Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-معاون درمان ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران دورکاری کارمندان را برای همه مراکز دولتی و بخش خصوصی الزامی اعلام کرد و گفت: پیشنهاد ساعات کار متفاوت دستگاه‌های اجرایی در پایتخت به ستاد ملی مقابله با کرونا ارایه شد.

دکتر نادر توکلی روز دوشنبه افزود: دورکاری ۵۰ درصدی کارکنان دولت از جمله محدودیت هایی است که از امروز (پنجم آبان ماه) در تهران به  اجرا درآمد و تا پایان ماه ادامه می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه دستگاه ها باید دورکاری کارکنان خود را به دقت اجرا کنند.

وی ادامه داد: پیشنهاد ساعات کار متفاوت دستگاه های اجرایی در تهران به ستاد ملی مقابله با کرونا ارائه شد که هنوز مصوب نشده ولی در دستور کار این ستاد قرار دارد.
معاون درمان ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران یادآور شد: این موضوع کمک می کند ازدحام در ساعات خاصی به وجود نیاید و تردد مردم در زمان بیشتری انجام شود.
توکلی همچنین گفت: در حال حاضر شروع کار اغلب دستگاه ها و مراکز دولتی در تهران ساعت هشت صبح است و در نتیحه ازدحام رسیدن به ادارات هم هفت تا هشت صبح است،  در صورتی که ساعات شروع کار متفاوت باشد از ازدحام در این ساعات خاص جلوگیری می شود.
وی تاکید کرد: اجرای این تصمیم سبب می شود در بازه زمانی ۲ تا سه ساعته ورودی و  خروجی مردم انجام شود و ازدحام هم به وجود نیاید.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران با یادآوری این که این مصوبه به همه دستگاه ها و ادارات تهران ابلاغ شده است، افزود: این موضوع برای همه دستگاه الزامی است و آنها باید دورکاری کارکنان خود را به دقت اجرا کنند.
توکلی ادامه داد: در فروردین و اردیبهشت امسال از دستگاه های اجرایی تهران درخواست مساعدت در این زمینه داشتیم، اما هم اکنون دورکاری ۵۰ درصدی کارکنان در تهران الزامی است.
وی تصریح کرد: علاوه بر دستگاه ها و ادارات دولتی، بخش خصوصی هم موظف به رعایت دقیق این موضوع هستند، به عبارتی نیمی از کارکنان شرکت ها و مجموعه های خصوصی هم باید دورکار شوند.
معاون درمان ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران ادامه داد: سازمان ها و دستگاه های ارایه کنندگان خدمات مانند بیمارستان ها، پمپ بنزین ها و ایستگاه های امدادی از این محدودیت استثنا هستند.
توکلی افزود: برخی مجموعه ها از جمله قهوه خانه ها، چایخانه ها، امکان ورزشی سرپوشیده، استخرها و موسسات آموزشی این هفته هم تعطیل هستند و رستوران ها با رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی از جمله فاصله گذاری اجتماعی می توانند باز باشند.
وی تاکید کرد: پاساژها و مراکز خرید جمعی هم در این مدت به احتمال زیاد با محدویت زمان مواجه خواهند شد و ساعات فعالیت آنها به احتمال زیاد کمتر می شود.
وی ادامه داد: پیش از این نظارت بر محدودیت ها ضعیف بود، اما امیدواریم با نظارت بهتری شاهد تحقق این موارد در تهران باشیم و همچنین با موارد تخلف در ایت زمینه برخورد قانونی انجام می گیرد.

به گزارش ایرنا، براساس دستورات ویژه رییس جمهوری به روسای کمیته های ستاد ملی مقابله با کرونا؛ در ۴۳ شهر با وضعیت بحرانی محدودیت‌های شدید اعمال می شود و حضور کارکنان دولت و دستگاه های اجرایی در تهران تا پایان آبان ماه ۵۰ درصد کاهش می یابد.

در جلسه روسای کمیته های ستاد ملی مقابله با کرونا،  پیشنهاد وزارت بهداشت و درمان و کمیته امنیتی – اجتماعی و انتظامی ستاد ملی کرونا مطرح و مورد تایید قرار گرفت و براساس این پیشنهاد مقرر شد از روز دوشنبه پنجم آبان تا پایان آبان ماه نسبت به کاهش حضور کارکنان دولت و دستگاه های اجرایی در تهران به میزان ۵۰ درصد اقدام شود.

جرایم ماسک نزدن با جدیت بیشتری ادامه می یابد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنین با یادآوری این که از امروز جرایم ماسک نزدن در تهران با جدیت بیشتری دنبال می شود، گفت: نیروی انتظامی تا به حال بیشتر حالت ارشاد با مردم روبرو می شد و به متخلفان تذکر می داد اما از امروز این روند تغییر پیدا می کند و برخورد با جرایم با جدیت بیشتری دنبال می شود.

