Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت اطلاعات رژیم صهیونیستی تاکید کرده است عادی سازی روابط با سودان فواید و منافع مهمی برای تل‌آویو به همراه دارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، از نظر رژیم صهیونیستی عادی سازی روابط سودان با این رژیم به سبب موقعیت استراتژیک این کشور عربی در قاره آفریقا منافع مهمی برای اشغالگران به همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پی اعلام عادی سازی روابط میان خارطوم و تل‌آویو، وزارت اطلاعات رژیم صهیونیستی گزارش کاملی را منتشر کرده که طی آن به تمام منافع و فوایدی که این رژیم از ناحیه عادی سازی روابط با سودان به دست می‌آورد، اشاره شده است.

بر اساس گزارش سایت «i24» رژیم صهیونیستی، در این گزارش آمده است با وجودی که سخن از یک کشور فقیر(سودان) است،‌ولی برخی زمینه های اساسی وجود دارد که اسرائیل می تواند از این عادی سازی روابط بهره برداری کند و این زمینه ها شامل امنیت، مهاجران نفوذی، کشاورزی و گردشگری است.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

وزارت اطلاعات رژیم صهیونیستی در گزارش خود آورده است منفعت محوری و اساسی اسرائیل در سودان که جمعیت آن 42 میلیون نفر بوده و از کسری بودجه 60 درصدی رنج می برد،‌امنیت است،‌ سودان در ساحل دریای سرخ و در جاده مرکزی و محوری قاچاق انسان و صلاح و کالاها از شمال آفریقا قرار دارد.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

در این گزارش آمده است موقعیت سودان می تواند به کاهش خطرات آرایش طرفهای متخاصم در طول این جاده اساسی برای اسرائیل کمک کند و در درازمدت امکان فعالیت امنیتی مشترک در منطقه وجود دارد.

در این گزارش ادعا شده است پس از توافق عادی سازی، سودان قادر خواهد بود به جلوگیری از قاچاق سلاح در مسیر سودان، مصر و غزه و جلوگیری از استقرار طرفهای دشمن اسرائیل در خاک خود با امکان جلوگیری از ایجاد پایگاه های دریایی طرفهای دشمن اسرائیل مثل ایران و ترکیه در سواحل دریای سوخ کمک کند، همچنانکه اسرائیل به سودان برای دفاع از مرزهایش کمک خواهد کرد.

واکنش وزیر دادگستری سودان به مخالفان عادی سازی روابط با تل آویو

بر اساس این گزارش، در زمینه مهاجرت، از طریق توافق عادی سازی می توان بخشی از مهاجران سودانی را که در حال حاضر در اسرائیل(مناطق اشغالی) ساکن هستند، به کشورشان بازگرداند.

این گزارش آورده است موافقت سودان با عبور پروازهای اسرائیل از آسمان خود هم به کاهش زمان پروازها به کشورهای آفریقایی مانند اتیوپی و آفریقای جنوبی و آمریکای لاتین کمک کند.

این گزارش ادامه می دهد سودان یک کشور توسعه نیافته است، و عادی سازی به اسرائیلی ها کمک خواهد کرد تا انواع کالاها و تکنولوژی و خدمات ناقص را به این کشور صادر کند. همچنین اسرائیل می تواند در زمینه کشاورزی در سودان سرمایه گذاری کند،‌چرا که در مسئله کشاورزی در اماکن خشک و تصفیه آب که زمینه های ضروری برای نیازهای سودان است، تجربه دارد، سودان کشوری متکی به کشاورزی است ولی به منابع آب نیاز دارد.

این گزارش افزود اسرائیل در زمینه بهداشتی هم می تواند به سودان کمک کند که از سیستم بهداشتی ضعیف رنج می برد و به اصلاح نیاز دارد، اسرائیل همچنین می تواند به مرکز گردشگری بهداشتی برای نخبگان سودانی تبدیل شود که برای درمان به اسرائیل(مناطق اشغالی) سفر خواهند کرد.

