Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-26@09:07:20 GMT

نیاز مبرم تبلیغ اسلام در سیستان‌وبلوچستان

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۷۰۵۵۶

نیاز مبرم تبلیغ اسلام در سیستان‌وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، آیت‌الله مصطفی محامی نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان در مراسم تودیع و معارفه مدیر جدید حوزه علمیه سفیران زاهدان اظهار داشت: در دوره ای که دشمن تهاجم فرهنگی را شروع کرده کار فرهنگی از جمله مهمترین کارهاست، و حوزه های علمیه وظیفه کادر سازی و نیرو پروری برای مقابله با این تهاجم را بر عهده دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه زاهدان بیان کرد: به دلایل متعدد جایگاه تبلیغی در استان خالی است و حوزه علمیه سفیران یکی از کارآمدترین نوع حوزه های علمیه در سیستان و بلوچستان است و با توجه به نیاز استان جهت تبلیغ دین و معارف اهل بیت اگر مدرسه سفیران بتواند به درستی به وظایف خود عمل کند می تواند این کمبود را دریک دوره 5 ساله جبران نماید.

آیت الله محامی بیان کرد: مخاطب قرآن کریم و معارف اهل بیت (ع) تنها شیعیان نیستند بلکه همه مسلمانان و در نگاه فراتر همه انسان ها مخاطب هستند و ما در لباس روحانیت باید زلال معارف را به سینه های تشنه مردمان حقیقت جو مسلمان و غیر مسلمان برسانیم.

وی با اشاره به آیات قرآن کریم و احادیث پیامبر اسلام (ص) و اهل بیت (ع) در مورد فطرت توحیدی انسان گفت: تبلیغ اسلام از اهمیت بسیاری برخودار است و در سیستان و بلوچستان با توجه به جمعیت شیعه نیاز مبرم و فوری به تبلیغ احساس می شود که متاسفانه در این زمینه با کمبود نیرو مواجه هستیم که با برنامه ریزی های صورت گرفته در مدرسه حوزه سفیران در صدد جبران این کمبودها هستیم.

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی گفت: مدیریت در حوزه های علمیه با مدیریت اجرایی و مدیریت علمی دانشگاه ها و حتی مدیریت در آموزش و پرورش تفاوت های زیادی دارد زیرا که در حوزه های علمیه تعلیم و تربیت با یکدیگر عجین هستند و چه بسا تربیت از آموزش مهم تر باشد لذا نیاز است تا مدیریت به گونه ای باشد که این اهداف محقق شود.

 وی افزود: در حوزه های علمیه تعلیم و تربیت در کنار هم و پابه‌پای هم هستند و بحث‌های تربیتی، انگیزشی، اخلاقی و معنوی از ضرورت‌های آموزش طلبه است که این موضوع امتیاز ویژه حوزه‌های علمیه است.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان خواستار تشکیل کمیته سه جانبه متشکل از مدیریت حوزه علمیه امام جعفر صادق (ع) مدیریت مدرسه سفیران و معاونت ارتباطات حوزوی دفتر امام جمعه شد و اضافه کرد: این کمیته در جهت هماهنگی دو مدرسه و اجرای برنامه‌ها به‌صورت مشترک و نیز تبادل تجربیات، اساتید و موارد مختلف نظارت خواهد داشت و از عملکرد جزیره‌ای و ناهماهنگ جلوگیری می کند.

آیت الله محامی گفت: در بحث طلبگی و درس خواندن امکانات مادی مهم نیست چه بسا کسانی که ازمدارس برخوردار فارغ التحصیل هستند اما خروجی مناسبی برای خدمت به اسلام و مسلمین نداشته‌اند و متقابلا بسیاری از افراد خدمتگزار در جامعه در مدارسی تحصیل نموده اند که دارای امکانات بسیار کمی بوده لذا امکانات تأثیرگذار نیست بلکه همت در درس خواندن مهم است.

نماینده ولی فقیه خواستار توجه و سرمایه‌گذاری بیشتر در حوزه های علمیه شد و بیان داشت: نیاز است تا در مدیریت، اجرای برنامه‌ها، گزینش طلبه‌ها، انتخاب اساتید و سایر همکارانی که در مدرسه همکاری می‌کنند دقت بیشتری صورت گیرد.

