Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرجان محمدیان متخصص روان‌درمانی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد:  سندروم پیش از قاعدگی (سندروم PMS) به طور معمول سه، چهار روز پیش از قاعدگی به وجود می‌آید و تا سه الی  چهار روز بعد از شروع خونریزی ادامه پیدا می‌کند.

او ادامه داد: در این ایام فرد بسیار پرخاشگر شده و آستانه تحملش کم می شود، به طوری که با کوچکترین محرک به شدت بهم ریخته و نسبت به دیگران به خصوص افراد نزدیک خود احساس خشم و حتی در برخی موارد تنفر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدیان بیان کرد: فعالیت‌های شیمیایی مغز خانم‌های مبتلا به سندروم PMS در دوران ابتلا به این سندروم کاملاً تغییر می‌کند و موجب واکنش‌هایی می‌شود که فرد نمی‌تواند آن‌ها را کنترل کند.

این متخصص روان‌درمانی افزود: سامانه عصبی احساسی، نسبت به سایر قسمت‌های مغز از گیرنده‌های استروژن بیشتری برخوردار است که باعث می‌شود خانم‌ها نسبت به تغییرات استروژن آسیب‌پذیرتر شوند. این تغییرات استروژنی در زمان بلوغ، قبل از شروع قاعدگی، بعد از تولد نوزاد  و یا حتی در دوران یائسگی به وجود می‌آیند.

او گفت: سندروم PMS می‌تواند برای خانم‌ها تضعیف کننده و خطرناک باشد؛ چراکه در این زمان افراد احساسات کاذبی دارند و به شدت حساس می‌شوند.

محمدیان درباره نشانه‌های سندروم PMS، بیان کرد: در زمان بروز این سندروم جملات فرد تاکیدی می‌شود و از کلماتی مانند: همین الان, همین که میگم و... در صحبت‌های خود استفاده می‌کند که این عامل باعث می‌شود روابط عاطفی بین زوج‌ها دچار مشکل ‌شود.

این متخصص روان‌درمانی با اشاره به اینکه افراد باید در دوران  ابتلا به سندروم PMS به  تغذیه خود توجه کنند، یادآوری کرد: همسر فرد مبتلا به این سندروم  باید شرایط را درک کرده و از مشاجره با او پرهیز کند. همچنین در حالت‌های شدیدتر فرد باید زیر نظر متخصص از دارو استفاده کند.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قاعدگی دردناک قاعدگی سندروم PMS

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۰۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام گیاهان برای مادران باردار مفید هستند؟

یکی از دغدغه های مادران باردار نوع تغذیه است که هم برای خود و هم برای فرزندشان مفید باشد.

در همین خصوص علی اصغر زنده دل، متخصص طب سنتی با حضور در یک برنامه تلویزیونی گیاهانی که برای مادران باردار مفید هستند را معرفی و تاکید کرد: اسفناج سطح آهن بالایی دارد ولی در بدن انسان جذب نمی‌شود.

این متخصص طب سنتی نحوه ساخت قوتو که برای مادران باردار مفید است را تشریح کرد و البته یک فرمول معجزه آسا برای تقویت جنین آموزش داد.

او همچنین گفت: هیچ نوزادی رفلکس ندارد. این یک شیوه برای فروش دارو است!

مشروح این گفت و گو را در ویدیوی زیر تماشا کنید:

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • هر آنچه که باید در مورد استفاده از «وازلین» بدانید
  • آنچه باید درباره انتخابات 21 اردیبهشت‌ بدانید | معرفی 6 فهرست انتخاباتی در دور دوم
  • کسب سه مدال نقره رقابت‌های پاراشنا کشور توسط ورزشکار سندروم داون مهابادی
  • هر آنچه از سیستم VRF باید بدانید
  • ۷ نکته مهم برای تهیه بستنی ساده خانگی که باید بدانید
  • کار آلگری در یوونتوس را تمام شده بدانید!
  • کدام گیاهان برای مادران باردار مفید هستند؟
  • ۱۰ حقیقت حیرت‌انگیز درباره عنکبوت‌ها که باید بدانید
  • آموزش: نکات مهمی که قبل از خرید دستگاه‌های الکترونیکی دست دوم باید بدانید
  • علائم سندروم روده تحریک پذیر (فیلم)