Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-27@10:15:03 GMT

حدادی در آلمان اما خبری از جراحی خار پاشنه نیست

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۶۲۳۸۳

حدادی در آلمان اما خبری از جراحی خار پاشنه نیست

احسان حدادی برای عمل خار پاشنه پایش دو هفته پیش عازم آلمان شد و این در حالی است که هنوز این ورزشکار تحت عمل جراحی قرار نگرفته است.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، عمل خارپاشنه احسان حدادی ملی‌پوش المپیکی کشورمان و دارنده مدال نقره المپیک لندن، در شهریورماه سر و صدای زیادی به پا کرد. حدادی به دلیل خار پاشنه پا و مشکلاتی که برای او پیش آمده بود در جلسه‌ با رئیس کمیته ملی المپیک  درخواست کرد تا برای ادامه درمان راهی آلمان شود و پای خود را به جراح مورد نظرش بسپارد، این موضوع ابتدا مورد موافقت صالحی امیری قرار گرفت؛ اما پس از مدتی با مخالفت اعضای هیئت اجرایی روبه‌رو شد و برای مدتی مسکوت ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احسان حدادی یکی از امیدهای کاروان ایران برای کسب مدال المپیک است و طبیعی است با توجه به وزن بالایی که دارد و در سال منتهی به المپیک هم به سر می‌بریم باید شرایط درمانی‌اش به خوبی پیش برود، اما اعضای هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک معتقد بودند عمل خار پاشنه خیلی موضوع جدی نیست و حدادی می‌تواند در ایران پیگیر مداوای خود باشد. حدادی که چنین نظری نداشت از پزشکان ایرانی خواست به او تضمین دهند که عمل پایش با موفقیت انجام می‌شود و او تا میدان المپیک می‌تواند بدون هیچ مشکلی کار کند. پس از درخواست تضمین از پزشکان از سوی این ورزشکار، در نهایت پرونده حدادی به کمیسیون فدراسیون پزشکی -ورزشی رفت و با سفر او به آلمان موافقت شد. هزینه درمان حدادی در آلمان معادل 8000 هزار یورو شده که با توجه به شرایط اقتصادی و گرانی ارز بار مالی زیادی به فدراسیون پزشکی- ورزشی متحمل می‌شود.

انتخابات فدراسیون دوومیدانی 20 شهریورماه پس از ماه‌ها بلاتکلیفی برگزار شد و در نهایت هاشم صیامی با کسب بیشترین آرا در مرحله دوم صندلی ریاست را از آن خود کرد. حدادی هم پس از برگزاری مجمع فدراسیون دوومیدانی، عازم آلمان شد تا مراحل درمانی‌اش را در آلمان پیگیری کند. از حضور حدادی در آلمان نزدیک به دو هفته می‌گذرد و این ورزشکار کشورمان هنوز تحت عمل جراحی قرار نگرفته است. البته شدت شیوع ویروس کرونا در آلمان مانع این عمل جراحی شده است.

طبق شنیده‌ها گویا مسئولان بیمارستان قرار بوده با حدادی تماس برقرار کنند تا کارهای جراحی‌اش را انجام دهد اما شدت شیوع ویروس کرونا این کار را به تعویق انداخته است.

به هر حال هزینه جراحی حدادی برای خار پاشنه پا در عمل تقریباً نزدیک به 250 میلیون برآورد شده است که البته این وقفه چند روزه هم باید جزء هزینه‌های او حساب کنیم.

انتهای پیام/4057/

منبع: آنا

کلیدواژه: آلمان احسان حدادی فدراسیون دوومیدانی دوومیدانی پرتاب دیسک خار پاشنه پا خار پاشنه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۲۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش اینچه درگاهی در موفقیت تاریخی ژیمناستیک ایران

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ ژیمناستیک ایران موفق شد اتفاقی تاریخی رقم بزند و برای اولین بار سهمیه المپیک را کسب کند. مهدی الفتی که پیش از این در بازی های آسیایی هانگژو موفق شده بود به مدال نقره دست پیدا کند این بار سهمیه المپیک پاریس را به دست آورد؛ آن هم در شرایطی که اگر اینچه درگاهی ریاست فدراسیون ژیمناستیک را بر عهده نداشت او به مسابقات کسب سهمیه اعزام نمی‌شد. این اعزام در شرایطی انجام شد که ژیمناستیک ایران به دلیل برخی اتفاقات دچار تلاطم شده بود و حضور افراد غریبه با ژیمناستیک در این فدراسیون، لطمات زیادی به این رشته پایه و مادر وارد کرده بود.