امام جمعه زاهدان با اشاره به این توصیف امیرالمومنین‌(ع) که پیامبر اکرم(ص) را همانند پزشکی که به دنبال مریض بود و پس از شناسایی مریض به درمان آن می‌پرداخت، عنوان داشت: نگاه مدیر مدرسه علمیه به طلبه همانند نگاه پدر به فرزند باشد که می‌خواهد فرزندش را از همه جهات عقلانی، علمی، اخلاقی و معنوی تربیت کند که این نگاه نیازمند وقت گذاری، هم‌ نفس و هم‌کلام شدن با طلبه‌هاست و باید توجه داشت که تربیت با دستور و ابلاغ صورت نمی‌گیرد.

لازم به ذکر است در پایان این مراسم از زحمات حجت الاسلام والمسلمین پوران دخت مدیر سابق حوزه علمیه سفیران قدردانی و حجت الاسلام والمسلمین باهری به عنوان مدیر جدید این مدرسه معرفی شد.

انتهای پیام/3139

منبع: فارس

کلیدواژه: اسلام سیستان نماینده ولی فقیه شیعه حوزه های علمیه حوزه علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۰۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، حسین خلج با مدرک دکتری تخصصی مهندسی برق - مخابرات - سیستم از دانشگاه استنفورد آمریکا درباره این طرح توضیح داد: در سال‌های اخیر و با توجه به افزایش حجم اطلاعات در شبکه‌های مخابراتی به‌کارگیری بهینه و هوشمند ساختار‌های نوین بیش از پیش مورد نیاز است. بر همین اساس عملاً هیچ شبکه مخابراتی نمی‌توان یافت که بتواند بدون به‌کارگیری از این ساختار‌ها به‌صورت کارا سرویس ارائه کند.

وی افزود: در این طرح، یک کانال چند کاربره در نظر گرفته می‌شود که در آن قابلیت همکاری میان گره‌های شبکه وجود دارد. این شبکه از طریق یک شبکه وسیع‌تر به ساختار مرکزی شبکه متصل می‌شود. همچنین در این شبکه‌ها مشخصات بده بستان میان نرخ ارسال در کانال و بار ارتباطی در شبکه پشتیبان ارائه می‌شود.

این محقق در ادامه بیان کرد: روش‌های متمرکز برای انجام همکاری، تمام اطلاعات در یک گره تجمیع شده و گره کل داده‌ها را پردازش می‌کند. علاوه بر این موارد، کنترل از طریق این شبکه‌ها هم از اهمیت خاصی به‌خصوص در شبکه‌های نسل پنجم برخوردار است.

وی اضافه کرد: در این طرح به بررسی ساختار‌های نوین به‌کارگیری شبکه‌های این حوزه پرداختیم و کاربرد‌های این حوزه به‌صورت زیربنایی، هم ساختار‌های ابری تلفن همراه و هم ساختار‌های سلولی را که در نسل‌های ۵ و مابعد آن مطرح می‌شوند شامل می‌شود.

خلج تصریح کرد: با گذر شبکه‌های مخابراتی از ساختار‌های سنتی به ساختار‌های نوین که براساس قابلیت‌های انعطاف‌پذیری طراحی می‌شوند، نیاز به شناخت عمیق‌تر این شبکه‌ها اهمیت ویژه‌ای یافته است و به عنوان دو نمونه اصلی این نیاز حیاتی می‌توان به شبکه‌های تلفن همراه نسل پنجم و شبکه‌های زیرساخت اشاره کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ساختار‌ها و روش‌های پیاده‌سازی و تخصیص منابع در این ساختار‌ها متفاوتند و نیاز به ابزار‌های جدیدی برای تحلیل، طراحی و پیاده‌سازی دارند.
محققان در حوزه‌های مختلف برق به دنبال بهینه‌سازی انرژی و بهبود کارکرد دستگاه‌های الکترونیکی و مخابراتی هستند و بنیاد ملی علم ایران هم از طرح‌های تحقیقاتی با این موضوعات حمایت می‌کند.

«مدیریت و کنترل توزیع شده بر روی شبکه‌های مخابراتی» عنوان طرح پژوهشی بابک حسین خلج است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران به پایان رسانده است.

دیگر خبرها

  • «حجت الاسلام اسماعیلی» به عنوان راهیار تبلیغ گیلان منصوب شد
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • استاندار سیستان وبلوچستان برتوسعه شرکت‌های دانش بنیان تاکیدکرد
  • هر مدرسه علمیه، اردوگاه امام زمان(عج) است/ جامعة المصطفی، مولود مبارک انقلاب اسلامی
  • جامعة المصطفی مولود مبارک انقلاب اسلامی است
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند
  • روایت تاریخ از کارنامه روحانیت
  • اساس طلبگی و تبلیغ داشتن انگیزه است
  • «وعده صادق» اخلاقی‌ترین عملیات تاریخ نظامی جهان بود