Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@02:18:53 GMT

آیا اظهار نظر نتانیاهو ترامپ را متنبه کرده است؟

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۶۷۵۶۹

آیا اظهار نظر نتانیاهو ترامپ را متنبه کرده است؟

عادی سازی روابط سودان با رژیم صهیونیستی پس از بحرین و امارات با میانجیگری آمریکا جدیدترین خدمتی است که دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور کنونی آمریکا برای دولت تندرو بنیامین نتانیاهو انجام داده است. انتقال سفارتخانه آمریکا به بیت المقدس، به رسمیت شناختن حاکمیت این رژیم بر بلندی‌های جولان، تنظیم قرارداد صلحی میان رژیم صهیونیستی و فلسطینیان که مردم فلسطین را از همه حقوق خود محروم می‌کرد و خروج از توافق هسته ای با ایران و به راه انداختن کارزار فشار حداکثری علیه تهران از خوش خدمتی‌های ترامپ به نتانیاهو در زمان حضور در کاخ سفید بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اکنون در آستانه انتخابات آمریکا و در شرایطی که نظرسنجی‌ها از وضعیت نامطلوب ترامپ در انتخابات پیش رو و احتمال شکست وی خبر می‌دهند، بنیامین نتانیاهو در یک موضع گیری نشان داد که تنها منافع برای او اهمیت دارد و ترامپ جز بازیچه ای در دستان او نبوده است.

نتانیاهو چند روز پیش با درخواست ترامپ برای انتقاد از نامزد دموکرات آمریکا خودداری کرد و حاضر نشد بنا به درخواست ترامپ از بایدن انتقاد کند. ترامپ در مورد توافق عادی سازی روابط با سودان از نتانیاهو پرسید: آیا فکر می‌کنی که بایدن خواب آلود می‌تواند این توافق را به نتیجه برساند؟ آیا فکر می‌کنی که او می‌توانست چنین توافقی را بدست آورد؟ من که این طور فکر نمی‌کنم.

نتانیاهو بعد از اندکی تردید پاسخ داد: خب آقای رئیس جمهور، چیزی که می‌توانم به شما بگویم این است ما کمک به صلح از سوی هر کسی در آمریکا را تمجید می‌کنیم و بسیار از آنچه که شما تاکنون انجام داده‌اید قدردانی می‌کنیم.

ترامپ پس از شنیدن این سخنان نتانیاهو لبخند از صورتش محو شد و گفت بله و به سمت یکی از خبرنگاران کاخ سفید چرخید و از او خواست که سوالش را بپرسد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن ابراز امیدواری نسبت به تداوم سیاست‌های کنونی ایالات متحده آمریکا در راستای توافقات صورت گرفته پیرامون عادی سازی روابط برخی کشورهای عربی با اسرائیل، گفته است: قصد ندارم درباره انتخابات آمریکا و رئیس جمهور آینده این کشور پیش‌گویی کنم. من در گذشته اختلافاتی با دو حزب جمهوری خواه و دموکرات آمریکا داشته ام، از این رو حمایت هر کدام از این دو حزب برای رژیم اسرائیل مهم تلقی می‌شود.

تلاش نتانیاهو برای فاصله گرفتن از رئیس جمهور کنونی آمریکا به ویژه با توجه به خوش خدمتی‌های گسترده ترامپ به وی در سال‌های اخیر اهمیت زیادی دارد. ترامپ در زمان حضور در کاخ سفید بی محابا تمام ظرفیت‌های سیاسی اقتصادی نظامی و دیپلماتیک آمریکا را در اختیار لابی صهیونیستی قرار داد. بدون اینکه متوجه باشد این تلاش‌ها چه پیامدهایی بر منافع ملی ‌آمریکا می‌گذارد. آمریکای ترامپ با کنار گذاشتن رویه - میانجیگری ولو ظاهری- روسای جمهوری پیشین ‌آمریکا عملا تبدیل به کارگزار رژیم صهیونیستی شد و تقریبا تمام سیاستهای خاورمیانه ای آمریکا را در مسیر خواسته ها و امیال نتانیاهو تنظیم کرد و پیش برد.

اسرائیل سال ها به دنبال این بوده است که چالش بین ایران و آمریکا پایان پیدا نکند چرا که در آن صورت نخواهد توانست مقامات آمریکایی را برای حمایت از خود توجیه کند. رژیم صهیونیستی همواره سیاست‌های فرصت طلبانه ای را دنبال می‌کند که بتواند با کمک آنها دیگران را از اقدامات غیرانسانی خود علیه فلسطینیان و سیاستهای ضد انسانی خود گمراه کند.

خروج از توافق هسته ای با ایران به نفع رژیم صهیونیستی و تلاش برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران بی شک ضربه بزرگی به اعتبار آمریکا در منطقه زد. اما اظهار نظر اخیر نتانیاهو نشان داد که او حتی به رئیس جمهوری که بیشترین خدمات را به اسرائیل کرده است، وفادار نیست.

واکنش‌های مقامات رژیم صهیونیستی نشان می دهد که آنها برای رسیدن به مقاصد غیرانسانی خود از هیچ کاری دریغ نمی‌کنند. حتی اگر این کار ضربه زدن به بزرگترین حامی و پشتیبان خود یعنی ایالات متحده باشد. صهیونیست‌ها به هیچ قاعده و قانونی جز رسیدن به اهداف خود آن هم به هر قیمت ممکن پایبند نیستند.