فراموش نکردیم روزگاری بود که حتی در مسابقات کسب سهمیه هم شرکت نمی‌کردیم چرا که مسئولان وقت فدراسیون ژیمناستیک اعتقاد داشتند ژیمناست‌های ایرانی استعدادی در این رشته ندارند و هزینه کردن برای کسب سهمیه المپیک، یک سیاست اشتباه است.

اینچه درگاهی از سال 1396 که ریاست فدراسیون ژیمناستیک را بر عهده گرفته تا به امروز موفقیت های زیادی برای این رشته رقم زده است. او با وجود سنگ اندازی های زیادی که مخالفانش انجام دادند ثابت کرد که می‌توان در ژیمناستیک هم صاحب مدال شد. فراموش نشود ژیمناستیک رشته ای است که بر خلاف رشته های دیگر که برای کشورمان مدال آور بوده‌اند در همه کشورهای دنیا دارای جایگاه ویژه ای است و در چنین شرایطی شانس کسب موفقیت بسیار کم است.

امروزه حتی مخالفان اینچه درگاهی هم اعتقاد دارند که او توانسته ژیمناستیک ایران را به اعتلا برساند. نکته‌ای که باید مسئولان ورزش کشور در نظر بگیرند سمپاشی کسانی است که از نتیجه انتخابات فدراسیون ژیمناستیک در 24 اردیبهشت واهمه دارند. آنها با ارائه اطلاعات اشتباه، تلاش می‌کنند روی تصمیمات وزارت ورزش تاثیرگذار باشند. به عنوان مثال آنها ابتدا اعلام کردند که الفتی جایگاه هشتاد و چهارم در رنکینگ فدراسیون جهانی دارد و اصلا از ابتدا هم شانسی برای کسب سهمیه المپیک نداشته است. در ادامه که این دروغ آنها با کسب سهمیه االمپیک نقش بر آب شد گفتند که الفتی از طریق ویلدکارت موفق به کسب سهمیه شده است. این دروغ پراکنی آنها فقط به یک دلیل خاص است. اینکه با حضور اینچه درگاهی در فدراسیون ژیمناستیک، آنها نمی‌توانند از او سهم‌خواهی کنند.

باید امیدوار بود انتخابات فدراسیون ژیمناستیک با حضور هر 3 کاندیدا برگزار شود؛ در غیر این صورت اتفاقات تلخی نه تنها برای ژیمناستیک که برای ورزش کشور رخ خواهد داد.

258 258

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899175

دیگر خبرها

  • قایقران‌ها را با تمرین پشت سد به جنگ المپیک نفرستید
  • چرا اتحادیه جهانی کشتی مصلایی پور را از المپیک‌ کنار گذاشت؟
  • شجاعی: علت پشت کردن بازیکنان به تیم ملی والیبال باید روشن شود/ کسب سهمیه المپیک شرط دارد
  • خداحافظی دسته جمعی از تیم ملی | کار سرمربی ایران سخت شد!
  • جمالپور: حق کشتی فرنگی خوزستان داشتن ۲ مربی در المپیک است
  • لیگ ملت‌ها: لیست مهمان غیرمنتظره المپیک پاریس
  • نقش اینچه درگاهی در موفقیت تاریخی ژیمناستیک ایران
  • پائز: قلب بازیکنان را می‌خواهم
  • پائز: المپیکی شدن ایران اصلا یک رویا نیست
  • با این سرمربی خیلی به حضور در المپیک خوش‌بینم