Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از عرضه شستا در بورس و آزادسازی سهام عدالت، نوبت به عرضه سهام سرخابی‌ها در بازار سهام رسید که حاشیه‌های ورود آنها به بورس از قدمتی چندساله برخوردار است.

در ابتدا اعلام شد واگذاری سهام استقلال و پرسپولیس در سال ۹۸ انجام می‌شود، در حالی که این اقدام به مرحله اجرا نرسید و علت آن، روبرو شدن این دو شرکت فرهنگی- ورزشی با مشکلاتی مانند تغییرات مدیریتی مطرح شد و اعلام کردند: در آن زمان، فقط بحث واگذاری برند همراه با دارایی بود و  به هیچ عنوان مساله واگذاری هیچ یک از شرکت‌های فرهنگی- ورزشی استقلال و پرسپولیس از طریق بازار سرمایه مطرح نشده بود، اما از مهرماه سال ۹۸ نحوه واگذاری تغییر کرد و شرکت‌ها ملزم به واگذاری از طریق پذیرش در بازار سرمایه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از همان ابتدا باشگاه پرسپولیس آمادگی خود برای واگذاری سهامش را اعلام و مطرح کرد که این باشگاه اقدامات مربوط به تجدید ارزیابی دارایی‌ها، ثبت علایم تجاری و ارزیابی علایم تجاری در طبقات ۴۵ گانه را انجام داده است. در مقابل، باشگاه استقلال با وجود همه تلاش‌هایی که انجام داد اما هنوز کارشناسان، گزارش مربوط به ارزیابی مجموعه ورزشی «شهید مرغوب‌کار» را ارائه نکرده‌اند و همچنین کارشناسان مربوطه درخصوص ارزیابی علایم تجاری تعیین نشده‌اند. اما به محض ارائه گزارشات لازم، اقدامات بعدی برای تشکیل مجمع عمومی فوق‌العاده به منظور تصویب افزایش سرمایه و اساس‌نامه اصلاحی اقدام و در نهایت مدارک لازم از جمله برنامه کسب‌وکار، امیدنامه و صورت‌های مالی جدید به هیات پذیریش برای ورود سهام این باشگاه در بازار دوم فرابورس ارایه خواهد شد.

عرضه سهام سرخابی‌ها در نیمه نخست سال ۹۹

در نخستین روزهای سال جاری بود که جلسه‌ هیات واگذاری برای روشن شدن هر چه زودتر تکلیف این دو باشگاه برگزار شد که عضو هیات عامل و معاون سازمان خصوصی‌سازی پس از پایان این جلسه به خبرنگار ایرنا اعلام‌کرد: تاکید هیات واگذاری، مشخص شدن تکلیف این دو باشگاه برای عرضه اولیه در بازار سرمایه تا نیمه نخست سال ۹۹ است و  باید از طریق عرضه اولیه در فرابورس، کشف قیمت انجام شده و عرضه‌های بلوکی در مراحل بعد انجام شود.

شهریورماه امسال بود که «ابوالقاسم شمس جامخانه»، عضو هیات عامل سازمان خصوصی‌سازی گفت: علت  تاخیر در واگذاری این دو باشگاه ناشی از اسناد مالکیت چهار مجموعه ورزشی متعلق به استقلال و پرسپولیس است، تاکنون سند سه مجموعه ورزشی که متعلق به باشگاه استقلال و پرسپولیس هستند آماه شده و اکنون در حال انجام اقدامات لازم برای گرفتن یک سند دیگر هستیم.

وی افزود:‌ اصرار برای اخذ سند مالکیت برای گزارش توجیهی افزایش سرمایه است، اظهارنظر برای افزایش سرمایه نیازمند همین سند است و باید به نام باشگاه‌ها باشد، تا زمانی که این سند وجود نداشته باشد حسابرس گزارش توجیهی افزایش سرمایه را نمی‌پذیرد.

شمس درباره زمان عرضه سهام سرخابی‌ها به بورس گفت: زمان مشخصی را برای نهایی شدن این اقدام نمی توان ارائه داد، اما ممکن است در مهرماه این اقدام انجام شود.

عرضه سهام پرسپولیس در بورس در آبان ماه

با وجود گذشت ماه مهر همچنان خبری از عرضه سهام سرخابی‌ها به بورس و ارائه زمان دقیق برای این اقدام مطرح نشده است.

در این زمینه عضو هیات عامل سازمان خصوصی‌سازی افزود: در ابتدا اعلام شده بود که عرضه سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در شهریورماه انجام می‌شود، بعد از آن به دلیل برخی از مسایل به مهرماه موکول شد، اما صورت‌های مالی این دو باشگاه به مرحله نهایی نرسید.

شمس جامخانه اظهارداشت: وضعیت باشگاه پرسپولیس از نظر صورت‌های مالی و برخی دیگر اقدامات که قرار است برای واگذاری آن انجام شود به مراتب بهتر از استقلال است.

وی گفت: گزارش توجیهی افزایش سرمایه باشگاه پرسپولیس که سرمایه توجیهی آن حدود ۷۰۱ میلیارد تومان است تهیه شده و برای بررسی در اختیار حسابرس و بازرس قانونی سازمان حسابرسی قرار گرفته است.

عضو هیات عامل سازمان خصوصی‌سازی خاطرنشان‌کرد: در تلاشیم تا بتوانیم در هفته جاری گزارش را دریافت کنیم، مطابق آن مجمع عمومی فوق العاده برگزار تا در نهایت اصلاح اساس‌نامه و افزایش سرمایه آن انجام شود.