لابی‌های حامی رژیم صهیونیستی در سیاست‌های آمریکا آنچنان تاثیرگذار هستند و نفوذی آنچنان قوی در هیات حاکمه آمریکا دارند که می توانند هر اقدامی را به سادگی انجام داده و سپس آن را انکار کنند و اقدام اخیر آنها یعنی به بازی گرفتن دونالد ترامپ تازه ترین اقدام آنها در این راستا است.

در هر صورت تا کمتر از ۱۰ روز دیگر سرنوشت انتخابات آمریکا روشن می شود. هنوز مشخص نیست که چه کسی ساکن بعدی کاخ سفید خواهد شد ولی انتظار می رود ترامپ به قدر کافی از اظهارات اخیر نتانیاهو متنبه شده باشد و نتایج خوش خدمتیهای خود به نتانیاهو را دیده باشد. حال باید دید در صورت انتخاب مجدد ترامپ او چه رویکردی در قبال نتانیاهو و رژیم صهیونیستی خواهد داشت وآیا کماکان ظرفیت‌های گسترده اقتصادی سیاسی نظامی و دیپلماتیک آمریکا را در خدمت اهداف فردی چون نتانیاهو قرار خواهد داد.

برچسب‌ها تل آویو دولت ترامپ رژیم صهیونیستی ایران بنیامین نتانیاهو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تل آویو دولت ترامپ رژیم صهیونیستی ایران بنیامین نتانیاهو تل آویو دولت ترامپ رژیم صهیونیستی ایران بنیامین نتانیاهو اخبار کنکور رژیم صهیونیستی رئیس جمهور کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۷۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو ارشد حماس: آمریکا نتانیاهو را تحت فشار قرار دهد تا تصمیمی سیاسی بگیرد که منجر به توافق آتش بس شود/ رژیم صهیونیستی به دلایل سیاسی داخلی هنوز نتوانسته تصمیم لازم برای رسیدن به توافق را اتخاذ کند

به گزارش جماران؛ محمود مرداوی از رهبران جنبش حماس در اظهاراتی گفت که رژیم صهیونیستی به دلایل سیاسی داخلی هنوز نتوانسته است تصمیم لازم برای رسیدن به توافق آتش‌بس را اتخاذ کند.

ایرنا به نقل از خبرگزاری سما فلسطین نوشت: مرداوی افزود: موضع (رژیم) اسرائیل در صورت جدی بودن در مسیری که به توافق منتهی می‌شود، روز شنبه آزمایش خواهد شد.

این عضو ارشد حماس همچنین درباره نقش آمریکا برای فشار آوردن به رژیم صهیونیستی برای پذیرش آتش بس نیز گفت: نیاز است که آمریکا بنیامین نتانیاهو را تحت فشار قرار دهد تا تصمیمی سیاسی بگیرد که منجر به توافق شود، چرا که توپ در زمین آمریکا است و تقاضا ساده است؛ اعمال فشار بیشتر.

مرداوی افزود: بدون فشار آمریکا بر رژیم صهیونیستی این دور از مذاکرات نیز بدون نتیجه خواهد بود و در همه موارد دلیل شکست، لجاجت نتانیاهو بوده است.

پیش تر شبکه الحدث عربستان سعودی به نقل از منابعی مدعی شده بود که حماس با دو مرحله پیشنهادی مصر برای توافق آتش بس موافقت کرده و کار روی مرحله سوم برای پایان دادن به جنگ متمرکز است.

از سوی دیگر یک منبع مسئول در جنبش حماس در گفت وگو با تارنمای العربی الجدید اعلام کرد که قاهره توانسته به شکل قابل قبول و رضایت‌بخشی در مورد طرح آتش‌بس در غزه دست‌ یابد و آن را به حماس و رژیم صهیونیستی ارائه داده است.

منبع مذکور اشاره کرد که حماس موافقت اولیه خود را با این طرح اعلام کرده و خواستار ضمانت‌های واضح آمریکا در مورد آن شده است.

جنبش حماس اعلام کرد که هیات این جنبش در قاهره متشکل از خلیل الحیه، زاهر جبارین و محمد نصر خواهد بود.

دیگر خبرها

  • گفتگوی وزیر جنگ آمریکا با همتای اسرائیلی خود درباره رفح
  • آمریکا یک محموله مهمات به اراضی اشغالی را تعلیق کرد
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • آمریکا قربانی اسرائیل می‌شود؟
  • عضو ارشد حماس: آمریکا نتانیاهو را تحت فشار قرار دهد تا تصمیمی سیاسی بگیرد که منجر به توافق آتش بس شود/ رژیم صهیونیستی به دلایل سیاسی داخلی هنوز نتوانسته تصمیم لازم برای رسیدن به توافق را اتخاذ کند
  • اولمرت، نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی: اسرائیل از جنگ غزه پیروز بیرون نخواهد آمد/ تهاجم به رفح تظاهرات در دانشگاه‌های آمریکا و سراسر جهان را تشدید می‌کند
  • درخواست ممنوعیت فروش سلاح به تل آویو در کنگره
  • درخواست نمایندگان کنگره آمریکا برای ممنوعیت فروش سلاح به تل آویو
  • واکنش روسیه به بازداشت گسترده دانشجویان در آمریکا
  • تقلای سنای آمریکا برای جلوگیری از بازداشت نتانیاهو