در پایان این گزارش وزارت اطلاعات رژیم صهیونیستی آمده است در زمینه انرژی، 40 درصد سودانی ها در مناطقی که به شبکه برق سراسری وصل نیست، زندگی می کنند و اسرائیل می تواند در این زمینه سرمایه‌گذاری کند، اسرائیل همچنین تجربه زیادی در زمینه بهره برداری از انرژی جایگزین همچون انرژی خورشیدی دارد و سودان هم در این زمینه درخواست خواهد داشت.

این در حالی است که دولت سودان امروز یکشنبه از نشست های قریب الوقوع با رژیم صهیونیستی در پی توافق عادی سازی روابط با این رژیم خبر داده است.

وزارت خارجه سودان در بیانیه ای اعلام کرد هیئتهایی از خارطوم و تل آویو به زودی طی هفته های آینده برای عقد توافقات همکاری در زمینه های کشاورزی، تجارت، اقتصاد، هواپیمایی و مهاجرت دیدار خواهند کرد.

این بیانیه افزود سودان و اسرائیل به تصمیم پایان حالت دشمنی و عادی سازی روابط و آغاز همکاری اقتصادی و تجاری با تمرکز بر کشاورزی دست یافتند.

این بیانیه ادامه داد همچنین دو طرف برای فعالیت مشترک در راستای ایجاد آینده بهتر و حمایت از مسئله صلح در منطقه توافق کردند.

وزارت خارجه سودان در توجیه توافق ننگین با رژیم صهیونیستی با وجود مخالفت اکثریت ملت و گروههای سودانی مدعی شد تصمیم سودان در چارچوب تحولات بزرگی اتخاذ شده که اتفاق می افتد و آرزوهای مردم و ثبات کشور را محقق می کند.

عمرقمرالدین وزیر خارجه دولت انتقالی سودان روز جمعه دوم آبان گفته بود دولت انتقالی با عادی سازی روابط با اسرائیل موافقت کرده است. در پی اعلام توافق عادی سازی روابط، مردم و گروههای سیاسی متعدد سودان بر مخالفت قاطع خود با این توافق تاکید کردند.

به این ترتیب سودان پنجمین کوشری عربی است که توافق عادی سازی روابط را با اشغالگران پس از مصر(1979 میلادی)،‌اردن(1994)، امارات و بحرین(2020) امضا می کند.

جمال ادریس الکنین رئیس حزب الوحدوی الناصری و عضو شورای مرکزی ائتلاف نیروهای آزادی و عدالت سودان در مخالفت با این توافق ننگین تاکید کرد عادی سازی روابط با رژیم اسرائیل بیانگر خواسته ملت ما نیست.

وی که با شبکه المیادین گفتگو می کرد، اظهار داشت مسیر عادی سازی روابط هرگز به نفع سودان نیست و بیانگر سرسپردگی و دنباله‌روی از بیگانگان و مغایر با موضع تاریخی ملت سودان است.

الکنین تصریح کرد شورای حاکمیت انتقالی هیچ حقی در زمینه سیاست خارجی ندارد و آنچه رخ داده(توافق با رژیم صهیونیستی) تعدی به میثاق و اصول است.

وی خاطرنشان کرد مسیر عادی سازی تنها در راستای منافع شخصی برخی مسئولان سودانی قرار دارد.

الکنین گفت مسیر عادی سازی روابط شکافی میان گروههای سیاسی ایجاد می کند و هرگز با مسیر انقلاب همسو نیست.

این سیاستمدار سودانی تاکید کرد هر کس روابطش را با دشمن عادی کند، هرگز از آن سودی نخواهد برد، مسیر عادی سازی مغایر با اصول مورد اهتمام ملت سودان است که آنها را در جریان توافقاتی که صورت گرفته قرار نداده اند.

الکنین خاطر نشان کرد به زودی تدابیر سیاسی و میدانی اتخاذ خواهیم کرد که بیانگر مخالفت ما با عادی سازی است و تظاهرات مردمی را ساماندهی خواهیم کرد.

وی اظهار داشت یکی از گزینه های مطرح، سلب اعتماد از دولت کنونی سودان است.

