Web Analytics Made Easy - Statcounter

هومن رفیعی سروری, رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: گفت: ممکن است به دلیل شرایط قرنطینه ای شمار مسمومیت با گاز منوکسید کربن افزایش یابد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هومن رفیعی سروری در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد اظهار داشت: امسال ۳۰ هزار و ۱۱۶ مورد ماموریت اورژانس در سطح استان کرمانشاه انجام شده که ۲۴ هزار و ۵۸۰ ماموریت شهری و ۵۵۳۶ ماموریت جاده‌ای بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بین ماموریتهای شهری ۴۲۲۹ماموریت تصادفی و 20هزار و 351 ماموریت غیرتصادفی بوده همچنین از مجموع ماموریت‌های جاده‌ای ۲۲۷۰ ماموریت تصادفی و ۱۰ هزار و ۲۶۶ ماموریت غیر تصادفی گزارش شده است.

رفیعی تصریح کرد: افراد مبتلا به بیماری های قلبی- عروقی، تنفسی و مسمومیت ها بیشترین مراجعات را به خود اختصاص داده اند.

وی عنوان کرد: همچنین از نیمه نخست امسال ۵۲ ماموریت اورژانس هوایی انجام شده که این ماموریت ها معمولاً به منظور اعزام به مراکز تخصصی جهت دریافت خدمات ویژه، انتقال بیماران از مناطق محروم و روستاهای دور افتاده و زنان باردار انجام می شود.

رفیعی گفت: از ۱۲ اسفند تا مهرماه ۲۵۸۵ مأموریت برای انتقال بیماران مبتلا یا مشکوک به کرونا انجام گرفته که ۴۹۹ مورد جابجایی بین مراکز بیماران با ابتلای مثبت بوده است.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: به منظور انتقال بیماران مبتلا به کرونا در هر شهرستان یک دستگاه آمبولانس و در مرکز استان دو دستگاه آمبولانس اختصاص داده شده است.

رفیعی گفت: متاسفانه طی روزهای اخیر شمار ماموریت ها برای انتقال بیماران مبتلا به کرونا بسیار افزایش یافته است.

وی افزود: مردم برای دریافت دارو یا انجام معاینه شماره تماس های اورژانس را اشغال نکنند بلکه تنها در صورتی که توسط پزشک متخصص معاینه شده و ابتلای آنها به کرونا تایید شده و نیازمند بستری بوده اما در منزل قرنطینه شده اند می‌توانند با اورژانس تماس بگیرند.

رفیعی تصریح کرد: عمده ترین علائمی که باید با اورژانس تماس بگیرند شامل سرفه، کاهش شدید سطح هوشیاری و تب بالا است.

وی عنوان کرد: با توجه به اینکه در فصل سرد قرار داریم باید گفت طی نیمه نخست سال گذشته ۷۷ مورد مسمومیت با گاز مونوکسید کربن گزارش شد که امسال این آمار به ۶۴ نفر رسیده است.

رفیعی گفت: ممکن است به دلیل شرایط قرنطینه ای شمار مسمومیت با گاز منوکسید کربن افزایش یابد.

وی عنوان کرد: مردم هنگام نصب بخاری لوله های خروجی را چک کنند که مسدود نباشد همچنین از وسایل استاندارد استفاده کنند شعله بخاری به رنگ آبی باشد و داغ بودن دودکش اطمینان حاصل کنند.

رفیعی گفت: علائمی شبیه سرماخوردگی مثل آبریزش چشم و سردرد از نشانه‌های مسمومیت با گاز مونوکسید کربن است که بلافاصله در صورت سرگیجه و کاهش سطح هوشیاری باید با تکنسین‌های اورژانس تماس بگیرند.

وی افزود: پیش از رسیدن نیروهای اورژانس باید فرد مسموم را در محیط باز قرار دهند، لباس‌های تنگ و چسبان وی را باز کنند.

رفیعی خاطرنشان کرد: بهترین راه درمان برای موارد مسمومیت با گازمندکسید کربن دریافت اکسیژن با فشار بالا خواهد بود که از طریق انتقال به مراکز درمانی انجام خواهد پذیرفت.

