Web Analytics Made Easy - Statcounter

چه‌کسی مدیرعامل پرسپولیس می‌شود؟ این سوالی است که وزارت ورزش و جوانان باید به آن جواب بدهد اما شنیده‌ایم پای یکی از آقازاده هم در میان است و او که با کارگزار باشگاه رفاقتی دیرینه دارد، پشت پرده انتخاب مدیرعامل قرار گرفته است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

انتشار ویدئوی اظهارات مهدی رسول‌پناه، مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس که  درنهایت منجر به برکناری او و ایجاد توفانی در باشگاه پرسپولیس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اظهاراتی که به گفته کارشناسان دور از ‌شأن مدیریت یک باشگاه فوتبال و البته شخصی که تحصیلات پزشکی دارد، بود. به هر ترتیب رسول‌پناه با نوشتن یک بیانیه محترمانه از سمت خود کناره‌گیری کرد تا از همان لحظات اول، گمانه‌زنی‌ها برای جانشینی او آغاز شود. گزینه‌ها یکی پس از دیگری از سوی هواداران یا وزارت ورزش و جوانان رد می‌شدند و این فرآیند همچنان ادامه دارد. هر مدیری که دوستانی در کانال‌ها یا خبرگزاری‌های مختلف دارد با آنها تماس می‌گیرد تا حمایت‌ها را به‌سمت خود جلب کند و البته هواداران و مدیران نیز به‌خوبی می‌دانند وزارت ورزش و جوانان که به‌دلیل قرارداد عجیب فدراسیون فوتبال با ویلموتس تحت فشار مجلس قرار دارد، راضی به فشار جدید نیست و ترجیح می‌دهد خیلی زود آنچه درصد بیشتری از هواداران پرسپولیس را راضی می‌کند به آنها بدهد. شنیده‌ها از وزارت ورزش و جوانان حاکی از برگزاری جلسات متعدد با مدیران میانی است تا هرچه سریع‌تر تکلیف مشخص شود. شرکت پیشکسوتان هم در اجماع خود به این نتیجه رسیده‌اند که ترکیب دادکان و پروین را وارد پرسپولیس کنند تا خود به قدرت بیشتری برسند اما تیغ هواداران فعلا برنده‌تر است.

 صف رپورتاژی‌ها برای صندلی مدیریت باشگاه

انتخاب مدیران بی‌تجربه از سوی وزارت ورزش و جوانان برای جمع‌آوری رزومه در باشگاه‌های سرخابی درحالی صورت گرفته که مدیران رزومه‌دار و باتجربه مجبور به خانه‌نشینی یا حضور در باشگاه‌های کم نام و نشان‌تر هستند. اوضاع بعد از رفتن رسول‌پناه هم چندان جالب به‌نظر نمی‌رسد. برخی از مدیران میانی این تیم که پیش‌تر از سوی هواداران «هو» شده بودند حالا از فرصت پیش‌آمده سوءاستفاده کرده و نام خود را در میان گزینه‌های مدیریت باشگاه عنوان می‌کنند. جالب است بدانید که شنیده‌ایم برخی از آنها حتی حاضر به هزینه کردن و انتشار اخبار سفارشی و اصطلاحا رپورتاژ هستند تا نام‌شان صرفا مطرح شود و در آینده بتوانند از آن استفاده کنند و به جایگاهی که آرزو دارند برسند. می‌گویند یکی از مدیران فعلی، پیش‌تر راننده مدیران قبلی باشگاه بوده! دیگری مسئول خواندن نام بازیکنان در ورزشگاه بوده است. مثال معروفی در این باره وجود دارد که یکی از پیشکسوتان همواره آن را ذکر می‌کند. داستان این است که در اواسط دهه ۸۰ وقتی کاشانی جانشین انصاری‌فرد شد، هواداران پرسپولیس یک صدا شعار «مدیر سیاسی نمی‌خواهیم» سر می‌دادند. دو سال بعد اما از کاشانی به‌عنوان کارشناس مدیریت در فوتبال نام برده شد زیرا توانسته بود با پرسپولیس به قهرمانی دست پیدا کند. رزومه‌سازی در باشگاهی که به واسطه پایه‌گذاری درست و اصولی برانکو، جایگاهی فراتر از فوتبال ایران را پیدا کرده به یک ترفند مدیریتی تبدیل شده و مدیران ترجیح می‌دهند با حضور در مدیریت این باشگاه، جام قهرمانی را به‌نام اصول مدیریتی خود بزنند.

 دادکان نمی‌آید

چه‌کسی مدیرعامل پرسپولیس می‌شود؟ این سوالی است که وزارت ورزش و جوانان باید به آن جواب بدهد اما شنیده‌ایم پای یکی از آقازاده هم در میان است و او که با کارگزار باشگاه رفاقتی دیرینه دارد، پشت پرده انتخاب مدیرعامل قرار گرفته است. بنابراین شاید منتظر حضور مدیرعاملی در باشگاه باشیم که مدنظر کارگزار هم هست و به این ترتیب اختلافات متعدد بین کارگزار و باشگاه به‌زودی پایان خواهد یافت. در این باره اما شنیده‌های جالبی هم وجود دارد. یکی از مدیرانی که تلاش می‌کند به مدیریت باشگاه برسد ظاهرا دو شغله است و اصلا اجازه حضور در این عنوان را ندارد، گزینه دیگر تخلف مالی دارد و به همین دلیل تاییدصلاحیت نخواهد شد. یکی دیگر از مدیران می‌گوید هنوز با او مذاکره‌ای نشده و محمد دادکان هم که مقبول هواداران پرسپولیس است بارها عنوان کرده با سلطانی‌فر همکاری نخواهد کرد. هرچند شنیده‌ایم او در گفت‌وگوی خصوصی با اطرافیانش عنوان کرده اگر شرایط مساعد باشد حاضر است مدیریت باشگاه را در اختیار بگیرد اما با توجه به خلقیات دادکان، بعید است سلطانی‌فر تن به همکاری با او دهد خصوصا که به احتمال زیاد، دولت بعدی نیز با دادکان هم فکر نخواهد بود.

 گرشاسبی فعلا معلوم نیست

بلافاصله پس از جدایی رسول‌پناه بود که در فضای مجازی، هشتگ‌هایی در حمایت از بازگشت حمیدرضا گرشاسبی زده شد. پیگیری‌های ما نشان می‌دهد صحبت‌هایی انجام شده اما فعلا موافقت نشده که او به پست مدیریت باشگاه پرسپولیس بازگردد. از سوی دیگر گزینه‌هایی همچون سعید آذری و ابراهیم شکوری نیز در لیست انتظار قرار دارند. آذری که گزینه محبوب سلطانی‌فر است با مشکل بازنشستگی روبه‌رو است و به همین دلیل نیز مجبور به جدایی از ذوب‌آهن شد. او بازنشسته آتش‌نشانی است و منع قانونی برای حضور در سرخابی‌ها دارد هرچند نزدیکانش می‌گویند علاقه او به مدیریت در استقلال بیشتر است! ابراهیم شکوری نیز که تجربه سرپرستی دبیرکلی فدراسیون فوتبال را دارد در اظهارنظری توئیتری آمادگی خود را برای مدیریت این باشگاه اعلام کرده است. هرچه باشد جدایی رسول‌پناه از باشگاه پرسپولیس، این تیم را در فاصله پنجاه و چندروزه تا فینال آسیا وارد یک شوک بزرگ کرده است. مدیر بعدی سرخ‌پوشان نیز به‌خوبی می‌داند در صورت عدم‌قهرمانی این تیم در آسیا و عدم‌پیگیری پرونده آل‌کثیر و شجاع خلیل‌زاده، مورد غضب هواداران قرار خواهد گرفت. فعلا باید صبور باشیم و تماشا کنیم.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: پرسپولیس پرسپولیس لیگ برتر وزارت ورزش و جوانان باشگاه پرسپولیس مدیریت باشگاه رسول پناه شنیده ایم گزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۹۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش تند باشگاه پرسپولیس به اقدام هواداران سپاهان

آفتاب‌‌نیوز :

براساس گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سال‌ها است بخشی از جامعه هواداری سپاهان، هر از چند گاهی اقدامات وحشتناکی را رقم می‌زنند. اقداماتی که در مقابله با این پدیده صورت می‌گیرد هم اصلا بازدارنده نیست و حتی به نظر اعتقادی به برخورد جدی وجود ندارد اگر مقامات با فشار افکار عمومی رو به رو نبودند.

در تمام این موارد دیده نشد باشگاه سپاهان حتی یک بار عمیقا متاسف باشد مگر این که از شدت بازتاب ماجرا، مجبور به این امر شده است.

در همین مورد اخیر حتی رویکرد انتقادی به این مساله را زیر سوال برده‌اند و به آن‌هایی که به واسطه مشمئز کننده بودن، حادثه برانگیخته شده‌اند، اَنگ چسبانده‌اند. البته که آن‌ها هم از این وضعیت پیش آمده خوشحال نیستند، چون روز چهارشنبه شاهد شروع یک جریان فکری و رفتاری بودیم که اگر در همین نقطه با شدت تمام در نطفه خفه نشود آغاز یک جریان خشونت و هتک حرمت نسبت به بانوان در تمام جامعه خواهد بود. آنچه اتفاق افتاد علیه بانوان هوادار تمام باشگاه‌ها از جمله خود سپاهان نیز بود.