از سوی دیگر ، محمد المهدی حسن رئیس دفتر سیاسی حزب الامه سودان هم در گفتگو با شبکه المیادین با اعلام مخالفت این حزب با عادی سازی روابط با رژیم اسرائیل تاکید کرد ملت سودان با تمام وسایل و امکانات موجود در برابر عادی سازی روابط با دشمن که تلاش می کنند بر آنها تحمیل کنند، مقابله خواهند کرد.

تاکید بر مقابله ملت سودان با سازشکاران و شکست توطئه‌ها

جنبش الناصریین المستقلین المرابطون از جنبشهای سیاسی لبنانی در بیانیه‌ای اعلام کرد تسلیم شدن نظام فروپاشیده سودان در برابر آمریکایی ها و یهودیان و اعلام آغاز مذاکرات عادی سازی روابط برای به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی در چارچوب اصرار دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای به خدمت گرفتن برخی اعراب خائن در تبلیغات انتخاباتی متزلزل خود قرار دارد و این اوج ننگ و عار برای کسانی است که در مسیر سازش و عادی سازی روابط حرکت می کنند.

در این بیانیه آمده است ولی ملت انقلابی سودان همانند گذشته تمام طرحهای مذاکره و سازش و اعتراف به رژیم صهیونیستی در سرزمین فلسطین را به شکست خواهند کشاند و «نَه‌»های سه‌گانه شامل «نه به مذاکره، نه به سازش و نه به اعتراف» مسیر و سرنوشت همه آزادگان عرب باقی خواهد ماند و فلسطین همچنان قبله مبارزات و عنوان آزادی و پیشرفت و شکوفایی امت عرب خواهد ماند.

سخنگوی جنبش حماس هم تاکید کرده است که  عادی سازی روابط فقط به نفع ترامپ در تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری و نیز به نفع نتانیاهو برای سرپوش گذاشتن بر مشکلات داخلی اش است.

وی درباره سازش حاکمان نظامی سودان با رژیم صهیونیستی تصریح کرد عادی سازی روابط نه تنها در راستای منافع ملی سودان یا دیگر کشورهایی که روابط خود را عادی می‌کنند، نیست بلکه برعکس منجر به افزایش مشکلاتشان خواهد شد. به گفته حازم قاسم، مسیر عادی سازی روابط تنها به نفع رژیم صهیونیستی و طرح های استعماری اش در منطقه است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اسرائیل کشور سودان اسرائیل کشور سودان وزارت اطلاعات رژیم صهیونیستی عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی رژیم صهیونیستی توافق عادی سازی مسیر عادی سازی ملت سودان زمینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۶۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ روز جنگ و ۷ تحول جهانی به‌نفع مقاومت

به گزارش قدس آنلاین، با وجود راهپیمایی‌ها و اعتراضات گسترده مردمی در سرتاسر جهان و همچنین ابتکارات سیاسی و حتی تصویب قطعنامه آتش‌بس در شورای امنیت سازمان ملل (۶ فروردین)، جنایات اشغالگران علیه مردم بی‌پناه فلسطین ادامه دارد.

در این میان، با به بن‌بست رسیدن راه‌های منتهی به آتش‌بس، افق درگیری به‌شدت تیره و تار به نظر می‌رسد. حتی زمزمه‌هایی در مورد انجام عملیات نظامی در رفح به گوش می‌رسد، اقدامی که به واسطه تراکم بالای جمعیت منطقه می‌تواند به فاجعه‌ای تمام‌عیار تبدیل شود. اکنون تنها چیزی که درباره فلسطین جلب توجه می‌کند ادامه کشتار جلادان صهیونیست با حمایت بی‌چون و چرای غرب و چراغ سبز آمریکاست. با هدف شناخت بیشتر و ارزیابی تحولاتی که در این نقطه کانونی می‌گذرد، در ادامه نگاهی به آنچه در هفت ماه بر مردم فلسطین گذشته و دورنمای بحران یاد شده خواهیم انداخت. 

