Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@08:11:52 GMT

سابقه نداشت بیماران کرونایی در اورژانس فوت کنند

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۵۸۴۹۸

سابقه نداشت بیماران کرونایی در اورژانس فوت کنند

به گزارش خبرگزاری مهر، خسرو صادق نیت، اظهار داشت: بیمارستان امام(ره) ۵۰۰ تخت برای بیماران سرطانی دارد که اگر آنها را به بیماران کرونایی اختصاص دهیم ارائه خدمات به بیماران سرطانی محدود و تأخیر در درمان این بیماران و بیماران قلبی و عروقی موجب افزایش خطر مرگ آنان می شود.

وی افزود: اکنون مشکل درباره بیماران کرونایی شدت بیماری و بدحالی بیماران است که در ۸ ماه گذشته چنین اتفاقی نیفتاده بود که بیماران کرونایی در اورژانس جان خود را از دست بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادق نیت گفت: بسیاری از بیماران از ترس مراجعه به بیمارستان در منزل درمان می کنند که برخی از آنان درمان های غیر علمی است و زمانی که به بیمارستان مراجعه می کنند بد حال هستند و بلافاصله نیاز به بخش ویژه دارند.

رئیس مجتمع بیمارستانی امام(ره) افزود: اگر این بیماران به موقع به بیمارستان مراجعه کنند می توانیم در بخش عادی به آنان خدمات دهیم.

وی با بیان اینکه نگران مراجعه دیر هنگام بیماران هستیم، گفت: در برخی روزها یک یا دو مرگ در اورژانس بیمارستان امام اتفاق می افتد.

صادق نیت افزود: بیماران از خود درمانی پرهیز کنند و با استفاده از درمانگاه های ۱۶ ساعته و تماس با ۴۰۳۰ برای آنان مشخص می شود به بستری نیاز دارند یا ندارند.

وی گفت: ۷۰ تا ۸۰ درصد بیماران کرونایی که به بیمارستان مراجعه می کنند با درمان سرپایی مرخص می شوند البته در ماه های گذشته این تعداد بیش از ۹۰ درصد بیماران را شامل می شد.

رئیس مجتمع بیمارستان امام(ره)، افزود: بیمارانی که در بخش عادی بستری می شوند دوران بستری آنان یک هفته است و بیمارانی که در بخش ویژه بستری می شوند، حداقل دو هفته تا یک ماه و برخی نیز بیش از یک ماه دوره درمان آنان زمان می برد.

وی گفت: اگر به بیماران کرونایی آموزش مناسب داده شود آنان می توانند دوره نقاهت خود را در خانه سپری کنند و از این کار نتایج خوبی گرفته ایم.

کد خبر 5056127

منبع: مهر

کلیدواژه: بیمارستان امام خمینی ویروس کرونا ویروس کرونا پروتکل های بهداشتی آمار کرونا سیما سادات لاری کووید 19 وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سازمان بیمه سلامت سازمان غذا و دارو سلامت زنان علیرضا زالی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی محدودیت های کرونایی انسولین دانشگاه علوم پزشکی تهران بیماران کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۸۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه اینترنتی دارو کلید خورد | اطلاعات بیماران در اختیار پلتفرم‌ها قرار می‌گیرد؟

به گزارش همشهری آنلاین، دکتر بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه مراسم تجلیل از خادمان سلامت نوروزی درباره اجرای طرح عرضه اینترنتی دارو گفت: عرضه اینترنتی دارو آزمایشی است.

وی افزود: سکوهای اینترنتی فقط حمل دارو را عهده دار می‌شوند.

عین‌اللهی اظهار کرد: اطلاعات بیماران در اختیار پلتفرم‌ها قرار نمی‌گیرد.

کد خبر 846791 منبع: مهر برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان خبر مهم بهرام عین‌اللهی دارو اینترنت

دیگر خبرها

  • افتتاح بخش بیماران نیازمند به مراقبت‌های خاص در همدان
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • عرضه اینترنتی دارو کلید خورد | اطلاعات بیماران در اختیار پلتفرم‌ها قرار می‌گیرد؟
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • بازسازی اورژانس‌ها در اولویت قرار گرفت