توکلی از مردم تقاضا کرد همچنان از ماسک استفاده کنند تا هم از خودشان محافظت کرده و هم از انتقال بیماری کرونا جلوگیری و همچنین زمینه کنترل بیماری در جامعه را فراهم کنند. 

منبع: ایرنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: ستاد ملی مقابله با کرونا دستگاه های اجرایی کارکنان دولت بیماری کرونا معاون درمان دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۰۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی عملکرد سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در کمیسیون اصل نود

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس از بررسی آخرین وضعیت عملکرد سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) در جلسه این کمیسیون خبر داد.

به گزارش ایسنا، علی خضریان در توضیح نشست کمیسیون اصل نود در خصوص بررسی آخرین وضعیت سامانه ستاد گفت: با توجه به حجم بالای معاملات بخش عمومی، رویکردی که کشورهای پیشرفته از سال‌ها قبل برای مدیریت منابع، افزایش بهره‌وری، افزایش شفافیت و مبارزه با فساد اقتصادی و اداری در پیش گرفته‌اند، استفاده از سامانه‌های تدارکات الکترونیکی است. در کشور ما نیز استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی یکی از راهکارهای کلیدی مبارزه با فساد است لذا در همین راستا چنین سامانه‌ای با عنوان «سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد)» در ایران از سال‌ها قبل مورد توجه قرار گرفته است.

وی افزود: الکترونیکی کردن فرآیند انجام معاملات از طریق سامانه‌های الکترونیکی در مسیر شفافیت گامی مهم است که نظارت بر خط و سریع را ممکن می‌کند. در کشور ما با توجه به اهمیت بسیار این موضوع در طی سال‌های گذشته تلاش‌های زیادی انجام گرفته تا الگوی موفق دیگر کشورها در الکترونیکی کردن معاملات پیاده سازی شود.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس گفت: با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از بودجه دولت صرف انجام معاملات می‌شود، این سامانه در افزایش بهره وری و کاهش کسری بودجه تاثیرگذار است. همچنین سیاست‌گذاری، اجرای سیاست‌ها و ارائه خدمات با توجه به اهمیت معاملات دولتی در اقتصاد و نقش و جایگاه آن در پیشرفت کشور، توجه به تصمیم سازی بر مبنای اطلاعات در این حوزه بسیار مهم است.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس اضافه کرد: با ایجاد سامانه ستاد می‌توان بر تمامی مراحل انجام معاملات نظارت کرد. همچنین با استفاده از فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی می‌توان ظرفیت‌های نظارتی را افزایش داد. خضریان با اشاره به اهمیت اصلاح ساختار بودجه مبتنی بر عملکرد و آمایش سرزمین خاطرنشان کرد: یکی از گلوگاه‌های اصلی نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، شفاف‌سازی منابع صرف شده و خروجی‌ها و پیامدها است که روش اصلی تحقق آن، استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی دولت است با توجه به اهمیت این موضوعات کمیسیون اصل نود به عنوان بازوی نظارتی مجلس و اهمیت زیادی برای اجرایی شدن این سامانه داشته است.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس ادامه داد: در آخرین جلسه این کمیسیون نشستی با موضوع پیگیری انجام تکالیف قانونی مندرج در جزء ۳ و ۴ بند ک تبصره ۱۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور با حضور مدیران قوه قضائیه، ریاست جمهوری، وزارت صمت، وزارت ارتباطات و فراجا پیرامون پرونده‌ای با مسئولیت حجت‌الاسلام پژمانفر برگزار و مقرر شد جهت حل مسائل الکترونیکی شدن مزایدات دوایر اجرای ثبت سازمان ثبت اسناد و املاک، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی به شکلی عمل کند که تا در مهلت ۱۰ روزه مزایدات یک استان به صورت آزمایشی در سامانه ستاد ثبت شده و مزایدات اراده تصفیه امور ورشکستگی در یک استان از این طریق انجام شود همچنین مشکلات پیمانکار سامانه نیز پیگیری و مرتفع شده و گزارش همه اقدامات به کمیسیون ارسال شود.

خضریان در پایان با تأکید بر پیگیری این موضوع در کمیسیون اصل نود مجلس، گفت: کمیسیون اصل نود با درک اهمیت سامانه ستاد، در هفته اول تیرماه نسبت به برگزاری جلسه جهت نظارت بر اجرای صحیح جزء ۳ و ۴ بند ک تبصره ۱۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ اقدام خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • بررسی عملکرد سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در کمیسیون اصل نود
  • ستاد مرکزی راهیان نور از ظرفیت‌های دستگاه‌ها بهره‌مند می‌شود
  • آنژ پوستکوعلو: باید برخی از بازیکنان تاتنهام را بفروشیم
  • این گروه از کارکنان دولت فوق‌العاده خاص دریافت می‌کنند/ اعلام جزییات
  • نیروهای شرکتی منتظر نباشند؛ خبر نگران کننده درباره طرح ساماندهی کارکنان دولت