Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد معاون فناوری پارک علم و فناوری یزد اعلام کرد: اولین مدرسه نوآوری کشور در یزد با هدف توانمندسازی و پرورش خلاقیت‌های دانش‌آموزان و جریان‌سازی فناوری‌های نوین در سطح جامعه فعالیت می‌کند.

«شهرام شکوهی» در خصوص نخستین مدرسه نوآوری کشور که اخیراً با حضور معاون علم و فناوری رئیس جمهور در یزد افتتاح شد، در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا تصریح کرد:  مدرسه نوآوری برای اولین بار در کشور با سه هدف توانمندسازی و راهنمایی دانش‌آموزان برای شروع مسیر حرفه‌ای، پرورش خلاقیت و جریان‌سازی و رواج علم و فناوری‌های نوین در سطح جامعه راه‌اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: این مدرسه در شروع به عنوان مکمل سیستم آموزشی دوره متوسطه در قالب دوره‌های طرح‌محور و کاربردی با سرفصل‌های مختلف توسط مرکز نواوری پارک علم و فناوری یزد طراحی شده است.

شکوهی با بیان این که طرح‌ها و اختراعات دانش‌آموزی می‌توانند قابلیت‌ها و کاربردهای زیادی داشته باشند، اظهار کرد: این مدرسه، فعالیت خود را در سه سرفصل بیوتکنولوژی، چاپ سابلیمیشن و داده کاوی آغاز کرده ولی سرفصل‌های دیگری در حوزه‌های فنی مهندسی، علوم پایه، هنر و کسب و کار در حال تدوین است و پلتفرم جامع آن با مشارکت کامل شرکت‌های توانمند بخش خصوصی استان و کشور شکل خواهد گرفت.

وی با اشاره به ارائه ۶۴۰ نفر ساعت آموزش در این مدرسه تاکنون، ادامه داد: در حال حاضر تمام دانش‌آموزان مقاطع تحصیلی به ویژه مقطع متوسطه دوم به عنوان جامعه هدف این مدرسه نوآوری هستند ولی دانش‌آموزان دیپلمه نیز در صورت علاقه می‌توانند در دوره‌های مهارت‌آموزی این مدرسه شرکت کنند.

شکوهی با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی این مدرسه در دو گروه دختران و پسران، عنوان کرد: از آنجایی که بیشتر آموزش‌های این مجموعه به صورت عملی است، حضور دانش‌آموزان در کلاس‌ها به صورت فیزیکی الزامی است ولی در شرایط کرونایی حال حاضر این امکان فراهم نیست و در حال حاضر کلاس‌ها به شکل مجازی دنبال می‌شود تا پس از کرونا شاهد برگزاری جدی کلاس‌های حضوری باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی پارک علم و فناوری یزد نوآوري مدرسه يزد مدرسه نوآوری علم و فناوری دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۱۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال بیش از ۵۹ هزار دانش آموز یزدی از طرح ملی نجات آب

جواد محجوبی مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد ، با بیان اینکه طرح ملی نجات آب ویژه دانش آموزان پایه‌های هفتم، هشتم و نهم دوره متوسطه است، گفت: در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ بیش از ۵۹ هزار و ۷۰۰ دانش آموز، در ۳۳۹ مدرسه از ۱۴ منطقه استان یزد، در این طرح شرکت کردند.

وی افزود: هفتمین دوره طرح ملی دانش آموزی نجات آب (داناب) از ۱۰ آبان‌ماه ۱۴۰۲ در سطح مدارس دوره اول متوسطه سراسر استان آغاز به کار کرد.

محجوبی همچنین ابراز کرد: با ابتکار سازمان جهاد دانشگاهی (مشاور طرح در استان) در هفتمین سال اجرای این طرح برنامه‌های متنوعی شامل، برگزاری بازی‌های تیمی آنلاین با موضوع آب، تهیه و طراحی ویدئو کلیپ‌های آموزشی، برگزاری مسابقات الکترونیکی از محتوای ویدئو کلیپ‌ها، برگزاری مسابقات سه رشته‌ای و رویداد سما (سپاس مادرانه آب) در دستور کار قرار گرفت.

مدیر عامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد در ادامه با بیان اینکه همه مسابقات، موضوعات و محتوا‌های آموزشی با موضوع آب است، گفت: در مسابقات سه رشته عکاسی، نقاشی و تئاتر کاغذی، مجموع ۱۵۵۰ اثر از دانش آموزان ۳۳۹ مدرسه به دبیرخانه هفتمین دوره طرح نجات آب استان یزد ارسال شد که از این تعداد، ۱۳۲۰ اثر به مراحل پایانی راه یافتند.

محجوبی همچنین در پایان اظهار داشت: برگزاری بازی‌های تیمی آنلاین از طرح ابتکاری استان یزد در این طرح ملی بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • مشارکت ۵۹ هزار دانش‌آموز یزدی در طرح ملی نجات آب
  • استقبال بیش از ۵۹ هزار دانش آموز یزدی از طرح ملی نجات آب
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • تجلیل از دانش آموزان برتر یزدی
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی