Web Analytics Made Easy - Statcounter

صادقی معاون بهبود امور دامی جهادکشاورزی استان زنجان با اشاره به مشکل تخصیص نهاده‌ها گفت: سهمیه نهاده‌ها با تاخیر یک تا دو ماهه به دست مرغداران می‌رسد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; با بیان اینکه در مهر ماه امسال به دلیل عدم تامین به موقع نهاده به ویژه در نیمه اول مهر ما با کاهش شدید جوجه ریزی مواجه بودیم اظهار کرد: در این مدت کاهش میزان جوجه ریزی در استان زنجان حتی به 55 درصد کاهش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در نیمه دوم مهر ماه با توجه به اینکه توزیع نهاده انجام شد و موضوعات انگیزشی نیز مطرح شد میزان جوجه ریزی 28 درصد افزایش یافت.

معاون بهبود امور دامی جهادکشاورزی استان زنجان با بیان اینکه میزان جوجه ریزی در استان زنجان به یک میلیون و 55 هزار قطعه رسیده است ابراز کرد: این میزان نیاز استان زنجان را به صورت کامل تامین می‌کند.

وی با بیان اینکه تولید مرغ در استان زنجان مازاد بر نیاز استان زنجان است عنوان کرد: 40 درصد تولید استان زنجان به استان‌های دیگر فرستاده می‌شود که با کاهش میزان جوجه ریزی امکان کاهش صادرات به سایر استان را خواهیم داشت.

صادقی با تاکید براینکه هیچ نگرانی در استان زنجان به لحاظ تولید مرغ نداریم ابراز کرد: در سیستم جدید سامانه بازرگاه تخصیص اتوماتیک نهاده‌ها در بخش گوشتی نیز فعال شد.

وی با بیان اینکه در این حالت وقتی مرغداری جوجه‌ریزی انجام می‌دهد سهمیه آن به صورت اتوماتیک تعیین می‌شود ابراز کرد: هر مرغدار می‌تواند 100 درصد سهمیه خود را خرید کند.

معاون بهبود امور دامی جهادکشاورزی استان زنجان با تاکید براینکه مشکلی که وجود دارد تخصیص سهیمه در سامانه به تدریجی انجام می‌شود افزود: مشکلی دیگری که در تامین نهاده داریم این است که باید نهاده در مدت 10 روزه به دست مرغدار برسد که این فرآیند طولانی شده و گاها نهاده با تاخیر یک تا دو ماه به دست مرغدار می‌رسد.

وی با تاکید براینکه این مشکل باعث می‌شود نهاده به موقع به دست مرغداران نرسد و تولیدکنندگان مجبور می‌شوند نهاده مورد نیاز خود را از بازار آزاد تهیه کنند عنوان کرد: گاها سهمیه نهاده زمانی به دست مرغدار می‌رسد که دوره تولید خود را به اتمام رسانده و مرغدار نیز سهمیه خود را در بازار آزاد می‌فروشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: میزان جوجه ریزی استان زنجان دست مرغدار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۸۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت رکورد ۱۷ میلیون قطعه جوجه ریزی در مازندران برای اولین بار در کشور

محمد مهدی عباس زاده معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران درباره جوجه ریزی مرغ گوشتی و تولید گوشت مرغ استان مازندران در فروردین ماه امسال، گفت: برای اولین بار در صنعت طیور کشور در قبل و بعد از انقلاب، مازندران موفق به کسب رتبه اول و ثبت رکورد بی سابقه ۱۷ میلیون و ۴۶۵ هزار و ۵۶ قطعه جوجه ریزی در فروردین ماه شد.

او با بیان اینکه با این تعداد جوجه ریزی در فروردین ماه امسال، برای اولین بار در طول تاریخ، رکورد تعداد جوجه ریزی ماهانه شکسته شد، افزود: این تعداد جوجه ریزی، ۱۲.۸ درصد جوجه ریزی کشور را شامل می‌شود.

عباس زاده با اشاره به اینکه پیش بینی می‌شود ۳۳ هزار تن گوشت مرغ آماده طبخ از این تعداد جوجه ریزی استحصال شود، گفت: در این مدت بترتیب ساری با ۲ میلون و ۷۱۱ هزار و ۳۵ قطعه در رتبه اول، آمل با ۲ میلیون و ۲۱۳ هزار و ۲۲۵ قطعه رتبه دوم و بهشهر با یک میلیون و ۵۴۸ هزار و ۳۲۰ قطعه در رتبه سوم قرار دارند.

او افزود: این سیر صعودی جوجه ریزی برابر برنامه ریزی‌های انجام یافته و تلاش بی وقفه تولیدکنندگان و تعامل بخش‌های مختلف دولتی و خصوصی و تشکل‌های مرتبط از سال گذشته آغاز شد، بطوریکه تعداد جوجه ریزی سال گذشته ۲۲ درصد نسبت به سال ما قبل (۱۴۰۱) افزایش داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد
  • بازگشت آقای ستاره دوباره تاخیر افتاد؛یزدانی شاید وقتی دیگر!
  • ثبت رکورد ۱۷ میلیون قطعه جوجه ریزی در مازندران برای اولین بار در کشور
  • فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • قیمت نقره و فلزات گران‌بها امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • کاهش فواصل بهداشتی واحد‌های دامی از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد
  • خراسان شمالی خود کفا در تولید گوشت سفید/افزایش ۲۶ درصدی جوجه ریزی در استان
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر ۲۳ هزار تن نهاده دامی سیستان و بلوچستان انجام شد