتری در این آیین افزود: جنگ امروز، جنگ روایت‌هاست و افتتاح مدرسه ملی روایت اقدامی ارزشمند برای ارایه درست روایت‌ها و معرفی هویت و خنثی‌سازی دسیسه دشمنان است.

رییس حوزه هنری سمنان گفت: سمنان استانی روایت نشده در هنر انقلاب است و با وجود ظرفیت‌هایی که دارد در کشور ناشناخته است.

محمداصغرزاده در این آیین افزود: راه‌اندازی مدرسه ملی روایت در خانه تاریخی خطیبی سمنان اقدامی ارزشمند در معرفی ظرفیت‌های این استان است.

وی ادامه داد: خانه تاریخی خطیبی در تملک شهرداری سمنان است که با مرمت مشارکتی این بنا برای چندین سال در اختیار حوزه هنری قرار گرفته و مکان مدرسه ملی روایت است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • عملیات وعده صادق شمشیر زهرآگین بر قلب دشمن نشست
  • مدرسه ملی روایت در سمنان افتتاح شد
  • برگزاری میز خدمت پلیس فتا خوزستان در اهواز
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • مردم از جرائم و قانون‌شکنی‌ها فیلمبرداری کنند
  • شهید «مطهری» طراح اندیشه تمدن نوین اسلامی است
  • اقدامات خوب رسانه و هوشیاری مانع از تحقق اهداف دشمن می‌شود
  • توجه به حفظ حرمت خانواده اولویت اصلی پلیس در طرح نور است
  • ایستادگی مردم غزه برآمده از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است
  • در حوزه عفاف و حجاب کار بر زمین مانده بسیار است