Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@17:03:01 GMT

معنای لوگوی خودروسازها چیست؟

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۶۹۹۱۰

معنای لوگوی خودروسازها چیست؟

لوگو بنز نمادی از ستاره بخت و اقبال است. اما لوگوی سایر خودروسازها چه معنایی میتواند داشته باشد؟

به گزارش ایسنا به نقل از اتوکار، لوگو خودروها بیانگر طیف وسیعی از معانی، سمبل ها و یا زادگاه آن ها است. در ادامه با پشت پرده لوگو برخی از مشهورترین خودروسازان جهان آشنا می شوید: 

۱- آلفا رومئو

کلمه آلفا مخفف کارخانه خودروسازی لمباردی و رومئو نیز نام بازرگانی ایتالیایی است که در سال ۱۹۱۵ این شرکت را خریداری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

۲- استون مارتین

مارتین برگرفته از نام لیونل مارتین- بنیان گذار این خودروساز است. لوگوی این خودروساز در بر دارنده یک بال است که نماد سرعت بالای محصولات این شرکت است.  

۳- آئودی

نام این خودروساز برگرفته از لغتی با ریشه لاتین به معنی گوش دادن است. چهار حلقه حاضر در لوگوی این برند نماینده چهار شرکتی هستند که با اتحاد با یکدیگر این خودروسازی را تشکیل دادند.  

۴- بی ام و

بی ام و مخفف باوریان موتور ورکس است و رنگ های سفید و آبی لوگوی آن برگرفته از پرچم محلی ایالت باوریا در آلمان (زادگاه بی ام و) است.  

۵- بورگوارد

لوگوی این خودروساز به شکل یک لوزی با رنگ های سفید و قرمز است که به مانند بی ام و برگرفته از پرچم محلی زادگاه این خودروساز (شهر برمن آلمان) است. این برند توسط کارل بورگوارد تاسیس شد.  

۶- کادیلاک

نام این خودروساز برگرفته از لقب یک جهانگرد فرانسوی به نام آنتونی لومه دو لا موث است که خود را آقای کادیلاک می نامید.  

۷- شورولت

لوگوی این خودروساز برگرفته از پرچم سوییس است که به یاد زادگاه لوییس شورولت- بنیان گذار سوییسی این شرکت به این شکل طراحی شده است.  

۸- فراری

در بالای لوگوی این خودروساز پرچم ایتالیا و در میانه آن دو حرف اس و اف (مخفف گروه فراری) دیده می شود. اسب حاضر در لوگوی این شرکت نماد سرسختی و جنگندگی است.  

۹- هیوندای

اگرچه در نگاه اول لوگوی این شرکت یک حرف اچ است اما در اصل این لوگو بیانگر دو فرد است که در حال دست دادن با یکدیگر هستند که نمادی از خودروساز و مشتریان است.

۱۰- لامبورگینی

پس از سفر بنیان گذار لامبورگینی به اسپانیا و دیدن مسابفات گاوبازی، وی تصمیم گرفت نقشی از یک گاو را به عنوان نمادی از قدرت برای لوگوی خود استفاده کند.  

۱۱- مازاراتی

لوگوی این خودروساز ایتالیایی از مجسمه خدای نپتون در میدان پیازا ماگیوره شهر بولونیا اقتباس شده است.  

۱۲- مزدا

نام این خودروساز ژاپنی برگرفته از نام اهورا مزدا است. لوگوی آن نیز طرحی از حرف ام در میان یک بیضی است.  

۱۳- نیسان

نام این خودروساز مخفف عبارت نیهون سانگیو به معنای صنایع ژاپن است.  

۱۴- رنو

در ابتدا لوگوی این خودروساز فرانسوی به شک یک حلقه بود که بعدها به دلیل جذابیت ظاهری بیشتر و  سهولت در نصب روی خودرو به شکل فعلی تغییر پیدا کرد.  