ملت ما شهدای عزیز و گرانقدری را در دفاع از حرم داد تا پای داعش و تفکرات داعشی که جلوه‌ای از آن در نگاهی بود که به زنان داشت به این کشور باز نشود و حالا در کمال تعجب یکی همان تفکر را فریاد زده و در داخل و خارج فوتبال و ورزش باید بسیاری به حال خود متاسف باشند اگر به قدری متاثر نشدند که واکنش لازم را داشته باشند.

این‌ها غلو و بزرگ‌نمایی نیست، واقعیاتی است که کمتر جرات بیان آن وجود دارد.

و، اما در ارتباط با رفتار‌های بخشی از جامعه هواداران سپاهان و نه همه آن‌ها حکایت طولانی است.

حمله به خودروی حامل مدیران باشگاه رقیب که با توجه به ابعاد سنگ و آجر‌ها به نظر به قصد جان‌شان بود، نابینا شدن سرباز احمدی از دو چشم به خاطر پرتاب نارنجک دست‌ساز، حمله وحشیانه و بی‌رحمانه به تعدادی از هواداران پرسپولیس و ضرب و شتم آن‌ها، نابینا کردن هوادار پرسپولیس، تهدید و ارعاب هواداران پرسپولیس در شهر و محل زندگی خودشان (اصفهان)، حمله به خودرو‌های خبرنگاران در تهران، آتش زدن خودروی یکی از خبرنگاران در حادثه‌ای دیگر، حمله به ماموران داخل ورزشگاه در بازی خارج خانه، حمله به اتوبوس حامل اعضای تیم فوتبال پرسپولیس با نارنجک که می‌توانست با شوک به راننده و از کنترل خارج شدن اتوبوس به اتفاقی فاجعه‌بار بدل شود، بخشی از حوادثی بوده‌اند که جدای از برخورد‌های لفظی و فیزیکی معمول در ورزشگاه‌ها توسط این عده رقم زده شده است.

حالا هم پای مسائل ناموسی را به میان کشیده‌اند که دیگر برخورد‌های انضباطی و اخلاقی برای مواجهه با آن کفایت نمی‌کند.

این ماجرا قرار است تا کجا پیش برود؟

توجه افکار عمومی را به این نکته جلب می‌کنیم که توهین آن فرد معلوم الحال که معلوم نیست در چگونه دامانی بزرگ شده‌است فقط قسمت کوچکی از رفتار‌ها و توهین‌های مشمئز کننده بخشی از هواداران سپاهان نسبت به بانوان بود.

باشگاه پرسپولیس مدارک و فیلم‌ها را جمع‌آوری کرده و در قالب شکایات علیه این فرد به طور خاص و علیه جمعی از هواداران و باشگاه سپاهان در اختیار ارکان قضایی فوتبال و دستگاه‌های ذیربط قرار می‌دهد، ولی قطعا این کفایت نمی‌کند.

چرا باید جامعه هواداری بعضی باشگاه‌ها به خاطر کوتاهی یا نگاه رنگی بعضی مسوولان امر و دستگاه‌ها در شهر‌های خود به باوری برسند که برای خود حاشیه امنیت این‌چنین قائل باشند؟

همچنین به ارکان ورزش و فوتبال کشور، تضمین می‌دهیم چنین اتفاقاتی در قالب مواردی، چون خشونت علیه زنان در ابعاد بین‌المللی فوتبال قابل پیگیری است اگر احساس نشود برخوردی که صورت می‌گیرد متضمن امنیت و حرمت بانوان هوادار همه تیم‌ها باشد و در این امر هیچ فرقی بین بانوان هوادار پرسپولیس، استقلال، سپاهان، تراکتور، خوزستان، گیلان، مازندران، کرمان و … نیست.

منبع: خبرگزاری میزان

دیگر خبرها

  • باز هم جنگ در آزادی؛ نورافکن هواداران پرسپولیس را عصبانی کرد
  • فرار سریع نورافکن از هواداران پرسپولیس (عکس)
  • آغاز بلیت فروشی دیدار نساجی و پرسپولیس
  • شیدا مقصودلو ماند و پیرمرد هتاک اصفهانی
  • عبدالکریم و تمجید فوق‌العاده از هواداران پرسپولیس
  • انتقاد تند مدیر سپاهان از هواداران زن و مرد پرسپولیس
  • چرا فاصله هواداران سپاهان با بانوان پرسپولیسی کم بود؟/ جدال لفظی مدیران پرسپولیس و سپاهان به جای عذرخواهی از جامعه فوتبال
  • گزینه غیرمنتظره ناپولی: استفانو پیولی!
  • واکنش تند باشگاه پرسپولیس به اقدام هواداران سپاهان
  • مناظره مدیران پرسپولیس و سپاهان درباره اتفاقات رخ داده در ورزشگاه آزادی