آمار وحشتناک از ۲۰۰ روز وحشی‌گری
با گذشت ۲۰۰ روز از تجاوزات رژیم اشغالگر علیه غزه، سازمان‌های بین‌المللی آمار هولناکی از وحشی‌گری صهیونیست‌ها و کشتار غیرنظامیان فلسطینی ارائه می‌دهند. وزارت بهداشت فلسطین دیروز در آخرین گزارش خود، شمار شهدای غزه را ۳۴هزار و ۱۸۳ نفر اعلام کرد که زخمی‌ها نیز به ۷۷هزار و ۱۴۳ نفر افزایش یافته است. سازمان دیده‌بان حقوق بشر اروپا مدیترانه نیز با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد اسرائیل همچنان درخواست‌ها برای توقف این تجاوزات را نادیده گرفته و این در حالی است که حمایت‌های تسلیحاتی آمریکا و اروپا از اسرائیل همچنان ادامه دارد. بنا به گزارش این نهاد، غیرنظامیان فلسطینی در سایه حملات سیستماتیک و وحشیانه ارتش اسرائیل و نسل‌کشی که علیه غزه به راه افتاده بهای بسیار سنگین و بی‌سابقه‌ای را می‌پردازند.

بر اساس این بیانیه، نیروهای اشغالگر تاکنون ۱۵هزار و ۷۸۰ کودک و ۱۰هزار و ۹۱ زن را به شهادت رسانده‌اند. این نهاد در ادامه اعلام کرد: براساس شواهدی که وجود دارد، نیروهای ارتش اسرائیل غیرنظامیان را تبدیل به اهداف «قانونی» خود کرده‌اند، ازجمله بمباران خانه و مراکز غیرنظامی بر سر ساکنان آن‌ها و اعدام میدانی غیرنظامیان خارج از چارچوب قانون. 

میانگین کشتار روزانه ۲۱۲ فلسطینی!
ارزیابی‌های دفتر اطلاع‌رسانی دولت فلسطین در نوار غزه هم نشان می‌دهد به‌طور میانگین روزانه ۲۱۲فلسطینی در حملات ارتش اسرائیل قتل‌عام می‌شوند که ۷۹نفر از آن‌ها کودک و ۵۰تن زن هستند و این آمار در تاریخ جنگ‌های معاصر رقم بسیار وحشتناکی است. برپایه این گزارش، همچنین روزانه ۳۸۵فلسطینی در حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه زخمی شدند.

از سوی دیگر، این نهاد گزارش داد نیروهای اسرائیلی بیش از ۵هزار فلسطینی ازجمله صدها زن را از خانه‌ها و مراکز سرپناهی هنگام تردد در جاده‌ها بازداشت کرده و اطلاعی از سرنوشت آن‌ها در دست نیست. اما برخی گزارش‌ها نشان می‌دهد شماری از افرادی که توسط ارتش اسرائیل ربوده شده‌اند در زندان‌های این رژیم به قتل رسیده‌اند و بقیه در معرض شکنجه‌های بسیار وحشتناکی قرار دارند.

نابودی زیرساخت‌های غیرنظامی غزه
در گزارش آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) هم آمارهایی آمده که قابل توجه است. این گزارش نشان می‌دهد اسرائیل بیش از ۷۰هزار تن مواد منفجره را بر سر مردم غزه ریخته که به نابودی کامل بیش از ۶۰درصد ساختمان‌های نوار غزه انجامیده است. علاوه بر این، رژیم صهیونیستی بزرگ‌ترین و گسترده‌ترین عملیات آوارگی اجباری علیه مردم فلسطین را در تاریخ معاصر انجام داد؛ جایی که ۲میلیون فلسطینی زیر بمباران و کشتار مجبور به آوارگی شدند و در حال حاضر در مراکز پناهگاهی و چادرها زندگی می‌کنند. بیش از نیمی از این مردم در شهر مرزی رفح مستقر هستند.