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خودروسازي برند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۹۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت الله هاشمی علیا عنوان کرد؛ لطف الهی به مؤمنان جهت دوری از تعصب جاهلی

این استاد اخلاق در تبیین معنای عبارت مورد نظر گفت: «ملکه» صفتی نفسانی است که به معنای عادت کردن انسان به چیزی است؛ به عنوان نمونه، فردی 70 سال شرب خمر کرده است. برای چنین شخصی بسیار مشکل است که شرب خمر را کنار بگذارد اما اگر گناهی گاه گاه از انسان صادر شود، به راحتی می‌تواند از آن توبه کند.

«حمیة» به معنی حمایت و تعصب است. تعصب دو قسم است: تعصب ممدوح و مذموم. اینجا قسم دوم و منظور همان تعصب جاهلیت است که خلاف شرع است؛ زیرا تعصب جاهلیت، یعنی چشم‌پوشی از حق و تابع و مدافع ناحق بودن، به سبب ملاحظه روابط نزدیک و شخصی، مثل رابطه خویشاوندی. نقطه مقابل تکبر و تعصب جاهلیت، تواضع در برابر خداوند و مؤمنان است.

وی در ادامه به شرح آیاتی از قرآن کریم در این باره پرداخت. از جمله آیه 26 سوره فتح که می‌فرماید: «إِذْ جَعَلَ الَّذِینَ کَفَرُوا فِی قُلُوبِهِمُ الْحَمِیَّةَ حَمِیَّةَ الْجَاهِلِیَّةِ فَأَنْزَلَ اللَّهُ سَکِینَتَهُ عَلَی رَسُولِهِ وَعَلَی الْمُؤْمِنِینَ وَأَلْزَمَهُمْ کَلِمَةَ التَّقْوَی وَکَانُوا أَحَقَّ بِهَا وَأَهْلَهَا؛ یاد کن هنگامی را که کافران پس از قرارداد صلح حدیبیه دل‌هایشان را از تعصب و خشم شدید جاهلی آکنده کردند، پس خدا هم آرامشش را بر پیامبرش و مؤمنان نازل کرد و روح تقوا را که حقیقت و جان توحید است ملازم آنان نمود، و آنان به روح تقوا سزاوارتر و شایسته آن بودند.» طبق این آیه، در مقابل کفار که تعصب و تکبر جاهلیت در برابر خدا و پیامبر اکرم(ص) در قلبشان ملکه شده بود، خداوند به رسولش و مؤمنان عنایت کرد و آرامش، روحیه تقوا و تواضع در برابر خدا و مؤمنان را به آنان که سزاوار چنین لطفی بودند عطا کرد.

ایشان در ارتباط بحث مورد نظر با جریانات چند ماه اخیر خاطرنشان کرد: اینکه یهود به راحتی مسلمانان را می‌کشد و فرقی بین نظامی و غیرنظامی قائل نمی‌شود، به خاطر تعصبی است که نسبت به مسلمانان دارد. زیرا یهود دین خود را اسلام واقعی دانسته و فقط بنی اسرائیل را آدم می‌داند و برای اسلام هیچ ارزشی قائل نیست.

دیگر خبرها

  • آمریکا به معنای واقعی شیطان بزرگ است
  • دفاع مقدس برگرفته از تاسوعا و عاشورای حسینی است/ عملیات وعده صادق نتیجه خون شهداست
  • سنندج مهد عقلانیت و آزاداندیشی است
  • باران بهاری هوای مشهد را پاک کرد
  • رسولی: به اندازه فوتسالیست‌ها به ورزش‌های دیگر که پرچم ایران را بالا می‌برند توجه شود +فیلم
  • آیت الله هاشمی علیا عنوان کرد؛ لطف الهی به مؤمنان جهت دوری از تعصب جاهلی
  • عکس| حذف ستاره های استقلال و پرسپولیس از روی لوگو
  • هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد در شرایط آلوده است
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • وزارت صنعت بین تامین مواد اولیه با قیمت مناسب برای خودروساز تعادل برقرار کند