وی ابراز امیدواری کرد با توجه به صحبت‌های انجام شده با سازمان حسابرسی و همکاری‌های باشگاه پرسپولیس، گزارش حسابرس بازرس قانونی طی هفته آینده اخذ و پس از آن درخواست پذیرش شرکت فرهنگی- ورزشی پرسپولیس به هیات پذیرش فرابورس داده شود.

شمس خاطرنشان‌کرد: اطلاعات دیگری که باید تهیه شود به موازات دیگر اقدام های لازم از طریق مشاور پذیرش در حال انجام است و امیدواریم بتوانیم درخواست عرضه پرسپولیس را به هیات پذیرش ارائه و در پایان، عرضه اولیه آن انجام شود.

وی گفت: اکنون عرضه سهام استقلال در بورس با مشکلاتی همراه است و هنوز صورت‌های مالی آن نهایی نشده است، تغییر و تحولات اعمال شده موجب شده تا به جمع‌بندی نهایی نرسیم.

شمس با بیان اینکه سند مالیکت مجموعه ورزشی شهید مرغوب‌کار و کمپ «حجازی» به نام باشگاه اخذ و ارزیابی آن توسط کارشناسان انجام شده، افزود: فقط صورت مالی این باشگاه کار را متوقف کرده است، در صورت رفع مشکلات موجود سهام استقلال پس از پرسپولیس وارد بورس خواهد شد.

عضو هیات عامل سازمان خصوصی‌سازی با اشاره به اینکه هیات پذیرش فرابورس در آبان‌ماه به‌طور حتم برای پرسپولیس برگزار و اگر در آنجا پذیرش شود عرضه اولیه انجام خواهد شد، خاطرنشان‌کرد: استقلال ممکن است با یک ماه تاخیر در بورس عرضه شود، در وضعیت کنونی راه دیگری جز اینکه این دو باشگاه را به صورت جداگانه در بورس عرضه کنیم، نداریم.

وی با بیان اینکه تا پایان سال سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در بورس عرضه خواهد شد، گفت: درخواست هیات پذیرش پرسپولیس در آبان‌ماه ارائه و پس از پذیرش، عرضه اولیه آن انجام می‌شود.

223227

کد خبر 1447821

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بورس تهران سازمان بورس و اوراق بهادار بورس کالا سهام شاخص باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس عضو هیات عامل سازمان خصوصی سازی عرضه سهام سرخابی ها استقلال و پرسپولیس باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال افزایش سرمایه دو باشگاه صورت های مالی مجموعه ورزشی بازار سرمایه عرضه اولیه هیات پذیرش انجام شود آن انجام خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۵۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سود ۳ میلیون دلاری پرسپولیس از خصوصی‌سازی

آفتاب‌‌نیوز :

پیمان حدادی، عضو هیات مدیره پرسپولیس در مورد بدهی پرسپولیس به بانک شهر که حالا سهامدار این باشگاه است، گفت: می‌گفتند، چون باشگاه پرسپولیس به بانک شهر بدهکار بوده این باشگاه را خریده، اما باشگاه استقلال هم به بانک شهر بدهکار است. تسهیلاتی که در زمان عرضه سهام به دوتا باشگاه دادند برابر بوده. اقساط ریالی ما از سپرده‌ای که در بانک شهر داریم پرداخت می‌شود. وام دو و نیم میلیون دلاری هم قرض الحسنه است.

او در مورد دریافت پاداش آسیایی بلوکه شده نزد ای‌اف‌سی گفت: ما از اینجا به بعد تلاش می‌کنیم از بانک مرکزی مجوز بگیریم که سه و نیم میلیون دلاری که نزد ای‌اف‌سی داریم، دو و نیم میلیون دلارش را با بدهی‌ای که به بانک شهر داریم تهاتر کنیم.

حدادی در مورد اینکه با واگذاری سهام پرسپولیس آیا بودجه تزریق می‌شود گفت: باتوجه به زیان‌هایی که باشگاه در سال‌های گذشته متحمل شده، باشگاه پرسپولیس همانند استقلال مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت هستند و حتما باید افزایش سرمایه بدهند. بهترین راحت‌ترین روشی که بانک‌ها می‌توانند سرمایه‌گذاری کنند، محل افزایش سرمایه است. بانک‌ها به صورت نقدی به سرمایه باشگاه اضافه خواهند کرد و آن وجوه با برنامه‌ریزی می‌تواند آن وجوه در باشگاه سرمایه‌گذاری شود. روال باشگاه تغییر نخواهد کرد. تعهدات باشگاه باید انجام شود.

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • کیومرث هاشمی: نظارت کلان بر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خواهیم داشت/ دخالتی در امور اجرایی سرخابی‌ها نداریم
  • سود ۳ میلیون دلاری پرسپولیس از خصوصی‌سازی
  • ترکیب سهامداران پرسپولیس در هیات مدیره مشخص شد
  • ۱۶۱ میلیارد تومان نقدینگی به بازار سهام تزریق شد
  • رسمی: آزادی پرسپولیس و استقلال از چنگ وزارت ورزش بعداز ۴۰سال / AFC واگذاری را تأیید کرد / ۵درصد سهام به بازیکنان قدیمی سرخابی رسید!
  • وزارت ورزش نقشی در انتخاب مدیران سرخابی نخواهد داشت
  • اسبقیان: وزارت ورزش در انتخاب هیات مدیره سرخابی‌ها دخالت نمی‌کند
  • خبر خوش وزیر برای سرخابی ها | دستور پرداخت حق پخش رسید
  • سایه روشن ورود توصیه‌ای بانک‌ها به واگذاری سرخابی‌ها
  • چه چیزی باعث شکست واگذاری سرخابی‌ها می‌شود؟