رصد هفت موضوع در دورنمای جنگ
موارد گفته شده مروری بود بر آنچه در ۲۰۰ روز گذشته بر مردم غزه گذشته و خسارات و تلفات گسترده‌ای که حملات رژیم صهیونیستی بر جا گذاشته است. با این حال، جنگ هنوز در جریان است و ترسیم دورنمای نبرد خالی از لطف نیست. در زیر به برخی موارد اثرگذار و همچنین تأثیرپذیر از جنگ اشاره می‌شود.
۱. توپ آتش‌بس در زمین اشغالگران : در هفت ماه گذشته، چندین ابتکار سیاسی از سوی طرف‌های جهانی برای یافتن راهی در پایان دادن به تخاصم ارائه شده که همگی آن‌ها به واسطه جنگ‌طلبی شخص نتانیاهو و همچنین سنگ‌اندازی‌های آمریکا به ناکامی کشیده شده است. آخرین مورد، تلاش قطر برای میانجی‌گری در این زمینه بود که با فشارهای واشنگتن ظاهراً به در بسته خورده است. حماس عقب‌نشینی کامل نظامیان اشغالگر از غزه، بازگشت آوارگان، آزادی اسرای فلسطینی و برقراری آتش‌بس کامل را به عنوان شروط اساسی خود در رسیدن به آتش‌بس مطرح کرده است. در مقابل، دار و دسته افراطی حاکم بر کابینه صهیونیستی همچنان اندیشه محو حماس و اشغال کامل غزه را در سر می‌پرورانند، موضوعی که تنها بر دامنه جنگ خواهد افزود. 
 

۲. جنون جلاد : پس از گذشت ۲۰۰روز از جنگ غزه، نیروهای اشغالگر اسرائیلی بی‌اعتنا به انتقادات جهانی و همچنین حجم خسارات و تلفات انسانی، در حال آماده شدن برای انجام حمله گسترده به شهر رفح در جنوب نوار غزه هستند. بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر صهیونیستی که با مخالفت‌های داخلی گسترده و همچنین با چهار پرونده فساد روبه‌رو است، برای فرار از دادگاه و زندانی شدن، حیات سیاسی خود را به ادامه جنگ گره زده و این در حالی است که حدود ۱.۲میلیون غیرنظامی از ساکنان و آوارگان در رفح مستقر هستند. بنابراین در حال حاضر خطر یک فاجعه بزرگ شهر رفح را تهدید می‌کند و نگرانی‌های جدی درباره سرنوشت آوارگان و ساکنان رفح وجود دارد.
 

۳. احتمال فروپاشی کابینه نتانیاهو: با آغاز طوفان‌الاقصی در ۷ اکتبر که شکست راهبردی نظامی، سیاسی و اقتصادی به اشغالگران تحمیل کرد، برکناری نتانیاهو به عنوان یک مطالبه جدی بر سر زبان‌ها افتاد. در این مسیر بود که روز دوشنبه در پی کناره‌گیری سرلشکر آهارون هالیوا رئیس اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی و «یهودا فاکس» فرمانده منطقه مرکزی ارتش به‌دلیل شکست در غزه، از احتمال آغاز دومینوی استعفاها در دولت سخن گفته می‌شود. رسانه‌های عبری در این زمینه اعلام کردند اکنون انتظار می‌رود شاهد کناره‌گیری‌های بیشتری در صفوف افسران ارتش باشیم، روندی که می‌تواند به حوزه سیاسی هم کشیده شده و به حیات سیاسی شخص نتانیاهو پایان دهد.
 

۴. شکاف گسترده در جامعه صهیونیستی: دودستگی شدید در جامعه ساختگی صهیونیست‌ها اکنون به اوج خود رسیده است. موج گسترده اعتراضات خیابانی علیه فساد سیاسی و اقتصادی نتانیاهو که حتی پیش از جنگ هم وجود داشت، همچنان ادامه دارد. به‌تازگی روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» ضمن ابراز نگرانی در این باره، نوشت: نتانیاهو در زمان جنگ، اسرائیل را متلاشی می‌کند و ائتلاف با واشنگتن را به خطر می‌اندازد. این رسانه افزود: شکاف داخلی در اسرائیل باید اکنون برطرف شود، چرا که ما با تهدید موجودیت روبه‌رو هستیم.
 

