Web Analytics Made Easy - Statcounter

وقوع درگیری میان نیروهای امنیتی و معترضان عراقی، حمله تند اردوغان به آمریکا و فرانسه، تمرین نظامی اسرائیل جهت آمادگی مقابل حزب‌الله و رایزنی نماینده سازمان ملل با المعلم درباره کمیته قانون اساسی سوریه از جمله مهم ترین خبرها و رویدادهای مرتبط با خاورمیانه در 24 ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به حمله پهپادی به پایگاه هوایی ملک خالد عربستان نیز اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تابناک، سخنگوی رسمی نیروهای مسلح یمن از هدف قرار گرفتن پایگاه هوایی ملک خالد در جنوب عربستان خبر داد.

"یحیی سریع" بدون اشاره به نوع پهپادهای استفاده شده و با تأکید بر موفقیت‌آمیز بودن این عملیات گفت که آشیانه هواپیماهای جنگی پایگاه ملک خالد در شهر خمیس مشیط در جنوب غرب عربستان هدف پهپادی قرار گرفته است.

این دومین حمله ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به مراکز نظامی حساس عربستان در ۲۴ ساعت گذشته است.

یگان پهپادی ارتش و کمیته های مردمی یمن عصر شنبه نیز با پهپادی از نوع «قاصف ۲» فرودگاه جیزان و أبها و پایگاه هوایی «خمیس مشیط» واقع در جنوب عربستان را هدف قرار داده بودند.

نیروهای مسلح یمن سوم تیرماه گذشته نیز در چهارمین عملیات «مقابله به مثل» که از آن با عنوان «تعادل بازدارندگی» یاد می‌شود، ریاض پایتخت عربستان را هدف موشکی و پهپادی قرار داده بودند.

عربستان پس از حدود تقریبا پنج سال از آغاز جنگی همه جانبه که علیه مردم یمن به راه انداخت، نه‌تنها به اهداف خود دست نیافته، بلکه هزینه‌های زیادی را به اقتصادش تحمیل کرده است.

انصارالله پس از آن که عربستان توافق آتش‌بسی را که خود اعلام کرده بود، نقض کرد، حملاتش به مراکز حساس نظامی سعودی را از سر گرفته است.

از دو سال گذشته یمن توانسته در زمینه تولید سلاح‌های هوایی به پیشرفت قابل توجهی برسد که پیروزی‌های ارتش یمن و درماندگی دفاع هوایی عربستان را به دنبال داشته است.

نگاهی به افزایش توان موشکی و پهپادی یمن، نشان می‌دهد که یمنی‌ها از حدود سه سال پیش به تولید موشک‌های پیشرفته و نیز هواپیماهای بدون سرنشین (پهپاد) پرداخته‌اند اقدامی که موجب برتری نظامی در مقابله با تجاوز سعودی‌ها شده است.

وقوع درگیری میان نیروهای امنیتی و معترضان عراقی

به دنبال حضور معترضان عراقی در برخی مناطق این کشور، درگیری هایی میان نیروهای امنیتی و این معترضان در بغداد رخ داد.

به گزارش روسیا الیوم، درگیری هایی میان معترضان عراقی و نیروهای امنیتی در بغداد رخ داد.

بر اساس این گزارش، معترضان عراقی با حضور در مناطق مختلف خواهان بهبود اوضاع معیشتی خود شدند. این اعتراضات در سالروز اعتراضات اکتبر صورت گرفت.

درگیری میان معترضان عراقی و نیروهای امنیتی مشخصا در منطقه العلاوی در نزدیکی منطقه سبز بغداد صورت گرفت.

به گفته یک منبع امنیتی برخورد با معترضان پس از آن صورت گرفته که برخی از آنها تلاش کرده اند تا سیم های خارداری که در مسیر آنها قرارداده شده بود را بردارند.

حمله تند اردوغان به آمریکا و فرانسه

«رجب طیب اردوغان» در هفتمین کنگره استانی حزب عدالت و توسعه در شهر مالاتیا به سخنرانی درباره مسائل مختلف پرداخت.

او در اظهاراتی خطاب به مقامات آمریکا، ضمن یادآوری پرداخت پول خرید سامانه‌های «اف-۳۵» از آمریکا، گفت: شما اف-۳۵ به ما ندادید. گفتید «اس-۴۰۰» را به روسیه بازگردانید، شما ما را تهدید کردید. ما یک قبیله نیستیم، ما (کشور) ترکیه هستیم.

اردوغان در ادامه، در واکنش به تهدیدات آمریکا درباره اعمال تحریم علیه ترکیه به دلیل خرید و آزمایش سامانه‌های دفاع موشکی اس-۴۰۰ روسیه، گفت: هر تحریمی دارید، سریعاً اعمال کنید. شما نمی‌دانید با چه کسی طرف هستید.

