Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جی‌ئی‌سی‌اف) و آژانس بین المللی انرژی‎های تجدیدپذیر (IRENA) در نشستی مشترک پدیده تبدیل انرژی را بررسی کردند.

به گزارش خبرگزاری شانا به نقل از دبیرخانه جی‌ئی‌سی‌اف، فرانسسکو لا کمرا، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر در چهل‌وششمین دوره از سخنرانی‌های ماهانه گاز با عنوان «تبدیل انرژی: راه پیش رو» سخنرانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رویداد بر شتاب انتقال مداوم انرژی متمرکز بود و بر نقش سرمایه‌گذاری در فناوری‌های پیشرو به عنوان پاسخی طولانی‌مدت به بحران ناشی از شیوع همه‌گیری ویروس کرونا تأکید داشت.

یوری سنتورین، دبیرکل جی‌ئی‌سی‌اف در سخنرانی افتتاحیه این رویداد بر سال‌ها همکاری این دو نهاد تأکید و اظهار کرد: رابطه این دو نهاد طبیعی است، رابطه‌ای که آغاز کرده‌ایم و رابطه‌ای که قصد داریم در آینده تحکیم کنیم و ادامه دهیم، جی‌ئی‌سی‌اف می‌تواند نقش مؤثری در موفقیت ابتکارعمل‌های ایرنا داشته باشد.

وی افزود: توسعه پایدار تنها واژه و «سبزشویی» نیست و واقعیت زمان ماست. تغییرات آب و هوایی که توسعه انرژی تجدیدپذیر به دنبال معکوس کردن آن است، خود را به صورت آتش‌سوزی جنگل‌ها، افزایش سطح آب دریا، الگوهای غیرمعمول آب و هوایی و در نتیجه مهاجرت‌های گسترده نشان می‌دهد. 

کمرا در سخنرانی خود به یافته‌های عمده چشم‌انداز انرژی‌های تجدیدپذیر جهانی ایرنا و آخرین ارائه‌ها و تحقیق‌ها در این زمینه اشاره کرد و مسیر انتقال انرژیی را که با اهداف آب و هوایی جهانی تا سال ۲۰۵۰ همسوست و از نظر فنی و اقتصادی مقرون به صرفه است، ارائه داد.

وی تأکید کرد: ثابت شده است که افزایش رقابت‌پذیری هزینه‌های انرژی‌های تجدیدپذیر و سیاست‌های انرژی حمایتی دولت‌ها، عامل اصلی انتقال مداوم و سازگار انرژی است.

نقش مهم و ظرفیت قابل توجه صنعت گاز طبیعی در پیشرفت سیستم‌های انرژی و دستیابی به اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد، در کنار اهداف بلندمدت توافق پاریس بخش اصلی این سخنرانی را به خود اختصاص داد. بر اساس پیش‌بینی‌های جی‌ئی‌سی‌اف، گاز طبیعی سریع‌ترین رشد سوخت‌های فسیلی در سبد انرژی جهانی را خواهد داشت و سهم خود را از ۲۳ درصد کنونی، تا سال ۲۰۵۰ به ۲۸ درصد افزایش می‌دهد. 

به همین دلیل هیدروژن در مقابل صنعت انرژی که به رشد انرژی سبز توجه دارد، از اهمیت حیاتی برخوردار است. از این رو، شاهد علاقه قابل توجه بسیاری از کشورها در تسریع پروژه‌های هیدروژنی هستیم. 

کمرا تصریح کرد: زیرساخت‌های گاز موجود در ترکیب با هیدروژن مبتنی بر انرژی تجدیدپذیر، در یک دوره انتقالی در کنار گاز طبیعی ترکیب شده با فرآیند تجمیع و ذخیره کربن (CCS) برای تولید هیدروژن آبی می‌تواند نقشی اساسی در تولید و توزیع افزایشی هیدروژن تا سال ۲۰۵۰ بازی کند.

تأثیر همه‌گیری ویروس کرونا بر فرآیندهای تبدیل انرژی از دیگر موضوع‌های مطرح شده در این سخنرانی بود و مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر بر سرمایه‌گذاری‌های لازم و به‌موقع در زمینه فناوری‌ها و زیرساخت‌های لازم برای پیشبرد انتقال انرژی با وجود موانع ناشی از شیوع کرونا تصریح کرد. 

در پایان دو طرف به بیانیه اخیر نشست وزیران انرژی گروه ۲۰ G20 که از همه ذینفعان - از جمله جی‌ئی‌سی‌اف و آژانس بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر - خواسته بود همکاری و مشارکت خود را تقویت کنند اشاره شد.

دبیرکل جی‌ئی‌سی‌اف و مدیر کل ایرنا توافق کردند که گفت‌وگوی مداوم در سطح سران و کارشناسان را در زمینه‌های همسو، بیشتر تقویت کنند تا فصلی نو را در زمینه رشد انتقال انرژی رقم زنند.

منبع: شانا

کلیدواژه: آژانس بین المللی انرژی های تجدیدپذیر IRENA تحول انرژی انرژی های تجدیدپذیر هیدروژن آبی آژانس بین المللی انرژی های تجدیدپذیر تبدیل انرژی جی ئی سی اف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۷۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۳۰۵۴ کودک مشمول قانون حمایت از جمعیت در لرستان

فریبا ولی‌پور  اظهار کرد: پس از رصد کودکان، اگر اختلال‌هایی مانند لاغری، کوتاهی قد و کم وزنی داشته باشند و این شرایط نتیجه سوء تغذیه باشد و نه بیماری، وزارت بهداشت و به تبع آن دانشگاه علوم پزشکی لیست این افراد را در اختیار وزارت کار قرار می‌دهد تا از آنها حمایت شود.

وی با بیان اینکه امسال روند شناسایی این کودکان از طریق مجموعه مراکز بهداشتی استان ادامه دارد، گفت: براساس این قانون کودکان بین ۶ تا ۵۹ ماهه از دهک‌های یک تا هفت حمایت می‌شوند که برای دهک یک تا پنج، ماهانه یک میلیون تومان و برای دهک‌های شش و هفت ماهانه ۶۰۰ هزار تومان پرداخت می‌شود.

ولی‌پور ادامه داد: به مادرانی که کودک کمتر از پنج ساله دارند و از اختلال لاغری، کم وزنی و کوتاهی قد ناشی از سوءتغذیه رنج می‌برند توصیه می‌شود به مراکز بهداشتی محل زندگی خود مراجعه تا پس از گذراندن مراحل آزمون وسع، آنها را به اداره کار برای حمایت معرفی کنند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان افزود: مادران باردار و دارای کودک شیرخوار زیر دو سال نیز به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند تا پس از مشخص شدن دهک آنها وضعیت حمایت از آنها بررسی شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • دریافتی ماهانه ایتام زنجانی به ۲۰ میلیون ریال رسید
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • نشستی برای بررسی مسائل تامین آب شرب پایدار در شهر خضرآباد
  • پیشنهاد انتقال اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی به جهاد دانشگاهی
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!
  • شناسایی ۳۰۵۴ کودک مشمول قانون حمایت از جمعیت در لرستان
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • «خوراکی‌ها»؛ عامل اصلی تورم فقرا در فروردین ۱۴۰۳