۵. رسوایی اعراب سازشکار : جنگ غزه در کنار ایستادگی مردم غزه یک پرده دیگر هم دارد و آن رسوایی و روسیاهی سران عرب است. هر چند جنایات اشغالگران وقفه‌ای در علنی شدن خیانت کشورهای عربی به آرمان فلسطین و پیشی گرفتن آن‌ها از یکدیگر برای پیوستن به قطار عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی بود، با این حال موضوع همکاری عربستان سعودی، امارات، بحرین و اردن در زمینه ایجاد کریدور زمینی به سرزمین‌های اشغالی با هدف جبران خسارات اقتصادی که اشغالگران به واسطه حملات انصارالله یمن در دریای سرخ متحمل شده بودند، افشای همکاری اردن و حتی عربستان در سرنگونی موشک‌های ایرانی در حمله به اسرائیل و همچنین افشای همکاری مصر با رژیم صهیونیستی در نابودی بیش از هزارو۵۰۰ تونل مقاومت در مجاورت نوار غزه، مؤید خیانت بی‌پایان برخی کشورهای عرب در حق هم‌تباران مسلمان و عرب فلسطینی‌شان است.
 

۶. بی‌اعتباری جهانی اسرائیل: طوفان‌الاقصی در حوزه سیاسی هم علیه رژیم اشغالگر طوفانی به پا کرده و انتظار می‌رود با ادامه جنگ بر این هزینه‌ها افزوده شود. مطرح شدن جدی مطالبه پذیرش عضویت دائمی فلسطین در سازمان ملل و حتی استقبال برخی کشورهای مطرح غربی ازجمله اسپانیا، هلند و ایرلند از این روند، کشیده شدن رژیم به دیوان بین‌المللی دادگستری لاهه که با پرونده شکایت آفریقای جنوبی در موضوع نسل‌کشی در غزه و با همراهی ۵۲کشور صورت گرفت و قطع روابط گسترده سیاسی با اسرائیل همه از بی‌اعتباری جهانی این رژیم حکایت دارد. 
 

۷. رسوایی در انتظار صهیونیست‌ها: در کنار همه موارد یاد شده، این روزها موضوع دیگری نیز وجود دارد که می‌تواند فشارها بر رژیم صهیونیستی را افزایش داده و بر اوضاع جنگ اثر بگذارد و آن هم رسوایی کشف گورهای دسته‌جمعی در غزه است. کشف ۳۱۰ پیکر از یک گور دسته‌جمعی در محوطه بیمارستان ناصر واقع در خان‌یونس روز یکشنبه گذشته در رسانه‌ها جنجال به پا کرد. شواهد نشان می‌دهد در بسیاری از موارد، افرادی که توسط نیروهای اسرائیلی اعدام میدانی شده‌اند در این گورها مدفون شده‌اند. این وقایع برگ دیگری از جنایات رژیم صهیونیستی را آشکار می‌سازد و قطعاً بر افزایش فشارها بر این رژیم با هدف پایان دادن به جنایات اثرگذار خواهد بود. 

دیگر خبرها

  • «طوفان الاقصی» توطئه عادی سازی روابط با اسراییل را شکست داد
  • اردوغان: دیگر روابط تجاری با اسرائیل نداریم
  • تصمیم مهم اردوغان درباره رژیم صهیونیستی ؛ روابط تجاری ترکیه با اسرائیل متوقف شد
  • آمریکا: عادی‌سازی روابط مشروط به تغییر رفتار طالبان است
  • ۲۰۰ روز جنگ و ۷ تحول جهانی به‌نفع مقاومت
  • بلینکن بزودی در عربستان؛ تداوم تلاش آمریکا برای رویای عادی سازی روابط اسرائیل با ریاض
  • مهمترین دستاورد طوفان الاقصی توقف عادی سازی روابط کشور‌ها با اسرائیل است
  • رئیسی: اگر اسرائیل بار دیگر به خاک ایران تعرّض کند، معلوم نیست دیگر چیزی از این رژیم باقی بماند
  • توقف عادی سازی روابط کشور‌ها با اسرائیل، مهمترین دستاورد طوفان الاقصی
  • مخالفت نتانیاهو با جلسات ارزیابی اهداف تجاوز اسرائیل به غزه