وی همچنین گفت: رویکرد آمریکا برای ما به هیچ وجه لازم‌الاجرا نیست، زیرا چطور می‌توانیم تجهیزاتی را که خریده‌ایم، آزمایش نکنیم؟ البته ما قصد نداریم با آمریکا در این خصوص مشورت کنیم. نه تنها برای اس-۴۰۰، بلکه برای بسیاری دیگر از تسلیحات سبک و سنگین.

اردوغان در بخش دیگری از سخنانش به درگیری‌های منطقه مورد مناقشه قره‌باغ کوهستانی هم اشاره کرد و گفت: بعضی از آمریکایی‌ها با برادر من «الهام علی‌اف» (رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان) تماس می‌گیرند و می‌گویند «ما می‌دانیم چه کسی با شماست، ترکیه و اردوغان. خوب که چی؟»

اردوغان به «امانوئل ماکرون» هم در صحبت‌هایش اشاره کرد و بار دیگر در انتقاد از اقدامات اسلام‌ستیزانه وی، او را به لحاظ ذهنی مشکل‌دار توصیف کرد.

وی گفت: مردی که فرانسه را رهبری می‌کند، مدام درباره اردوغان صحبت می‌کند. اول، باید ببیند به کجا می‌رود.

تمرین نظامی اسرائیل جهت آمادگی مقابل حزب‌الله

ارتش رژیم صیهونیستی از آغاز مانور موسوم به «تیر کشنده» از صبح امروز (یکشنبه) در نزدیکی مرز با لبنان و سوریه خبر داد.

به نوشته وبگاه روسیا الیوم، هدف از این رزمایش، تمرین و آموزش سناریوهای مختلف در میدان جنگ برای مقابله با هرگونه جنگ احتمالی با حزب الله لبنان اعلام شده است.

وبگاه عرب۴۸ نیز نوشته است که طبق بیانیه ارتش صهیونیستی، این مانور در سطح ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی و در چارچوب تمرین‌های سالیانه و با حضور نیروی زمینی، دریایی و هوایی، یگان‌های جنگ الکترونیک و نیروهای عملیاتی و ذخیره آغاز شده و تا روز پنجشنبه ادامه خواهد داشت.

در این بیانیه آمده است: «این تمرین با هدف افزایش آمادگی و بهبود توان هجومی در تمامی سطوح و هماهنگی میان ستادهای فرماندهی در جبهه شمالی انجام می‌گیرد.»

ساکنین سرزمین‌ اشغالی نیز در روزهای آتی شاهد پرواز بالگردها و جنگنده‌ها در تمامی مناطق خواهند بود و نیروی دریایی رژیم صهیونیستی نیز در بنادر حیفا و اشدود فعال خواهند شد.

ارتش صهیونیستی سال گذشته نیز مانور مقابله با نیروهای حزب‌الله را در یک پادگان آموزشی برگزار کرد که طی آن نیروهای صهیونیستی با شبیه‌سازی یکی از روستاهای شمال لبنان، درگیری با رزمندگان حزب‌الله را تمرین کردند.

رایزنی نماینده سازمان ملل با المعلم درباره کمیته قانون اساسی سوریه

ولید المعلم وزیر خارجه سوریه و گرپدرسون نماینده سازمان ملل در امور این کشور با یکدیگر دیدار کردند.

این دیدار با هدف بررسی کمیته قانون اساسی سوریه چند روز پیش از گزارش نماینده سازمان ملل به شورای امنیت سازمان ملل انجام شده است.

قرار است اعضای کمیته قانون اساسی سوریه بار دیگر در ژنو در روز سی ام اکتبر جاری جلسه تشکیل دهند.

سازمان ملل در آگوست گذشته مذاکرات درباره قانون اساسی سوریه را در ژنو به حال تعلیق در آورد، دلیل آن مبتلا شدن برخی از شرکت کنندگان در این مذاکرات به ویروس کرونا اعلام شده بود.

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: علائم کرونا طرح وان مذاکرات سودان و اسرائیل انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 مهدی رسول پناه مهرداد سپهری تحولات خاورمیانه تحولات سوریه تحولات عراق تحولات یمن ایران و آمریکا برجام اروپا روسیه چین علائم کرونا طرح وان مذاکرات سودان و اسرائیل انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 مهدی رسول پناه مهرداد سپهری کمیته قانون اساسی سوریه میان نیروهای امنیتی نماینده سازمان ملل معترضان عراقی پایگاه هوایی درگیری میان ملک خالد حزب الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۸۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندیشکده شورای آتلانتیک: ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است

اندیشکده «شورای آتلانتیک» با ابراز شگفتی از توانایی موشکی و پهپادی ایران عنوان داشت که ایران کمبودها و نقایص در صنعت هوایی خود را با توسعه این تسلیحات جبران کرده است.

