Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-07@11:42:31 GMT

عملیات خط لوله گازی نورد استریم ۲ ادامه دارد

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۷۰۲۲۱

عملیات خط لوله گازی نورد استریم ۲ ادامه دارد

عملیات اجرایی خط لوله گازی نورد استریم ۲ روسیه به آلمان در حالی ادامه دارد که تا کنون تحریم و فشارهای آمریکا نتوانسته اخلالی در پیشرفت این طرح گازرسانی ایجاد کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از اسپوتنیک، "آکادمیک چرسکی" کشتی لوله گذاری روسیه که انتظار می‌رود طی چند ماه آینده برای تکمیل پروژه گازی نورد استریم ۲ مورد استفاده قرار گیرد، در حال نزدیک شدن به بندر ساسنیتز در دریای بالتیک آلمان است که پیش بینی می‌شود صبح امروز (سه شنبه) در این بندر پهلو بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساسنیتز پایگاه لجستیکی پروژه‌های خط لوله گازی نورد استریم ۲ به حساب می‌آید.

اجرای طرح گاز رسانی نورد استریم ۲ روسیه در حالی ادامه دارد که پیش از این سه سناتور جمهوریخواه برجسته آمریکا (تد کروز، تام کاتن، ران جانسون) در نامه‌ای تهدید کرده بودند که علاوه بر مدیران شرکت‌ها بلکه کارگران بنادری که در این پروژه شرکت داشته باشند را جریمه و یا تحریم خواهند کرد.

سناتورهای جمهوریخواه نامه تهدید آمیز خود را با استناد به قانون کاتسا عنوان کرده بودند.

قانون مقابله با دشمنان آمریکا از طریق تحریم‌ها موسوم به قانون "کاتسا" قانونی است که با رأی قاطع کنگره و سنای ایالات متحده آمریکا به تصویب رسید، تا از طریق تحریم با آنچه اقدامات خطرناک و دشمنانه این کشورها در قبال آمریکا و متحدانش خوانده شده‌است، مقابله کند.

این لایحه توسط دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا امضا و رسماً به قانون تبدیل شد.

مایک پمپئو وزیر امورخارجه آمریکا در گفت‌وگو با روزنامه آلمانی بیلد تصریح کرد کشورش ائتلافی را برای به تعویق انداختن این پروژه تشکیل داده است. وی گفت علاقه‌مند است آلمان از موضع آمریکا در قبال پروژه خط لوله روسیه پیروی کند که این درخواست به دلیل نقش دولت روسیه در مسمومیت این چهره مخالف و تبعات امنیتی وابستگی گازی به روسیه است.

اما آنگلا مرکل صدراعظم آلمانگفته است که موضوع پروژه نورد استریم را از مسمومیت ناوالنی باید جدا دانسته و به طور مجزا به بررسی آن پرداخت.

نورد استریم ۲ پروژه‌ای مشترک میان شرکت گازپروم روسیه و پنج شرکت اروپایی شامل «انجی» فرانسه، «او. ام. وی» اتریش، «رویال داچ شل» هلند و «یونیپر» و «وینترشل» آلمان است.

این خط لوله دوقلوی ۱۲۰۰ کیلومتری قرار است سالانه ۵۵ میلیارد متر مکعب گاز را از روسیه به آلمان منتقل کند.

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: روسیه آلمان ایالات متحده آمریکا نورد استریم ۲ گازی نورد استریم ۲ خط لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۰۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای هزار میلیارد تومان پروژه در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران، هادی شیخ‌مقدس با اشاره به حجم سرمایه‌گذاری پروژه‌های در حال اجرای این شرکت گفت: پروژه‌هایی که هم‌اکنون در حال اجرا یا مناقصه هستند درمجموع حدود هزار میلیارد تومان است که از این رقم حدود ۴۵۰ میلیارد تومان آن متعلق به پروژه‌های در حال اجراست.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون حدود ۵۲۰ میلیارد تومان پروژه در فرایند مناقصه قرار دارند، بیان کرد: ارزش پروژه‌های مربوط به پدافند غیرعامل نیز حدود ۲ هزار و ۴۷۰ میلیارد تومان و بودجه مربوط به میترینگ نیز هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان است.

کد خبر 6098445 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • اجرای هزار میلیارد تومان پروژه در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت
  • روسیه: آمریکا در تکاپوی جایگزین‌کردن زلنسکی است
  • پاشنه آشیل روسیه برابر تحریم‌های غرب
  • آغاز عملیات آسفالت معابر کوی نورد اهواز
  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • فایننشال تایمز: اروپا نگران تشدید اقدامات «خرابکارانه و خشن» روسیه است
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • مزایا و معایب استفاده از لوله مانیسمان و لوله اسپیرال به عنوان لوله گازی چیست ؟