 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: انتقال بیماران مسمومیت با گاز رفیعی گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۸۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار عارضه جانبی مصرف بیش از حد ویتامین D

ویتامین D نقش مهمی در حفظ سلامت کلی بدن دارد. این ویتامین برای رشد و توسعه سلول‌های عضلانی، عملکرد مناسب و سازگار سیستم ایمنی، حفظ سلامت سیستم اسکلتی و موارد دیگر ضروری است. به همین دلیل است که سطوح ناکافی یا کمبود ویتامین D ممکن است خطر ابتلا به بیماری و عفونت، تخریب استخوان و بسیاری دیگر از پیامدهای منفی سلامتی را افزایش دهد.

به گزارش خبرآنلاین، کمبود ویتامین D بسیار رایج است و در سراسر جهان، حدود ۱ میلیارد نفر را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

عواملی که خطر کمبود ویتامین D را افزایش می دهند عبارتند از:

رنگ پوست، محل زندگی، توانایی بدن برای جذب ویتامین D، قرارگیری در معرض نور خورشید، شرایط پزشکی، وزن بدن.

مصرف بیش از حد و تصادفی ویتامین D تحت شرایط زیر پیش می‌آید:

خطاهای نسخه، استفاده نادرست از مکمل‌های ویتامین D با دوز بالا و ...

افزایش مصرف ویتامین D چه عوارضی را به دنبال دارد؟

۱. افزایش سطح ویتامین D موجود در خون

سطوح ویتامین D بیشتر از ۱۰۰ نانوگرم در میلی لیتر ممکن است مضر باشد. در مواردی که افراد مگادوز (دوزهای بسیار بالا) مکمل‌های ویتامین D را برای مدت طولانی مصرف می‌کردند، علائم مسمومیت در سطوح خونی بسیار بالا گزارش شده است.

بیشتر موارد مسمومیت ویتامین D ناشی از دوز نامناسب مکمل و اشتباهات تجویزی است.

۲. افزایش سطح کلسیم خون

ویتامین D به بدن شما کمک می‌کند تا کلسیم غذای مصرفی را جذب کند. در واقع این یکی از مهمترین نقش‌های آن است. با این حال، اگر مصرف ویتامین D شما بیش از حد باشد، کلسیم خون شما ممکن است به سطوحی برسد که علائم ناخوشایند و بالقوه خطرناکی ایجاد کند.

علائم هایپرکلسمی (کلسیم بالا) عبارتند از:

ناراحتی‌های گوارشی مانند استفراغ، حالت تهوع، یبوست و درد معده خستگی، سرگیجه، توهم و گیجی بی‌اشتهایی ادرار بیش از حد سنگ کلیه، آسیب به کلیه و حتی نارسایی کلیه فشار خون بالا و ناهنجاری‌های قلبی کم‌آبی بدن

هایپرکلسمی معمولاً پس از مصرف مگادوز ویتامین D برای مدت طولانی ایجاد می‌شود و نوعی تهدید برای سلامتی به شمار می‌آید.

۳. تغییر وضعیت روانی

هایپرکلسمی می‌تواند منجر به تغییر وضعیت روانی در افراد مبتلا به مسمومیت ویتامین D شود. افراد مبتلا به هایپرکلسمیِ ناشی از مسمومیت ویتامین D معمولاً علائمی مانند گیجی، افسردگی و روان پریشی دارند. در موارد شدید، کما نیز گزارش شده است.

۴. عوارض کلیوی

در برخی موارد، مسمومیت ویتامین D می‌تواند منجر به آسیب به کلیه و حتی نارسایی کلیه شود. این به این دلیل است که داشتن ویتامین D بیش از حد در بدن می‌تواند منجر به سطوح بالای کلسیم شود که همین امر منجر به از دست دادن آب از طریق ادرار زیاد و کلسیفیکاسیون (انباشت کلسیم) کلیه‌ها می‌گردد.

هایپرکلسمی همچنین می‌تواند باعث انقباض عروق خونی کلیه و در نهایت افت عملکرد کلیه ‌شود.

منبع: healthline

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • انجام ۶ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • پیش بینی برداشت افزون بر ۶ هزار تن غلات در گراش
  • پایان نوبت نخست آزمون سراسری مازندران در صحت و امنیت
  • خطر مسمومیت با قارچ‌های طبیعی
  • عملیات اجرایی بیمارستان عسلویه نیمه نخست امسال آغاز خواهد شد
  • چهار عارضه جانبی مصرف بیش از حد ویتامین D
  • افزایش ۶ درصدی مصرف برق
  • تشویق ایسلندی تیم ملی پس انجام دو ماموریت
  • افزایش میزان ذخایر سد‌های استان کرمانشاه