به گزارش مشرق، اندیشکده شورای آتلانتیک در تحلیل واکنش نظامی هفته گذشته تهران با بیان اینکه روزگاری ایران در عرصه صنعت نظامی هوایی ضعیف بود اما اکنون پیشرفت چشمگیری داشته و در اوج به سر می برد، تصریح دارد: حمله بی‌سابقه ۱۴ آوریل ایران به اسرائیل یک تیر اخطار بود. این واکنش نشان می‌دهد که تهران به‌رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن ظرفیت بالقوه‌ای برای ضربه زدن به اسرائیل و مقابله با برتری هوایی آن را دارد.

این اتاق فکر آمریکایی تاکید دارد: حمله مستقیم هوایی ایران به خاک اسرائیل نقطه عطفی در شرایط امنیتی رو به وخامت منطقه بود. اگرچه حمله اخیر نکته جدیدی را در مورد توانایی‌های نظامی ایران فاش نکرد اما ظرفیت های خطرناک ایران در بهره برداری از فقدان عمق استراتژیک اسرائیل را نشان داد.

این گزارش با بیان اینکه حمله ایران، اسرائیل را به تجدیدنظر در محاسباتش در مورد ایران وادار می‌کند، افزود: برخی تحلیلگران سیاست خارجی، نوع واکنش ایران در پاسخ دادن به حمله اسرائیل به کنسولگری در دمشق را دارای بازخوردهای منفی برای تهران توصیف می‌کردند اما جمهوری اسلامی و رهبر آن آیت الله علی خامنه ای این امر را از دیدگاهی متفاوت مشاهده و ارزیابی می‌کردند.

نویسنده گزارش با تکرار ادعاهای رسانه‌های صهیونیست در مورد مقابله و همکاری غرب در کنار اسرائیل با موشک‌ها و پهپادهای ایرانی مدعی شد که حمله ایران آسیب زیرساختی قابل توجهی را به دنبال نداشت. با این‌حال شورای آتلانتیک با بیان اینکه ممکن است همه این اقدامات از روی برنامه ریزی انجام شده باشد، اذعان کرد اگر سه هزار یا ۳۰ هزار موشک و پهپاد بدون اخطار قبلی به سمت اسرائیل پرتاب شوند، مقابله با آن‌ها بسیار سخت خواهد بود.

این در حالی است که بر اساس برخی اطلاعات، گفته می شود حزب الله لبنان که اصلی‌ترین متحد ایران است، زرادخانه‌ای متشکل از ۱۵۰ هزار راکت و موشک در اختیار دارد.

این مرکز پژوهشی آمریکا، نیروی هوایی را پاشنه آشیل امنیتی ایران از زمان جنگ هشت ساله ایران و عراق (۱۹۸۰-۱۹۸۸) عنوان داشت و اعلام کرد که پس از آن جنگ، ایران برای تقویت توان هوایی خود تلاش کرد و در کنار آن بخش عمده ای از منابع خود را در زمینه توسعه برنامه موشکی بالستیک و پهپاد رزمی سرمایه گذاری کرد. ایران به دلیل آنکه سال‌ها با محدودیت‌های تسلیحاتی سازمان ملل درگیر بود، پیوسته سعی کرد تا برد و دقت موشک و پهپادهای خود را افزایش دهد و در این مسیر موفق شد قابلیت موشکی و پهپادی خود را به این سطح بالا ارتقا دهد.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • کاهش حضور آمریکا در آفریقا / حاکمان جدید ساحل آفریقا در پی کاهش روابط سیاسی و نظامی با فرانسه و آمریکا هستند/ نیجر حضور نیروهای آمریکایی را غیرقانونی اعلام کرد +فیلم    
  • اندیشکده شورای آتلانتیک: ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است
  • هلاکت ۲ تروریست در حمله پهپادی نیروهای امنیتی در شهر زاهدان
  • حمله پهپادی «نیروهای امنیتی» در زاهدان به خودروی تروریست‌ها /چند نفر به هلاکت رسیدند؟
  • حمله پهپادی حزب الله به یک پایگاه توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی
  • حمله پهپادی به خودروی تروریست ها اطراف زاهدان/ ۲ تروریست کشته شدند
  • حمله پهپادی به خودروی تروریست‌ها در اطراف زاهدان
  • اردوغان: نتانیاهو شبیه هیتلر است/ عربستان سعودی: تداوم ارتکاب جنایات جنگی از سوی نیروهای اشغالگر اسرائیلی در غزه را محکوم می کنیم/ حزب الله مقر تیپ گولانی در عکا را هدف حمله پهپادی قرار داد/ رسانه صهیونیستی: داستان حقیقی این است که ما آنگونه که نتانیاهو م
  • پیام های حمله به پایگاه های آمریکا در شرق سوریه
  • استقرار ۳۳ هزار نیروی نظامی ناتو در مرز‌های روسیه/کشته شدن ۵۰۰ هزار سرباز اوکراینی در جنگ با روسیه/حمله پهپادی گسترده اوکراین به شبه جزیره کریمه