Web Analytics Made Easy - Statcounter

اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایران از عضو هیأت رئیسه کمیسیون کشاورزی خواست تا با ارائه اسناد، متخلفان در واردات نهاده‌های دامی را به قوه قضائیه معرفی کند. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایران از عضو هیأت رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی ایران خواست تا با ارائه اسناد و مدارک سو استفاده کنندگان از قوت مردم را به سازمان‌های نظارتی و قوه قضائیه معرفی کند تا دیگر چنین تخلفاتی تکرار نشود و این افراد به اشد مجازات برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در نامه این اتحادیه آمده است: در مورخ یکشنبه چهارم آبان ماه ۱۳۹۹، احد آزادیخواه عضو هیأت رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس عنوان کرد که برخی از واردکنندگان نیمی از نهاده‌های دامی وارداتی خود را از طریق سامانه بازارگاه توزیع نمی‌کنند و بعضاً شرکت‌های واردکننده نهاده‌های دامی مبالغی را خارج از سیستم نظارتی از مرغداران دریافت می‌کنند که بازار سیاه را به همراه داشته است.

دبیر اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایران طی نامه‌ای به این نماینده خواستار معرفی متخلفان به قوه قضائیه با ارائه سند و مدارک شد.
در متن نامه آمده است:

جناب آقای احد آزادیخواه
عضو محترم هیئت رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی

با سلام و احترام؛
در جراید کشور به نقل از جنابعالی آمده که «برخی واردکننده‌ها نیمی از نهاده دامی وارداتی خود را از طریق سامانه بازارگاه توزیع نمی‌کنند و بعضاً شرکت‌های واردکننده نهاده دامی مبالغی را خارج از سیستم‌های نظارتی از مرغداران دریافت می‌کنند که بازار سیاه را به همراه داشته است.»

قطعاً در جایگاه جنابعالی اطلاعات واصله می‌بایست مستند به مدارک قابل قبول باشد به عنوان اتحادیه این صنف در خواست جدی و فوری داریم که مدارک مربوط را به سازمان‌های نظارتی و قوه قضائیه ارجاع فرمائید تا به آنها رسیدگی و خاطیان را به اشد مجازات برسانند زیرا سو استفاده از قوت مردم گناهی نابخشودنی است و وظیفه جلوگیری و عدم تکرار آن به عهده تمامی افراد و نهادهای ذیربط می‌باشد.
در این مقال مواردی به شرح زیر را جهت تشحیذ ذهن حضرتعالی یادآور می‌گردد:

۱- در تاریخ ۱۹.‏۰۳.‏۹۹‬ واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور موظف شدند ذرت را علاوه بر کنجاله سویا و جو که قبلاً در بازارگاه عرضه می‌شد از طریق سامانه مذکور به بازار عرضه نمایند.

۲- ترخیص نهاده‌های ذرت، کنجاله و جو که از خارج توسط تجار به گمرکات کشور وارد می‌گردند فقط با عرضه کلی آن در سامانه بازارگاه میسر می‌باشد و هیچ گونه نهاده‌ای خارج از سامانه در اختیار واردکننده قرار ندارد که بتواند مستقیماً به بازار سیاه عرضه کند.

۳- نظام سامانه بازارگاه به گونه‌ای طراحی گردیده که ارتباط مستقیمی بین خریدار و فروشنده وجود ندارد و لذا دریافت وجه جداگانه به هیچ وجه مقدور نیست.

۴- وزارت جهاد کشاورزی و ارگان‌های نظارتی از قبیل ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، سازمان حمایت و تعزیرات و امثالهم مستمرا بر جریان معاملات و جابجایی نهاده‌های وارداتی نظارت دارند و در صورت کوچک‌ترین جابجایی خارج از سامانه بازارگاه برای عوامل آن پرونده تشکیل می‌گردد.   علیهذا با امعان نظر به موارد فوق از جنابعالی مجدداً درخواست می‌گردد مدارک و منابع اطلاعات خود در عرضه خارج از سامانه بازارگاه نهاده‌ها را به ارگان‌های فوق الذکر ارائه و معرفی فرمائید تا حقوق مردم تضییع نگردد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نهاده های دامی واردکنندگان قوه قضائیه واردکنندگان نهاده های دام و طیور رئیسه کمیسیون کشاورزی سامانه بازارگاه نهاده های دامی قوه قضائیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۶۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخلیه غلات ۱۰۱ فروند کشتی در بندر امیرآباد

غلامرضا قنبری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهشهر گفت: ۱۰۱ فروند کشتی محصول غلات به وزن ۲۸۱ هزار تن فروردین ماه امسال  در بندر امیرآباد تخلیه شد.

او افزود:این غلات شامل ذرت دامی، جو دامی و گندم از کشور روسیه و قزاقستان بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهشهر گفت: این کشتی‌ها توسط پست قرنطینه گیاهی بندرامیرآباد این شهرستان بازدید، نمونه‌برداری و و مجوز تخلیه صادر شد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • واکنش یکی از عمو‌های فیتیله‌ای به اظهارات جنجالی عموقناد
  • تخلیه غلات ۱۰۱ فروند کشتی در بندر امیرآباد بهشهر
  • واکنش یکی از عموهای فیتیله‌ای به اظهارات جنجالی عموقناد | اختلافی که پس از سال‌ها فیتیله‌اش روشن شد!
  • تخلیه غلات ۱۰۱ فروند کشتی در بندر امیرآباد
  • نظارت بهداشتی بر تولید تا عرضه فرآورده‌های خام دامی
  • ۲۷۰ کیلوگرم فرآورده‌های خام دامی غیر بهداشتی در نایین معدوم شد
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • آغاز توزیع تخم نوغان در مازندران
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر ۲۳ هزار تن نهاده دامی سیستان و بلوچستان انجام شد
  • واکنش‌ها به اظهارات آقای مدیر؛ این شخص باید برکنار شود!